אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מסמכים שאני עובד עליהם כל יום ניהול חשבונות שלי רציתי לחבר הרדיסק נייד.. ולגבות את כל המידע כל יום..שזה יעשה הכל אוטומטי הארדיס שיש לי 120 גיגה !!! צריך שם של תוכנה שעושה תעבודה והרדיסק נייד מומלץ..
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בחנות המחשבים שבה אני מעוניין להרכיב את המחשב , טוענים שצורבי SATA גורמים לבעיות ולחימום יתר . האם מישהו מכיר בעיות כאלו ? במיוחד בצורב של PIONEER 212 . תודה יניב
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב DVD-r DATA . המדיה תומכת במהירות 8 אבל נרו לא מאפשר לי לשנות את המהירות [הוא מראה לי על x4 מאופר] כשבדקתי בנרו 7 לא היה הבדל לעומת ה-6, זה ממש מעצבן. שמתי לב שגם בCD הוא לא צורב בפועל במהירות שהוא הוגדר בה.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני זוכר שיש איזה אפשרות כזאת אבל אני לא מוצא אותה.... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
זכרון ניי Micro 2GB SanDisk וCruzer ל Micro 2GB SanDisk U3 וCruzer מזה הU3?? פשוט הזמנתי תזיכרון U3 אמרתי לתאנגאי והוא הזמין לי ת רגיל ........ שווה להחליף ??? או שזה שטויות ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, בחברה שאני עובד בה יש "שרת" - Windows 2003 server עם DC מנהל 12 תחנות עבודה בעיקר כשרת קבצים אך בקרוב מאד נעלה לאוויר מערכת PRIORITY (ERP שמשתמשת ב SQL SERVER. השרת הינו מחשב P4 2.8 עם 1ג'יגה זכרון שנקנה לפני 3-4 שנים... עכשיו החברה של הERP ביקשה בכל לשון של בקשה שנתקין במחשב בקר SCSI וטייפ גיבוי 36/72 עם 5 קסטות בעלות המתקרבת ל 5000 ש"ח (עם ההתקנה ותוכנת הגיבוי מקורית) עכשיו, עזבו לרגע את המחיר אם הוא זול או יקר, האם זה לא נראה תמוה לשים מערכת גיבוי ככ מתוחכמת על מחשב שבקושי סוחב, וכל יום עלול למות? האם לא כדאי להשקיע את הכסף במחשב חדש ומודרני, בעל RAID חומרה ו2-3 הארד דיסקים, צורב DVD וזהו?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה כולה צורב וזה...אבל בא לי משו שיהיה איכותי וטוב ושישאר להמון זמן! SONY? אמינה לגמרה לא? או אולי TEAC? שיש לי צורב רגיל שלו כבר 5שנים וטפו טפו טפו כמו חדש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יצאה גירסת קושחה L907 לLH-20A1S. לי היא פתרה בעיית תאימות עם מדיות RW של ממורקס ועוד בעיות קריאה של חברות אחרות. מומלץ ביותר
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי צורב dvd, היום קניתי דיסקים לצריבה של dvd וכל פעם שאני מתחיל צריבה אז המחשב קופא ולא מגיב עד שאני עושה ריסט. צריבה של דיסקים רגילים עובדת פרפקט. מקודם גם עידכנתי firmware בתקווה שזה יפתור את הבעייה, אבל זה לא עזר. מה עושים?? סתם עכשיו הלכו לי לפח 10 דיסקים :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש מזה כשנה במדיות FUJI DVD+R x8, שהן למעשה TY עם קוד מדיה YUDEN000 T02 ואני מרוצה מאוד מאיכות הצריבה שלהן. המדיות הללו עומדות להיגמר לי, ומאחר שלא קניתי מדיות מזה כשנה אני די "מחוץ לעניינים" בכל הנוגע למקומות קניה של מדיות TY בארץ. שאלותיי הן: היכן ניתן והיכן מומלץ לקנות כיום מדיות TY בארץ? האם ניתן עדיין לקנות את מדיות ה YUDEN000 T02, או שיש כעת רק T03/TYG03? האם סדרת ה -03 נופלת באיכותה מה-02? הצורב שברשותי הוא NEC-3520A. תודה רבה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח הירוק על הדיסק הקשיח ויש לי עליו מלא מלא דברים חשובים ויש עליו עדיין אחריות אני פוחד שאני אשלח את זה לחנות והם ישלחו לי את זה בלי שחזור בtech data (הספק של WD) משחזרים את המידע לפני שהם מתקנים או שולחים חדש?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הHD הבא: (ד.א, איך הוא? שווה משהו? סתם מענין אותי) הטמפ' שלו עומדת כיום על 38 מעלות. גבוה? גבוה מאוד? כדאי להחליף מאוורר?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-