אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU שתומך ב SATA ובמחשב הישן יש לי HD של ATA האם אני יכול לחבר את הHD הישן ללוח הנ"ל כמו כן ויותר חשוב אני רוצה לקנות את ה HD ראפטור של WD שעובד גם הוא ב SATA האם שני הHD יוכלו לתקשר בינהם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. הצורב שלי- TEAC CD-W552E , בן כשנה וחצי, לא עבר אצלי "התעללויות" מיוחדות... לאחרונה,הצריבה הפכה לבלתי אפשרית- הן נסיונות בצריבה עם התכנה שבאה עם ה XP, או לחילופין, בנסיונות עם NERO תהליך הצריבה,מסתיים כביכול בצורה תקינה אך כאשר אני מנסה לקרוא את תכולת הכונן,מתוך "סייר הקבצים", העסק נתקע... השימוש הוא תמיד באותה מדיית צריבה, שבזמנו, עבדה ללא כל בעייה. בימים האחרונים,הצורב,פשוט חדל להראות סימני חיים - והפך, ללא כל פעולה מצידי, ל DISABLED, ב DEVICE MANAGE... כל נסיון, להפוך אותו ל ENABLED, לא עוזר, הוא נשאר כפי שהוא- בלתי שמיש... העצה שקיבלתי היא, לא לשבור את הראש, פשוט לקנות חדש... מה דעתכם, האם ישנן בדיקות שאוכל לעשות, כדי לאבחן את מצבו? באם אכן, נ…
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעבר שאלתי כיצד אפשר לאחד 2 רפטורים שונים. המליצו לי על JBOD שזה אופציה בבקר רייד של הלוח ולא יצא כלום.הגדרתי את שנייהם תחת הג'יבוד ואחד הפך לדינמיק ולא היה זמין (הוא היה מפורמט וריק) ושני שעליו המערכת הפעלה נשאר ללא שינוי. שאלתי היא האם צריך לפרמט את שניהם ואז להגדיר את הג'יבוד את שאפשר לעשות משהו כמו פרטישין מגי'ק רק יותר מורכב? כי בפועל לא הרגשתי שום שיפור בביצועים וסתם לאבד 74 גיגה זה דיי טיפשי...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בעבר קניתי מארז חיצוני לדיסק פנימי, של חברת silverstone. זה היה עובד כמה דקות, עד שזה היה נעלם לחלוטין(כנראה בעקבות מצב IDLE), ולא רק שלא ניתן היה לגשת לדיסק, אלא שגם היה צורך לכבות את המחשב ידנית. על USB2 זה פעל בסדר, אז הסקתי שיש לקופסא הזאת בעיה עם USB3(אמרו לי גם משהו כזה בפורום הזה). עכשיו קניתי דיסק חיצוני seagate backup plus slim 2tb- אותו סיפור. על usb3 הוא נעלם מהר מאד(בכלל לא רואים שהוא קיים בmy computer) , אך על USB2 פועל. המסקנה היא כמובן שהבעיה נובעת מהUSB3 שלי...מחפירה בגוגל לא מצאתי יותר מדי, חוץ ממאמר אחד של WD(שלא אמור להיות רלוונטי לגבי סיגייט או סילברסטון..) שטוען שעם הUSB3 קונטרולר של אינטל יש לכבות advanced power managment. http://wdc.custhelp.com/app…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
אממ אז ככה יש לי בעיה ואני צריך עזרה ... פתאום המחשב החליט לא לזהות את הcdrom כאילו הכל עבד רגיל וזה.. ופתאום הוא נעלם מהמחשב שלי.... מה עושים במצב כזה??? plz help
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יא אלה קבלו כבר יצאו הארד דיסקים של 250 gb יותר מידי לדעתי יש לי כולה 20 ג'יגה ובוא נגיד שעוד 40 היו מרצים אותי וזה היה מספיק. אז ככה ב tom's hardware עשו השווה בין ה 250gb של Maxtor ל 250gb של Western Digital. הנה קישור: http://www.tomshardware.com/storage/20030402/index.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פיתרונות מדף קיימים , אבל עולים הון עתק ואף פעם אי אפשר לדעת בדיוק מה "דחפו לך " בתור דיסקים קשיחים.--------------מצד שני , בנייה עצמית על -ידי רכישת מגירה מתאימה ודיסקים קשיחים בניפרד עלולה להיות בעיתית ומסורבלת היות ולא תמיד הדיסקים הקשיחים פועלים באופן אופטימלי ולעיתים הם "נופלים" מהמערך משום שבקר הרייד ה5מובנה במגירה פשוט "לא אוהב" אותם למרות שהם תקינים לחלוטין. מה לדעתכם הפיתרון המומלץ והיותר בטוח לגיבויים בנפחים גדולים ?------ אגב . התפרסמו כאן ידיעות כבר לפני כמה חודשים טובים שהן סיגייט והן טושיבה מוציאות לשוק קשיחים בנפחים של 8 וגם של 10 , במחירים של פחות מ 300 דולר .מישהו כאן יודע , תכלס מתי הם יגיעו לשוק בארץ?( דיסקים קשיחים הם מוצרים שאני חושש לרכוש בחו"ל…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון של SANDISK מדגם MEMORY STICK PRO DUO. אני מכניס את הכרטיס לקורא כרטיסים חיצוני ומחבר למחשב אך הספריה עם התמונות בה אינה מופיעה. מצד שני כאשר אני מחזיר את הכרטיס למצלמה אני מסוגל לראות את כל התמונות כך שאני יודע בוודאות שהן קיימות במצלמה ולא נמחקו. היתה לי בעיה של וירוס בכרטיס הזיכרון אך אני חושב שהוא נוקה והועף - עם זאת חושב שכדאי שאציין זאת בכל מקרה. כדאי לציין שכשיצרתי ספריה חדשה (ריקה מתוכן) הוא כן מראה אותה - רק את הספריה הישנה הוא לא מסכים להראות. גם כשהכנסתי את הכרטיס לקורא זיכרון פנימי של המחשב הוא לא מראה את הספריה של התמונות.. פרסמתי את ההודעה בפורום זה ולא בפורום המצלמות כי זה לא ממש קשור למצלמה אלא דווקא לאמצעי האחסון. אשמ…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הרדיסק עם טכנולוגית SATA2 אבל הלוח אם שלי תומך SATA1 הם יוכלו לעבוד ביחד??
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://m.ebay.com/itm/221662588891?nav=SEARCH חשבתי להתקין מתאם כזה על לוח אם שתומך רק בסאטא 2 , האם ידוע לכם האם לא תיהיה בעיה בזיהוי הכונן המותקן עליו ? וכן האם המהירות , והביצועים של הכונן יהיה ממש כמו על סאטא שלוש מובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הרבה אנשים עכשיו קיבלו SSD מהקניה הקבוצתית. השוואות ביצועים יוכלו להצביע על בעיות או צורך באופטימיזציה במידה וישנם. עדיף לבדוק עם AS-SSD שמציג נתונים על הכונן, FW, הבקר בו הוא משתמש, ומצב הALIGNMENT, כמו גם תוצאה משוקללת להשוואה כללית. לינק להורדה: http://www.alex-is.de/PHP/fusion/downloads.php?cat_id=4&file_id=9 מידע שימושי, כלים, ובדיקות: TRIM פונקציה חיונית לביצועי הSSD. כך תבדקו אם היא מופעלת: עדכון קושחה(FIRMWARE). יש שני כלים לעדכון הקושחה. 1) קובץ הרצה בוונדוס, שמתקין קבצי איתחול שירוצו באיתחול הבא לפני שהוינדוס עולה. 2) IMAGE לצריבה לCD/DVD שממנו עושים BOOT שמריץ את תוכנת העדכון. האופציה השניה יותר בטוחה כי בראשונה יש מקום לחוסר תאימויות ותקלות שקשורות בBOOT …
-
- 312 תגובות
- 35.3k צפיות
-
-
טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה פירוש ההודעה queue again later כאשר אני צורב. הצריבה מגיעה עד 1 אחוז ואז הצורב מתחיל לעשות רעשים מוזרים עם הדיסק (כאילו הדיסק נשרט) ואז מגיעה ההודעה והדיסק נהרס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כרגע יש לי hard drive חיצוני שמחובר למחשב עם USB 3, אני שוקל לקנות portable SSD במקומו שגם יתחבר ל USB אני ארגיש הבדל גדול בביצועים? בהעברת קבצים וכו.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי DVD וצורב שמחוברים אחד לשני ושני הארד דיסקים שמחוברים האחד לשני ושניהם ל IDE על הלוח אם. שאלתי היא: האם ניתן לחבר עוד הארד דיסק למערך הזה ? (הפרטים נמצאים ב"מפרט מחשב") יש לי עוד כונן 10 ג'יגה עם המון שירים עליו, ואני רוצה לצרפו (סה"כ 3 כוננים קשיחים). האם זה איפשרי ? במה זה כרוך ? תודה לעוזרים HF
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי.. התקנתי ווינדוס 64-bit שתומך במעבד שלי (amd a64 3000) עכשיו הבעיה הייתה כזאת הייתי צריך דרייברים לכונן SATA שברשותי WD80GB SATA ברשותי לוח asus k8v-se deluxe שמתי שמתקינים את הווינדוס חייבים להתקין אותו עם דרייבר ל SATA ... אבל לא היה לי לווינדוס הזה אז חיפשתי ומצאתי בviaarena דרייבר לSATA אולם בהתקנה של הווינדוס הוא הראה לי כאילו זה דרייבר ל windows 2003 ולא לXP אז ניסיתי להתקין הוא זיהה את הhard disk והמשיך בהתקנה עד הסוף ! אחרי ההתקנה הוא מעלה את המחשב עד שהוא מגיע לשלב שהוא צריך לעלות את מערכת ההפעלה ואז הוא נופל... למה? האם זה הדרייבר של ה SATA שלא התאים? ואם כן האם תוכלו לשים פה לינק לדרייבר שעובד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי לפני קצת פחות משנה רכשתי את הדיסק הזה: http://kst.co.il/Product.asp?productid=857 שלוש שנים אחריות, 2 טרה, 3.5 אינטש, USB-3. עקב רעשים שהוא עשה, פניתי לחנות ממנה רכשתי (KSP) ולאחר בדיקה אמרו לי שיביאו לי דיסק אחר, חדש, מהדגם הזה: http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=885&language=1 על הנייר - הם נראים בדיוק אותו הדבר. ההבדל העיקרי שהוא נותן 'רק' שנתיים אחריות, אבל נאמר י ב-KSP שהם יאריכו לי את האחריות ל-3 שנים מינוס החודשים שעברו מאז שרכשתי את הדיסק. הם טוענים שהם מחליפים כי כבר כמעט שום חנות בארץ לא מוכרת דיסקים של סמסונג.... מה דעתכם? זה בסדר? לעשות את ההחלפה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רציתי לדעת איך התהליך אף פעם לא הזמנתי מאמזון
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-