אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רכשתי כונן קשיח Segate FreeAgent 1000GB המחובר בחיבור USB2. אני מעונין לדעת האם קצב העברה בו אני מעתיק כרגע קבצים ל-HD (קבצים גדולים ומועטים) הינו סביר, כיוון שה-HD עבר מספר תלאות של פרמוטים וכו', ואני רוצה לדעת האם כדי לפרמט אותו פעם נוספת. כרגע הקצב בו העתקתי קבצים לכונן הוא 27 מגה בייט לשניה. מהו הקצב אותו אתם חווים? האם אתם יודעים מהו הקצב התאורטי של כונן זה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי עכשיו 50 דיסקים ב 60 שקל של סילבר ליין עם אריזה בצבע אדום כזאת היו לי כבר דיסקים כאלה והצלחתי לצרוב עליהם אבל האם הם פירמה טובה? כי 60 שקל זה זול למדי בשביל 50 דיסקים
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אתמול התקנתי הארדיסק חדש מסוג : WESTERN DIGITAL 120GB S-ATA WITH 8 MB BUFFER התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP ... יש לי נורה במארז שמהבהבת בזמן שהמחשב חושב למעשה לכל אחד יש את זה! אבל כשאני פועל על ההארדיסק החדש הנורה לא נדלקת כשהמחשב חושב !!! יש לכם מושג למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ SEAGATE EXTREAM CONDITIONS בתודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני בארה"ב, אז חשבתי שהגיע הזמן כבר לקנות על הדרך דיסק חיצוני כדי להגן על המידע היקר שלי. מבחינת צרכי גיבוי 1TB אמור להיות הרבה יותר ממספיק (אני צריך בערך 100GB) אבל אם אין הבדל גדול במחיר/מידות אני שוקל 2TB שישמש גם כהרחבת מקום אכסון לסרטים וכו'. הדיסק צריך לגבות את הנייח ושני לפטופים, כך שאמור להיות מחובר לכמה מחשבים, ואם אפשר בו זמנית. מבחינת ביצועים אני מניח שאני יכול להתפשר כדי לחסוך במחיר. המלצתכם? האם יש חשיבות לתוכנות הגיבוי המסופקות עם הדיסק או שבכל מקרה מומלץ להשתמש בתוכנות חיצוניות?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
היי יש ברשותי HDD 2.5" שנדפק (יש סקטורים דפוקים). אני רוצה להשתמש בתוכנות מתאימות לצורך שחזור נתונים ממנו. בחברה שלנו עובדים בעיקר עם מחשבים ניידים, כך שאי אפשר לפתוח איזה מחשב ולחבר את הכונן. הפתרון יהיה מארז חיצוני לכונן. האם יהיה הבדל בין מארז שיתחבר עם eSATA לעומת מארז שיתחבר עם USB? (לא מבחינת מהירות, אלא מבחינת תמיכה בביצוע פעולות שהן מעבר לסתם קריאה\כתיבה) האם בכלל תהיה תמיכה בביצוע פעולות כאלו על כונן שמבחינת מערכת ההפעלה עדיין יחשב "חיצוני" ? (האם זהו יהיה המצב גם עם eSATA?) תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמחשב הנייד שלי מקרטע ונתקע בהרצת סרטים ומוזיקה ראו הודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515931.0;topicseen ניסיתי לאחרונה לנגן מוזיקה אבל מDisk on key שחיברתי למחשב והפלא ופלא לא הייתה שום תקיעה והכל רץ חלק. התחלתי לחשוד שיכול להיות שהדיסק הקשיח שלי פשוט נדפק, הרצתי בדיקה עם תוכנת hard disk sentinel וזאת דיווחה לי על: 420 bad sectors 57 weak sectors 65535 errors occured during data transer מישהו יכול לעזור לי לפענח את התוצאה הזאת? האם התוצאות הנ"ל הם עילה להחלפת הדיסק הקשיח או שישנם פתרונות אחרים? התוכנה הנ"ל אמינה? בנוסף אם בסופו של דבר החלטתי להחליף דיסק קשיח, האם קניה של דיסק קשיח חיצוני תאפשר לי עבודה רגילה לחלוטין כאילו היה לי …
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 20 ג'יגה כלומר 18.6 כשאני בודק כמה מקום יש לי בדיסק הקשיח אז הוא אומר שיש לי 15 ג'יגה תפוסים וכשאני נכנס לכונן ואני מסמן את כל הקבצים אז יש לי רק 10 ג'יגה תפוסים ואגב סימנתי גם את כל קבצי המערכת כולל הקובץ של הזכרון הוירטואלי וכיביתי את השחזור מערכת... למישהו יש פתרון? ניסיתי את החיפוש אך לא מצאתי שום דבר שעזר לי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום דיסק קשיח חיצוני חיברתי אותו והכל טוב ויפה אבל איך אני מכבה אותו אם אפשר בכלל? ואם אני אשאיר אותו דלוק הרבה זמן כאשר המחשב דלוק זה עלול לקצר את אורך חייו ? תודה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך ב USB U3? יש לי תמכיה ב USB אבל מה זה ה U3 הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה בHD TUNE לשני הכוננים הקשיחים שלי,התוצאה נראית ירודה במקצת אז אם יש דרך לשפר את הביצועים וכ"ו זה יהיה נחמד
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היה לי תקלה בוינדוס שלא היה עולה ( היה לי C ו D על המחשב ) הכנסתי את הדיסק SPOTMAU SUPER SUITE 2010 בנסיון לתקן את הוינדוס עשיתי שחזור קבציח מערכת ון תיקון MBR ו BOOT.INI פתאום אחרי זה כשאני מנסה לפרמט אחרי שלאעזר הכל ההארדיסקמופי כאילו אין בו אף מחיצה כאילו הוא חדש דנדש מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר את ה D לפחות כל החומר שלי עליו ??
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי. כרגע אני משתמש במחשב נייח בדיסק של נייד. מכיוון שאני רוצה למכור את הנייד שהדיסק הזה שייך לו, אני אקנה דיסק חדש לנייח. האם יש דרך לעשות עותק מושלם של הנתונים מהדיסק הנוכחי על הדיסק החדש, כולל מערכת הפעלה ושאוכל לעשות בוט מהדיסק החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה ותוכנות ו HDD לכל סוג אחר של אחסון (מסמכים, מדיה וכ"ו) אני יודע שכאשר מערכת ההפעלה שלך יושבת על SSD - מערכת ההפעלה עולה מהר יותר (מאשר אם זה יושב ב SSDׂ) השאלה היא האם בגלל שמחובר HDD (בנוסף, ככונן משני) לא יאט לי את עליית הוינדוס ? עד כדי כך שזה שהוינדוס על SSD לא ישנה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי 3 SamsungF3 1TB שנמצאים ב RAID0 עם לוח Asus P5Q Deluxe. זה מחיצה אחת GPT. האם אפשרי לקנות לוח אם חדש וזה יעבוד או שצריך לעשות משהו או שיש אפשרות לגבות ואחרי זה להעלאות את האימג' ?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתי את דגם passport של WD. האם יש איזשהם סייגים לגביו?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כונן שיכיל לפחות 500 גיגה +32בפר אני ישמח להצעות +לינקים
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! עד היום הייתי משתמש ב- my book essential edition, אבל פתאום כבר אי אפשר להעתיק ממנו או אליו, ואני מחפש תחליף ראוי. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כונן נייד של 1-1.5TB. תודה!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-