אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי SSD קרושיאל M4 64, לאחר הרבה נסיונות וטעויות הגעתי לתוצאות כפי שמוצגות בקובץ המצורף. לאחר מכן חיברתי את הכונן הקשיח שלי חזרה למחשב. שמתי לב שב - AS SSD הוא רושם לי שעבור 2 מחיצות בכונן הקשיח יש אליינמנט לא טוב (אדום). כאשר אני נכנס לאינטל רפיד סטוראג' - מופיע לי הכונן הקשיח, אבל אני לא רואה רישום של של הSSD, האם זה הגיוני? האם אני לא שם לב למשהו? אשמח לסיוע.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רכשתי צורב DVD מדגם PIRONEER DVD-108 (מינוס), עמו קיבלתי את התכנה NeroVision Express SE ובנוסף רכשתי דיסקים של TEAC DVD-R 4.7. כשאני מייבא פריט וידאו לתכנה, מקסימום המקום שמוצג בדיסק הוא 700 מגה. הפס שמראה כמה מקום נותר בדיסק עולה ולא נגמר, ו-700 מגה הוא המקסימום גודל של קובץ שאפשר לצרוב. התייעצתי עם בעל החנות בה רכשתי את המכשיר ואת שאר הפריטים והוא אמר שעליי להגדיר את הדיסק, אך לא הצלחתי לעשות זאת. האם מישהו יודע מה הבעיה ומה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום צורב דיוידי של נק3500 ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6 הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילה מה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM / DVD-ROM (מה עדיף?) עד 200 אי מאמין שאפשר לחרוג עד 260 גג! שיהיה טוב ואיכותי,עם אחריות כמובן,תודה! (אא וחנות שאפשר ליקנות בא)
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td]שלום. יש לי במחשב מין מתאם כזה שהוא מתחבר ל 2 חיבורים SATA וחשמל ויש לו ביציאה חשמל ו 2 חיבורי ESATA (תמונה) עכשיו אני צריך לחבר לזה דיסק קשיח ואין לי כבל ESATA וגם נראה לי שהוא לא יתאים לחיבור בדיסק. השאלה שלי כזאת: אם אני אקנה כבל ESATA לSATA ויחבר דיסק למחשב דרך מתאם הנ"ל האם תהיה לי מהירות העברת נתונים ירודה כמו SATA1? או שעדיף יותר לקנות כבל SATA לSATA ארוך ולחבר דיסק ישירות ללוח אם ולא להשתמש במתאם הנ"ל? [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אולי נעצור לרגע ונלך 10 שנים אחורה בשנת 1996 קניתי לחבר שלי ( עם הכסף שלו כמובן ) צורב CD רגיל במהירות X4 של חברת SMART & FRINDLY תחזיקו חזק ב 2800 ש"ח כן חברה זה לא טעות בשנת 1998 אני קניתי בשבילי צורב TEAC X8 ב 1300 ש"ח והוא אפילו לא צורב RW עד היום קשה לי למכור אותו מי היה מאמין ש NEC 3520A יעלה היום 270 ש"ח מעניין מה יהיה עוד 10 שנים ( צורב בלו ריי של נק X52 8.5 TERA ב 80 ש"ח )
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DVD של LITE ON 16x 48x חדש... השאלה שלי היא אם אני יכול לפרוץ לו את ה- REGIONS... כי זה יהיה דפוק אם אני אראה רק איזה סוג מסויים ולא אוכל לראות את הכל... תודה לכל עזרה שתינתן.... ואם יש אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ראינו שניתן לכופף את החנויות, ולהנות ממחירים שפויים יותר בנוגע לSSD, אבל, מה בנוגע לHDD רגילים? אני בטוח שלא מעט אנשים עדיין "מחכים" לירידת המחירים שמי יודע מתי תגיע. לדעתי - צריך להיות אקטיביים ולא פאסיביים, לא יודע מה איתכם - אני בהחלט אשמח לראות הצעות מפתות מכיוון החנויות, בכדי להוסיף עוד כמה TB למערכת שלי. אז, יש ביקוש?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש בזאפ ולא מוצא אף חנות שמוכרת מישהו מכיר מקום? בעדיפות שיהיה יותר מclass 2. תודה מראש, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בAcer S3 שהגיע עם SSD 20GB וHDD 500GB איך מתקינים/ מגדירים אותם לעבוד יחד במרכת היברידית? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים זהים SEAGATE 250GB 16MB וכנן אחד SEAGATE 120GB 8MB אני רוצה לעשות RAID0 לשני ה250ים ואת ה120 להשאיר בנוסף כעוד מקום איחסון זה אפשרי להגדרות בביוס או בכלל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב PC עם כונני דיסק רגילים (WD) את הלימודים שלי במגוון הנושאים אני מתרגל על מכונות וירטואליות (VMWARE) הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בביצועים. נכון לעכשיו זה די זוחל. האם יהיה שיפור בביצועים של הפעלה של התחנות הויטואליות גם אם הכונן SSD הוא משני ולא ראשי? כלומר, אני לא מתכנן להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הזה, אלא רק להעתיק את קובצי המכונות הוירטאליות עליו. עלי לציין שהמחשב קצת ישן ועובד עם SATA II בלבד. אשמח לשמוע את דעתכם אם ההשקעה כדאית בדיסק כזה לצורך שיפור הביצועים? תודה רבה אמיר
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה הארדיסק חיצוני שמתחבר ל-USB, כך שאוכל להעביר קבצים בין חברים. לצערי, קופסא חיצונית ללא הארדיסק עולה די יקר ולכן אשמח לדעת: א. אם קיים מתאם כזה שאפשר לקנות בלי קופסא "מהודרת" ביותר זול? (כולל שנאי שמוריד מתח בשביל ה-HD...) ב. אם ניתן לייצר כזה דבר לבד בבית? (גם שנאי שמוריד מתח ל-12V בשביל ה-HD). תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קנייתי זיכרון misro sd לפלא4 ג'יגה, אחרי פירמוט של הזיכרון בפלא (990 uk ) הוא מזהה רק 2 ג'יגה. הבעייה שעכשיו גם שאני מכניס את הזיכרון ישירות למחשב (נייד) הוא מזהה אותו 2 ג'יגה יש למישהו פיתרון ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה830 של סמסונג (256)ושאלתי היא מה הדרך הנכונה להשתמש בו ברשותי מחשב שמתבסס על 3770K ללא כרטיס מסך (כרגע)עם בלאק אחד השימוש לו נועד המחשב הוא עריכת ווידאו באמצעות פרמייר אני מבין שעלי לעשות את העריכה על הSSD איך הכי כדאי מבחינת התקנות תודה מראש נעזרתי רבות באתר בקניית המחשב קבלו את הוקרתי
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף כונן נוסף למחשב שלי יש לי עכשיו אחד של 80 ג'יגה שאצלי מאז שקניתי תמחשב השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף אחד נוסף? אם יש איזו דרך לבדוק חוץ מלפתוח את המארז אז הייתי שמח לדעת ... כמו כן רציתי לשאול מה לקנות? איך לבחור את הכונן החדש? התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי פחות אני אסתפק בעוד אפילו 60 ג'יגה
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי. מדובר ב1TB ש99% ממנו מלא במידע שאין לי איפה לגבות, ויש מחיצה ריקה של 78 ג'יגה מאותו כונן שההייתי רוצה לאחד אותה ללא איבוד מידע ב100%, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr3 8gb seagate 1tb 660 GTX thermaltake v3 black edition אני רוצה לקנות את זה: https://www.tms.co.il/product/14835 1. הספק יעמוד בזה אם אוסיף SSD? 2. הSSD מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? (אין לי כבלים בבית) 3. שאלה לא כל כך קשורה... ווינדוס 10 ירוץ טוב במפרט הזה? הכבלים האלו? https://www.tms.co.il/product/15107 https://www.tms.co.il/product/13593
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-