אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים בגודל של 72.2gb שאני רוצה להעביר להארדיסק חיצוני שבו פנויים 790gb מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי IRIVER H140 עם הארד דיסק 40 ג'יגה. כרגע הוא פנוי לגמריי ואפילו פירמטתי אותו שוב אבל אני לא מצליח להעביר אליו קובץ של 4 ג'יגה וקצת,הוא פשוט אומר לי שאין לי מספיק מקום (למרות שכאמור יש לי) אני יכול בעזרת וינראר לחלק אותו אבל זה לוקח לי זמן כי זה במחשב שהוא די איטי ובכלל הייתי רוצה לדעת מה הבעיה (יש לי XP PRO). אגב,קבצים של 700 מגה למשל לא עושים בעיות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להעתיק קבצים גדולים כ4-6 גי'גה לזכרון נייד (USB), אבל מופיע לי ההודעה " הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשתמש כיעד". כמובן שיש לי עוד הרבה מקום ע"ג הזיכרון (מעל ל20G פנוי). מה הבעיה? יש הגדרה מסויימת שצריך להגדיר במע' ההפעלה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של SEAGATE שה-FILE SYSTEM שלו היא FAT32. אני מנסה להעתיק אליו סרט BLUE-RAY בגודל 20 ג'יגה. אבל אני מקבל תקלה שאין אפשרות להעתיק כי הקובץ גדול מדי. יש לי המון מקום פנוי בכונן לכן מקום פנוי זאת לא בעיה. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי כשאני מנסה להמיר את הכונן הנ"ל ל 4551A בעזרת המדריך הזה: nechack.host.sk אני פשוט לא מצליח. אחרי שאני מפעיל את הקובץ NECBFL ובוחר לאיזה דגם להמיר והוא מתחיל בהמרה הוא ישר נסגר והכונן מהבהב. אח"כ אני עושה ריסט למחשב והביוס ממשיך לזהות את הכונן כ 3550A. אני יוצא מהביוס וממשיך לווינדוס. הווינדוס לא מזהה חומרה חדשה וכשאני מנסה לעשות לכונן שדגרוג קושחה הוא לא נותן לי בטענה שהדגם לא מתאים (BinFlash). קראתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש עוד כלי שעושה את אותו הדבר והוא נקרא BTFLASH. כשאני מפעיל את הכלי הזה אז הוא נכשל בשליחה של צ'ק סם (check sum) ואז שואל אם לנסות שוב. אני אומר שכן אז הוא מנסה ותוך שנייה נכשל. ניסיתי את שני הכלים במצב בטוח וזה לא עבד. הנה צילום מסך של…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את הDMA דרך מנהל ההתקנים (מישהו מכיר שיטה אחרת?) ביצועי הקריאה של הכונן מאוד נמוכים אבל בצריבה הוא בסדר גמור כבר שנה של צריבות בלי דיסק אחד דפוק ;D הכונן למעשה קורא יותר נמוך משהו יכול לצרוב... והוא צורב מעולה.... למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח samsung ssd evo 840 120gb עליו התקנתי את מערכת ההפעלה ואת התוכנה של סמסונג כאשר היה לי ווינדוס 7 ו 8.1 היה אפשר לעשות rapid mode בווינדוס 10 הוא פשוט לא נותן לי מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי למצלמה כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה, עכשיו אני מנסה להוציא את התמונות למחשב והוא לא מצליח לחבר מהמצלמה. חיברתי דרך מתאם SD למחשב גם לא עובד. ניסיתי גם את המצלמה וגם את המתאם עם SD של 2 ג'יגה ושל 128 מגה ושניהם עבדו חלק. המחשב עם ווינדוס אקס פי הום... מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להשתמש בשום אמצעי איחסון נייד. נגן MP3 של יונדאי - לא עובד. DISKONKEY - לא עובד. חיברתי מצלמה דיגיטלית ניקון D50 ישר למחשב ורק ככה אני מצליח להוריד תמונות. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא הראשי אמנם אבל הגדול יותר מבין השניים) התחיל לעשות בעיות, הבנתי שיש בעייה כשהעתקתי משהו אליו וניסתי להעתיק את אותו קובץ למקום אחר ולא הצלחתי. כבר אז חשדתי בסקטורים פגומים. בתור התחלה פניתי מקום, הרצתי בדיקת דיסק המחשב נתקע בשלב 4 כשהוא מצא איזשהו סקטור פגום. הרצתי defrag וניסיתי להריץ שנית בדיקת דיסק אלא שלהפעתי (אחרי איתחול) גיליתי שהדיסק לא קיים יותר ברשימת הכוננים. נכנסתי ל computer managmet, disk managment וראיתי שהדיסק פתאום אינו פעיל. ניסיתי להפעיל את הדיסק וקיבלתי הודעת שגיעה שלא ניתן להפעיל את הדיסק ושאני אבדוק בלוג המערכת. אני לא רואה בלוג המערכת הודעה רלוונטית לאותה שעה אבל יש כל מיני הודעות שגיאה כגון: The device, \Device\Harddisk1\D…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי 7 ULTIMATE .... עשיתי טעות עם המחיצות..השארתי את C עם קצת נפח ואני מעוניין להעביר אלייה עוד כמה GB. ניסיתי דרך ניהול המחיצות של WINDOWS אבל זה לא הלך..התקנתי גם כמה תוכנות אבל שום תוכנה לא נותת. פרמוט עוד פעם לא בא בחשבון....מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
ביצעתי הקטנת מחיצות, כפי שצויין במדריך. ביצוע ההקטנה לקח כמעט 3 שעות -/+... (אם אני לא טועה, קיים רצף פיזי ואת זה אפשר לראות בתמונות) הורדתי מ- D כ- 100 ג'יגה. זה לא נותן לי אפשרות להרחיב את כונן C, לכונן D דווקא כן יש אפשרות כזו. למישהו יש מושג למה? עשיתי משהו לא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כן, הייתה לי פה עוד שאלה, היא נפתרה- אבל שוב הבעיות לא מסתיימות כאן... אני לא מצליח להתקין ווינדוס 7 על ה-SSD שלי (ה-X25 המפורסם של אינטל)- אני מגיע לשלב שאחרי ההתקנה, הוא עושה Starting Windows, טוען קצת ואז מרסטט את עצמו. ניסיתי כמה פעמים, ועם כמה התקנות על ה-SSD, וזה חזר על עצמו. בסופו של דבר ניסיתי להתקין על אחד מההארדיסקים הרגילים וזה עבד בלי בעיה, המערכת עלתה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ד"א, אני רק צריך לציין שהמערכת ניגשת אל ה-SSD דרך ההארדיסק השני נהדר, אפשר ליצור שם קבצים ולהשתמש בהם ולא קיימת בעיה אחרת כלשהי נראת לעין.
-
- 53 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה SSD של סמסונג (840 הרגיל) בנפח 120 ג'יגה. היום לקחתי את המחשב שלי thinkpad t400. הוצאתי את ההרדיסק הרגיל ובמקומו שמתי את ה SSD ועשיתי התקנה נקיה של win 7 pro 64. ההתקנה עברה בלי בעיות אבל לאחריה לא ניתן להשתמש במחשב כי כל כמה דקות המחשב פשוט נכבה. אין מסך כחול, אין בעליה אח"כ שום הודעת שגיאה. פשוט נסגר לבד ללא התרעה. לא הותקנו שום תוכנות וההגדרה בביוס היא AHCI. משום מה נראה שבמצב safe mode לא הייתה את הבעיה הזו. ניסיתי להתקין כמה שיותר דריברים אבל אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך בSM וויתרתי על העניין. עכשיו ניסיתי להתקין win 8 pro 64 אבל פה הוא בכלל לא נתן לי להתקין אלא מראש אמר שיש שגיאה. התקנת win 7 pro 32 הסתיימה עם אותן תוצאות כמו ב64 ביט בכך שהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כונן קשיח נוסף למחשב. הכונן SATA עם חיבור קטן. :s05: יש לי כרגע במחשב שני כוננים מחוברים לIDE. ראיתי שיש בלוח אם שני חיבורים SATA1 וSATA2. חיברתי לראשון את הדיסק החדש ונתתי לו חשמל. הדלקתי וכלום. הוא לא קיים. אפילו בBIOS לא רואים אותו. מה עושים? תודה : לוח אם: A8V-E deluxe ASUS הארד דיסק: 320WD
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיגה הדיסק הוא מסוג storejet 25m3 תמונה: הבעיה היא שאני לא צליח להתקין עליו ווינדוס,ניסיתי גם 7 וגם 8. ולינוקס מינט+לינוקס אובונטו הצלחתי להתקין שאני נכנס למסך ההתקנה של ווינדוס אני פשוט מקבל שגיאה שאומרת שאין אפשרות להתקין את המערכת על הדיסק הקשיח החיצוני בגלל ieee 1394 משהו כזה נ.ב ניסיתי כבר לפרמט את הכונן לסוג NTFS זה לא עזר לצערי... עריכה: זאת השגיאה המדויקת שאני מקבל(העתקתי מילה במילה): windows cannot be installed to this disk. setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or ieee 1394 port
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חג שמח לכולם :) אני מנסה להתקין וינדוס 10 מחדש על המחשב שלי ללא הצלחה. הכונן היינו NVME 920 HP. כאשר אני מנסה לפרמט את הכונן/למחוק את המחיצה דרך ההתקנה של וינדוס אני מקבל הודעת שגיאה. חיברתי כונן אחר שיש לי למחשב והעליתי דרכו את הוינדוס. במנהל הדיסקים אני רואה את הכונן, אבל הוא רשום לקריאה בלבד. ניסיתי לבצע כל מיני פעולות דרך DISKPART שמצאתי בכל מיני מדריכים בגוגל אבל ללא הצלחה. אשמח לעזרה כיצד ניתן להשמיש את הכונן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסתי להתקין כונן 20G בכונן 40G במחשב פנטיום 166MHZ ולא הצליח לי האם יש הגבלה על הגודל במחשב הנ"ל תודה
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היו לי שני HD במערך RAID לאחר שפירקתי אותם (בעקבות מכירת הלוח) ומנסה להתקין על כל אחד מהם בנפרד מערכת הפעלה מגיע לשלב על איזה כונן להתקין ואז הוא רושם שאין שום כונן. בביוס הוא רואה את ה-HD . אני מבין שזה בגלל שהם היו במערך RAID איך אני מחזיר אותם למצב רגיל?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-