עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות DOK שיהיה מהיר וסבבה ושיוכל לעבוד עם הXBOX360 עכשיו אני לדעת איזה DOK יעשה לי את העבודה היה לי פעם את הDOK SANDISK CRUZER MICRO 16GB והוא סבבה מאוד לצרכים שלי אז אם תמצאו לי משהו שדומה לזה ואפילו יותר טוב אני אשמח תודה ושכחתי המחיר המקסימלי הוא 100 שקל

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by edenbd,

קניתי DOK CRUZER של SANDISK בנפח 8GB חדש מהחנות. הכונן הגיע עם המערכת FAT32 לכן ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS עם הכלי של ווינדוס וקיבלתי שגיאה. ועכשיו הכונן לא מפורמט בכלל, לאף אחד ממערכות הקבצים. ניסיתי לפרמט בחזרה ל FAT32 עם הכלי של ווינדוס וגם עם הכלי של HP ובשתיהם יש שגיאה שאי אפשר להשלים את הפעולה אחרי כמה זמן שהפירמוט רץ. עכשיו נתקעתי עם DOK חסר שימוש, אז צריך את עזרתכם בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. אהלן. אני מחפש כונן DVD שקורא גם דיסקים רגילים. אני לא צריך את הכונן הכי טוב בשוק,אבל בכל זאת שיהיה איכותי. המחיר הוא 150 שקל בלי חריגות,אפילו אם יש טוב ממנו ב200. שאלה: האם המחיר של כונן עם צורב הוא משמעותי? כי יש לי צורב רגיל בבית ואני מתלבט האם לקנות כונן משולב עם צורב DVD,כמובן אם המחיר הוא לא גבוה מ150 שקל. תודה.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by anismano,

קניתי כונן קשיח 120 ג'יגה של מקסטור דימונד מקס 9 + (או משהו כזה), וניסיתי להתקין אותו וזה פשוט לא מצליח לי, יש לי לוח GA-8INXP, חיברתי את ההרדיסק לSATA1 בלוח וחיברתי לחשמל מהספק כמובן, הפעלתי את האופציות של SATA ב BIOS, מצב עבודה של SATA הינו BASE, ההרדיסק מזוהה ע"י המערכת, אך כשאני מנסה להתקין XP PRO בשימוש ע"י הדיסקטים תחילה הוא לא מזהה את הקשיח. איך אני אמור להתקין את הוינדוס??? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by drbrain,

שלום חברים יש לי תוכנה שקוראת נתוני SMART מדיסק קשיח חוץ מ- Pre-fail ו-No Errors Logged אני ממש לא מבין את קוראים את הנאמר כמה זמן נשאר לדיסק הקשיח ? איך מבינים מה רשום מעבר ל-Pre-fail שאלה רטורית - אני מבין שצריך להחליף דיסק בקרוב יש למעלה עוד מידע מה זה אומר ומה מבינים מתוך זה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שבת שלום.. קיבלתי מתנה דיסק קשיח חיצוני המתחבר ל USB במחשב מסוג DYNAMODE 2.5 על מארז הדיסק החיצוני כתוב SATA USB2 תחת ניהול הדיסקים בXP SP3 אצלי , אני רואה שהוא 149 גיגה ..למרות שאמרו לי שהוא 350 גיגה (על קופסאת הדיסק החיצוני לא מצויין הגודל) . האם ייתכן ומערכת ההפעלה לא מזהה את כל גדולו של הדיסק ? ואם כן , איך ניתן שהווינדוס יזהה את הגודל האמיתי ? תודה מראש.. נ.ב : יש חיבור למתח חשמל DC PWR על מארז הדיסק . לשם מה הצורך ? הרי הוא נטען דרך הUSB ? לא מצורף גם שנאי חשמל אל הקופסה..

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  7. ה-RC100 יהיה עוד נסיון לגרום לטכנולוגיית האחסון המתקדמת לפרוץ אל השוק ההמוני לכתבה

8. היי יש ברשותי HDD 2.5" שנדפק (יש סקטורים דפוקים). אני רוצה להשתמש בתוכנות מתאימות לצורך שחזור נתונים ממנו. בחברה שלנו עובדים בעיקר עם מחשבים ניידים, כך שאי אפשר לפתוח איזה מחשב ולחבר את הכונן. הפתרון יהיה מארז חיצוני לכונן. האם יהיה הבדל בין מארז שיתחבר עם eSATA לעומת מארז שיתחבר עם USB? (לא מבחינת מהירות, אלא מבחינת תמיכה בביצוע פעולות שהן מעבר לסתם קריאה\כתיבה) האם בכלל תהיה תמיכה בביצוע פעולות כאלו על כונן שמבחינת מערכת ההפעלה עדיין יחשב "חיצוני" ? (האם זהו יהיה המצב גם עם eSATA?) תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by moshirez,

.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Jinjis Han,

דיסק DVD אמור להיות 4.7 / 4700 מגה מלאים לצריבה? או שזה כמו בהארדיסקים יורד קצת מקום? מפני שעכשיו הייתה לי איזה צריבה לעשות ששוקלת בכללי 4510 מגה והתוכנה אומרת שאין מספיק מקום בדיסק (גם הקו הצהוב - המגבלה, מראה על 4500) ואני שואל פה כי אני לא ממש בטוח אם זה אמור להיות ככה, אולי זה משהו תוכנתי? או שבאמת כל דיסק DVD הוא 4500 מגה "נקי" תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by Galos,

שלום לכולם, נפל המחשב וקיבל מכה, מאותו רגע הwindows xp לא עולה ולמעשה אני לא מצליח לראות שהוא טוען משהו מהכונן. ניסיתי לבצע mount בעזרת מערכת לינוקס (puppy distro) שהתקנתי ע"ג DOK, אך לצערי נכשל ולא הצליח לבצע mount. שמתי לב שישנם בו שני partitions אחד hda1 אותו אני מעונין לראות ולגבות את המידע ממנו, ועוד אחד hda2 שככל הנראה זה מידע של לנובו שומרת עליו. מה שמוזר מכל הסיפור זה שhda2 אני מצליח לעשות לו mount ומאידך hda1 נכשל ולא מבצע mounting. מאד אודה לכל מי שיסייע באיחזור המידע ע"מ שאוכל לגבות ולהציל המון עבודות ותמונות שלא עברו גיבוי. תודה מראש, גל נ.ב במידה ותזדקקו לכל פרט נוסף אל תהססו לשאול. נ.נ.ב ניסיתי שיטה שאומרים שהיא הצליחה לחלק מהאנשים והיא (כמה שהיא נ…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

איך המשכפל הזה עובד? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16827250002 כתוב שזה משכפל DVD ושזה "מדפיס" באיכות 4800dpi מה זה אומר? איך בדיוק הדבר הזה עובד?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  15. ב-מישהו מכיר סטטיסטיקיות על אנשים שאיבדו מידע בraid ? ג-איזה raid מומלץ שנותן ביצועים וגם מספק איזשהי הגנה(כלומר חוץ מraid0 שהבנתי שאין בו שום שילוב שיכול להגן מתקלות) ? (אני עובד עם מספר תוכנות כבדות שעובדות די הרבה מול HD לשמירה\קריאה..) תודה

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by רוני1,

סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Xylene,

שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. יש לי פה מחשב עם לוח שאין עליו בקר SATA ומותקן עליו כרטיס PCI שהוא בקר SATA ומחובר אליו כונן SATA הקטע הבעייתי זה שאין לי גישה אליו, אין לי איך להתקין הוא לא מזוהה, מה אפשר לעשות!?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

שלשום עדכנתי את הFIRMWIRE של הצורב שלי וכנראה זה עזר, עכשיו אני עומד לפרמט את המחשב, עוד איזה שעתיים, ואני רוצה לדעת אם אני יצטרך לעדכן שוב פעם אחרי הפירמוט או שזה נשאר ? תודה עריכת המודר: סימני שאלה רבים מכערים את הפורום. אנא השתמש בהם בקמצנות

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by shlomy,

בדגש על CDROM ולא DVD - באופן כללי. נ.ב מה עדיף מן השניים : Lite On X52 Asus X52

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. אני מדבר על החיצוניים 2.5". התענייתי באחד כזה 250ג"ב לפני חודש וחצי והמחיר היה 330 בערך (קי אס פי ואיבורי) עכשיו השגתי תקציב, אני נכנס ורואה שהמחיר קפץ ל410. מה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה בHD TUNE לשני הכוננים הקשיחים שלי,התוצאה נראית ירודה במקצת אז אם יש דרך לשפר את הביצועים וכ"ו זה יהיה נחמד

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום ש לי שאלה יש לי דיסק קשיח ישן חיבורide 80gb קנייתי לא מזמן דיסק חדש חיבור sata 500gb אני רוצה לעביר קבצים(סרטים,תמונות,דואר וכו') מהדיסק הישן ide לחדש. אך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של asus p5g41t-m-lx

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. לפי ההמלצה שקיבלתי בפורום זה, קניתי היום את ה SanDisk Cruzer Micro 2GB. אני רוצה להריץ עליו בדיקות ביצועים (benchmark), ולהוסיף את התוצאות לסטיקי שבפורום זה. לצורך זה, הורדתי את הגירסה החינמית של SiSoftware Sandra (גירסת Lite XI.SP1a) והרצתי את בדיקת ה Removable Storage. הבעיה היא שהבדיקה אורכת יחסית הרבה זמן (כמה דקות), ולפעמים היא נכשלת/מייצרת שגיאות (גרף התוצאות נפסק באמצע או נופל ל 0). להלן 3 תוצאות שונות שקיבלתי עם ה DOK שלי: בדיקה ראשונה: בדיקה שניה: בבדיקה זו גרף התוצאות נקטע באמצע. שימו לב שכאן יש פחות תוצאות. בדיקה שלישית: בבדיקה זו פירמטתי את הכונן (בבדיקות הקודמות שמתי קבצים על ה DOK) והעברתי אותו לחריץ USB אחר. בנוסף לשלושת הבדיקות הנ…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.