אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך אותו דיי דחוף לגיבויים מתלבט בין שלושת הדגמים : WD My Passport Essential 500GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 3 שנים אחריות 480 ש"ח Seagate FreeAgent Go 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 5שנים אחריות 545 ש"ח Samsung S2 Portable 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0 3 שנים אחריות 570 ש"ח בנתיים אני חושב ללכת עם ה Seagate בגלל האחריות.. אבל לא מצאת מבחני ביצועים אז אני ישמח לשמוע עם מישהו יודע מה יותר טוב או לקבל איזה קישור .. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אין לי מושג בשיט מה אני רוצה כבר...אני מחפש צורב DVD חדש ולכן נכנסתי לעמוד הצורבים המומלצים של החודש הנוכחי...אבל המגוון העצום פשוט בלבל אותי...מה גם שהיתרונות והחסרונות של הצורבים שהתווספו לאחרונה לרשימה הם ממש לא ברורים מספיק... הקיצר-אני צריך לשמוע קצת חוות דעת [לא קרות וטכניות] של משתמשים על הצורבים הנ"ל אני מחפש צורב בטווח מחירים של 150-200 ש"ח... נ.ב-שאלה נוספת קטנה-בצורב תומך לייטסקרייב,איך נראות המדיות שלו?כי חיפשתי כאלה ולא מצאתי [או שאולי מדובר בכלל בדיסקים שכתוב עליהם PRINTABLE? ]
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מרגיש שיש לכונן הקשיח בעיה של איטיות ופריזים במאמץ הרצתי בדיקה MHDD ולא מצאתי בעיות אבל הורדתי תוכנה HD TUNE ואני חושב שהדיסק דפוק : הכונן דפוק נכון ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברשותי צורב די.וי.די של lg4167. איך אני הופך אותו למולטיזון??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
זה לקוח ממאמר שפורסם היום (15.11.2004) בוואלה: בתור חובב סרטים מושבע שצורב סרטים מאז שDivX קיים רוצה לדעת כמה זה נכון המשפט הזה שאומר שתוך 5 שנים יהרסו לי כל הדיסקים שצרבתי. כל הדיסקים שלי נמצאים בתוך מגירה בארון כשכל סרט יושב בתוך עטיפת נייר. האם אני באמת צורב לחינם וכל כך מהר הדיסקים יהרסו!? אני לתומי חשבתי שאני אוכל לשבת 30 שנה מהיום לראות סרטים עם הבן שלי :'(
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10490 ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8220 ?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
ב-intel 330 120GB מצוין 450 MB אבל במבחנים ביצועים יש פחות מחצי מה הקטע? הכונן היחיד מצאתי בו נתונים אמינים היה הm4 קיים איזהשהו כונן 128GB עם מהירות כתיבה גבוהה? (400 +)
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אין לא מושג מה ההודעות האלה מה לעשות Nero alcohol120
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
או קיי הבעיה היא ככה הצורב שלי התפקשש לא מזמן וככה גם כמה צריבות ואז הוא התחיל לצרוב לי על באפר של 30-40 % זאת אומרת במהירות של 16 הוא צורב על 94% המהירות המקסימלית של הצורב בקריאה ובכתיבה זה 52 ועשד עכשיו הוא צרב במהירות גבוה ובסדר עשיתי בדיקה של נרו על הצורב וגיליתי שיכולת הקריאה שלו היא במהירות 17X דבר זה מדאיג אותי שכן זה מעט לי את מהירות הצריבה עצמה בלי קשר לליזר הצריבה. לפי דעתי הבעיה היא בלייזר או במגעים של הקריאה. בצריבה איטית הוא צורב בסדר אבל במהירה לא מה עלי לעשות האם לקנות דיסק לניקוי או משהו כזה או שהבעיה יכולה להיות במחשב?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי. מדובר ב1TB ש99% ממנו מלא במידע שאין לי איפה לגבות, ויש מחיצה ריקה של 78 ג'יגה מאותו כונן שההייתי רוצה לאחד אותה ללא איבוד מידע ב100%, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אז ככה. עד לפני שבוע היה לי צורב YAMAHAA שצורב במהירות X40X16X10 בגרסת SCSI. אני זוכר שאמרו עליו שהוא היה הדגם הכי טוב שלהם. הצורב היה בסדר גמור אבל לפני כמה זמן התחיל לצרוב דסקים שחלקית לא נקראים, יותר מאוחר הוא היה צורב אבל הדיסק בסוף היה ריק לגמרי. התברר לי שהצורב דפוק והחלטתי לקנות LITEON חדש מאלה שצורבים במהירות X52X25X52. היו לי כמה וכמה דסקים לצרוב, והחלטתי לגמור את מלאי הדסקים G.PLATINUM שיש לי (מצאתי שהם מאוד איכותיים, נשמרים לזמן ארוך טווח ונצרבים בלי בעיות ב-YAMAHAA הקודם שלי). בנוסף צרבתי על כמה דסקים חדשים של MAXELL. כשבדקתי את הדסקים שצרבתי והעתקתי את התוכן שלהם חזרה להארדיסק (סתם בדיקה שעשיתי במקרה) מצאתי שבכל הדסקים של G.PLATINUM במהלך הקריאה הכונן (שהוא ג…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כידוע לכולנו (או רובנו), כשקונים דיסק קשיח בגודל של 250GB אנחנו נקבל 232GB בגלל שהחברות מחשבות שGB שווה ל1000MB וכן הלאה במקום 1024MB. עכשיו באה השאלה שלי - למה בעצם הן עושות את החישוב הדבילי הזה? חסיכה בעלויות? זאת לא חברה אחת שעושה את זה, כולן עושות את זה כולל חברות לדיסקים של DVD/BR/CD. מחסור במחשבון? לא נראה לי. אז למה בעצם? אני חייב להגיד שזה ממש מעצבן לקנות דיסק קשיח בגודל X ובעצם קיבלנו הרבה פחות בגלל שהחברות רצו.. לחסוך עלינו? לא יודע.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים לרוב אני משתמש בדסיק און קיי שלי להתקין תוכנות ללקוחות וכאלו הענייין הוא שהוא כל הזמן נדבק בוירוסים ואז יוצא מצב שאני מעביר ממחשב למחשב וירוסים יש אפשרות לעשות איזה הגנה עליו שלא יחדרו וירוסים ומיזיקים לכונן?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק שיח חיצוני ההתלבטות היא בעיקר בין WD ל SUNSUNG. זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721932 עזבו את הנפחים... 1) מה יותר איכותי הWD או הסמסונג? או אין הבדל? 2) מה הגדלים והמשקל של כל אחד מהם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה : ] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום רכשתי את הכונן הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=afula&cat=213 והבנתי שמאוד מומלץ לעשות לו עדכון קושחה. רציתי לדעת אם לפני דעתכם אכן זה מומלץ והאם זה עלול להזיק לכונן? כמובן שאת העדכון אני יוריד מהאתר הרשמי של החברה (אשמח מאוד לקבל קישור ישירות לזה + מדריך). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אז הכותרת אומרת הכל בעצם, נגמר המקום ואני צריך HDD נוסף, אני בכוון של 2TB. אין לי כל כך צורך בניידות הדיסק ככה שלא משנה לי אם הוא יהיה גם פנימי, ושיהיה כמה שיותר זול =] תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד של Maxtor OneTouch 4 Mini 250GB, בהתחלה הוא עבד הכל טוב ויפה, יום אחד הוא פשוט לא עבד יותר שאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל, אבל הוא לא עולה לי במחשב שלי ככה שאין לי גישה אליו, בכונן עצמו מגיע גם תוכנה שלו, אח שלי אמר שהוא שם בעבר קוד מסויים לכונן ויכול להיות שבגלל זה אי אפשר להעלות אותו, השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר להשיג באיזשהי דרך את התוכנה של הכונן? (ניסיתי באתר של החברה אבל לא מצאתי) או האם ניתן לעשות לו ריסט או משהו? נ.ב ניסיתי להעלות אותו גם במחשב של אחי וגם בעוד 2 מחשבים של חבר ללא הצלחה, שנוגעים בכונן מרגישים שהוא מסתובב ככה שלא נראה לי שיש בעיה בכונן, תודה [br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 03:39:44 עידכון:הצלחתי להור…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בכונן גיבוי של 1TB (או אולי 2TB אם יכנס בתקציב) כמו שאמרתי התקציב הוא עד 850 לכל הרכיבים אם אני יחליט להרכיב האם כדאי יותר לקנות כונן כזה מוכן או לקנות את הדיסק קשיח והקופסא לחוד ולהרכיב אותם? אני מעדיף קופסא שהדיסק שוכב ולא עומד כדי להשכיב אותה על המחשב שלי וחשוב לי שהוא יהיה אמינות של הכונן (אם אני ירכיב אחד או יקנה מוכן) וגם שיהיה לו את כל החיבורים החדשים כמו ESATA USB3 וכו... את המתאמים אני יקנה בניפרד לפי מהמהירות שלהם וההתייעצות איתכם וגם הבנתי שESATA זה כבר על חשמל ככה שאני יצתרך לחבר את הכונן למחשב רק עם כבל אחד שזה יהיה מצוין בשבילי תודה על העזרה וחג שמח לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מאז השיטפון בתאילנד המחירים הם פי 2 ממה שהם היו פעם,יש איזה השערה או מידע לגבי מתי מחירי הHD שוב יהיו נורמאליים?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט Intel SSD 360GB Pro 2500 ל 275GB MX300 המחירים זהים, בנפח יש יתרון לאינטל וביצועים מגישוש חפיף באינטרנט נראה ש MX300 לוקח ... http://www.tms.co.il/product/18425 http://www.tms.co.il/product/17613 יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח 500GB של סמסונג תחת ווינדוס 7 עם הגדרות POWER מבוטלות (NEVER OFF ) הדיסק הוא דיסק משני במחשב. כל פעם אני שומע אותו נדלק לי (מה שאומר שהוא מתכבה משום מה כשאני לא שם לב) זה אף פעם לא הפריע לעבודה שוטפת, אף פעם לא שמתי לב, והדיסק קורא רגיל ונבחן רגיל בSMART..... מישהו יודע על איזה הגדרה סודית בווינדוס 7 שגורמת לזה ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-