אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
האם הדבר אפשרי? יש לי לוח אם של אביט מבוסס KT400 מסדרת MAX. כרגע יש עליו הארדי דיסק 40, צורב וסידי. השאלה היא איך הכי כדאי לחבר, סלייב להארד דיסק? או שעוד חיבור מסוגר SATA?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היום רכשתי את הכונן הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=afula&cat=213 והבנתי שמאוד מומלץ לעשות לו עדכון קושחה. רציתי לדעת אם לפני דעתכם אכן זה מומלץ והאם זה עלול להזיק לכונן? כמובן שאת העדכון אני יוריד מהאתר הרשמי של החברה (אשמח מאוד לקבל קישור ישירות לזה + מדריך). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק, הציעו לי בחנות הארד דיסק של IBM 80 גיגיה 2 מגה בופר ב 420 שקל כדי? האם אני ארגיש הבדל בין 2 מגה ל 8 מגה?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG(כתוב עליו SUPER MULTI אם זה עוזר).. מה זה אומר-שאני צריך DVD שיודע לקרוא 8 ג'יגה? אני מניח שזה בגלל זה כי זה סרט כבד, ובמחשב הוא מזהה אותו כDVD ריק של 4.7 ג'יגה. עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DVD של LITE ON 16x 48x חדש... השאלה שלי היא אם אני יכול לפרוץ לו את ה- REGIONS... כי זה יהיה דפוק אם אני אראה רק איזה סוג מסויים ולא אוכל לראות את הכל... תודה לכל עזרה שתינתן.... ואם יש אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
ראינו שניתן לכופף את החנויות, ולהנות ממחירים שפויים יותר בנוגע לSSD, אבל, מה בנוגע לHDD רגילים? אני בטוח שלא מעט אנשים עדיין "מחכים" לירידת המחירים שמי יודע מתי תגיע. לדעתי - צריך להיות אקטיביים ולא פאסיביים, לא יודע מה איתכם - אני בהחלט אשמח לראות הצעות מפתות מכיוון החנויות, בכדי להוסיף עוד כמה TB למערכת שלי. אז, יש ביקוש?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש בזאפ ולא מוצא אף חנות שמוכרת מישהו מכיר מקום? בעדיפות שיהיה יותר מclass 2. תודה מראש, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
^^^^ והאם ספק כוח בעייתי יכול לגרום ל-HD להתחמם מסיבה מסויימת? אני קצת מודאג מהעניין הזה אחרי שה-HD הקודם שלי שהיה בן שנתיים בערך התפגר לו בסטייל.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כדאי לצרוב במהירות X16? הבנתי שכמה שיותר מהר ככה יש סיכוי ליותר בעיות לא או שזה אורך חיים? ו50שקל ל25 דיסקים של סליבר לין (טיאון) X16 זה מחיר סביר?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
טוב אחרי שהווסטרן דיגיטל (80GB) שלי התחיל לקרטע ועשה רעשים החלטתי לתת אותו טרייד אין ולקנות הארד דיסק חדש בנפח של 120 גיגה ואני מבקש ממכם באמת שתעזרו לי איזה חברה לקחת או דגם כלשהו ואיזה כדאי יותר לקחת S-ATA או IDE? והלוח שלי תומך בS-ATA? תודה! נ.ב חברה הכי שקטה שיש ועם ביצועים טובים!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי הביא לי היום את הDOK הג'נרי מאייבורי,בנפח 2 ג'יגה. הDOK מצויד בכפתור נעילה,רציתי לדעת למה הוא משמש ואיך מפעילים אותו. וגם רציתי לדעת באיזו מהירות הDOK כותב (אם מישהו במקרה יודע לאיזה סוג אני מתכוון)
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי USB 8GB ,הוא נדפק לגמרי , שאני מכניס אותו למחשב הוא עובד אבל אי אפשר להעביר אליו דברים הוא מבקש ממני לאתחל אותו ואני מנסה ,וכל הזמן הוא אומר לי "לWindows אין אפשרות להשלים את האתחול" ניסיתי גם בSafe Mod וגם במחשבים אחרים. הוא נדפק או שאפשר לסדר אותו ? והדגם הוא kingstone
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הורדתי סרט DVD FULL לא הRIP...בעיקרון צריכה להיות לי בחירת שפה וכל מיני כמו בסרט DVD מקורי אני צרבתי DATA רגיל וזה לא נתן לי לעשות בחירה זה מראה לי את האייקונים של הבחירה כאילו זה חלק של הסרט [טריילר או משהו...] שוב..איך לצרוב טוב שזה יעבוד? -תודה. מקווה שזה המקום הנכון... :s05:
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
פורסם פה בפורום במחיר של 277 ש"ח מאמאזון לידיעת הציבור בקי אס פי זה נמכר ב 269 ש"ח. מוגבל ליחידה 1
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי למכירה את הכבל שממיר מכונן IDE ל USB, הנה אתר עם מידע: http://www.eksitdata.com/extern/easyide/easy.html והוא עולה בארץ 149 שקל, זה שווה בכלל את הכסף??
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ATA חדש של ווסטרן אני קונה מחשב בקרוב ואני מבין שכל הלוחות הם SATA אני אוכל לחבר את הארד שלי ללוח החדש??? תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קונה HD חדש ואני רוצה להעביר את כל המידע מהישן לחדש כך שהמחשב יעבוד ממנו כמו שעבד מהישן מישהו יכול להגיד לי איך אני מעתיק את כל המידע וגורם למחשב לזהות אותו ככונן C?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מעוניין לקנות אחד מהדגמים להלן http://ivory.co.il/product.asp?productid=3813&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 רציתי לדעת אם יש דגם מועדף, האם אחד פחות מומלץ מהשני, או מישהו חווה תקלות באחד מאלו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-