עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by udist,

במחשב מחוברים שני HDים, אחד SATA, והשני IDE רגיל בן כמה שנים... האם מומלץ להשאיר או לנתק את הHD הישן (IDE)? יש לזה השפעה על הביצועים? אני אוכל להסתדר בלעדיו אבל מה אתם אומרים? המפרט המלא בצד... תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  2. מדובר במחשב המשני שלי,כרגע יש לי דיסק של סמסנוג 160 גיגה סטה 2 ומשום מה יש לי הרגשה שהמחשב עייף למרות נתונים יחסית טובים (לוח של גיגהבייט תומך סטה 2 ,מעבד E8400 וזכרון 2 גיגה DDR2 800 )עכשיו מבחינת ביצועים של הדיסק נראה על פניו שהוא תקין (בדיקה בHDTUNE) האם יש טעם לרכוש את הסיגייט של 1 טרה עם באפר יותר גדול? איזה הבדל בביצועים אני אמור להרגיש אם בכלל? יש צורך לציין שמדובר על דיסק אחד בלבד שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר ההחלטה צריכה להתקבל עוד בשעה הקרובה תודה גל

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by eytan243,

שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by THE FOX,

http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. Started by alias,

אני רוצה לדעת איך מחלקים את ה דיסק כאלו אני תמיד עושה ב fdisk אבל מה עושים כשהדיסק הוא sata ואני רוצה להתקין xp ????

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by e-d-a,

יש לי עכשיו הארד דיסק 80gb 8mb, ואני רוצה להוסיף עוד 120gb 8mb או להחליף את מה שיש לי לאחד 200gb 8mb s-ata, השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים? (ויש עוד משהו שרציתי לשאול אבל שחכתי אז אני ישאל אחר כך ).

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי היום את הכונן הנ"ל והתחלתי להעביר אליו מידע. אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה:" אין מספיק מקום על הכונן הקשיח". מכיוון שהיו עליו 930GB פנויים, חקרתי קצת ואז נזכרתי בהגבלת FAT32 על קבצים מעל 4GB. תכננתי פשוט לפרמט לNTFS, באתי לפה וקראתי קצת והבנתי שאז הוא לא יוכל לעבוד עם מכשירי DVD. בעקבות זאת החלטתי שאני מעוניין ליצור על הכונן מחיצה קטנה של FAT32, של 20GB נגיד, וכל השאר בNTFS. אז כמה שאלות: 1. באיזה תוכנה הכי מומלץ להשתמש כדי לבצע את הנ"ל בצורה נוחה? אשמח אם בנוסף להמלצה על תוכנה תוכלו להוסיף הסבר קצר כיצד אני בדיוק מבצע איתה את מה שאני רוצה. 2. בעקבות הפרמוט אני מניח שכל מה שעל הכונן יימחק, כמו בפירמוט רגיל. יש עליו עכשיו כמה דברים שהגיעו איתו, האם זה בעיה שה…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by Noybee,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני אשר יוכל "לצלם" את ההארד דיסק הפנימי שלי כל פרק זמן (ביוזמתי או שלא), כך שבתרחיש שקורה לי משהו רע למחשב אני אוכל: 1. להעלות את מערכת ההפעלה מההארד דיסק החיצוני 2. לפרמט את ההארד דיסק המקורי ("הפגוע") 3. לשפוך לתוכו את הצילום העדכני ביותר שמצוי בהארד דיסק החיצוני. 4. המחשב עולה מהפנימי המשוחזר כאילו כלום לא קרה. אשמח להמלצות לגבי מפרט ההארד דיסק החיצוני ותוכנת הגיבוי מתאימה סכום להשקעה ~500 שקלים. אגב הבנתי שיש תוכנות חינמיות טובות. שנה טובה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  9. קשיח שהתגלתה בו תקלה אחת מסוג - 'UNC' (עם האיקס האדום הקטן) לזרוק את הדיסק או שאפשר לעשות איתו משהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. בוקר טוב אנשים, ראיתי אתמול במוסף כלכלה של ידיעות מתקן (חיצוני) שניתן לחבר אליו כל דיסק קשיח לא זכור לי אם זה בחיבור USB או חיבור אחר אבל אמרתי שנתחיל מהתחלה.. איפה מוצאים מתקנים כאלו , איך קוראים להם והאם הם שווים אתזה? (יש לי לא מעט דיסקים פנימיים שהייתי שמח להשתמש בהם כבדיסק און קי...)\ תודה מראש לעוזרים

11. Started by tick tak,

ואם כן אז האם זה משמעותי?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ישן יחסית שהלך לו הדיסק הקשיח החיבור שלו הוא IDE אבל יש מגבלה נוספת לפי מה שאמרו לי בHP ניתן לחבר ללוח אם שלי דיסק קשיח עד 120 GB בלבד. שאלה ראשונה מה יקרה אם אחבר דיסק קשיח של יותר מ120 GB האם הוא יזהה רק 120 או לא יזהה את הדיסק בכלל? שאלה שניה איפה ניתן להשיג דיסק כזה במחיר הגיוני? ביקשו ממני 500 ש"ח ומעלה תודה חזי

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

שווה??? או האם כדאי לי ללכת על sata רגיל?<??

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by FordF13,

אני מרגיש שיש לכונן הקשיח בעיה של איטיות ופריזים במאמץ הרצתי בדיקה MHDD ולא מצאתי בעיות אבל הורדתי תוכנה HD TUNE ואני חושב שהדיסק דפוק : הכונן דפוק נכון ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  15. האם יש למשהו מבדקים של RAID 0 סמסונג 840 פרו 128 GB ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. ST3500320AS SEGAT 500G הומלץ לי לעשות בדיקת STRESS להרדיסק יישר שאני מתקין אותו במחשב לגלות בעיות כבר לפני .... 1) איזה תוכנה אני צריך בכדי לעשות את הבדיקה ? 2)אפשרי גם QUICK FORMAT , או שמומלץ לעשות פורמט מלא ? (XP PRO) עכשיו לבעיות .... 1) למה ב"HEALTH" הוא מראה צהוב ? מה שאומר שייתכן ותהיה בעיה בעתיד ..... ציתות מהאתר : http://www.hdtune.com "If the parameter is highlited in yellow it means that the parameter almost reached a critical value. At this point it is highly recommended to check this parameter regulary to see if the value becomes worse. If the parameter is highlited in red it means that the parameter has reached a critical value. In t…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by eyzo,

שלום ברצוני לדעת אם לאחר חיבור דיסק קשיח למחשב באופן חיצוני כדיסק אונקי למחשב או פנימי כדיסק קשיח של המחשב עצמו, הוא זוכר פרטים מזהים על המחשב אליו הוא חובר והאם אפשר למחוק את הפרטים המזהים האלה. אותה שאלה לגבי דיסק אונקי. האם פירמוט יעזור למחוק את כל המחשבים אליהם חובר הדיסק?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום, יש לי הארדיסק של סיגייט 1 ג'יגה שהחל לארחונה לעשות קליקים. מה שמוזר הוא שהוא עובד בסדר גמור. אני קורא ממנו נתונים ומעתיק אליו והכל סבבה. עשיתי בדיקה של ווינדוס למצוא שגיאות ולא מצאתי וגם בדיקה עם Seatools ל-DOS ולא מצאתי שגיאות. מה שמאפיין את ההארדיסק שהוא לרוב בכלל לא בשימוש (משמש ככונן מדיה בעיקר לסרטים ומוזיקה) וכשאני ניגש אליו מהמחשב שלי הוא נתקע לכמה שניות כדי שהמחשב יניע אותו. מה שכן חשוב לציין שהקליקים הם חדשים ובעבר לא היו ומופיעים כל הזמן, גם אם אני ניגש אליו, גם אם לא וגם אם אני בכלל לא נוגע במחשב ואין תוכנה פתוחה אחרי כמה זמן הוא משמיע את הקליקים. האם תופעה זו מעידה על גסיסה של ההארדיסק? האם יש צורך להחליף אותו? כי בעיקרון הוא עובד בסדר זה רק ממש מחרפן או…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by izikd,

שלום, כיום יש לי צורב NEC A7200S שנמצא במחשב HTPC בסלון. הבעיה שהוא מאוד רועש. הייתי רוצה להחליף אותו בצורב אחר שקט יותר: א. איזה צורבים מומלצים שהם שקטים במיוחד? ב. האם יש פשוט דרך להנמיך את הרעש שלו? ג. מה יהיה באמת ההבדל ברעש בין צורב זה לצורב חדש? בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. Started by matanyaniv,

אני רוצה לקנות מדיות לצריבה אבל אני רוצה לדעת מה המחיר הנמוך ביותר למדיה כי: ראיתי למשל אריזה של 100 דיסקים של LG ב170 שקל(כולל משלוח)=1.7 שקל למדיה מאותו מקום אריזה של 200 דיסקים של LG עולים 310 שקל(כולל משלוח) = 1.55 שקל למדיה בחנויות מוכרים אריזות CAKE במחיר של 2 שקל למדיה ולעומת זאת ב"הכל ב2 ש"ח" אפשר לקנות ב2 שקל דיסק עם קופסא..... אז... מה המחיר הכי נמוך ומשתלם למדיה?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  22. משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. לפי ההמלצה שקיבלתי בפורום זה, קניתי היום את ה SanDisk Cruzer Micro 2GB. אני רוצה להריץ עליו בדיקות ביצועים (benchmark), ולהוסיף את התוצאות לסטיקי שבפורום זה. לצורך זה, הורדתי את הגירסה החינמית של SiSoftware Sandra (גירסת Lite XI.SP1a) והרצתי את בדיקת ה Removable Storage. הבעיה היא שהבדיקה אורכת יחסית הרבה זמן (כמה דקות), ולפעמים היא נכשלת/מייצרת שגיאות (גרף התוצאות נפסק באמצע או נופל ל 0). להלן 3 תוצאות שונות שקיבלתי עם ה DOK שלי: בדיקה ראשונה: בדיקה שניה: בבדיקה זו גרף התוצאות נקטע באמצע. שימו לב שכאן יש פחות תוצאות. בדיקה שלישית: בבדיקה זו פירמטתי את הכונן (בבדיקות הקודמות שמתי קבצים על ה DOK) והעברתי אותו לחריץ USB אחר. בנוסף לשלושת הבדיקות הנ…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. קניתי דיסק קונקי של חברת BLITZWIF חיברתי אוטו למחשב ואני מקבל הודעה אין גישה לF

25. Started by integral,

שוחרר http://videokarten.hardware-shops.de/preise/produkt/290441.html DL+R רק X6 אבל LIGHTSCRIBE כלול

• 1 תגובה
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים