אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לידיעתכם 2 חבילות של 25 מדיות DVD VERBATIM ב אופיס דיפו ב100 שח כל אחת במקום 130. מחפש שותף לקניה מאיזור השרון. 054-6292777 נ.ב המבצע בתוקף עד 20.1
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לא רק אינטל וסמסונג: גם חברת Patriot רוצה נתח בשוק כונני ה-SSD המתקדמים בממשק M.2, עם הבטחה למהירויות גבוהות מתמיד נראה שימיו של ממשק ה-SATA 3 כאמצעי אחסון נבחר לכונני SSD ספורים. עם פיתוח טכנולוגיית ה-NVMe החדשה לאמצעי אחסון מתקדמים, רף הביצועים בשוק הביתי מטפס בכמה מדרגות ומכפיל את עצמו כמה פעמים. הפעם בתפריט כונן חדש של יצרנית הזיכרונות הותיקה Patriot. לכונן קוראים Hellfire והוא למעשה כרטיס SSD המתאים לממשק M.2 הנפוץ כיום בלוחות אם מבוססי ערכות השבבים H170 ו-Z170 של אינטל. כמו כן, גם במחשבים ניידים מתקדמים העושים שימוש במעבדי הדור השישי של אינטל, הסקיילייק. הבקר של Phison, שיהווה את לב ליבו של הכונן החדש מ-Patriot הכונן המדובר מחיר בקר …
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
^ אני רוצה להוסיף מחיצה כדי לגבות כמה דברים. מהי הדרך הכי בטוחה לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
באופיס דיפו מוכרים 10 דיסקים DVD+R ב 22 שח של VERBATIM, זה בסדר ? או שהדיסקים לא טובים או לא מתאימים ? יש משהו טוב יותר לשמור על דיסק מקורי של מערכת הפעלה (אפשר לצרוב רק פעם אחת). וכמה צריך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים כונן חיצוני לאייפון המאפשר גישה מאייפון עצמו לדברים שהורדתי?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם קיים דיסק קשיח מסוג זה, והם ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב מחשב על בסיס לוח-אם כלשהו (ASUS ככל הנראה) עם P35/ICH9R או P45/ICH10R. הכוונה היא לחבר שני כוננים קשיחים SATA2 (ככל הנראה SEAGATE) ושני צורבי DVD, גם SATA (ככל הנראה LG). משיטוטי באינטרנט הבנתי שלא מעטים נתקלו בבעיות תאימות בין צורבים אלו או אחרים עם הצ'יפסטים האלה, במיוחד כשבקר ה-SATA פועל במצב AHCI, אבל לא רק. תואר מצבים של צורב לא מזוהה ב-WINDOWS או אפילו ב-POST. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היום קניתי בוקס של 4120B לחבר. והפלא ופלא הבוקס בא גם עם 10 DVDR+X8 של LG. המדיה קוד זה CMC MAG E01 שמוכרות גם כממורקס X8 +R ולפי מיטב ידיעתי גם פיליפס X8+R ואלה מדיות פשוט מעולות (כמו שתראו ב KPROBE המצורף). אז מי שמתכנן על הצורב, שיחפש את ה BOX החדשים עם המתנה הנפלאה ששווה הרבה כסף (כל הכבוד ליבואן של LG?). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה על צורב DVD איזה דגם? איזה חברה? עלות וכל שאר הירקות שמסביב תודה מראש! דני,
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי. כרגע אני משתמש במחשב נייח בדיסק של נייד. מכיוון שאני רוצה למכור את הנייד שהדיסק הזה שייך לו, אני אקנה דיסק חדש לנייח. האם יש דרך לעשות עותק מושלם של הנתונים מהדיסק הנוכחי על הדיסק החדש, כולל מערכת הפעלה ושאוכל לעשות בוט מהדיסק החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! הלך לי הסי.די רום וחשבתי לעצמי למה לא להוסיף עוד כ- 100 -150 ש"ח ולקנות כבר dvd למחשב, לא?! למרות שאני לא צריך כרגע די.וי.די. השאלה שלי היא האם באמת כדאי להוסיף בשביל די.וי.די (למרות שאני לא צריך כרגע - אולי בעתיד, אני לא יודע) והאם dvd rom יכול לתפקד בצורה טובה כמו סי.די. רום כי רוב השימוש שלי הוא לסי.די. ולא לדי.וי.די. (בעיקר להוריד שירים מדיסקים מקוריים של מוסיקה למחשב). האם די.וי.די יכול לתפקד כסי.די.רום כמו סי.די. רום רגיל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם אם מכירים פתרון לגיבו בענן ביתיי, בעיקר של תמונות מטלפונים סלולרים, שיעבוד כמו WD My Cloud אבל במחיר נמוך? עד 800 שח +-. חשבתי לקנות את ה WD My Cloud אבל קיים בארץ רק 8 טרה וזה הרבה מעבר לצרכים ולתקציב (עולה 1300 שקל +-) אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה wd 80G 7200 RPM 8M ואני רוצה לשמור עליו שהוא לא ידפק לי ויתחיל לעשות רעשים וביצועים נחותים אחרי שנה מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום.. איזה צורב היום הכי כדאי לקנות..? מהצורבי דיוידי של היום.. NEC,LG,PIONEER,BENQ?? או אולי משהו אחר...
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/242/9 בדיוק כמו ל 3540 http://www.cdfreaks.com/article/214/9
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי באתר של באג שיש להם במלאי מכשיר שכביכול "מנקה" דיסקים. מסיר שריטות וכתמים. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5192&perur=2&t=13&c=272 השאלה שלי אם זה באמת עובד ושווה את המחיר או שזה סתם לא מועיל? פעם ראשונה שיצא לי לראות מתקן כזה האמת...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם אני יכול להפעיל משחק (במקרה שלי - WOW) מDOK? כלומר להעביר אותו כתקייה (הוא הגיע אלי כתיקייה, כלומר לא קובץ התקנה) שפועלת משולחן העבודה, לDOK, ולשחק ממנו בכל מחשב שאני מגיע אליו? זה הDOK שלי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 ואם לא, האם יש DOKים שיאפשרו את זה? או שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-