אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ברשותי צורב NEC 3520, והסיבה שקניתי אותו היא בעיקרה הכנת דיסקים בפורמט DVD עם הסדרות האהובות עליי. לאחר "השגת" הסדרות, קודדתי אותן לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress, ככה שבסך הכל קיבלתי 7 קבצים בגודל כולל של 4200 מגה. לאחר מכן הפעלתי את NeroVision במטרה לצרוב דיסק DVD עם תפריטים מותאמים, כדי שאני יוכל לראות גם במכשיר ה DVD הבייתי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מבצע זאת, ניסיתי קודם על דיסק רב פעמי DVD-RW X4. הצריבה הלכה חלק וללא בעיות, והדיסק נקרא היטב במכשיר הבייתי. שמח ומאושר דחפתי דיסק רגיל לצורב (RITEK DVD-R X4) וביצעתי את אותו תהליך שוב. לצערי הרב קיבלתי הודעת שגיאה באמצע הצריבה, והצריבה כמובן נכשלה. אמרתי לעצמי שאולי זו תקלה בדיסק...וניסיתי שוב, אך שוב אותה …
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני אשר יוכל "לצלם" את ההארד דיסק הפנימי שלי כל פרק זמן (ביוזמתי או שלא), כך שבתרחיש שקורה לי משהו רע למחשב אני אוכל: 1. להעלות את מערכת ההפעלה מההארד דיסק החיצוני 2. לפרמט את ההארד דיסק המקורי ("הפגוע") 3. לשפוך לתוכו את הצילום העדכני ביותר שמצוי בהארד דיסק החיצוני. 4. המחשב עולה מהפנימי המשוחזר כאילו כלום לא קרה. אשמח להמלצות לגבי מפרט ההארד דיסק החיצוני ותוכנת הגיבוי מתאימה סכום להשקעה ~500 שקלים. אגב הבנתי שיש תוכנות חינמיות טובות. שנה טובה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אממ אז ככה יום אחד חזרתי מהצבא ואני רואה מחיצה חדשה Local Disk (Q:) בFile System: RAW אני יודע ש RAW זה פורמט של תמונה\צילום .. מה הקשר למחיצה ? שאני מנסה להיכנס אין לי גישה ....
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שיש בו הכל חוץ מכרטיס מסך וHDD, אז חיברתי אותם והכל עלה כמו שצריך וחיכה להתקנת WINDOWS ואז אמר לי שאני צריך לחבר HDD. אז בדקתי וראיתי שהכל מחובר כמו שצריך אבל הוא לא עובד, ואני לא יודע אם הוא פתאום תקול או שהוא לא מקבל חשמל, והוא מתחבר בעזרת מתאם כזה שמתחבר לחיבור מהספק כוח של ה 4 פינים הרגיל ומחברים עם כזה חיבור שחור דק לHDD. בדקתי עם עוד HDD עם חיבור רגיל והוא כן עבד עם חשמל ובדקתי עם ספק כוח אחר וגם שם לא עבד. ואני לא משתמש ב HDD האחר כי הוא IDE והכונן דיסקים הוא IDE ויש רק 2 חיבורים שלאחד מהם חסרים פינים. אז רציתי לשאול איך יכול להיות שהיום בבית שלי הוא עבד, ושבאתי לחבר אותו למחשב אחר הוא לא עובד? אז אם יש פתרון לבעיה זה מאוד יעזור כי זה יחסוך לי את …
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קנייתי זיכרון misro sd לפלא4 ג'יגה, אחרי פירמוט של הזיכרון בפלא (990 uk ) הוא מזהה רק 2 ג'יגה. הבעייה שעכשיו גם שאני מכניס את הזיכרון ישירות למחשב (נייד) הוא מזהה אותו 2 ג'יגה יש למישהו פיתרון ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה צורב DVD לקנות... בגדול במחשב הוכחי יש לי צורב DVD LG gsa-4163B (הישן יחיסית, הפיסקו לייצר אותו) שאני מרוצה ממנו עד הגג, אף פעם לא עושה בעיות ופשוט איכותי... עכשיו, איך הצורב LG GSA-H62 י?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=18463 ביקורת טובות? איכותי? המחיר בסדר בפנדה? (שם אני קונה את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ישמש למערכת הפעלה, ושימוש שוטף - משחקים/אחסון וכו' חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3584 יש משהו מומלץ יותר? מה הקטע שיש רק שנה אחריות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הבקר המשוכלל הטרי של חברת Silicon Motion משמש כבסיס ליצירת משפחת כוננים מסקרנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זכרונות DDR4 עדכניים, יפים וזריזים מבית המותג הנודע Crucial בירכו את פנינו בדוכן הרשמי של חברת מיקרון בתערוכת CES 2020 - ולצידם גם כונן ה-SSD החיצוני הראשון שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כמו DOK מין מתאם שיש בו זיכרון של פלאפון והוא רושם לי הודעה שהוא USB מהיר אבל לא מחובר בחיבור כזה... הלוח הוא DS3L והקטע הוא שניסתי לחבר את זה מאחורה ללוח עצמו וגם ניסיתי לחבר את זה למארז לחיבור שמחובר בעצם ללוח. ועדיין רושם לי את אותה ההודעה איך בעצם אני גורם לזה לפעול? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חנויות כבר מוכרות את צורב ה-DVD של לייטאון, ה-?401, במחיר כזה. הצורב הזה תומך רק בפלוס, אבל עם הפירמוור הנכון ניתן לשינוי לדגם 411 שתומך גם במינוס. לפי דיווחים באינטרנט, השדרוג הזה ממש עובד. אני מתלבט אם לקנות במקום זה פיוניר 106 ב-?850 ש"ח או לייטאון 411 retail (ולא פרוץ...) ב-?800 ש"ח. מה דעתכם? שווה להוסיף יותר מ-?200 ש"ח בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרגע קושחה של liggy and dee, ואני רוצה לממש אחריות... יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי להחזיר לקושחה הרשמית של NEC? חוץ מלהוריד מהאתר של NEC את הקושחה הרשמית ולהתקין אותה רגיל?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש צורב DVD ולאחר שחרשתי את הפורום מצאתי כי NEC3500A זהו אכן הצורב הבא שלי... ואז יצא ה 3520 שלכאורה טוב יותר כי יש לו מהירויות גבוהות יותר.. אבל ממה שאני רואה ה f/w כולם מתעסקים רק ב 3500 והוא המוצלח... מה עדיף מבין שניהם לקנות? את החדש או את הישן עם התמיכה ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הורדתי פרקים של התוכנית ארץ נהדרת ואני רוצה לצרוב על דיסק עכשיו אני נכנס לנרו ואיך שאני מקליק פעמיים על הקובץ כדי להוסיף אותו...קבצים יותר נכון, נפתח לי החלון הזה של error ויש למטה את הREPORT ןDONT REPORT הזה.... ואז נרו נסגר..... אומנם זה צורב חדש אבל עד עכשיו הוא עובד מצוין וכבר צרבתי קובץ אחד של ארץ נהדרת על הדיסק הזה וצרבתי איתו סרטים אחרים וזה עובד עכשיו זה לא צורב לי תקבצים החדשים שהורדתי... מה קורה פה ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
יש באפשרותי לקנות את דני הסוגים הנ"ל DVD+R X16 עם קוד YUDEN000-T03-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-004-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-003-00 מה יותר איכותי? יש לי צורב POINEER 212 תודה.
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרגע 200 ג'יגה במחשב ולא נשאר לי מגה אחד פנוי... מחפש כונן בין 500 ג'יגה ל1TB, משהו טוב לא ג'אנק, מיועד לשמור עליו סרטים משחקים וכו. תקציב מבחינתי לא ידוע, שיעלה כמה שיעלה, כמובן שלא רוצה לשלם הרבה אבל לא רוצה לקנות זבל ב2 שקל... נניח תקציב 500 שקל. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי כונן חיצוני של סיגייט אשר החלפתי לו את הכונן הפנימי עקב בעיות שעלו בו.. לצערי לאחר זמן לא רב החיבור Usb התפרק מהבקר.. חשבתי לקנות מארז חיצוני מומלץ להארדדיסק על מנת לחסוך בעלויות.. אשמח לשמוע המלצות למארזים כאלה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לפי ההארדיסק יש לי 44 גיגה פנויים אבל אם אני בודק כמה תופסים הקבצים על האארדיסק אמור להיות לי 80 גיגה פנוי עשיתי דיפרג מלא פעמים - עשיתי ניקוי דיסק עם שלל תוכנות משהו פה מוזר... אומנם ההארדיסק מפוצל אבל לא אמור להיות חסר יותר מ3-5 גיגה לא 40
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-