עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18 ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו? חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחים יש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe השאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  2. בכל חנות אומרים שאין במלאי וגם ליבואן אין דיסקים. אפילו נתקלתי בחנויות שאמרו שאין כרגע ליבואן שום דיסק... קצת תמוה, אבל זאת התשובה. מישהו יודע משהו ?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

תודה...

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Jesper,

היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by shabis,

לחכמי הפורום שלום הCD שלי לא מזדהה בIDE1 מחובר דיסק קשיח בIDE2 מחובר צורב מסטר וCD כ SLAVE יש לי AMD 1700 לוח גיגה בייט +7DX ו WINXP הכל מחובר ומג'ומפר כראוי אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. דיסק קשיח חיצוני של WD. האם כשאני מנתק אותו מהחשמל וממחשב צריך לעשות ניתוק בטוח כפי שביסק און קי ??? דני

7. Started by Shadowman,

יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. יש לי כרגע קושחה של liggy and dee, ואני רוצה לממש אחריות... יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי להחזיר לקושחה הרשמית של NEC? חוץ מלהוריד מהאתר של NEC את הקושחה הרשמית ולהתקין אותה רגיל?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  9. מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital‎ אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by zag_zag,

יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by m1ke,

שלום, האם יש כאן מישהו שהרכיב לעצמו מערכת NAS בייתית ויכול לחלוק בניסיון? אני רוצה להרכיב מערכת NAS בייתית בעלת המאפיינים הבאים: - קירור פסיבי - עד 1 טרה בייט מקום (עם אפשרות לRAID בעתיד) - כרטיס רשת ג'יגה - צורב DVD - מע' הפעלה פתוחה או סגורה. - תקציב של עד 1500 שקל. האם זה אפשרי בגבולות התקציב? ואם כן למישהו יש מקורות מתאימים? תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by hassid_hassid,

שלום רב. יש לי מחשב נייד עם אופציה לחיבור cardbus. חיפשתי מתאם usb3 שיתחבר משם, אולם המתאמים היחידים במצאתי שהיו "שקועים" ולא בולטים בהגזמה, היו מסוג ExpressCard. ראיתי שניתן לקנות מתאם שיעביר מחיבור cardbus לחיבור ExpressCard (כאן לדוגמה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24762&catid=) תהיתי האם המתאם הזה הוא דבר יעיל, והאם אני חווה בו איבוד מהירות משמעותי או שאין בעיה להשתמש בזה. תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?

15. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות hard drive של 300G כי אני מתעסק עם הרבה הורדות וכרגע ה120G שיש לי פשוט לא מספיק לי, עשיתי קצת סקר והגעתי לשתי דגמים שאני מתלבט בינהם, שניהם של maxtor בגלל הביקורות הטובות ששמעתי. הדגם הראשון הוא Maxtor DiamondMax 10 300 GB SATA II Hard Drive והדגם השני הוא: Maxtor Maxline Plus III 300 GB SATA II Hard Drive לא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם אבל הmaxline עולה כ100 שקלים יותר, השאלה אם יש לו איזו תכונה ששוה את המאה שקל האלה. לפי השוואה שעשיתי באתר EPINIONS מצאתי מספר הבדלים, אך אני לא ממש מבין את המשמעות שלהם. הmaxline תומך בS.M.A.R.T Technology וב- Hot Swap ויש לו MTBF של 1000000 Hours ובנוסף Sound Emission של 27 dB. (אין לי מושג מה כל זה אומר :-\) בניג…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by אסף ס,

שלום התחדשתי בAcer S3 שהגיע עם SSD 20GB וHDD 500GB איך מתקינים/ מגדירים אותם לעבוד יחד במרכת היברידית? תודה

17. Started by spike_staff,

שלום! יש לי במחשב 4 הארד דיסקים, שניים מהם זהים ואני רציתי לעשות RAID 0 דרך הבקר המובנה של לוח אם. עשיתי הכל כמו שהיה כתוב בספר הוראות של לוח אם אבל כשהתקנתי WIN7 גיליתי שאחד הדיסקים שלא היו מחוברים ב-RAID פשוט לא מופיע במחשב שלי (אבל מופיע בביוס, בPOST ובDEVICE MANAGER). ניתקתי אותו מהמחשב ואז גיליתי אותו סיפור עם דיסק השנית ומשמופיע זה רק המערך RAID. מה לא עשיתי בסדר? 1. הגדרתי בביוס RAID ENABLED ל-SATA1 ו-2. אחר כך שמרתי עשיתי רסטרט. 2. כשהופיע לי אחרי POST הודעה ללחוץ על F10 כדי להגדיר RAID, נכנסתי, והופיע לי חלון כחול אם הגדקות. 3. בחרתי ב STRIPPING ו128K. 4. עשיתי CLEAR DISK, שמרתי וזה עשה ריסטרטת התחלתי להתקין מע' הפעלה. שמתי לב עוד על משהו מוזר. הוינדוס לא …

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

19. היה לי כונן C 40GB שמו לי כונן H 80GB והעתיקו את כל הקבצים שהיו ב-C ל-H איך אני מוחק את כל התקיות ב-C ??? Program Files ו-WINDOWS

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  20. תאימות. אפשר בפרטי . בתודה מראש גלעד

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני מהאחרונים שעדיין צורבים על תקליטורי DVD. רציתי לברר איך התקליטורים של RITEK, אני יודע שפעם בזמנו הם היו מעולים ויותר טובים מעל המותגי מדבקה שהיו נמכרים בארץ, אני אפילו זוכר ש SILVER LINE השתמשו בתקליטורים של RITEK. איך הם היום? אני רוצה לרכוש כמות, אני מגבה עליהם חומר שהוא חשוב יחסית.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  22. היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by שמואלל,

זו פעם ראשונה שאני צורב dvd יש לי דיסק של 4.7 אכשיו השאלה שלי כזאת, האם אני יכול להשתמש בכל ה4.7?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  24. אני כרגע עם ROG STRUX Z390 והתחילה פתאום בעייה מוזרה אחרי שפירקתי/הרכבתי את המערכת מספר פעמים. כרגע מותקן SSD בודד במחשב ו WIN10 עולה ממנו, כל דיסק שאני מנסה להוסיף ללוח דרך ערוצי ה SATA של הלוח אם לא מזוהה ב Device manager. מה שמוזר הוא שאלו דיסקים תקינים שכבר היו מותקנים על המחשב ועבדו יופי. ניסיתי דיסק מכני ודיסקי SSD ועדיין לא מצליח. בדקתי עם כרטיס RAID ששמתי בלוח אם וגם שם לא... נכון לעכשיו הדרך היחידה שנשארה לי לחבר איזה שהוא דיסק היא רק ע"י חיבור מתאם USB-SATA שהוא מאוד איטי. רעיונות?

25. היי, בקשה קצת אקזוטית - האם משהו יודע איפה אפשר לרכוש את מעטה הפלסטיק לדיסקים הקשיחים ("SATA Hot Plug 3.5) לשרת HP ProLiant DL185 ? הכוונה היא לזה : ובתקריב לדגם : בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.