אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי ואני עדיין לא כל כך מבין מזה raid ו sata ומה הקשר ביניהם ? וגם רציתי לדעת אם יש הבדלים בין הארד דיסק פנימי לחיצוני ואם המחשב יכול לקרוא חיצוני בידיוק כמו פנימי ולעלות ממנו וינדוס ? ומה קורה שיש גם חיצוני ופנימי איך המחשב קורא אותם ?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרטי וידאו ביתיים לדיגיטלי (יש לי מכשיר שעושה זאת). ואני רוצה לדעת איך עדיך לשמור את הסרטים על דיסק קשיק או לצרוב על DVD? ואני מתכוון מבחינה של עמידות תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב אז יש לי HD103UJ של סמסונג והוא עושה רעשים... התקשרתי לחנות ולפי התיאור שלי הוא אמר לי שכנראה הראש המכני משוחרר או משהו בסגנון והוא זז יותר ממה שהוא אמור... בימים הקרובים אני הולך לחנות כדי שהם ישמעו במקום את הרעשים.. הוא אמר לי שאם זה מעבר לנורמל יחליפו דיסק.. השאלה אם יש לעשות משהו אם לא כי אני רגיש לרעשים וזה משגע אותי :-\
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
דרישות: 1. ביצוע AUDIO RIP אמין ומהר 2. צורב אמין לפחות x16 (מעבר לזה לא קריטי לי) 3. תמיכה בקריאה וכתיבה ל- DVD-RAM 4. קיום קושחה אלטרנטיבית עם RPC2 Auto Reset 5. אם יש משהו מקביל ל- RPC1 או RPC2 Auto Reset ל-BD, כמובן שזה רצוי... יש לא מעט כונני קומבו במחיר 600-500 ש"ח, אבל קשה לי מאד למצוא כונן שעונה על נקודות 4,5 וזמין בארץ.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
יש לי מדיות silver line DVD-R X8, וצורב NEC 3500. באתי לצרוב על מדיה ב-NERO, והוא לא איפשר לי לצרוב במהירות X8, אלא רק X4. למה זה? מה אפשר לעשות כדי לצרוב על המדיות X8? צריך להוריד פירמוור חדש בשביל זה? אם כן אז איזה?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מפסק על כבל החשמל של כונן אחד, וחברתי אותו, כרגיל, לכניסת SATA על לוח האם. זאת כדי להגן מפני וירוסים, הכונן משמש רק כגיבוי. יש לי חלונות XP. בהתחלה זה עבד אפילו כשהמחשב היה דלוק: כשהרמתי את המתג, הופיע הכונן בסייר. עתה הוא לא מופיע אפילו אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. ב BIOS אני רואה שהוא מזוהה, ולמרות זאת לא קיים. כאשר אני מנתק אותו-ה BIOS אומר שקיים פחות כונן.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי היה לי DOK שרשם את זה,ובנוסף קניתי גם אחד חדש - Sandisk Edge 16GB והוא רושם את אותה שגיאה. יש לציין שבמחשב אחר אין בעיה,כלומר זה אצלי במחשב. C ו - D הם NTFS. ה DOK מצויין כ : F WinXP הוספתי תמונה להמחשה עריכה : מסתבר שמרגע שהכנסתי את זה למחשב שלי זה רושם את זה גם במחשבים אחרים. האם ה-DOK נהרס רק מעצם העובדה שהכנסתי אותו למחשב?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 20 ג'יגה כלומר 18.6 כשאני בודק כמה מקום יש לי בדיסק הקשיח אז הוא אומר שיש לי 15 ג'יגה תפוסים וכשאני נכנס לכונן ואני מסמן את כל הקבצים אז יש לי רק 10 ג'יגה תפוסים ואגב סימנתי גם את כל קבצי המערכת כולל הקובץ של הזכרון הוירטואלי וכיביתי את השחזור מערכת... למישהו יש פתרון? ניסיתי את החיפוש אך לא מצאתי שום דבר שעזר לי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מערכת עריכה ראשית - קרוסיאל M4 קורס. ביוס לא מזהה.... פה ושם מצליח להדליק- ועכשיו חייב לעשות CLONE מהר (אשמח גם לעזרה בזה). חייב משהו חדש, דגש עם אמינות. כרגע עם M4-128GB , מספיק לי (בשימוש 80GB) אז או אינטל 530, או סמסונג 840 ? ראיתי שיש המון דגמי 840, מה ההבדל ביניהם? יש מהיר עם 120 גיגה? במחשב עריכת וידאו יהיה הבדל מורגש בין כתיבה מהירה לבין כתיבה איטית (הפרשי מחיר גדולים). אשמח לתשובה מהירה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 133 ₪ DVD±RW …
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי שאלה שכבר ראיתי שנשאלה פה אבל הפתרון שניתן לא עוזר לי. אני מנסה לצרוב בנרו דיסק data על דיסק dvd. אני מסמן multisession אבל כשאני רוצה לשוב ולצרוב על הדיסק האפשרות של continue multisession היא disabled. חשבתי שאולי הבעיה בסוג הדיסק שאני משתמש אבל ניסיתי עם סוג אחר ונתקלתי באותה תופעה (סוג אחד שהשתמשתי בו הוא silver line). יש למישהו רעיון מה יוכלה להיות הבעיה? חיפשתי כבר בכמה אתרים ולא מצאתי הסבר ללמה שה יכול לקרות. בתודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אפשר קצת רקע על הדבר הזה? אם אני נגיד קונה עכשיו הארדדיסק חיצוני מבחינת איכות הוא מתפקד ממש כמו ההארד דיסק הרגיל שלי? מהירות קיראה והעברה איכות בשמירה על קבצים וכו'..?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היום קניתי בוקס של 4120B לחבר. והפלא ופלא הבוקס בא גם עם 10 DVDR+X8 של LG. המדיה קוד זה CMC MAG E01 שמוכרות גם כממורקס X8 +R ולפי מיטב ידיעתי גם פיליפס X8+R ואלה מדיות פשוט מעולות (כמו שתראו ב KPROBE המצורף). אז מי שמתכנן על הצורב, שיחפש את ה BOX החדשים עם המתנה הנפלאה ששווה הרבה כסף (כל הכבוד ליבואן של LG?). [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
דווקא בזמן שצמד המתחרות הגדולות ביותר בשוק נאבקות ביישום מסחרי של טכנולוגיות הדור הבא - מגיחה טושיבה הצנועה וגונבת את ההצגה עם נפח שיא עבור שיטת האחסון הישנה והמוכרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין הDVD של הTOSHIBA לAOPEN איזה כדאי? ואולי כדאי אחר? ???(חיפוש בפורום הזה לא עזר :-X)' תודה לעזרה :-*
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש 3 שאני מתלבט בניהים, הראשון הוא SILVER LINE השני FORTIS השלישי TEAC סילבר ליין 10 דיסקים 75 שקל וFORTIS 10 יחידות ב 50 ¤ !! וTEAC מנועה מחשבים 10 ב80 שקל מה הכי עדיף מבניהים?תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מצאתי לי באינטרנט בלינק הבא חבילת 100 דיסקים ב 99 שח... אני לא יודע מה האיכות של הדיסקים הנ"ל. אשמח אם משהו שיש לו אותם או שניסה אותם בעבר יגיד לי מה היכולות שלהם. אין לי בעיה לצרוב בכפול 32 לדוגמא במקום ב 56 כמו שהם מצהירים (למרות שה PLEXTOR שלי עושה X48) בשביל לקבל איכות צריבה טובה... גם ככה אני לא רוצה לצרוב במהירות שעולה על X40. אני צריך במיוחד לגיבויים שגם ככה אני זורק את הדיסק אחרי חודשים בודדים וסתם העתקות לחברים וכו'. דיסקים באוטו יש לי BENQ מיוחדים ו\או VERBATIM תודה רבה לעונים... אאהההה כמעט שכחתי את הלינק חחח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6832162&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%ec%e9%e8%e5%f8%e9%ed%2f%ee%e3%e9%e5%f…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש הראד דיסק קטן ומהיר עם גודל של עד 500 ג'יגה (אין לי צורך ביותר) ומה שהכי חשוב זה שהוא יתחבר לי בחיבור SATA, (יש לי מארז ANTEC SONATA ויש בו חיבור כזה מלפנים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות DOK 1GB של Sandisk, וראיתי שבאופן תמוה בחלק מהחנויות גרסת ה-U3 יותר יקרה ובחלק יותר זולה מזאת בלי ה-U3. מה בדיוק ההבדל חוץ מזה שבאחד אני רואה שיש פקק ובאחר (ה-U3) החיבור נשלף פנימה/ החוצה ?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-