אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי DOK חדש של סאן-דיסק 8 GB, לפני זה היה לי DOK שקיבלתי מנטוויזין של 1 GB, והיה לי עליו דברים, עכשיו העברתי את הדברים לDOK החדש, ואני רוצה לפרמט את הישן, איך אפשר לעשות את זה? [ניסיתי למחוק, יש שמה תיקיה שבגלל שפירמטתי את המחשב אז אי אפשר למחוק אותו (כי היא הייתה קשורה למחשב)].
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה להפוך את ה- DVD שלו מדגם Aopen 16/48 למולטיזון. עכשיו הוא צריך תוכנה כל שהיא כדי להפוך את זה עם מישהו כאן יכול לעזור להביא לי לינק למדריך או לתוכנה שיש כדי להפוך דיוידי של מחשב למולטיזון זה יעזור לי מאוד. תודה מראש לכל העוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד (2.5"). נפח של 500GB אמור להספיק לי. האם יש דגם מומלץ? או שכולם אותו הדבר? (אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים). ביררתי לגבי מחירים, וראיתי את הדגם Western Digital Passport 500GB בכ-400 ש"ח בחנות אייבורי. בגלל המוניטין של החנות, אני מעדיף לקנות בחנות אחרת (האם באמת החשש מוצדק? קיבלתי את הרושם שהשירות שלהם לא משהו, אבל מצד שני לא מדובר במערכת מחשב שלמה שצריך להרכיב וכו' אלא רק במוצר אחד שמגיע ארוז מ-WD). להפתעתי נראה שבחנויות אחרות המחירים גבוהים בהרבה, בין היתר גם בחנויות שנחשבות זולות יחסית ומככבות בפורום מפרטים. אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה בעלת מחירים סבירים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3L ואליו מחוברים 3 דיסקים וצורב אחד, כולם SATA. אני זקוק (טוב, רוצה) לעוד דיסק. מה האופציות שלי? אני חייב בקר נוסף? אם כן, האם בקר PCI יהיה מהיר מספיק או שצריך בקר PCIe? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך לאבא שלי לחיבור לרכב שיפעל הHDD 2.5 שהכנסתי למארז חיצוני. חוץ ממחשב הוא לא מזוהה ע"י שום דבר, לא הרכב, ולא המערכת אצלו בחדר. אני ממש ממש ממש לא סומך על dok וחוץ מזה יש בתיקייה שלו יותר מ80GB של מוסיקה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
סכום כסף מוקדש לעניין בין 1000-1200 שקל תלוי מה משיגים אני מטרטר את עצמי כבר למעלה מכמה חודשים בלנסות להבין מה עדיף ומה לא כרגע אני מסתכל על 2 דיסקים קשיחים של 2 טרה כל אחד של CAVIAR BLACK או דיסק קשיח של 3 טרה של CAVIAR RED מהניסיון שלי עם WD יש לי את MY BOOK ESSITINAL היו הרבה ששאלתי ואמרו לי שעדיף לי 2 של 2 טרה מאשר אחד של 4 או שניים של 1.5 מאשר אחד של 3 המינימום דרישה שלי שהדיסק הקשיח יהיה של 3 טרה , בגלל שאני מתעסק הרבה עם אוספים של סדרות ו סרטים ב HD והמחלה [כן כן זאת מחלה] דיי דורשת הרבה מקום אז מי שיכול לתת לי המלצה כנה על דיסקים קשיחים בבקשה עשו זאת תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחזר קבצים יותר נכון סרט שצילמתי במצלמה על dvd-rw איך אני עושה זאת? הקבצים נמחקו בטעות
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
להבנתי, בכונן קשיח חיצוני, מתחבא כונן קשיח פנימי סטנדרטי, שהקונקטורים שלו חוברו למארז של הכונן החיצוני. האם יש מניעה לפרק את המארז, ולחבר את הכונן הפנימי ככונן סטנדרטי למחשב, או שיש סכנות בתהליך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועייים קניתי סוף סוף מחשב ובו שני הארד דיסקים: האחד RAPTOR של WD של 36GB והשני SEAGATE שך 250 GB. לא ברור מי מהם אבל אחד מהם בטוח מרעיש (או שאולי שניהם..) זה נישמע כאילו המחשב לועס משהו. אני מכירה את הרעש הזה של ההארד דיסקים ב- PC (ב-MAC לא שמעתי) אבל אפילו במחשב הישן שהיה לי עד עכשיו לא היה כזה רעש חזק... בכל מקרה רציתי לשאול אם הבעיה מוכרת והאם ניתן לעשות משהו בנושא? כי לחנות כבר הלכתי עם המחשב ולא בגלל ההארד דיסקים אלא בגלל שהתחיל רעש, כנראה של המאוורר במהלך השבוע השני שהמחשב אצלי. בחנות הרכיבו איזה חלק על המאוורר (ZALMAN) של ה- CPU (שכנראה שכחו להרכיב) ואיתו ניתן לווסת את הרעש...אבל...זה עזר בדיוק ליום...היום שוב אני שומעת את הרעש הזה. אבל סלי…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום ברשותי הכונן הקשיח seagate freeagent בנפח של 1.5 טרה בייט, בזמן האחרון הכונן מתחיל לעשות לי בעיות ומראה סימנים שלא נשארו לו עוד הרבה זמן, ברצוני לשאול האם זה אפשר פשוט להחליף את הכונן קשיח עצמו בדגם חדש יותר וגדול יותר ? לא יודע אם זה משנה אבל אציין שזו הגירסא עם estat
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, יש לי WD AAKS 500GB SATA2 16MB, ואני כבר על הסף לסיים את כל ה500 ג'יגה. אני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של לפחות 500-1000 ג'יגה ולחבר אותו שישמש בעיקר לאיכסון, לא מתוכנן להתקין עליו ווינדוס או תוכנות, אלא שוב-רק לאיחסון וגיבוי. אז הנה לשאלה, בשביל להוסיף עוד הארד דיסק אני חייב את המערכות RAID וכו'? הלוח אם שלי לא תומך בהן ואני פשוט רוצה לשים את ההארד דיסק, לחבר אותו ללוח אם ולצאת בראש שקט. וחייבים לשים הארד דיסק נוסף מאותה חברה וסדרה? שלא תיהיה התנגשות ביניהן. התקציב הוא 500 ש"ח, אפשר לחרוג עד 600 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
heya ppl...i was wondering...i have a friend who has a really huge(!) amount of data..about 700gigs...about 600gigs is stuff that he really needs..my question is: whats the most efficient way to back up it all? thanks
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב אבל אני לא חזק בתחום ובכלל לא בענינים בקטעים האלו עכשיו...בגלל זה באתי הנה לבקש את עזרתכם... יש לי תקציב של 600 שקל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שני הארד דיסקים. שניהם מחולקים לשניים. על החלק הראשון של הדיסק הראשון היתה מערכת ההפעלה ושלושת החלקים האחרים היו לאחסון. שמתי את כל החומר החשוב בהארד דיסק השני ועשיתי פעולה של איחוד המחיצות, חלוקה מחדש, פרמוט והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה (win xp) על ההארד דיסק הראשון. הותקן בסדר, פירמטתי את החלק החדש שיצרתי ונראה שעובד כמו שצריך. אבל ב'מחשב שלי' ההארד דיסק השני לא מופיע. הוא מופיע בביוס. כשאני נכנסת ל- manage הוא מופיע עם סימן קריאה לידו ורשום גם dynamic וגם foreign. אני לא רוצה לפרמט אותו - כאמור יש עליו חומר חשוב שלא חשבתי שיפגע. מה עושיםםםם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דיסק קשיח עבור משחקים כבדים אני חשבתי על הוולוסי ראפטור החדש של ווסטרן דיגיטאל עולה יקר אבל טוב אני לא מעוניין בשום מערך של רייד!!!!!!!!! תנו לי עוד הצעות לדיסקים קשיחים טובים בבקשה יום טוב לכם :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי HD עם חיבור SATA שמחובר למחשב. אני רוצה להוסיף אליו עוד HD עם חיבור IDE אבל אני לא בטוח בכמה דברים. יש לי בלוח אם חיבור IDE אחד שאליו מחוברים שני צורבים ואני הוצאתי אחד וחיברתי במקומו את ההארד דיסק. אין לי מושג מה אני עושה עם הMASTER/SLAVE שלהם כי זה לא שני הארד דיסקים אלא הארד דיסק וצורב. אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש את אחת משתי תוכנות האיחוי המומלצות בסטיקי של הפורום. יחד עם זאת מאוד חשוב לי שהתוכנה תדע לתמוך גם באיחוי של דיסקים חיצוניים. כשנכנסתי לאתר של perfectdisk רשום כך: Why doesn’t PerfectDisk 10 display my USB/firewire/External drives ? By default, PerfectDisk 10 does not display drives connected by a USB/Firewire/external connection. Even though these devices represent themselves as a fixed hard drive, they may not support defragmentation. Prior to defragmenting these devices, you'll need to check with the USB/Firewire/external device manufacturer and verify that defragmentation is supported on these devices. If your USB/Firewire/external drive does…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HARD DISK של SATA 320G ואני צריך מדריך(עדיף עם תמונות) שמסביר איך לחבר אותו למחשב ואם צריך גם להתקין.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בנייד 2 מחיצות (ככה זה בא) והבעיה היא שהמחיצה של ה-windows וכל התוכנות היא רק 6 ג'יגה והמחיצה השניה היא 40 ג'יגה בערך. אז איך אני יכול לאחד את המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
windows מזהה תקלה (רואים זאת ב-DEVICE MANAGER) ב-DVD\CD drive ואני לא רואה אותו ב"מחשב שלי".... התקלה התחילה לפני כשלושה ימים.... הכל עבד מצויין לפני כן וזהו לא מחשב חדש... עריכה: הסרתי את הדרייבר דרך דבייס מנג'ר, ניתקתי את הדרייב, כיביתי את המחשב, חיברתי חזרה את הדרייב, הדלקתי את המחשב ו..... כלום! לא עזר.... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-