אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי את ה830 של סמסונג (256)ושאלתי היא מה הדרך הנכונה להשתמש בו ברשותי מחשב שמתבסס על 3770K ללא כרטיס מסך (כרגע)עם בלאק אחד השימוש לו נועד המחשב הוא עריכת ווידאו באמצעות פרמייר אני מבין שעלי לעשות את העריכה על הSSD איך הכי כדאי מבחינת התקנות תודה מראש נעזרתי רבות באתר בקניית המחשב קבלו את הוקרתי
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור רכישה של xbox 360 חדש אני מחפש צורב dvd אשר מסוגל לצרוב בשיטת ה double layer העדפה היא לצורה פנימי הן מפאת מחיר והן מפאת נוחות. יותר חשובה לי איכות הצריבה מאשר מהירות, מצידי שייקח לו גם שעתיים לצרוב אבל שיצרוב טוב. (אני יודע שחושב גם איכות הדיסקים לכן אשקיע בדיסקים של Verbatim) צורבים ששמתי עליהם עין הם Asus 2014L1T או LG GH22NP20 או LG GSAH42N או LG GSA-H10A אם אתם מכירים צורב מוצלח יותר אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מתוך המחיצות בכונן שולשה מחיצות בכונן שאני רוצה לאחד :E: F: J יש לי דיסק מחיצה גרסה 6 בJ: יש לי תוכנות מותקנות. בE: וF: אין לי כלום חוץ מNTFS. איך אני כותב merge בDiskpart של CMD?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי. מדובר ב1TB ש99% ממנו מלא במידע שאין לי איפה לגבות, ויש מחיצה ריקה של 78 ג'יגה מאותו כונן שההייתי רוצה לאחד אותה ללא איבוד מידע ב100%, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני. בינתיים אין הגבלת תקציב אבל יש לי דרישות: הכונן יהיה מחובר 24 שעות ביממה למחשב ורב הזמן הוא יעבוד. אני מעוניין בכונן שלא מתחמם מהר שלא יהיו לי איתו בעיות שהוא יפעל כל הזמן. החיבור יכול להיות USB 2.0 ויכול להיות ESATA או FIREWIRE. זה לא משנה אבל שיהיה קצב העברה מהיר - אבל שהמחיר לא יהיה גבוה מדי. אין לי בעיה עם כונני USB 2.0. נפח של 1TB. חברה אמינה שהכונן לא יתקלקל לי, ועדיף אחריות. אני מעדיף של חברה כמו WD או חברות אחרות אמינות. אחרי שאני אדע מה המחירים של כזה כונן, אדע כיצד להגביל את התקציב כך שאוכל לקנות משהו טוב שישמר לי להרבה זמן ולא משהו זול שיתקלקל אחרי חודש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים! ניר.
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שיהיה משו טוב שיחזיק הרבה ושיהיה זול ,תודה.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעקבות גסיסתו המתמשכת של הארד-דיסק שלי אני שוקל לקנות צורב DVD בעיקר לגיבויים של כל מיני דברים ... אחרי שקראתי כל מיני דיונים פה הבנתי ש... הפיונר הוא מאוד אמין ומדויק הnec מאפשר שידרוג אבל לא באחוזי הצלחה בטוחים וה LG מאפשר DVD RAM שנותן אפשרות כמעיין ארד-דיסק נייד לפי הצרכים שלי נראה לי שה LG הוא הכי כדאי בגלל אפשרות הDVD RAM שהוא נותן לכן אני רוצה לשאול האם הדגם הנ"ל הוא אכן מומלץ ? האם יש צורבים אחרים עם אפשרות DVD RAM או דומה לה שיותר מומלצים ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי את הLG 4167B. מאיפה אפשר להוריד את הקושחה הרשמית האחרונה חוץ מהאתר של LG ?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח אם p35c-ds3r ובמחשב הנוכחי שלי כל פעם שאני מתקין XP אני צריך להכניס דיסקט עם הדרייבר של הסאטא כדי שההתקנה תזהה את ההארד דיסק אז השאלה (שאני לא בטוח אם אני בפורום המתאים ) האם צריך בלוחות אם של היום את הדרייבר והאם לקנות גם כונן דיסקטים (בנתיים אני לא רואה צורך ) תודה לכל העוזרים נ.ב אני מתקין XP ו VISTA לכל מי שישאל למה לא להתקין ויסטה וזהו
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך המדיות DVD-R של silver line? בטח לא שיא האיכות אבל בגדול אלה מדיות סבירות או שעדיף לוותר? מדוע כשאני צורב ב-NERO אני יכול לצרוב על מדיית DVD רק 4.5 ג'יגה ולא 4.7? זו הקיבולת האמיתית של המדיה או שאפשר לצרוב 4.7 וצריך לשנות את ההגדרות בתוכנה? אני רוצה לקנות כמה מדיות DVD-RW, שיהיו איכותיות. של איזה חברה מומלץ שאני אקנה? VERBATIM? ומה ההבדלים בין DVD-R -ו DVD+R? בטח הנושא נטחן, אבל לא מצאתי אף הודעה בנושא, אז אם למישהו יש קישור...
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים, ראיתי אתמול במוסף כלכלה של ידיעות מתקן (חיצוני) שניתן לחבר אליו כל דיסק קשיח לא זכור לי אם זה בחיבור USB או חיבור אחר אבל אמרתי שנתחיל מהתחלה.. איפה מוצאים מתקנים כאלו , איך קוראים להם והאם הם שווים אתזה? (יש לי לא מעט דיסקים פנימיים שהייתי שמח להשתמש בהם כבדיסק און קי...)\ תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ישן יחסית שהלך לו הדיסק הקשיח החיבור שלו הוא IDE אבל יש מגבלה נוספת לפי מה שאמרו לי בHP ניתן לחבר ללוח אם שלי דיסק קשיח עד 120 GB בלבד. שאלה ראשונה מה יקרה אם אחבר דיסק קשיח של יותר מ120 GB האם הוא יזהה רק 120 או לא יזהה את הדיסק בכלל? שאלה שניה איפה ניתן להשיג דיסק כזה במחיר הגיוני? ביקשו ממני 500 ש"ח ומעלה תודה חזי
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ האם מישהו יוכל לבדוק אם כעת קיימת תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי חיים, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנפח של 120-128GB, מכל מיני סקירות שערכתי באינטרנט נשארתי עם יותר שאלות מתשובות מכיוון ששמתי לב שלכל SSD מצויינים נתוני מהירות כתיבה/קריאה שלא משתנים יותר מדי בהתאם למחירים- ועלן כן לדעתי הם לא משקפים את המציאות. גם בנצ'מרקים לא מובנים היטב. המטרה שלי היא אחת: לרכוש במחיר סביר את הכונן הכי מהיר נכון ל-1 לספטמבר 2014. השימושים העיקריים שלי הם: פתיחת תוכנות וכו' חילוץ רארים גדולים (של משחקים וסרטי 1080P). והדבר הכי חשוב: אני משתמש במנהלי הורדות חיצוני (IDM וכו'), ושמתי לב לדבר הבא: כשאני מוריד קבצים בסדר גודל של כמה מאות מגה לכמה ג'יגות, כשההורדה מסתיימת למעשה, מתחילה טעינה של הקובץ מחדש (כאילו העברה פיזית למחשב)- וזה לוקח …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קנייתי זיכרון misro sd לפלא4 ג'יגה, אחרי פירמוט של הזיכרון בפלא (990 uk ) הוא מזהה רק 2 ג'יגה. הבעייה שעכשיו גם שאני מכניס את הזיכרון ישירות למחשב (נייד) הוא מזהה אותו 2 ג'יגה יש למישהו פיתרון ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק של סיגייט 1 ג'יגה שהחל לארחונה לעשות קליקים. מה שמוזר הוא שהוא עובד בסדר גמור. אני קורא ממנו נתונים ומעתיק אליו והכל סבבה. עשיתי בדיקה של ווינדוס למצוא שגיאות ולא מצאתי וגם בדיקה עם Seatools ל-DOS ולא מצאתי שגיאות. מה שמאפיין את ההארדיסק שהוא לרוב בכלל לא בשימוש (משמש ככונן מדיה בעיקר לסרטים ומוזיקה) וכשאני ניגש אליו מהמחשב שלי הוא נתקע לכמה שניות כדי שהמחשב יניע אותו. מה שכן חשוב לציין שהקליקים הם חדשים ובעבר לא היו ומופיעים כל הזמן, גם אם אני ניגש אליו, גם אם לא וגם אם אני בכלל לא נוגע במחשב ואין תוכנה פתוחה אחרי כמה זמן הוא משמיע את הקליקים. האם תופעה זו מעידה על גסיסה של ההארדיסק? האם יש צורך להחליף אותו? כי בעיקרון הוא עובד בסדר זה רק ממש מחרפן או…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי צורב NEC A7200S שנמצא במחשב HTPC בסלון. הבעיה שהוא מאוד רועש. הייתי רוצה להחליף אותו בצורב אחר שקט יותר: א. איזה צורבים מומלצים שהם שקטים במיוחד? ב. האם יש פשוט דרך להנמיך את הרעש שלו? ג. מה יהיה באמת ההבדל ברעש בין צורב זה לצורב חדש? בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-