עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofirr,

כמו שאני רואה אלו הם 2 צורבי הDVD החדשים ביותר של LG. איזה צורב מבין השניים טוב יותר, ובמה זה מתבטא (למה האחד טוב יותר מהשני?)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  2. היי, יש לי כונן חיצוני של samsung story station 3 ולאחרונה הוא החל להראות סימני גסיסה מתקדמים עקב סקטורים פגומים. הצלחתי לחלץ כמעט את כל המידע. ניסיונות לתקן עם hdd regenerator ושלל כלים אחרים עלו בתוהו. עשיתי לכונן zero filling ואז פורמט מלא, הכל נראה טוב ויפה עד שבסריקה חוזרת עם hdd regenerator שוב נתקע עם אלפי סקטורים פגומים- הרמתי ידיים. כעת ברצוני לאכלס את המארז המקורי בכונן קשיח אחר וחדש. האם זה יעבוד? אם כן, למה צריך לשים לב כשאני מבצע זאת? האם יעבוד עם כל דיסק שהוא 3.5"? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by Merovingian,

הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות צורב DVD של פלקסטור אבל אני כל הזמן שומע שכדאי לחכות לטכנולוגיה החדשה שאמורה לצאת. מהי בדיוק הטכנולוגיה הזאת ומה היא תתן וגם במהירות הקיימת היום כמה זמן לוקח לצרוב סרט DVD וגם מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. השחקנית הקוריאנית לא מוכנה לוותר על שוק האחסון, ומכריזה על טכנולוגיה תלת מימדית חדשה ודחוסה בכדי להתחרות באינטל, סמסונג וטושיבה לכתבה

6. יש לי דיסק רב פעמי של פיליפס 700 מגה עם מהירות צריבה מקסימלית של כפול 12 והבדיקה של נרו מאשרת שאפשר לצרוב עליו 718 מגה.. יש לי צורב לייטון 40-12-48 LTR-40125S עם ה- FIRMWARE (קושחה היא מילה ממש, ממש מגעילה) הכי חדש מה אתם אומרים ? ..

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by mystikal,

שלום לכולם קניתי היום צורב דיוידי של נק3500 ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6 הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילה מה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  8. קניתי צורב DVD ועכשיו שאני מחבר את הCDRW ביחד עם החדש אז המערכת לא מזהה שום דבר..לעומת זאת אם אני מחבר את את הצורב DVD לבד אז הוא מזוהה.ניסיתי המון אפשרויות בג'ימפור אבל זה לא מזדהה עדיין.האם זה קשור לכבל אודיו?עכשיו הDVD מזוהה גם בלי כבל האודיו.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by kfirbep,

שלחתי היום את המחשב שלי לתיקון כי ההארדיסק עשה המון רעשים נהרגע שקניתי טותו,בקיצור התקשרו אלי עכשיו מהחנות ואמרו לי שזה לא בעיה בהארדיסק וזה הדגם לי זה נראה מוזר שWD ימכרו הארדיסק כל כך מרעיש...הדגם של ההארדיסק הוא WD 1002 FAEX 1TB SATA 3-BLACK הדגם הזה באמת עושה כל כך הרבה רעש לפעמים אי אפשר להיות עם המחשב באותו חדר(במיוחד אם אני עושה סריקה של האנטי וירוס ) כי הרעש בלתי נסבל?וגם הם אמרו לי שאם אני רוצה הם יכולים להחליף לי לחברה אחרת שקוראים לה Hitachi השאלה אם היא טובה כמו WD ושווה כמו ההארדיסק של WD כי ההארדיסק ששילמתי עליו עולה דיי הרבה ואני לא רוצה שיחליפו לי להארדיסק יותר זול ובסוף שילמתי יותר על הארדיסק שהוא זול. בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי צריך להחזיר להם תשובה…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by GeForce,

מחיצה של עד 15GB אני מתכוון להתקין על המחיצה מערכת הפעלה ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by WarMachine,

לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by reiematza,

יש לי מחשב שיש לו הארד דיסק אחד של 120 GB ואני קניתי אתמול הארד דיסק חדש של 250 GB ואני רוצה להרחיב את המקום ולחבר למחשב שתי הארד דיסקים אז חיברתי את ההארד דיסק החדש ב SLAVE אבל ה WINDOWS לא מראה לי שיש לי עוד כונן אז בדקתי בBIOS בהוא הופיע אבל הWINDOWS לא מזהה אותו בבקשה תעזרו לי :)

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by Dr Hardware,

עשיתי את זה לכונן של 8 ג'יגה (מחיצה בWD 8MB ) וזה לקח 7 שעות ועדיין לא סיים (ישנתי קמתי ועדיין לא סיים) מה זה וכמה זמן הדבר הזה אמור לקחת? מה הDEFRAG הכי טוב לעשות שאחריו המחשב יהיה הכי מהיר?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by iyehuda,

אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  15. שלום, לכל מי שלא מבין את הנושא שרשמתי שיכנס לאתר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=30865 טוב זה הולך ככה, בהתחלה לא היה לי מושג מה אני צריך בצורב, איזה חברה כדי לקנות, מהירויות, ומה זה מחיר סביר לצורב, בזכותכם עכשיו אני יודע את כל מה שהייתי צריך לדעת, אבל יש לי עוד שאלה אחת..... מאיפה אני יכול לקנות צורב של Lite-on????? הלכתי למס' חנויות מחשבים ולא היה להם, היו אפילו כאלה שלא ידעו על מה אני מדבר. נכנסתי גם לכמה אתרים וגם שמה לא מצאתי כלום.... יש למישהו איזה מקום או אתר שש בו את מה שאני מחפש??? אם כן, אני אשמח לקבל אותם. תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by ag43,

לפני כחצי שנה קניתי כרטיס זכרון 32 גיגה לS3 שלי באייבורי. לפני כשבועיים תוך כדי שימוש רגיל במכשיר פתאום עלתה לי הודעת "כרטיס SD ריק". כל הניסיונות לשחזרו עלו בתוהו. הלכתי לאייבורי שם החליפו לי אותו במקום בלי לשאול שאלות. וידאתי שהכרטיס מזוהה ע"י המכשיר והלכתי. מאוחר יותר חיברתי אותו למחשב עם קורא כרטיסים מקורי של סנדיסק והעתקתי את הגיבוי שהיה לי אליו. באמצע ההעתקה קיבלתי שגיאה והכרטיס שוב בלתי מזוהה בכל דרך שהיא. מה גורם לתקלות כאלו? יש טעם להתווכח עם אייבורי שיחליפו לי לחברה אחרת?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  17. http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_media_reviews/benq_16x_dvd_minus_media_review_page_1.html

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  18. ה-RC100 יהיה עוד נסיון לגרום לטכנולוגיית האחסון המתקדמת לפרוץ אל השוק ההמוני לכתבה

19. Started by rami052,

קניתי את OCZ Synapse Cache SSD 64GB במכרז באי.ביי באיזה 60$ פשוט הייתה לי תחושה שזה כזה דיל טוב שלא חשבתי מה אני יעשה איתו בידיוק ... חשבתי שאני אתקין עליו ויינדווס ואופיס ואנטי וירוס ועוד כל מיני דברים דחופים , אבל .. רק הויינדווס סתם אותו ... אז מה לעשות איתו , סתם לשים אותו בתור כונן E וכל פעם להתקין עליו משחק אחר ? [אגב, מטרת המחשב היא מישחקים]

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, במחשב הנייד שברשותי התקלקל הH.D לאחר עבודה של קצת יותר משנה. היות והאחריות עם המחשב (לנובו) הייתה רק לשנה, לנובו התנערו מאחריות ולא הסכימו להחליף את H.D. אני יודע שעל הדיסק הקשיח יש 3 שנים אחריות ככה לפחות מצהירים W.D. הייתי רוצה לשאול ממביני עניין אם אני אפנה ליבואן של W.D האם הוא יוכל להחליף לי את H.D ללא כל תשלום? לחילופין איך ניתן לממש את האחריות על הH.D תודה!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום. אני משתמש בהאד דיסק חיצוני - Western Digital My Passport Ultra ככונן גיבוי למידע שיש לי במחשב. אני משתמש בתוכנה שמגיעה יחד עם הכונן כדי לגבות את תכולת המחשב שלי לכונן ולדרופבוקס. מדובר בתוכנה מאוד נוחה, בכללי. אבל: התוכנה יודעת לבצע מהלך חד כיווני. היא רק מעבירה קבצים לכונן - ובפירוש לא מוחקת מתוכו דבר. בניגוד לתוכנה של סיגייט שפעם היתה לי, התוכנה החכמה הזאת לא מוחקת באופן אוטומטי את הקבצים שאני מוחק מתיקיית המקור. לדוגמה, יש לי תכנית גיבוי לשולחן העבודה שלי - שזה איזור שבאופן טבעי קבצים נזרקים לשם בתדירות גבוהה ונמחקים אח"כ. הקבצים הזמניים האלה יעברו לכונן כחלק מהגיבוי אבל לעולם לא ימחקו באופן אוטומטי אם כבר גובו. אם ארצ…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by Thunder-Head,

אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by solet,

שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את ההארד דיסק הישן שלי (15GB) שכבר ניהיה סתום לגמרי ואי אפשר לעבוד עליו בכלל. מצאתי הארד דיסק של MAXTOR 120 GB שנורא נדלקתי עליו, לפני שאני קונה אותו נמוע לי שאני צריך לבדוק שלוח האם שלי תומך בהארד דיסק. איך אני בודק את זה? לוח האם שלי הוא ASUS AV733. וההארד דיסק שאני רוצה לקנות הוא מדגם : MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO מה אתם אומרים, זה יתאים?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by שמואלל,

זו פעם ראשונה שאני צורב dvd יש לי דיסק של 4.7 אכשיו השאלה שלי כזאת, האם אני יכול להשתמש בכל ה4.7?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by HulkSmash,

יש לי 2 דיסקים קשיחים בנפח של 1TB של דסקסטאר של היטאצ'י קראתי שאפשר לעשות להם RAID שזה גיבוי אז איזה RAID הכי מומלץ לי איך עושים את זה ומה החסרונות והייתרונות של זה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים