אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש הרד דיסק , אני רוצה שיהיה גם איכותי וגם שקט... מה אתם אומרים על אלו: http://skypc.co.il/pl_product~SEA1549~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~2500KS~7~0.htm
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים זהים של 1.5T שנקנו מפנדה לפני כשנה. לאחרונה המחשב הפסיק לזהות את הדיסק השני מבין השניים. פתחתי את המחשב, ניתקתי וחיברתי את כל החיבורים (SATA וחשמל) והדיסק חזר לעבוד. כעבור יומיים המחשב שוב לא זיהה אותו (לא בביוס ולא בכלל). פתחתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים וחיברתי את החיבורים בהצלבה (בשביל לבדוק אם הבעיה בדיסק או בלוח). הדיסק חזר לעבוד וכעבור מספר שעות שוב המחשב לא זיהה אותו. לדעתי מדובר בבעיה בדיסק שבאופן רגיל הייתי שולח אותו להחלפה לאחר העברת החומר לדיסק אחר. אבל, לפי מה שהבנתי פנדה מחשבים סגרו את הבאסטה. השאלות שלי הם קודם כל מה יכול לגרום לתופעה המוזרה הזו ? ומי היבואן שממנו פנדה רוכשת את הדיסקים ושאמור לספק את האחריות בהנחה שפנדה כבר לא קיימים ? (אי…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מתכנן לקנות בKSP ולא יודע באיזה מהם לבחור אין לי TYPE-C במחשב יש לי רק 2/3- USB
-
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי שני הארדיסקים אחד SATA ואחד IDE ואין לי מושג איך לעשות ששניהם יעבדו בביוס... יש לי לוח של ASUS p5ad2-deluxe קישור: http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/asus_P5AD2_deluxe/ תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 40G אבל חילקו לי אותו ל-4 ואני רוצה לחלק אותו ל-2 איך אני עושה את זה, או איזה תוכנה עושה את זה ועם אתם יכולים לעשות קישור איפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת, יש לי xp תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני עוד מתחיל בכל תחום החומרה בגדול ולכן יש לי מספר שאלות, אני רוצה לקנות כונן SSD ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה win7 ultimate 64 bit, כאשר במחשב יהיו 2 כוננים: SSD למערכת ההפעלה, וHDD לאחסון שאר הקבצים למיניהם. כמה שאלות בנושא הזה, 1. מהו הנפח המינימלי שצריך למערכת הפעלה בלבד על כונן הSSD? 2. בלוח האם יש לי חיבורי SATA 2 וSATA3 אז איזה כונן כדאי לחבר לאן על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ולמה? (אם אפשר לפרט אני אשמח על מנת ללמוד). 3. איזה תכונות עיקריות יש לכונני SSD? שוב, אשמח לפירוט על מנת ללמוד. בנוסף אשמח להמלצות על ספרים העוסקים במחשבים מהבסיס, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי ספר טוב. בתודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן WD320AAKS כשנה ואני מרוצה ממנו, אני מעוניין לעשות מערך RAID ורכשתי היום כונן זהה,כמעט.. שני הכוננים הם הAAKS אבל בביוס ושאר המקומות אחרי שם הדגם מופיע לי שהישן יותר הוא: WD320AAKS-00VYA והחדש מבניהם WD320AAKS-00B3A 1.מה ההבדלים בניהם ? ניסיתי לחפש כל התוצאות הן מפורומים ברוסית שאני לא כ"כ מבין... 2.הAAKS מצביע על פלטה אחת של 320GB ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שאם מתקינים את מערכת ההפעלה על כונן SSD אז זה משפר את הביצועים משמעותית,אין לי נסיון בזה ואני מעוניין לרכוש אחד או שניים ולהתקין ווינדוס 8+תוכנות+משחקים(הכל ביחד לא יותר מה120GB) על הSSD ושאר המידע כמו למשל סרטים,תמונות,שירים וכדומה..ישארו על מערך הRAID הקיים כבר. שאלותיי הם: 1.על איזה כונן SSD הייתם ממליצים לי בהנחה שאני רוצה מקסימום ביצועים במינימום הוצאה(אין לי בעיה לרכוש מאיביי או אמזון)? 2.הבנתי שצריך להגדיר AHCI בביוס...יש לי שני כונני 500GB של WD שמוגדרים ככונן RAID אחד אשר מחולק בווינדוס ל2 מחיצות C ו-D.המידע החשוב הוא בD...ואיני רוצה לאבד אותו בשום פנים ואופן..אם אני מגדיר AHCI בביוס אז הRAID מתבטל וכל המידע הלך? מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שמעתי שיש כמה סוגים של מדיה בDVD: DVD-ROM, DVD-RAM, DVD-R\RW, DVD+R\RW מה כל אחד אומר
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
באופיס דיפו מוכרים 10 דיסקים DVD+R ב 22 שח של VERBATIM, זה בסדר ? או שהדיסקים לא טובים או לא מתאימים ? יש משהו טוב יותר לשמור על דיסק מקורי של מערכת הפעלה (אפשר לצרוב רק פעם אחת). וכמה צריך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
[אותה השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית"] מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במ…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי חדש חדש Western Digital My Book Essential 500GB External HD והוא עובד לאט הוא מתחבר בחיבור USB2 אבל יש לי הרבה שמשהו לא בסדר ושהוא קורא יחסית לאט. אני אומר את זה כי יש לי עוד דיסק חיצוני (הרבה פחות טוב, 80GB של סמסונג - שום דבר מיוחד...ממש פשוט..) אבל הוא רץ הרבה יותר מהר. אני לא ממש יודע איך להוכיח את זה, אבל האם יש דרך להראות שהדיסק הזה באמת רץ לאט ? אני לא מדבר על מקרים מיוחדים..פשוט בזמני קריאה/כתיבה סטנדרטים הדיסק עובד לאט יותר ממה שהייתי רוצה. האם זה יכול להיות קשור לגודל שלו ? 500GB זה די גדול (בטח שלעומת 80GB), יכול להיות שלוקח לו בגלל זה הרבה זמן לקרוא/לכתוב ? אגב אמרו לי שזה עם 8MB BUFFER.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
איך המדיות DVD-R של silver line? בטח לא שיא האיכות אבל בגדול אלה מדיות סבירות או שעדיף לוותר? מדוע כשאני צורב ב-NERO אני יכול לצרוב על מדיית DVD רק 4.5 ג'יגה ולא 4.7? זו הקיבולת האמיתית של המדיה או שאפשר לצרוב 4.7 וצריך לשנות את ההגדרות בתוכנה? אני רוצה לקנות כמה מדיות DVD-RW, שיהיו איכותיות. של איזה חברה מומלץ שאני אקנה? VERBATIM? ומה ההבדלים בין DVD-R -ו DVD+R? בטח הנושא נטחן, אבל לא מצאתי אף הודעה בנושא, אז אם למישהו יש קישור...
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני אמור לקבל כונן קשיח חיצוני 500 ג'יגה של WD, זה הכונן : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 1. באופן כללי, מה דעתכם על הכונן ? האם הוא טוב ? מומלץ ? לא כדאי ? 2. האם יש טיפים / משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני השימוש ? 3. קראתי שהוא מגיע כ FAT32, ויש לפרמט אותו ל NTFS, מדוע ? מערכת ההפעלה שלי היא ב FAST32, חייבים לפרמט ? 4. קראתי שלאחר שהתקינו את תוכנת ה WD Diagnosis, והפעילו אותה (מגיעה עם הכונן), המחשב עושה לעיתים ריסטרט מייד כשמפעילים אותה - האם מישהו נתקל / יודע למה ומדוע ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק MAXTOR 40 שנשרף לו המעגל. יש דרך זולה יותר להוציא ממנו את המידע מלקנות הארדיסק זהה ולהחליף בין המעגלים (בתקוה שההארדיסק עצמו לא שרוף) או מלתת את ההארדיסק לחברה לשחזור מידע (יקר כלכך....)?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי את המוצר הנ"ל. שמתי על השולחן, חיברתי לחשמל, חיברתי למחשב, נדלקה נורה כחולה ופה זה נגמר. אין שום תגובה במחשב. מה לעשות? עריכה: חיברתי אותו ליואסבי אחר וזה הסתדר תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855&ProductName=8S661FXMP-RZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 יכולה להיות בעיה כלשהי ?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מותקן על המחשב VISTA 64BIT ULTIMATE ואין שום בעיות מלבד זיהוי של כונן קשיח IDE בביוס הכונן מופיע רק במערכת ההפעלה לא. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם קיים כונן חיצוני לאייפון המאפשר גישה מאייפון עצמו לדברים שהורדתי?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הכונן ממש שקט לא שומעים. עשיתי לא בחינה והיה 95 90 ועכשיו 90 90. בכלל מה דעתכם האם זה מספק לכונן חדש. או שזה מחודש Almost every EIDE or SATA hard disk includes S.M.A.R.T. data. That information is collected by the drive itself and contains data that the manufacturer considered relevant to check reliability. The data is made up of several attributes that have a current value, a worst one, a threshold, some raw data, and some flags. Basically, when any attribute's current value is below its threshold, the hard disk is considered unreliable and likely to fail. By using several techniques, this report tries to give a wider range of info, basing its analysis on advanced compar…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפני רכישה של NEC 3500 (משעות של קריאה בחיפוש בפורום, הבנתי שזאת הבחירה הנכונה כעת. אם למישהו יש התנגדות - אשמח לשמוע). כרגע במערכת נמצאים הכוננים בחיבור הבא: Primary Master - 60Gb HDD Primary Slave - BENQ CD ATA100 Master - 80Gb HDD ATA100 Slave - Liteon CDR x52 ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - מכיוון שרוב הסיכוים שהם לא יעבדו במקביל. נכון או לא נכון ? שחף.
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כשהמחשב פתוח הכל בסדר אבל כשאני סוגר אותו ונותן קצת לחץ לHDD אז אני שומע טיקים מהמחשב והמחשב נתקע. אני פותח אותו ומגלה שההארד דיסק המשני שלי בוער מחום. זה הארד דיסק שיש לו חודשיים (די חדש) והחלפתי את הישן בגלל אותה בעייה. לט נדבר על זה שגם החלפתי את כל כבלי ה IDE. אני רוצה לצין שהוא מוקף בהמון חוטים והוא למטה ובאמת אין שן איוורור כמו שצריך (להארד דיסק השני יש מאוורר מולו והוא יחסית קריר). השאלה היא האם באמת יתכן שהכל נובע מחוסר קירור או מאיוורור לא אפקטיבי?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-