עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by x-dude,

טוב קיבלתי היום את שתי הדיסקים שהזמנתי. התמונה הראשונה מראה שהמדיה היא +RW אחרי פורמט (מאחר והביטסטינג שלי מקונפג ל ROM) התמנה השנייה מראה DVD-ROM. בכלל לא משהו, יחסית למדיית RW מהירה שכזו התוצאה בסדר, אבל שיפור (גדול) נדרש מהקושחה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום האם במחשב asus k53S שלפי מה שבדקתי יש לו הארד דיסק 2.5 אפשר לשים איכשהו m.2 2280? אם כן איך? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by zakashe,

הי, נתקלתי בבעיה הבאה ואשמח אם מי מכם שכבר ראה משהו כזה בעבר יוכל לעזור לי: יש לי מחשב עם הארדיסק אחד (אין לי parttitions) ועליו רצה WindowsXP. אני רוצה להתקין fedora בנוסף לwindows ולכן לקחתי הארדיסק ישן (WD200 20GB) וניסיתי להתקין אותו במחשב. ההארדיסק שאני משתמש בו כרגע הוא sata2 וההארדיסק שאני מנסה להוסיף הוא sata1. על מנת לחבר את ההארדיסק השתמשתי בכבלים (מתח + DATA) של הDVD (יש מס' נקבות (שקעים שיוצאים מאותו כבל) כך שאני יכול לחבר עוד התקן בלי לנתק את הDVD) כאשר הפעלתי את המחשב כמובן שהwindows לא זיהה לי את ההארדיסק. ניסיתי לשחק עם המיקום של הג'אמפר אבל זה לא שינה כלום. אודה מאוד למי שיכול לעזור. zakashe

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  5. במהלך חיפוש דיסק קשיח 2TB בזאפ מצאתי פרסומת מעניינת באתר של איבורי(http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7068 ) עוד משהו מעניין זה שבחיפוש בזאפ אייבורי הייתה הכי זולה מכולם בהפרש מאוד מוזר ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767239 ) נ.ב. מישהו כאן יכול להמליץ לי על דיסק קשיח חיצוני בגודל של 2TB טוב שגעו חופשי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. איך לחלק כונן קשיח ל2 מחיצות בלי תוכנה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. קניתי דיסקים של סילבר 16X שאני מנסה לצרוב הוא נותן לי רק מהירות 4X הצורב שלי דגם 4163B של LG זה כבר כמה פעמים שקורה לי עם דיסקים של סילבר האם יש פתרון תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מדבר על כמה אפשר לחרוג מעל ה700....אז אל תגידו 700 מגה!!!תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, דרסתי בטעות קובץ שאני צריך בקובץ אחר באותו השם. האם יש דרך לשחזר את הקובץ הקודם? תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. זה הDOK שהומלץ עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/storage/fast_doks/3 רציתי לדעת אם זה הגיוני שהמחיר שלו הוא רק 100 שקלים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5941 אגב, זאת החנות היחידה שנותנת אחריות לכל החיים (כמו שהיצרן נותן) לעומת 3 אצל השאר. לא יודע כמה זה קריטי, אבל רק מציין עובדה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מצאתי את המחיר הכי טוב לדגם שרציתי, דיברתי עם החנות, לפי מה שהנציג אמר לי החנות שלהם היא היבואן הרשמי של החברה הזאת, נשמע לי קצת מוזר. בואו נגיד שבלשון המעטה החברה הזאת לא ידועה כנותנת אחריות אמינה..אז אם זה נכון אני לא כלכך רוצה לקנות משם ולהסתבך אחרי זה עם אחריות. מישהו פה אולי יודע במקרה מי היבואן של Transcend שמולו מממשים אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  12. Started by דובי770,

לצערי הרב הssd crucial m4 256gb שלי החליט למות. פתאום דברים נעלמו. ניסיתי לפרמט נהיה הודעת error ואחר כך הביוס לא מזהה אותו. שאלתי הראשונה היא איך אני יכול לבדוק מה קרה, למה שפתאום בבת אחת ssd ימות... ושאלתי השניה היא אם אני יכול לממש אחריות בארץ למרות שקניתי אותו בחו''ל

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. התקנתי היום את התוכנה HDDlife. כשהפעלתי אותה, היא עשתה רעשים של אזעקה, והיה כתוב שההארד-דיסק שלי עובד בטמפרטורה של 52 מעלות, חוץ מזה היה כתוב שהביצועים שלו בסדר גמור. האם מדובר בטמפרטורה קיצונית? ומה אפשר לעשות על מנת להנמיך אותה?

14. Started by RD777,

שלום בבעלותי מחשב (AMD 455, 4GB DDR3, ATI 5770 ושני כוננים 1TB WD ו 1.5TB של SG) אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. מזה זמן רב הכוננן של SG עושה בעיות, תוקע ומאט את פעולת המחשב באופן קיצוני. עלה לי רעיון להשתמש בכונן חיצוני 2TB לאיחסון כל המדיה. ובנוסף לקנות כונן SSD לשיפור ביצועי המחשב. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע להצעה הנ"ל ולנחיצותה. ומידה והיא מתקבלת על הדעת אשמח להמלצות (יש להוסיף כי אני חייל ותקציבי מוגבל). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KapiSH,

נניח ויש לי סריקה של דיסק במחשב בקובץ תמונה ואני רוצה להדפיס ולהדביק על הדיסק ואין לי מזומנים כדי לקנות את הנייר העגול המיוחד עם הדבק למטה שמדפיסים עליו ומדביקים על הדיסק, האם יהיה בסדר להדפיס את התמונה, לגזור ולהדביק על הדיסק? או שזה לא בסדר? ואם כן, באיזה דבק מומלץ להשתמש? (כדי שחס וחלילה הנייר לא יחליט לרדת פתאום באמצע שהדיסק מתנגן לו ברדיו-דיסק ברכב )

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by big foot,

קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by Dark Respect,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים ויש לו רק חיבור IDE אחד מה שאומר שאני יכול לתקוע רק 2 הארדיסקים ATA ויש לי הרבה יותר ואני אשמח לחבר את כולם כולל האפשרות לעשות בוט מכל אחד מהם. מה אני צריך לקנות כדי שזה יתאפשר לי? ומה ההבדל באיכות ובמחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. יש לי ניסיון מר עם דיסקים קשיחים חיצוניים ובמיוחד כאלו שמיוצרים על-ידי חברות צד שלישי ואין לך שום דרך לדעת איזה דיסק דחפו לך עד שאתה קונה אותו (כמו הדיסקים החיצוניים שנמכרים במבצע באופיס דיפו ובבאג שמכילים את הדיסקים מהסדרה הדפוקה של seagate ) יש אומנם בשוק "קופסא" חיצונית של WD אבל היא יקרה למדי ותומכת בתכונות שאין לי צורך בהם כמו LAN , FIREWIRE וכיוצא בזאת. בכול מקרה אני מעדיף להרכיב לבד את מערכת הגיבוי באמצעות בחירה אישית של 2 הדיסקים הקשיחים. ידוע לי שמערך רייד 1 לא ניחשב כמערכת גיבוי פרופר ,אולם בהתחשב במחירים של פיתרונות מקצועיים יותר, נראה לי שזה פיתרון מספק עבור צרכיי שהרי הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יתקלקלו בו זמנית קטן למדי. הדרישה העיקרית מה "קופסא" היא חיבור …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RayZ,

זו תופעה מוכרת- אחרי שימושים כבדים וכל מה שקשור בזה, בלי שבהכרח אתה באמת מכניס קבצים חדשים לדיסק- המערכת צורכת כמויות גדולות של נפח וזה מסוגל להגיע למצב ש-10 ג'יגה תמימים נשרפים בשעה אחת ורק ניקוי דיסק דרך הווינדוס יכול להחזיר אותם. אני יודע, מדובר בעיקרון בקבצים זמניים אבל זה נורא בעייתי, וגם לא נראה לי נורמלי שזה לוקח כל כך הרבה. למישהו יש מושג איך מתמודדים עם זה או איך אפשר להמנע? הגדרה, משהו? אני שואל כי בקרוב אני אעבוד עם מחשב שבו המערכת תותקן על SSD בעל נפח של 80 ג'יגה בלבד, ואם בכך מדובר הרי שתוך זמן קצר אני עלול למצוא את עצמי עם מליון בועות low disk space (שכבר הורידו משפיותי כמויות נכבדות. )

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by rafi-s-,

אז ככה יש לי שתי צורבים ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לצרוב לשתיהם בו זמנית הכוונה שבמקום שיצא דיסק אחד אחרי 7-8 דקות של צריבה אני רוצה שיצאו לי שתיים תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. TDK VeloCD 48/16/48 4800b מבוסס liteon מישהו מכיר? שווה/לא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. את המחיצה חילקתי כשהתקנתי חלונות וויסטה,התקנתי חלונות 7 והוא לא נותן לי להכנס זה מה שהוא רושם(פרטים בתמונות) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.