אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי ובמחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי צריך דיסקט מיוחד לפורמט של NTFS ? ועוד שאלה קטנה שענו עליה אבל לא הצלחתי למצוא את הת'רד : בכונן D התוכנות/משחקים/שירים וכד' תופסים 10 גיגה וכשאני עושה PROPORTIES המחשב מראה שתפוסים 20 גיגה וב C זה מראה לי 3 גיגה כשבאמת הכל שם תופס 2 גיגה ... תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני לא מצליח לעשות mount להארד דיסק נייד בNAS4FREE הכונן של WD מפורמט NTFS אין לי ממש ניסיון בfreebsd. ניסיתי לעבוד לפי כמה מדריכים. כמו אלו: http://www.nish.com/2013/how-to-mount-usb-drive-on-freenas/ https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=104826 ללא הצלחה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של NEC 3540 אני מנסה לצרוב דיסק מידע שגדול ב 40 מגה סך הכל מהקיבולת של הדיסק נרו שואלת אותי אם לעשות OB אני מאשר היא צורבת אבל בסיום מודיע לי שהצריבה נכשלה ניסיתי פעיים ואותה תוצאה שאני מוריד טיפה מידע ככה שלא יהיה צורך ב -OB הצריבה עוברת בלי בעיות מה יכול להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מה עושים? כותב לי הודעת שגיאה invalid fileld in command אני מנסה לצרוב 4537MB על דיסק של 4489MB. איפשרתי את ה OVERBURN ל 4600. הצורב אפילו לא מנסה. מדוע?
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעשות Overburning Test ב CD Speed של Nero אני כל פעם מקבל מסך כזה, בו התיבה שאמורים לכתוב בה כמה דקות רוצים לנסות לצרוב ריקה. מצורפת תמונה למטה. ניסיתי כמה גרסאות של נרו, בחלק ה Start היה אפור, בחלק יש את התופעה שנזכרת למעלה. מה עובר על אחותו? ??? תודה 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ok אז ככה ... היה איזה וירוס מעצבן כניראה שעשה לי הרבה בעיות , אז התקנתי ווינדוס חדש על ארד דיסק אחר הבעיה היא שהארד-דיסק הקודם פתאום לא עובד בגלל... הווינדוס מזהה אותו אך אי אפשר להכנס אליו אני מנסה לעשות לו בדיקת שגיאות בתקווה שאולי זה יציל את המידע האבוד אך הווינדוס מסרב לעשות זאת יש איזה שהיא דרך האחרת לעשות את זה או אולי איזה תוכנה טובה שיודעת גם לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי Partition Magic 8 ואני לא מצליח לעשות מחיצה יותר גדולה מ 7.8 MB . הנה תמונה : http://img150.imageshack.us/img150/6333/pm8.jpg ושימו לב שב* יש 2,097,152.0 MB לא בשימוש . מה הבעיה ? ואיך אני פותר אותה ?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הסיבה אבל יש לי 3 כוננים במחשב של 500GB, שניים שהם של סמסונג F3 ברייד0 ועוד אחד שאני מגבה עליו דברים אבל עליו פעם הייתה מערכת הפעלה שכבר לא בשימוש ואני מעוניין למחוק אותה, אז העברתי את כל הקבצים החשובים לכונן רייד0 וניסיתי לפרמט דרך ווינדוס על ידי קליק ימני על הכונן ופורמט אבל הוא כותב שפעולה לא יכולה להתבצע, עכשיו הכונן תקין ועובד מעולה אני מעביר אליו וממנו קבצים בחופשיות אבל לא מצליח לפרמט אותו, נסיתי גם דרך מנהל הדיסקים אבל גם שם קיבלתי שגיאה, איזה עוד דרך יש לפרמט כונן עקשן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
ניסיתי עם PM הוא עושה ריסט, עובד שניה ואומר שהוא FINISHED ולא עושה כלום... מישהו מכיר תתופעה? מישהו מכיר דרך אחרת? תעזרו לי פליז...
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כונן וכשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועושה BOOT הכל עובד הדיסק מתחיל להעלות קבצים ואז כל המחשב נתקע, או שזה מעלה את כל הקבצים ואז יש מין מסך כחול כזה וכתוב בו שחסר לווינדוס קובץ והווינדוס לא יכול לעלות. בקיצור ככה אני לא יכול לפרמט מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מצליח לעשות לו רק Quick Format כשאני עושה פורמט מלא, אז הוא מראה שהתהליך מתקדם (משהו כמו 10 דקות), ואז כתוב לי שהפורמט נכשל ווינדוס ויסטה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסק של סאן דיסק שנקנה בתאילנד 16G ניתן לפרמט אותו FAT32 לאחר שאני מנסה לפרמט או ב NTFS אני מקבל הודעה windows was unable to complete the format גם כשביטלתי את ה quick format
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי USB של 32GB של SANDISK. אני ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS ללא הצלחה. אני מצליח רק ל FAT32. קודם כל אפשרתי את האפשרות שיש ב DEVICE MANAGER: ואז ניסיתי בדרך הרגילה של מקש ימני על ו"אתחל" ללא הצלחה: אז פירמטתי אותו ל FAT32 וניסיתי הפעם דרך השורת פקודה (כמובן שהרצתי את השורת פקודה כאדמין) גם ללא הצלחה: ניסיתי גם עם HP Disk Storage ללא הצלחה. האם יש לכם עוד רעיון?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי Disk On Key של חברה לא מוכרת בגודל 4GB. כבר כמה חודשים טובים שהUSB עבד ללא שום בעיות, אבל אתמול כאשר ניסיתי לפרמט אותו הייתה לי תקלה במחשב והפירמוט לא הושלם כמו שצריך. כשניסיתי לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה "הדיסק בכונן אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" כאשר אני מנסה לאתחל אותו ( גם לNTFS וגם לFAT / FAT32 ) דרך הכלי של windows אני מקבל את ההודעה " ל - WINDOWS לא הייתה האפשרות להשלים את התהליך " עכשיו ניסיתי לאתחל את הכונן גם דרך WINDOWS XP וגם דרך 7, גם אתחול מהיר וגם מלא, ולכל סוגי הפורמטים הקיימים כולל WBFS (דרך כלי של Wii). כמו כן ניסיתי לפרמט את הקובץ דרך ה - DOS ואני מקבל את השגיאה Invalid media or Track 0 bad - disk unusable. ניסיתי גם דרך …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי סאנדיסק טיטניום 4GB, במהלך תהליך הפירמוט בטעות עשיתי delete partition לDOK אשר היה מחובר למחשב, רק לאחר שניסיתי להיכנס אליו לאחר הפירמוט בשביל להתקין דברים חשובים [לא סתם יש תיקיה בשם after formatting בDOK] הבנתי שעשיתי משהו לא טוב כעת מערכת ההפעלה לא מצליחה לפרמט את הDOK :-\ נורא חבל שהלכו לי הקבצים כי היה קשה למצוא, דברים חשובים בהחלט ולא סתם דרייברים, אלא גם חומרי לימוד :-\ ניחא, יותר חשוב לי שהDOK יחזור לפעולה ולא יהיה מושבת! יש פיתרון? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזו, יש לי במחשב שני HD שונים אחד 20GB שמיועד ל OS בלבד והשני 80GB שמיועד לתוכנה מסויימת. עד היום השתמשתי בכונן של ה 80GB והכונן השני לא היה מחובר בכלל. עכשיו התקנתי את הכונן השני ביצעתי פירמוט והתקנתי עליו WIN XP כרגע מה שאני מעוניין לעשות זה לפרמט את כונן C אבל אני לא מצליח. מה עליי לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של סאן דיסק 2BG וכשאני בא לחלון הפירמוט (XP) הוא נותן לי נפח: 16MB ולאחר לחיצה על "פרמט" אני מקבל הודעת שגיאה: "לא מסוגל לפרמט את ההתקן" מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח החל להראות סימני קריסה אז קניתי דיסק חדש והתקנתי בו את החלונות וכל התוכנות. עכשיו אני מנסה לפרמט (או למחוק) את הדיסק הישן ולא מצליח. כנראה שיש הגנה בגלל שהותקנה בו תוכנת חלונות. איך אפשר למחוק אותו בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי! הכונן "קשיח" נמצא על צמה נפרדת והמחשב לא מצליח לזהות אותו, הוא לא הופיע בעליית המחשב. גם כאשר נכנסתי לביוס ראיתי ב-BOOT שהוא לא מופיע. העניין הוא כזה,הבנאדם פירק אותו לבדו רק את הקשיח ממחשבו האישי ונתן אותו לאדם שיפרמט לו אותו ויתקין לו ווינדוס על המחשב של אותו אחר. כאשר הוחזר הקשיח הוא חיבר אותו למחשב שלו אך לדאבונו הרב "לא דובים ולא יער" לא עולה הווינדוס. כעת אני מנסה לפרמט עם פרטישיין אך מקבל שגיאה והיא: ERROR 88 unable to find the drive specified כאשר המחשב עולה הוא נעצר וכתוב אם אני רוצה שהמחשב ימשיך ללחוץ F-1 או אם אני רוצה ליכנס לביוס ללחוץ DEL החלפתי צמה אחרת לא עוזר. ייתכן וזה קשור להגדרות בביוס? ייתכן "שהקשיח" נדפק? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, אז לקחתי DOK והשתמשתי -MEMTEST בשביל לפרמט אותו ולאתחל ממנו מחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו חזרה, אבל אני לא מצליח לגרום לו להופיע במחשב עם WIN7. לא משנה אם המערכת היא FAT32 או NTFS הוא פשוט לא מופיע. ודרך WIN7 אני לא מצליח לפרמט. מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-