עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב אז ככה הארדיס בנפח של 160 כלומר 140 אפקטיבי. אז המטרה שלי הייתה שכונן אחד © יהיה 30 גיגה והכונן השני (d) יהיה 110 גיגה. הבעיה היא שאחרי שעשיתי את הפרמוט אני רואה בwindows את סדר הכוננים ככה: Local Disk c dvd ram d Local Disk e daemon tools f הבעיה היא שאני רוצה ש C יהיה ראשון ואחריו יבוא D שהוא Local Disk ואז יבוא הDVD . מקווה שהבנתם יש פתרונות?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום. אבא שלי הביא לי היום את הDOK הג'נרי מאייבורי,בנפח 2 ג'יגה. הDOK מצויד בכפתור נעילה,רציתי לדעת למה הוא משמש ואיך מפעילים אותו. וגם רציתי לדעת באיזו מהירות הDOK כותב (אם מישהו במקרה יודע לאיזה סוג אני מתכוון)

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. ממש לא מזמן קניתי שני הארד-דיסקים WD10EADS 1TB וגם עוד אחד בגרסה של ה- 640 GB סה''כ 3 המחשבים שלי ממש שקטים אבל משום מה אני שומע מההארד-דיסקים ממש רעש כשהם עובדים, בצורה ממש מציקה, נשמע כמו טרקטור, ואז הוא מפסיק את הרעש כל כמה שניות ואז מחזיר אותו ניסיתי להחליף כבלים וזה אותו הדבר, עשיתי בדיקת ''שמיעה'' לכל אחד מהם ואצל כולם זה אותו דבר אלה לא רעשים של seeks אלא רעשי טרקטור גסים אומנם שני המחשבים שלי ממש שקטים אבל אני לא מצפה שהם ירעישו בצורה כזאת אני מדבר מתוך נסיון עם הארד-דיסקים קודמים שהיו לי קניתי את WD10EADS למטרת HTPC כי אמרו לי שהם ממש שקטים... יכול להיות שההארד-דיסקים בנפחים הגדולים אמורים להרעיש ככה? זה הגיוני? יכול להיות שיש סדרה פגומה? אולי צריך לעשות…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Guy232425,

נגיד יש לי סרט AVI שמקודד ב-DIVX (לא סרט שמוגן בזכויות יוצרים....). איך אני צורב אותו כסרט DVD למדית DVD-R, כך שאוכל לראות אותו בנגן DVD שלא תומך ב-DIVX? האם מדיית DVD-R5 מוגבלת להכיל סרט שאורכו שעתיים?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by rosher,

אני קונה HD חדש ואני רוצה להעביר את כל המידע מהישן לחדש כך שהמחשב יעבוד ממנו כמו שעבד מהישן מישהו יכול להגיד לי איך אני מעתיק את כל המידע וגורם למחשב לזהות אותו ככונן C?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by פומה,

אז ככה. עד לפני שבוע היה לי צורב YAMAHAA שצורב במהירות X40X16X10 בגרסת SCSI. אני זוכר שאמרו עליו שהוא היה הדגם הכי טוב שלהם. הצורב היה בסדר גמור אבל לפני כמה זמן התחיל לצרוב דסקים שחלקית לא נקראים, יותר מאוחר הוא היה צורב אבל הדיסק בסוף היה ריק לגמרי. התברר לי שהצורב דפוק והחלטתי לקנות LITEON חדש מאלה שצורבים במהירות X52X25X52. היו לי כמה וכמה דסקים לצרוב, והחלטתי לגמור את מלאי הדסקים G.PLATINUM שיש לי (מצאתי שהם מאוד איכותיים, נשמרים לזמן ארוך טווח ונצרבים בלי בעיות ב-YAMAHAA הקודם שלי). בנוסף צרבתי על כמה דסקים חדשים של MAXELL. כשבדקתי את הדסקים שצרבתי והעתקתי את התוכן שלהם חזרה להארדיסק (סתם בדיקה שעשיתי במקרה) מצאתי שבכל הדסקים של G.PLATINUM במהלך הקריאה הכונן (שהוא ג…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by Chura,

צהריים טובים אני צריך מדיות חדשות, בעיקר עבור הXBOX שלי... http://www.officedepot.co.il/(hf2jmgmgyijz4t45fw4e5e45)/catalogSku.aspx?id=700518&famid=5419&PR=QJ5 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 ? הראשונות הם TY במידה והם מטאיוון ?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by MMi,

ניתן לצרוב עם הצורב, כלומר הוא מזוהה ע"י הwindows אבל, בתוכנה LSS כתוב No lightscribe drive found מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by Ron1999,

ערב טוב לאחר התלבטויות רכשתי הרד-דיסק, עקב טעות קיבלתי SATA ולא ATA. האם יש טעם להוסיף כרטיס מתאם לSATA למחשב שלי - יהיה בזה איזה ייתרון \ הגיון או שפשוט להתעקש שיחליפו לי את הכונן לATA? המחשב לא תומך ב-SATA ללא כרטיס הרחבה. רון.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by MetalHead,

שלום לכם. אני מחפש כונן חיצוני בנפח 500 GB שישמש אותי לגיבוי. צריך אחד שנמכר ב KSP או כל חנות אחרת שממוקמת בבאר שבע. חשוב שיהיה אמין עד כמה שאפשר. מה דעתכם על זה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13197&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by shibby15,

האם הדבר אפשרי? יש לי לוח אם של אביט מבוסס KT400 מסדרת MAX. כרגע יש עליו הארדי דיסק 40, צורב וסידי. השאלה היא איך הכי כדאי לחבר, סלייב להארד דיסק? או שעוד חיבור מסוגר SATA?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז שלום לכולם! הצורב הרגיל שלי התחיל לזייף (בקושי נפתח, שורט דיסקים..) אז אני צריך צורב חדש (DVD מן הסתם) התקציב לצורב הוא בערך 400 ש"ח +- אז.. על מה אתם ממליצים? אם אפשר אז גם קישור לאתר שם מופיע הצורב.. תודה מראש לכולם!

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  14. מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital‎ אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by hassid_hassid,

שלום רב. יש לי מחשב נייד עם אופציה לחיבור cardbus. חיפשתי מתאם usb3 שיתחבר משם, אולם המתאמים היחידים במצאתי שהיו "שקועים" ולא בולטים בהגזמה, היו מסוג ExpressCard. ראיתי שניתן לקנות מתאם שיעביר מחיבור cardbus לחיבור ExpressCard (כאן לדוגמה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24762&catid=) תהיתי האם המתאם הזה הוא דבר יעיל, והאם אני חווה בו איבוד מהירות משמעותי או שאין בעיה להשתמש בזה. תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  16. חיפשתי באינטרנט (גוגל) אבל לצערי הרב כל מה שמצאתי הוא רק חנויות וביקורות בלי מידע על סוג כרטיס הזיכרון זה מחשב כף יד HP RZ1710 עם מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקבל את "המידע" הזה אני ישמח תודה וסליחה על הבורות...

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by djoz,

יש לי ארד דיסק של 160 גיגה בטכנולוגיה sata עכשיו אני רוצה לפרמט את הארדיסק שלי ובדוס הוא לא מזה אותו מה אני יכול לעשות??? אני עובד עם ויסטה אני רוצה לפרמט בישביל לחזור לXP עכשיו בדוס לא מזה לי את הכונן הקשיח SATA שאני רוצה לפרמט לפרמט אני יודע

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  18. שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?

20. אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כינון אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם את 70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא כשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים). אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? :-\ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by solet,

שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את ההארד דיסק הישן שלי (15GB) שכבר ניהיה סתום לגמרי ואי אפשר לעבוד עליו בכלל. מצאתי הארד דיסק של MAXTOR 120 GB שנורא נדלקתי עליו, לפני שאני קונה אותו נמוע לי שאני צריך לבדוק שלוח האם שלי תומך בהארד דיסק. איך אני בודק את זה? לוח האם שלי הוא ASUS AV733. וההארד דיסק שאני רוצה לקנות הוא מדגם : MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO מה אתם אומרים, זה יתאים?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  22. תאימות. אפשר בפרטי . בתודה מראש גלעד

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by Shoko,

שלום לכולם אז ככה נגיד ועשיתי במחשב רייד1 לגיבוי והרי יש דיסקאחד שאני משתמש בו והשני מגבה אותו כל הזמן..נגיד והלך הדיסק השני של הגבוי..מאיין לי לדעת ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, קיבלתי היום את הWD2500KS השני שלי במספרו, כאשר אחד כבר מחובר אצלי ועובד כמה חודשים, ואפילו כמעט מלא עד 100% ;D כעת השאלה הנשאלת היא, לפרמט, לחבר את שניהם ולעשות RAID , או פשוט לחבר את השני, לפרמט אותו ככונן נפרד ולהמשיך את חיי כרגיל? אני סובל מאוד מחוסר BANDWITH בין ההארד דיסק לשאר הרכיבים האמת, והמון פעמים יוצא שההארד דיסק הוא הרכיב שמעקב אותי בתהליכים, לכן שקלתי את הRAID מראש. אשמח גם למין טבלאת חסרונות \ יתרונות, ולסיכון קצרצר לכמה מסוכן זה RAID מבחינת איבוד מידע וקריסת מערכות, שכן מכך אני דואג הכי הרבה. תודה, יום טוב וחג שמח לכל חברי הפורום!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. Started by צקאאוט,

חישבתי את העלויות הבאות בהתאם למחירי הכוננים הקשיחים ב SkyPC : 160GB = 202 NIS => 1.2 NIS/GB 250GB = 252 NIS => 1 NIS/GB 320GB = 295 NIS => 0.92 NIS/GB 500GB = 423 NIS => 0.84 NIS/GB לדעתי נפח ה 250GB הוא הכי משתלם, אלא אם אתם באמת צריכים נפחים גדולים יותר, ולא רק מכיוון שהעלות לג'יגה יורדת. לידיעתכם :-)

• 0 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים