עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש הטוענים כך ויש הטוענים כך מחר אני צריך ללכת לקנות מחשב ועוד לא גיבשתי דעה לגביי הדיסק הקשיח אמרתי לו שירכיב לי wd250 giga 16 לאחר קצת התעניינות פה וסקירה,גילתי עוד סוגים של דיסקים קשיחים בהתחשב בעובדה שיש לי לוח שתומך בsata 1 לוח מסוג asrock אפשרי להפעיל כונן בטכנולוגיה זו? כאמור הייתי רוצה לדעת באמת אבל ממי שמבין עד כמה באמת הncq משפיעה על הביצועים והאם דיסק מסוג wd250 16 buffer ייתן לי ביצועים טובים יותר או לא מחכה לתשובה בקוצר רוח דעות מקצועיות בלבד

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by bennash,

יש לי מתוך המחיצות בכונן שולשה מחיצות בכונן שאני רוצה לאחד :E: F: J יש לי דיסק מחיצה גרסה 6 בJ: יש לי תוכנות מותקנות. בE: וF: אין לי כלום חוץ מNTFS. איך אני כותב merge בDiskpart של CMD?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  3. 1. איזה דיסקים שלהם יותר איכותיים - אלה שיוצרו בהודו או אלה שיוצרו בטייוואן? 2. האם יש דרך לדעת איפה יוצר הדיסק שברשותי במידה ואין לי את העטיפה של הדיסק? 3. נגיד ודיסק שיוצר במקום אחד עושה לי בעיות קריאה או צריבה בצורב האם זה אומר שדיסק שיוצר במקום אחר תחת אותו שם (ורבטים) יעשה לי את אותם הבעיות? 4. מה זה אומר ה- +Advanced AZO שמוזכר על העטיפה? תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by integral,

עדיין בחיתולים אבל קיים: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133858 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=133857 (למשל לצרוב TYG02 ב X16)

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. שיהיה משו טוב שיחזיק הרבה ושיהיה זול ,תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. משהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא מדריך טוב שאך עושים 1 RAID או 2 RAID לשני דיסקים קשחים או שלושה דיסקים קשיחים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by Ancient1,

יש לי RAID0 של שניים. יש ג'מפרים שלפי WD אמורים לאפשר לדיסק להקיץ מSTANDBY . שמתי במה שחשבתי פינים 3 ו 4 והוא לא מזוהה . אז או שטעיתי בזוג או שמה פה קורה פה ? צריך אותם בכלל ? אין לי בעיה עם STANDBY שאני יודע עליה. אני עוזב רת המחשב פועל לשעות והוא חוזר לעבוד בלי בעיות.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  8. http://www.kwonline.com.au/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=73 קניתי את ההארד דיסק הבא עם 320 GB ומאז שחיברתי אותו הוא עובד מעולה ולא עושה שום בעיות אבל אני שומע כל כמה דקות מין תיק, כאילו קפיצה של המחט. ההארד דיסק חדש לגמרי... אתם חושבים שאני צריך להחזיר אותו למרות שהוא פועל מעולה?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by vmaddog,

אני מרכיב לי מחשב שקט לחדר ואני מחפש הארדיסק שקט עד כמה שאפר (כמובן לא במחירים מטורפים) גודל נדרש 500 גיגה יש הרבה הארדיסקים שך כל מיני חברות שכולם פחות או יותר באותה הרמה (בתווח מחיר של 300-400 שח) אבל איזה מהם יותר משתלם עדיפות על שקט מול ביצועים ראיתי את סדרה הירוקה אבל אני לא מכיר אותה צריך המלצות

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. לפי מה שאני יודע RAID מיועד לגיבוי נתונים, שמים דיסקים קשיחים על אותו ערוץ והוא מגבה אוטומטית את המידע {או שאני טועה}, רציתי לדעת עם אני יכול להשתמש ב-RAID מובנה בלוח בתור חיבור נוסף להתקני IDE, אפשרי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  11. Started by Morphine,

כל מה שהארד דיסק צריך לעשות זה לאחסן את הקבצים שלי. חשוב שההארד דיסק יוכל לשמור על הקבצים במשך שנים רבות, אחרת אני אאבד חומר מאוד רגיש עבורי. כמה הארד דיסק טוב של 500 GB אמור לעלות? מה השיקולים שיש לקחת בחשבון?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. ^^^^ והאם ספק כוח בעייתי יכול לגרום ל-HD להתחמם מסיבה מסויימת? אני קצת מודאג מהעניין הזה אחרי שה-HD הקודם שלי שהיה בן שנתיים בערך התפגר לו בסטייל.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by kobipk,

שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן קשיח חדש בנוסף לאחד קיים לוח האם שלי הוא ASUS STIKER II EXTREME השימוש שלי הוא למשחקים סרטים ואיחסון של קבצים עדיפות שלי היא שקט ומהיר 500G,640,1T תודה רבה לעוזרים בדבר נ.ב עם יש צורך לחרוג טיםה אז אפשרי

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  14. טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by SilentDawn,

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by urishush,

יש לי שאלה שכבר ראיתי שנשאלה פה אבל הפתרון שניתן לא עוזר לי. אני מנסה לצרוב בנרו דיסק data על דיסק dvd. אני מסמן multisession אבל כשאני רוצה לשוב ולצרוב על הדיסק האפשרות של continue multisession היא disabled. חשבתי שאולי הבעיה בסוג הדיסק שאני משתמש אבל ניסיתי עם סוג אחר ונתקלתי באותה תופעה (סוג אחד שהשתמשתי בו הוא silver line). יש למישהו רעיון מה יוכלה להיות הבעיה? חיפשתי כבר בכמה אתרים ולא מצאתי הסבר ללמה שה יכול לקרות. בתודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by DrByte,

שלום! יש לי דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS Caviar Blue Hard Drive - 500GB, 7200rpm , הדיסק שימש אותי בנאמנות כדיסק ראשי של מערכת ההפעלה במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות מיוחדות, עכשיו שמתי לב שהוא התחיל לעבוד נורא איטי , פשוט התחלתי להרגיש שהמערכת ההפעלה התחילה לחשוב יותר מדי , ונורת הHDD במארז דלקה קבועה לאיטית קרובות וזה היה מקפיא לי את המחשב , זה סימן שאני צריך לבצע איתחול של המחשב... הבנתי כי מדובר בבעיה בכונן, פירמטטתי את הכונן עשיתי לו בדיקה בעזרת MHDD והייתי מופתע שאין שום בעיה של סקטורים פגומים כמו שחשבתי, ניסיתי להתקין על הדיסק וינודס 7 שוב, לפי זיכרוני אמור לקחת סביב 30-40 דקות , ההתקנה התבצע תוך כ שעתיים... כמו כן ניסיתי להחליף כבל SATA, ולהחליף את הפורט ב…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  18. חשבתי על להרכיב מחשב פשוט באוטו עכשיו הבעיה היא עד כמה הוא יחזיק מעמד בניסעות (הבמפרים לא יעשו טוב להארדיסק...) המטרה של המחשב יהיה בעיקר מוזיקה, וסרטים וכל שאר הדברים הפשוטים של מחשב... (משחקים קלים וכו')

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by kobi122,

היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Linkin Park,

שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  22. קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18 ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו? חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחים יש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe השאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  23. שלום לכולם... הבנתי שיש מתאם שיכול להעביר אותו לIDE או כרטיס PCI... השאלות שלי הם ככה: האם שווה לקנות אותו(במחיר של 200 ש"ח)...למרות שהלוח אם שלי לא תואם... המטרה שלו היא אך ורק למטרת אחסון וצריבה מתוכו...ולא להפעיל מתוכו ישומים או מערכת הפעלה...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by PolyMorphizem,

אני שוקל לקנות כזה במחיר 350 שקל יד שניה עם אחריות האם הוא טוב ?? איזה מדיות עובדות איתו טוב?? האם PRINCO יעבוד ???

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.