אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
עברה חצי שנה מאז שהמציאו דיסק שעליו אפשר לצרוב 1 טרה בייט. אני מעוניין לדעת מתי הדיסק והצורב שמתאים לו יצאו לשוק. אשמח לקבל הערכה מדוייקת למי שיש.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
זקוק לדיסק חיצוני 1 גיבוי ( 100 -150G ) 2 צריך להיות נייד ( להעתקה של תכני HD ) תודה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה SSD של סמסונג (840 הרגיל) בנפח 120 ג'יגה. היום לקחתי את המחשב שלי thinkpad t400. הוצאתי את ההרדיסק הרגיל ובמקומו שמתי את ה SSD ועשיתי התקנה נקיה של win 7 pro 64. ההתקנה עברה בלי בעיות אבל לאחריה לא ניתן להשתמש במחשב כי כל כמה דקות המחשב פשוט נכבה. אין מסך כחול, אין בעליה אח"כ שום הודעת שגיאה. פשוט נסגר לבד ללא התרעה. לא הותקנו שום תוכנות וההגדרה בביוס היא AHCI. משום מה נראה שבמצב safe mode לא הייתה את הבעיה הזו. ניסיתי להתקין כמה שיותר דריברים אבל אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך בSM וויתרתי על העניין. עכשיו ניסיתי להתקין win 8 pro 64 אבל פה הוא בכלל לא נתן לי להתקין אלא מראש אמר שיש שגיאה. התקנת win 7 pro 32 הסתיימה עם אותן תוצאות כמו ב64 ביט בכך שהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזמן שאני לא מעודכן בעסקי החומרה, ולא יודע להחליט אם הדיסק קשיח יתאים ללוח אם הנוכחי. חשבתי לקנות את הנ"ל בתקציב של 200 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733388 אין לי צורך בכמות גדולה יותר. יתאים ללוח אם? יש דגם טוב יותר אגב באותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי 120GB intel 530 מאמאזון, יצא לי 420 ש"ח (בארץ 550 ש"ח) . משום מה הדגם לא מופיע בכל כך הרבה בנצ'ים והמידע שמצאתי עליו זה רק שאלות בפורום של toms hardware, יש למישהו קצת יותר מידע עליו? השימוש הוא שימוש יומיומי (בלי משחקים) ותכנות. ממה שהבנתי הוא שקול ל- samsung 840 EVO על הדף, אבל לפי הדעות ה-EVO קצת יותר טוב ממנו בשימוש יומיומי. אשמח למידע נוסף תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עומד ליקנות צורב כזה - במסגרת רכישת מחשב חדש רציתי ליקנות את הפיוניר הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550 ואז ראיתי שאתם משלבים בהצעות שרצות כאן - את הצורב של LG שהוא עם ממשק SATA מה היתרון האמיתי של זה ? האם המהירות קריטית? ( שהרי מהירות הצריבה היא מכאנית ...לא? ) חוץ מיזה עוד שאלה: מה משמעות התכונה (+ DVD-RAM) שיש בצורבים? ומיקרת אותם ב50 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
קניתי SSD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב נייח כך שהוא יהיה הארדדיסק הראשי ומה שיש לי כיום שיהיה המשני. איך אני אמור לחבר אותו מבחינת חיבורים פיזיים במחשב? ואיזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס?
-
- 3 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הבקשה בגוף ההודעה . משהו אמין וקל לתפעול.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/-/he/dp/B0786QNS9B/ref=twister_B09RYPDGS3?_encoding=UTF8&th=1 crucial. https://www.amazon.com/PNY-CS900-Internal-Solid-State/dp/B07XZLN9KM?tag=hwzone0f-20&th=1 pny.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בדיסקים קשיחים בין Samsung לבין Western Digital. האם Samsung באמת יותר טובים מאשר Western Digital? ואני יסביר את ההתלבטות שיש לי בעיניין: האם כדאי ללכת על: Western Digital WD1600JS - בנפח 160GB - במחיר של כ-300 שקל. או Samsung HD160JJ - גם בנפח 160GB - במחיר של כ-330 שקל. או Western Digital WD2500KS - בנפח 250GB - במחיר של כ-390 שקל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מתחזק עמדה להעתקת שיעורים לנגנים ודיסקים, לאחרונה הצורב שהיה בעמדה התקלקל ואני מעוניין לקנות צורב חדש, הסתכלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 אבל לא מצאתי שם את הפרטים שאני צריך. המאפיינים הנדרשים לפי סדר העדיפויות: צורב DVD. "סוס עבודה" שיכול לעבוד ברצף ויחזיק מעמד. זול יחסית. צריבה ללא שגיאות. מהיר. הדגש הוא בעיקר על צורב עמיד. התקציב לא גבוה ולכן אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא 'זבל'. כרגע התקציב עומד על מקסימום 200 שקלים (וגם זה הוצאה די גדולה), אבל אולי יהיה אפשר לגייס עוד קצת כסף. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בפן דרייב(נפח 1-2 GB) כאיזור מוקצה לפייג'ינג פייל("זיכרון וירטואלי"), ראיתי לא מזמן שאינטל הגיעה עם טכנולוגיה לניצול שמקצרת עד מאוד את זמני הטעינה של משחקים. אולי זאת בורות מצדי לשאול - האם המהירויות של זכרון(קריאה\כתיבה) פלאש גבוההות יותר משל דיסק קשיח? האם אפשר לכתוב ולקרוא ממנו כ"כ הרבה?(אם אכן אפשר לייעד אותו להקצאה הזאת, מן הראוי שהוא יעמוד בכ"כ הרבה קריאות וכתיבות).
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב. לפני כיומיים נפל לי ההארד דיסק החיצוני שלי (WD My Passport 2.5' 500GB) ומאז הוא רק מקבל חשמל (לא מזוהה בכלל במחשב). עד כמה שהבנתי אין לי מה לעשות בנושא (למזלי רוב המידע היה מגובה...). בכל מקרה, החלטתי לקנות אחד חדש, ומכיוון שעם זה לא היו לי בעיות (אני כבר 3 שנים איתו), אז חשבתי לקנות שוב את אותו דגם. רק לגבי הנפח לא הייתי בטוח לגבי 500GB או 1TB, אז חיפשתי ביקורות ובZAP היו 7-8 ביקורות רעות על ה-1TB (ואלי 2 ביקורות טובות), בעוד שעל ה-500GB היו רק 4 ביקורות אך כולם טובות. אני מניח שההבדל נעוץ במס' הפלטות, ולכן רציתי לדעת האם יש דרך בה אני יכול לברר על HD חיצוני את מס' הפלטות, כך שאולי אני אמצא אחד של חברה טובה עם פחות פלטות... (או לפחות וכל לברר אם באמת יש מס' פלטו…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-