עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, עד היום הצלחתי לצרוב על דיסקים 8.5GB DL של xerox וגם של teac. אתמול רכשתי חבילת דיסקים לצריבה שלVerbatim DVD+R DL 8.5GB Printable ובניסיון צריבה מתקבלת הודעת השגיאה המצ"ב. אני עובד עם צורב DVD ללא אופציית הדפסה על דיסקים האם זאת הסיבה שאי אפשר לצרוב על דיסקים מסוג זה? מה אפשר לעשות?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי צורב של LG מדגם GSA-H62N אני מנסה לצרוב מדיות DVD 8.5GB שרשום שתומכות במהירות X8, אבל בפועל התוכנה NERO7 לא נותנת לי לבחור אופציה של יותר מX4 האם זו בעיה מוכרת בצורב זה? או שאולי בתוכנה NERO? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by motorishta,

אהלן. ברשותי צורב פיוניר DVR-111D. אני מנסה לצרוב קבצים של דיוידי שהעתקתי למחשב (חתונה של אחי יותר נכון) הקטע הוא שאין בכלל אחוזים ב-BUFFER LEVEL והשורה של ה-completed נשארת על אחוז 1. אחרי 5 דקות אני מקבל שגיאה : could not perform end of dicc-atonce born process at 6X עדכנתי הרגע את הצורב וזה עדיין אותו הדבר. החלפתי פעמיים דיסקים , גם לא עזר. התוכנה שאני משתמש בא היא נרו 7.0.8.2 מבקש את עזרתכם. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by j,

שלום לכולם, [אגב טעות שלי פעם קודמת, סליחה] ניסיתי לצרוב קובץ ISO כמו שצריך (בתוכנת NERO כIMAGE) הכל היה טוב ויפה, אבל הצריבה נכשלה 3 פעמים!!! אז לפני שאני זורק עוד כמה דיסקים לפח, יש למישהו רעיון איך לעשות את זה כמו שצריך?? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  5. דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום שלום יש לי הרדיסק SATA אחד ועוד אחד רגיל. הבעיה היא שאם אני מג'מפר את הHD שלי לMASTER המחשב אינו מזהה את הHD (שעליו מותקן הווינדוס) והוא מזהה אותו רק בSLAVE. מה אפשר לעשות והאם זה עקרוני שהוא מוגדר כSLAVE? תודה

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק תמונות שצרבתי לעצמי, כל פעם הוספתי לו כמה תמונות (אחרי טיולים לדוגמא וכו') כשניסיתי לפתוח עכשיו את הדיסק הוא התחיל לעשות לי בעיות ,לוקח לו המון זמן להפתח וכשהו נפתח הוא מראה לי שרוב הספריות ריקות ולפעמים הוא מצליח להראות את הספריה (שלפני כן כביכול הייתה ריקה) אבל נתקע כשאני מנסה לפתוח את הקובץ. מה אפשר לעשות, כל תמונות המשפחה שלי על הדיסק הזה! תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב או דרך קופסה חיצונית שמחוברת ל USB. בשני המקרים פתחתי את הדיסק ואני רואה שהראש מסתובב והמחט הזו זזה פנימה אבל היא כל הזמן חוזרת ושוב מנסה לקרוא וככה כל הזמן. זאת אומרת יש חשמל והדיסקים בפנים מסתובבים והמחט נכנסת פנימה מנסה לקרוא. אז חשבתי אולי משהו נהרס בלוח של הדיסק ? ואז חשבתי לקנות כזה דיסק קשיח ולנסות להחליף בין הלוחות. הבעיה שאני לא מוצא כזה דיסק קשיח בשום מקום בארץ. WD - 1001FALS 00E3A0 לתקן במעבדה לא יודע התקשרתי לשתיים. באחת אמרו לי שרק הבדיקה זה מעל 100 שקל ואז תלוי מה התקלה יכול לנוע בין 200-500 שקל ועד 5000. מעבדה שניה רק הבדיקה זה מעל 300 שקל. השאלה מה אפשר עוד לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AlcaTeL,

בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. שלום יש לי שני צורבי DVD לעיתים כשאני צורב מידע אפילו כ DATA אי אפשר לקרוא אותם אח"כ ובעצם הכונן לא מזהה שיש דיסק בכלל. אני משתמש בנרו לצריבה והכוננים של חברת NEC תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. טוב גם אני התחדשתי היום בכונן, אבל אני נתקל בקושי מסויים להתקין אותו, אשמח לעזרתכם . אני עובד כאן עם מערכת WIN7 64 BIT והרגע חיברתי את הכונן C400 MICRON שקיבלנו , בכל אופן הWIN7 לא זיהה את הMARVELL 91XX chip set ועל כן חיפשתי באינטרנט והתקנתי אותו. עד כאן הכל הכל תקין, נכון לרגע זה יש לי 2 כוננים אחד VERTEX 2 שעליו מערכת הפעלה שפועל על ACHI ועוד 2 TB כונן רגיל . עכשיו הבעיה היא שאני לא רואה בכלל כשאני נכנס למחשב שלי את הכונן למרות שב DEVICE MANAGER הוא מזהה C400 ? מה עלי לעשות, תודה עדכון נוסף: כשאני נמצא על HARDWARE הוא הכונן כתוב לי תחת DEVICE PROPERTIES LOCATION (channel 0, target 0 lun 0) אני לא יודע אם זה קשור:\

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by uziliv,

שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שלום, קניתי מחשב חדש,חיברתי את ההארד דיסק הישן שלי(IDE) למחשב והוא לא זיהה אותו. ההארד דיסק החדש SATA. יש איזה דרך שהמחשב יזהה את ההארד דיסק הישן?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה ממש לפני כמה דקות. אני משתמש בDOK הזה כבר הרבה זמן ולא הייתה לי בעיה להכניס קבצים של 1-2GB (מעולם לא ניסיתי קבצים גדולים מ2GB) והיום ניסיתי להכניס קובץ שהוא 4.7GB אבל אז עולה לי הודעה שאומר לי שהדיסק מלא, אבל הקטע הוא שכל ה15.1GB שקיימים הדיסק פנויים. עשיתי פירמוט ולא עזר. הDOK המדובר זה: http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=165 בגרסת 16GB. ----------------------------------לא משנה כבר פתרתי את הבעיה.שחכתי שצריך לפרמט אותו לNTFS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום יש לי רדיו דיסק באוטו שקורא mp3. צרבתי קבצי mp3 על דיסק דרך media player של win 7. לא הצלחתי לשמוע אותם באוטו. קיבלתי הודעת שגיאה. מה הבעיה? תודה ארי

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. הדיסק הקשיח מחולק אצלי ל-3 כוננים C (כמעט מלא), D (כמעט מלא) ו-H (כרגע ריק) ויש עוד שטח של 20GB לא מנוצל - UNALLOCATED. אני רוצה לשנות את גדול המחיצה של כונן C ולהגדיל אותו אבל משום מה כאשר אני נמצא בתוך ה-DISK MANAGMENT הוא לא מאפשר לבצע הרחבת מחיצה (הפקודה EXPEND VOLUME "אפורה"/לא זמינה. איך ניתן להגדיל את המחיצה של כונן C בגל זאת? (מערכת הפעלה ויסטה ביתית 32MB).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. את המחיצה חילקתי כשהתקנתי חלונות וויסטה,התקנתי חלונות 7 והוא לא נותן לי להכנס זה מה שהוא רושם(פרטים בתמונות) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. שלום. יש ברשותי כונן חיצוני USB 2.5" שברצוני לפרמט ל FAT32 (עקב הצורך בשימושו תחת PS3). כאשר אני מנסה לפרמט אותו ב XP מופיע אך ורק האופציה NTFS ואין איזכור ל FAT32 - יש למישהו הסבר למה? יש דרך אחרת לבצע פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום יש לנו טלויזית סאמסונג דגם 1080p full hd SRS עם שקע לחיבור USB. אנחנו מעוניינים לראות בה סרטים ששמורים ב-USB. כשאנחנו מחברים את ה-USB ומעבירים בעזרת כפתור source בשלט למצבים AV1 או לחילופין AV2 - המבך שחור ולא ניתן לראות את כל התיקיות השמורות על היו אס בי. יש לציין שיש לנו גם די וי די וגם ממיר של הוט שמחוברים במקביל לטלויזיה. מצ"ב תמונה של השלט של הטלויזיה (יש גם שלט של הוט אם הוא יכול לסייע)... מישהו יודע מה אנחנו עושים לא נכון? ואיך נצליח להפעיל את הסרט? בעבר כבר הצלחנו להפעיל סרטים דרך יו אס בי בטלויזיה ואני לא זוכרת איך עשינו את זה...:/ יש לצעין שהבעיה היא לא בפורמט )שמרנו על ה-USB סרטים בגח מני פורמטים, ביניהם Mp4 ו-Avi ואף אחד מהם לא מוצג על המסך, אלא…

22. הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by Guy950,

אחרי ששדרגתי לווינדוס 8 שמתי לב שמנהל המשימות עכשיו נותן נתוני ביצועים על כל דבר לחוד. החלטתי לבדוק לגבי הSSD והHDD ומצאתי שאני לא מקבל בכלל נתונים מהHDD וזה למרות שאני משתמש בו עכשיו ומוריד לתוכו בלי בעיה. צירפתי תמונות להמחשב. זה אמור להיות מדאיג?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

באמת שלא

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים