עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofir_16,

ברשותי צורב די.וי.די של lg4167. איך אני הופך אותו למולטיזון??? תודה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by יניב קופר,

יש לי כונן ide ואני רוצה להוסיף כונן אבל בחיבור sata האם זה אפשרי יש לציין שהלוח שלי תומך עכשיו השאלה השנייה שלי האם אני יכול לקנות sata2 למרות שיש לי חיבור של sata 1

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Flash_oS,

האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by duk4u,

שאני מתקין מחיצה על דיסק שלא תותקן בו מערכת הפעלה דרך ניהול דיסקים, האם להגדיר את המחיצה כמחיצה ראשית או, כמחיצה מורחבת. אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by sma,

קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte k8ns ultra 939. קניתי גם דיסק 160 SATA של seagate. כשאני מנסה להתקין אותו, (הכנתי floppy מהדיסק של הלוח אם שמכיל את הדרייברים שצריך) אני מקבל גם נפח נמוך יותר ( כ-125 ג'יגה) וגם מופיע לי הסימון של התקני USB כאילו אני יכול להסיר אותו (בצד ימין של ה-taskbar). יש לי גם תוכנה של seagate אבל גם שם כתוב שהיא יכולה לפרמט רק עד 137 ג'יגה ומעבר לזה צריך service pack כלשהוא (יש לי windows xp ללא service pack). אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מאוד אודה לו.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. איך אני צורב בו זמנית את אותו הדבר באותו חלון??.(יש לי נרו6...מקורי...סתם בצחוק..)... איך אני יכול לצרוב משהו בשתי הצורבים..(שניהם LG...אחד 52*32*52 והשני 16*10*40).....

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  7. כמו שרשום בכותרת ...האם תהיה קיימת בעיית תאימות בין 200GB של דיסק קשיח לבין לוח האם ASUS P4S533-E?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

10. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם, אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. ניסיתי לעבוד עם התוכנה של partition magic אך היא לא עובדת בווינדוס ויסטה. יש למישהו מושג איך מעבירים (בעזרת תוכנה/או דרך הווינדוס) 100G מכונן C למחיצות אחרות ? *עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו* תודה רבה,מוטי.

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

אהלן. אני מחפש DOK חדש בעל קיבולת של 16-32GB וקצב קריאה וכתיבה מהירים ולא כאלה שמגרדים בקושי את ה5MBps. אלא יותר לכיוון ה20+. התקציב הינו עומד על 200-300 ש"ח. קניה מאיביי עומדת על הפרק גם כן, במידה והמוצר הינו מקורי ולא זיוף כמובן. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Bug,

הבעי היא כזאת. יש לי מחשב אחד ישן שכבר קרוב לשנה משמיע רעשי "טרקטור" (:s05:). הרעשים לא קבועים, לפעמים יש ולפעמים אין. כשאני נותן מכה קלה בקידמת המארז הרעשים מפסיקים לכמה דקות וממשיכים שוב. מה פירוש הרעשים והאם יש דרך להפסיק אותם? תודה

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  13. שלום אני רוצה להוסיף כונן נוסף למחשב שלי יש לי עכשיו אחד של 80 ג'יגה שאצלי מאז שקניתי תמחשב השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף אחד נוסף? אם יש איזו דרך לבדוק חוץ מלפתוח את המארז אז הייתי שמח לדעת ... כמו כן רציתי לשאול מה לקנות? איך לבחור את הכונן החדש? התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי פחות אני אסתפק בעוד אפילו 60 ג'יגה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=43679[/iurl]

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by leyaniv,

התוכנית שלי היא לקנות שני כוננים קשיחים זהים. אחד יותקן בתוך המארז והשני במגירה נשלפת וישמש לגיבוי וניוד המידע יש לי שתי אפשרויות: הראשונה להשתמש בתוכנת סנכרון קבצים בין הכוננים. התוכנה בטח תגזול משאבים ותאט את המחשב. האפשרות השניה והמעניינת היא לבנות מערך RAID1 וכך גם אוכל להנות משיפור במהירות הקריאה כששני הכוננים במחשב. השאלה היא עד כמה דינמי השימוש ב RAID1 שמבוסס על ציפסט של אינטל? האם יש אפשרות לפרק זמנית ולהרכיב מחדש את המערך בזמן שהמחשב פעול (HOTSWAP)? האם Intel Matrix Storage Manager מסוגל לסנכרן בין הכוננים אחרי הניתוק הזמני? חשוב לציין שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד. תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  16. Started by VGFreak,

חשבתי על WD Elements 500GB אלא שגיליתי שיש Elements ויש Elements SE מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? למישהו יש אלטרנטיבה לדגם קטן 500GB עם מחיר נמוך כמה שיותר?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. חנויות כבר מוכרות את צורב ה-DVD של לייטאון, ה-?401, במחיר כזה. הצורב הזה תומך רק בפלוס, אבל עם הפירמוור הנכון ניתן לשינוי לדגם 411 שתומך גם במינוס. לפי דיווחים באינטרנט, השדרוג הזה ממש עובד. אני מתלבט אם לקנות במקום זה פיוניר 106 ב-?850 ש"ח או לייטאון 411 retail (ולא פרוץ...) ב-?800 ש"ח. מה דעתכם? שווה להוסיף יותר מ-?200 ש"ח בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by tomchook,

שלום, יש לי במחשב שני כוננים של 500GB במצב של mirror אחרי כמה חודשים שמתי לב שבזמן הפעלת המחשב, לפני שהווינדוז עולה, מופיע לי באדום error occurred אבל עדיין המחשב ממשיך לעלות ופועל בלי בעיה. יש לי אפשרות של כמה שניות להכנס לתפריט של הRAID ע"י ctrl+I וזה מה שמופיע (ניסיתי לכתוב את זה מחדש כי אין לי אפשרות ללכוד מסך בדוס): האם יש לי אפשרות לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה לפני שאני מפרמט את ההרדיסקים?... תודה רבה מראש! תום

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by shaykosss,

שלום אני צריך בקר של WD1200BB-00GUA0 http://cdn2.iofferphoto.com/img3/item/147/576/817/pcb-for-western-digital-wd1200jb-75gva0-wd1200jb-75gvao-b5cc4.JPG איפה אני יכול להשיג אחד כזה? או אחד של דגם אחר שיוכל להפעיל את הדגם הנוכחי ? תודה.

20. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי צורב NEC 3500AG, כאשר אני צורב (בנירו) בX4, הצריבה מסתיימת כמו שצריך, ברבע שעה~, אבל כאשר אני צורב בX8 (עם מדיה שמיועדת לזה), הוא מסיים ב10 דקות לעומת מה שנירו אומר שזה אמור להיות ב7 דקות. חשוב לציין שהמדיה שאני צורב עליה בX4 היא מינוס והX8 היא + . מישהוא מכיר את הבעיה? יודע לפתור אותה? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  21. כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by coldplay,

קניתי את הLG 4167B. מאיפה אפשר להוריד את הקושחה הרשמית האחרונה חוץ מהאתר של LG ?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  23. זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות hard drive של 300G כי אני מתעסק עם הרבה הורדות וכרגע ה120G שיש לי פשוט לא מספיק לי, עשיתי קצת סקר והגעתי לשתי דגמים שאני מתלבט בינהם, שניהם של maxtor בגלל הביקורות הטובות ששמעתי. הדגם הראשון הוא Maxtor DiamondMax 10 300 GB SATA II Hard Drive והדגם השני הוא: Maxtor Maxline Plus III 300 GB SATA II Hard Drive לא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם אבל הmaxline עולה כ100 שקלים יותר, השאלה אם יש לו איזו תכונה ששוה את המאה שקל האלה. לפי השוואה שעשיתי באתר EPINIONS מצאתי מספר הבדלים, אך אני לא ממש מבין את המשמעות שלהם. הmaxline תומך בS.M.A.R.T Technology וב- Hot Swap ויש לו MTBF של 1000000 Hours ובנוסף Sound Emission של 27 dB. (אין לי מושג מה כל זה אומר :-\) בניג…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  25. יש לי בעיית תאימות בין הדיסק לבקר של הלוח, ועוד בקר SATA שלא מאפשר בוט של VIA VT6421A אז אני מחפש בקרש שכן מאפשר בוט יש המלצות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.