עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jesper,

היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by shabis,

לחכמי הפורום שלום הCD שלי לא מזדהה בIDE1 מחובר דיסק קשיח בIDE2 מחובר צורב מסטר וCD כ SLAVE יש לי AMD 1700 לוח גיגה בייט +7DX ו WINXP הכל מחובר ומג'ומפר כראוי אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

שלום, התקנתי SSD קרושיאל M4 64, לאחר הרבה נסיונות וטעויות הגעתי לתוצאות כפי שמוצגות בקובץ המצורף. לאחר מכן חיברתי את הכונן הקשיח שלי חזרה למחשב. שמתי לב שב - AS SSD הוא רושם לי שעבור 2 מחיצות בכונן הקשיח יש אליינמנט לא טוב (אדום). כאשר אני נכנס לאינטל רפיד סטוראג' - מופיע לי הכונן הקשיח, אבל אני לא רואה רישום של של הSSD, האם זה הגיוני? האם אני לא שם לב למשהו? אשמח לסיוע.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by orninyo,

ישמש בעיקר לסרטים (700MB+) ותמונות HD (ישב על dock station) חשבתי לקחת את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6650&CatCode=399 קראתי עליו תגובות טובות יחסית לכל השאר בנוסף השנה נדפקו לי שני WD כך שדיי ירדתי מWD חשיבות עיקרית לאמינות (לא עוד DOA's) תודה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  5. לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750511,00.html

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. הוא לא נותן לי להעתיק ולהדביק ממקומות למקומות במחשב, לא נותן לי לעשות תיקיות חדשות. לא נותן לי לשמור קבצים שאני עורך. בדר"כ כותב שהדיסק פגום ולפעמים מביא את זה: תמונה מצורפת-הראשונה כשאני מנסה להוריד קובץ ששלחו לי במייל הוא כותב לי את זה למטה: תמונה מצורפת- השניה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by RockStarT,

שלום יש לי USB 8GB ,הוא נדפק לגמרי , שאני מכניס אותו למחשב הוא עובד אבל אי אפשר להעביר אליו דברים הוא מבקש ממני לאתחל אותו ואני מנסה ,וכל הזמן הוא אומר לי "לWindows אין אפשרות להשלים את האתחול" ניסיתי גם בSafe Mod וגם במחשבים אחרים. הוא נדפק או שאפשר לסדר אותו ? והדגם הוא kingstone

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by dog_foot,

ראיתי למכירה את הכבל שממיר מכונן IDE ל USB, הנה אתר עם מידע: http://www.eksitdata.com/extern/easyide/easy.html והוא עולה בארץ 149 שקל, זה שווה בכלל את הכסף??

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות את הסיגייט מאחר והוא במחיר ממש "נוח". רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הסדרה החדשה ויכול להמליץ (או לא) על הדגם הנ"ל למול הAAKS 500 GB של WD. אחרי הסיפורים שהיו עם 7200.11 אני די חושש לקנות סיגייט...

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by FatCat,

שלום, בזמן האחרון אני משתמש הרבה ב- eMule/BiTorrent וכאשר הן עובדות המחשב פחות או יותר משותק- הדיסק הקשיח עובד כל הזמן וזה גורם להרבה תקיעות. חשבתי להוסיף עוד דיסק שאליו אני אוריד הכול ואפרוס בו ולהשאיר את הדיסק שיש לי(WD, 80GB 8mb). עכשיו, מה מומלץ יותר לכזה דיסק, IDE או SCSI, אמרו לי שאחרי טחינות רבות כמו בהורדה ה-IDE נוהג להתפגר- יש אמת?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  11. אהלן מעוניין לקנות אחד מהדגמים להלן http://ivory.co.il/product.asp?productid=3813&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 רציתי לדעת אם יש דגם מועדף, האם אחד פחות מומלץ מהשני, או מישהו חווה תקלות באחד מאלו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  12. הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. מחפש דיסק קשיח מהיר,שיהיה חיצוני אני לא יודע אם לקנות אחד מובנה או ארדיסק בנפרד עם קופסא מה אתם אומרים?ואיזה חברה כמובן..

14. יש לי כרגע קושחה של liggy and dee, ואני רוצה לממש אחריות... יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי להחזיר לקושחה הרשמית של NEC? חוץ מלהוריד מהאתר של NEC את הקושחה הרשמית ולהתקין אותה רגיל?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. ערב טוב. רציתי לבקש עזרה בבחירת דיסקשיח. עד עכשיו הייתי סגור על WD Caviar Black 500GB אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוח לגביו. המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים לכן חשוב לי מאוד כל FPS, וכמו שהבנתי גם הדיסק הקשיח משפיע. אז מה שחשוב לי הוא לא הנפח אלא הביצועים. התקציב הוא עד 500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. Started by Jack_g,

יש באפשרותי לקנות את דני הסוגים הנ"ל DVD+R X16 עם קוד YUDEN000-T03-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-004-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-003-00 מה יותר איכותי? יש לי צורב POINEER 212 תודה.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Blackend,

אז ככה על מנת לבנות מסד נתונים של תאימות דרושה השתתפות של כל כותבי הפורומים שיגידו איזה צורב די וי די יש להם ואם איזה מדיות הם נתקלו בבעיה! ככה כולם ידעו ממה להתרחק או מה כן לקנות. אז נתחיל. lg 4040b בעיה עם הפורטיס של קיי אסי פי (-) צורב רק ב 2.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by carbo20,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של MAXTOR מותקן ועובד. קניתי דיסק נוסף SATA של WD . אני מחבר את כבל החשמל וכבל הנתונים ללוח האם.הביוס מזהה את שני הדיסקים הקשיחים. אך אחרי שה WINDOWS עולה הוא לא מזהה את הכונן החדש תחת MY COMPUTER . אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה את שני הדיסקים בלי הודעות שגיאה. איך אני מגדיר אותו על מנת להשתמש בו ? תודה ניר

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. שלום לפניי שאני קונה דיסק קשיח חיצוני רציתי לדעת איך אני בודק אם יש לי כניסת USB 2? אני קונה את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809 הוא יתמוך במערכת הפעלה 7 נכון? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  20. רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?

21. Started by Thunder-Head,

אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by ytoledano,

היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA ‎ 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ 133 ₪ DVD±RW …

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. תאימות. אפשר בפרטי . בתודה מראש גלעד

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by devek,

אפשר קצת רקע על הדבר הזה? אם אני נגיד קונה עכשיו הארדדיסק חיצוני מבחינת איכות הוא מתפקד ממש כמו ההארד דיסק הרגיל שלי? מהירות קיראה והעברה איכות בשמירה על קבצים וכו'..?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  25. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק 160GB חדש, חשבתי לקנות את הדיסק הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=824 מה דעתכם עליו?האם יש דיסק אחר שכדאי לי?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.