אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי מתאם לחיבור הכרטיס זיכורן למחשב, אני פירמטתי אותו כמה פעמים ויש בו צילום (וידאו) של איזה ארוחה משפחתית שאני צריך להשיג. ניסיתי עם כמה תוכנות ואני מקבל הרבה קבצי ERORR
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב קיבלתי היום את שתי הדיסקים שהזמנתי. התמונה הראשונה מראה שהמדיה היא +RW אחרי פורמט (מאחר והביטסטינג שלי מקונפג ל ROM) התמנה השנייה מראה DVD-ROM. בכלל לא משהו, יחסית למדיית RW מהירה שכזו התוצאה בסדר, אבל שיפור (גדול) נדרש מהקושחה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? (בדיסקים קשיחים של SEGATE) ובנוסף עוד שאלה... אם אני מוריד ביום כ-4 גיגה האם כדאי לחלק את הדיסק ל 50 גיגה ו 250 או פשוט לשמור אותו שלם (כל ה 300) ועוד שאלה... מה עדיף SEGATE 7200.9 300GB או 320GB 16MB 150ATA WD ????
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, יש לי בקר GigaRAID IT8212 שנמצא על הלוח. הבקר מסוגל לבצע Raid-0/1/0+1 השאלה שלי היא כזו, האם זה אפשרי לעשות raid-1 בין שני דיסקים כאשר דיסק אחד כבר מלא חומר (ואני רוצה שהחומר הזה ישוכפל לדיסק השני). אם שמא שני הדיסקים חייבים להיות ריקים בעת יצירת המערך? תודה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב עם 2 דיסקים IDE ו2 דיסקים SATA אני לא רוצה להעמיס על הספק כוח( 400W ) יותר מידי,וגם אני רוצה שתהיה זרימת אוויר יותר טובה במחשב אני רוצה להעיף את 2 דיסקים הIDE הXP שלי על אחד מדיסקים ה SATA אבל... יש בעיה כשניתקתי את אחד הדיסקים הIDE והפעלתי מחדש את המחשב- המחשב פשוט לא עולה ונשאר תקוע-בגלל שהדיסק הזה היה פעם כונן איתחול -והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה על דיסק SATA(לפני שנה) כאילו הדיסק קשיח הIDE הזה הוא דיסק איתחול ויש לו גם 3 בחירות איזה מערכת הפעלה תעבוד מה אני עושה כדי שהמחשב יתחיל לעבוד ישר על הדיסק SATA בלי לפרמט או להתקין XP חדש? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אנשים , קניתי אתמול 2 דיסקים קשיחים של SAMSUNG 500GB כל אחד. הסדרה נקראת HD502IJ. רכשתי אותם בידיעה והמלצה שהסדרה SPINPOINT F1 היא מהטובות היום בשוק. אבל כאשר אני מנסה לראות מאיזו סדרה הדיסקים האלה אני לא מוצא את הדגם הזה בכלל באתר הרשמי של סמסונג. כאשר אני מחפש דרך גוגל התשובות חלוקות. חלק מציינים שזה באמת F1 וחלק מהסדרה הקודמת T166 . ב EVEREST למשל מצוין שהסדרה היא SPINPOINT F1 כמו שרואים פה - מישהו באמת יודע איזה דיסק זה ?? ולמה הוא לא מופיע באתר של SAMSUNG ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ SEAGATE EXTREAM CONDITIONS בתודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך צורב DVD חדש אבל אני צריך כונן לבן ושמתי לך שברוב החנויות שחיפשתי בהם אין כלל כוננים לבנים אלה רק שחורים איפה אני יכול למצוא כונן SATA לבן? והאם יש כוננים שהדיסק יוצא כמו ברדיו באוטו ולא כמו כונן סטנדרטי עם מגש? אני יודע שפעם היה.... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה של צריבת דיסק DVD של 8 ג'יגה ב Dual Layer. הוא מנסה ולא מתליח לצרוב עם נרו 8. יש לכם המלצה לגבי תוכנת צריבה שיכולה לצרוב או פתרון אחר? הדגם של הצורב שלו נמצא בדף הזה: http://www.sonynec-optiarc.eu/en/exhibits/hh-drives/ad-5170a.html תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/news/1237109876/25949/ אני לא מבין את ההתלהבות מתקן סאטה שיש את "אחיו" הגדול בשוק העסקי.ה - SAS שהחליף את תקן SCSI עובד עם כוננים של 15K RPM ועובר באמינות וביצועים כל תקן שיציג "אחיו" הקטן.כאחד ששוקל כוננים בתקן ובקר כזה אין לאירגון SATA IO מה לחדש. הכל על הנייר.במעשי הכל הבדלים מינוריים.תעבורת המידע נתונה אך ורק למהירות הכונן ולא לממשק.ברור שיש כוננים משובחים כמו הסמסונג אחד טרה או ה WD 640 אבל עדיין בקרי הלוח אם אינם מספקים את מה שנותן בקר עצמאי.לכן לדעתי הכל ניסיון כושל לדחוף טכנולוגיה מקרטעת לשוק מנומנם ולהעיר אותו מתרדמת המיתון העולמי. במילים פשוטות מנסים למכור לנו חומרה שיש לנו כבר !!!.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש - אבל משיקולים שונים אני ממתין עם הקניה (בעיקר כי אני מחכה למעבדים החדשים של אינטל שיצאו עוד מעט) בינתיים אני ממש חייב הרד דיסק חדש -הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי IDE ואני רוצה לקנות SATA שיתאים גם למחשב החדש שעוד לא הוזמן יש איזה פיתרון שאפשר להתאים HD שהוא SATA או SATA 2 לIDE?? ראיתי כרטיס שעושה את הפעולה ההפוכה כלומר מ IDE ל SATA וזה עולה 170 ש"ח וכנראה מאיט את קצב העברת הנתונים אשמח לקצת הרחבה בנושא - האם זה כדאי בכלל ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום דיסק קשיח חיצוני חיברתי אותו והכל טוב ויפה אבל איך אני מכבה אותו אם אפשר בכלל? ואם אני אשאיר אותו דלוק הרבה זמן כאשר המחשב דלוק זה עלול לקצר את אורך חייו ? תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ? נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה בHD TUNE לשני הכוננים הקשיחים שלי,התוצאה נראית ירודה במקצת אז אם יש דרך לשפר את הביצועים וכ"ו זה יהיה נחמד
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר קריאה של תרד המומלצים, סקירת הצורבים באתר ובעוד כמה מקומות החלטתי ללכת על הצורב של LG ה LG GSA H42N בכל אופן הרמתי טל' לחנות לברר שיש אותו במלאי ואמרו לי שם שיש גם אותו וגם את ה H44N ושזה אותו דבר רק שיש לו Lightscribe. ההבדל זניח (20 ¤). האם ניתן ללכת בבטחה על ה H44N? כי לא מצאתי יותר מדיי תגובות עליו. אולי הדגם הספציפי הזה לא טוב. כדאי ללכת על דגם חדש? או על בטוח? סה"כ הLS זה דבר נחמד (שאני לא יודע אם אשתמש בו) אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות של הצורב. למישהו יש את הצורב? מכיר? או יכול לעזור בבקשה. תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בKSP (אני קניתי בירושלים, אבל אולי יש בכל הרשת), יש 50 דיסקים של Memorex, ב50 ש"ח. אני לא נציג שלהם, או משהו כזה, אבל זה נראה לי משתלם מאוד. אם מישהו מכיר דיסקים באיכות סבבה + ובמחיר זול, שישרשר גם! (אגב, יש להם גם חברה אחרת, ב80 אגורות לדיסק, אבל אנ'לא מכיר אותה, ככה ש.....). אגב, איך המדיות של LG?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה ותוכנות ו HDD לכל סוג אחר של אחסון (מסמכים, מדיה וכ"ו) אני יודע שכאשר מערכת ההפעלה שלך יושבת על SSD - מערכת ההפעלה עולה מהר יותר (מאשר אם זה יושב ב SSDׂ) השאלה היא האם בגלל שמחובר HDD (בנוסף, ככונן משני) לא יאט לי את עליית הוינדוס ? עד כדי כך שזה שהוינדוס על SSD לא ישנה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-