אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש דרך לתקן אותו במחשב אחד הוא לא מעלה את התוכנה ולא נותן להכנס זיכרון במחשב אחר הוא רושם לי שאני צריך לפרמט אותו וכשאני לוחץ לפרמט הוא רושם לי שאין אפשרות לפרמט יש איזה תוכנה לתיקון זיכרונות ניידים?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
במקרה בו יש לי 3 כוננים ברייד 0 על מחשב אחד, האם אני יכול לקחת את אותם הדיסקים למחשב אחר ולהמשיך את הרייד שיש לי עליהם? או שזה דורש הכנת מערך חדש?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, הייתי אמור להזמין את הדגם המומלץ כל כך של סמסונג (ה-F3) בנפח של 1 טרה בית, אבל בפרק זמן הלוחץ כל כך הזה אני יכול ללכת רק על אלטרנטיבות שונות שהן הגרסה הישנה יותר של הסמסונג הזה, ה-F1 מדגם HE103UJ, או ה-WD Caviar Black או המקביל של סיגייט. מה האלטרנטיבה הטובה ביותר? האם ה-F1 הוא אופציה גרועה בהכרח? חשוב לי לציין שממש חשוב לי כונן שקט, לכן גם ה-WD לא ממש קורץ לי פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בעקבות הרבה משחקים שלי אתמול על בניית הכוניים, למדתי באמצעות מדריך ברשת שניתן לעשות רייד ללא שינוי בביוס בכלל אלא רק על ידי הגדרת מערכת הכוננים בווינדוס ל-striped. האם כך הדבר? כי מעולם לא שמעתי על זה ועכשיו אחרי שניסיתי אני רואה שזה עובד. אז מה בדיוק נעלם מעיני כשאני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איזה חברה אתם ממליצים? Samsung Maxtor Seagate Western Digital Hitachi איזה חברה עדיפה לפי דעתכם מה שאני רוצה לקנות זה 80GB SATA 2 עכשיו איזה חברה עדיפה יותר כולם כמעט באותם מחירים ועוד משהו מה עדיף SATA 2 או SATA רגיל?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA והופיע לי שיש לי 230GB (מה שנכון יש לי WD2500KS) ואז עשיתי לי שתי מחיצות, האחת של 50GB השניה של 100GB וזהו חשבתי שמה שנשאר זה עוד כונן של 100-+ אבל כשנכנסתי לWIN הופיעו לי רק שני הכוננים שעשיתי והכונן השלישי של ה100 לא מופיע לי בכלל.. קיצקץ מקווה שהבנתם את הבעיה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.. זה יענו נעלם לי 100GB נראה לי שאני פשוט צריך לפתוח עוד מחיצה אני לא יודע איך עושים את זה בכלל בVISTA..
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
איזה כונן כדאי לקנות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=27622 אתר יצרן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_ws_110/ או הסמסונג: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2813&products_id=28172 אתר יצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=93&subtype=97&model_cd=501
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בכונן גיבוי של 1TB (או אולי 2TB אם יכנס בתקציב) כמו שאמרתי התקציב הוא עד 850 לכל הרכיבים אם אני יחליט להרכיב האם כדאי יותר לקנות כונן כזה מוכן או לקנות את הדיסק קשיח והקופסא לחוד ולהרכיב אותם? אני מעדיף קופסא שהדיסק שוכב ולא עומד כדי להשכיב אותה על המחשב שלי וחשוב לי שהוא יהיה אמינות של הכונן (אם אני ירכיב אחד או יקנה מוכן) וגם שיהיה לו את כל החיבורים החדשים כמו ESATA USB3 וכו... את המתאמים אני יקנה בניפרד לפי מהמהירות שלהם וההתייעצות איתכם וגם הבנתי שESATA זה כבר על חשמל ככה שאני יצתרך לחבר את הכונן למחשב רק עם כבל אחד שזה יהיה מצוין בשבילי תודה על העזרה וחג שמח לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות שב Dok שלי יהיה תפריט בוט של דוס ואני יהיה יכול לבחור בין שני תוכנות (MemTest86) ועוד איזו תוכנה של בדיקה.. זה אפשרי ואם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ב windows - me הצורב עבד תקין עם תוכנת nero 5 לאחר התקנת כרטיס רשת במחשב לא ניתן לצרוב מתקבלות שגיאות : buffer underrun או could not perform endtrack הורדתי את מהירות הצריבה ל x2 וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה לקנות 2 צורבים הביתה.., אחד לאישתו ואחד לבנים שלה, כעקרון אפשר לקנות אחד ניד, ואם זה יותר משתלם לפרטים שאני אתן בהמשך, אז אני אשמח לקבל הצעות, אז ככה, צריך צורב לשימוש ביתי, צורב דיסקים רגיל (לא DVD), צורב פשוט cd-r/cd-rw, מהיר, קל להתקנה, ובלה בלה בלה, כעקרון לי יש צורב, ולהרכיב חומרה זאת לא בעיה בשבילי, במיוחד לא צורבים, כאשר מחברים כבל IDE, וקובעים אותו ב slave, מחברים לו מולקס, מתקינים דריבר.., תוכנה.. פשוט.. 8), בקיצור לא לעבור את תקציב ה400~450 שקל לשניהם.., אתם מכירים אולי חנויות זולות? משתלם אולי לקנות צורב נייד?, צורב נייד(מהיר) עולה בסביבות ה400 שקל?, צורב נייד קל להתקנה והפעלה? נראה לי שצריבה של 40X~52X לא הכי משנה בחיים, אבל כמובן עד…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DVD של LITE ON 16x 48x חדש... השאלה שלי היא אם אני יכול לפרוץ לו את ה- REGIONS... כי זה יהיה דפוק אם אני אראה רק איזה סוג מסויים ולא אוכל לראות את הכל... תודה לכל עזרה שתינתן.... ואם יש אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה לSSD לנייד גג עד 500 ש"ח, הוא ישמש ככונן יחיד ולכן אני צריך 90 גיגה ומעלה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי כונן חיצוני WD 2.5 אינץ אני שומע שהוא עובד ללא רעשים מוזרים אך אינו מזוהה במחשב. ניסיתי להחליף כבל,לשנות יציאה אך ללא הועיל. הוצאתי אותו מהמארז שלו כדי לחבר אותו לחיבור SATA הרגיל שלו אך נראה לי שיש עליו מתאם: 1)האם ניתן לשלוף מתאם זה ללא פתיחה של הקשיח מלמטה? 2) קיים סיכון לפתוח את הקשיח מלמטה (הלוח הירוק)? 3) יש לי סט USB עם ספק קטן שמחברים לכוננים נשלפים,צורבים,דיסקים קשיחים ועוד האם קיים סיכון לחבר חשמל לקשיח 2.5 אינץ מהסט שיש לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ב-intel 330 120GB מצוין 450 MB אבל במבחנים ביצועים יש פחות מחצי מה הקטע? הכונן היחיד מצאתי בו נתונים אמינים היה הm4 קיים איזהשהו כונן 128GB עם מהירות כתיבה גבוהה? (400 +)
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מותקן כרגע ווינדאוס XP, אבל נראה לי שהבעיה החלה אחרי התקנת ומחיקת לינוקס אבונטו. גודל הכונן הוא 160GB, אבל גם אם אני מתחיל התקנה חדשה של XP, מוחק את כל המחיצות הקיימות במהלכה, עדיין הכונן מחולק ל-4 "מחיצות" שונות ואי אפשר לאחד את כולם לאחת! אני תקוע עם מחיצה אחת מקסימלית בגודל 19GB, שנייה בגודל 1GB, ושלישית ורביעית בגודל 65 GB כל אחת פחות או יותר. מצידי, אני אתקין עכשיו את כל הווינדאוס מחדש, רק איך מאחדים את כל האזורים האלה למחיצה אחת? אין לי סידירום אגב, אז כל פתרון חייב להיות אפשרי גם דרך DOK (כך התקנתי את XP מחדש).
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איזה כונן אתם ממליצים למשתלם ביותר לאיכותי ביותר וקיצר להכי טוב במחיר עד 500 שקל 250 גיגה...שיהיה לו יציאה לusb 2.0 תודהההה
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-