אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כרגע צרבתי דיסק של סרט על דיסק של 100 דק' 900 מגה.(ערכתי סרט ל-DVD) השתמשתי ב-OVER BURN. מכיוון שהסרט היה קצת טיפה מעל 100 דק' אז חתחתי קצת מהסוף(הקטע עם הכתוביות). עם התוכנה MPEGTOOL. בסוף הצריבה הוא לא סגר את הדיסק ורשם שהצריבה נכשלה,זה קרה לי כבר כמה פעמים עם סרט אחר אבל כבר קרה לי לא פעם שחתחתי והכל היה בסדר. מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב קצת ישן 4 שנים שהיה ממש מעולה בזמנו הוא עדיין עושה כל מה שאני צריך אבל בא לי קצת לשדרג חשבתי על כונן SSD אני מתחיל להתעסק הרבה עם עריכה ואם הבנתי נכון זה צריך לשפר את הביצועים בצורה ניכרת אני צריך את הידע שלכם בשתי שאלות אם הלוח אמ שלי בכלל יכול לתמוך בכונן? הדגם הוא MSI P35 PLATINUM ועל איזה כונן SSD בנפח של 60 ג'יגה אתה ממליצים? תודה רבה לינק למפרט של הלוח אמ http://www.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הכונן Transcend StoreJet 35T3 ויש לי שאלה קטנה לגבי התפעול שלו... לכונן אין אפשרות לכבות אותו, הוא מתחבר לחשמל ובכבל USB 3, ברגע שאני מדליק את המחשב הכונן נדלק וכנ"ל גם בכיבוי. רציתי לדעת האם להשאיר אותו לעבוד ככה או שפשוט לנתק את הUSB כשאני לא משתמש בו, אני לא רוצה שהוא יתבלה ויעבוד סתם כשאני לא משתמש בו כי הוא משמש רק לגיבוי. אזז.... לנתק? או לתת לו לעבוד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לפי דעתכם מה ישלוט בשוק - 1.הדיסקים של BLU RAY או 2.HD-DVD
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני מחפש צורב למטרה עיקרית וכמעט יחידה גיבוי של סרטי די.ןי.די ורצתי המלצה בקשר לצורב אני שמעתי בעיקר על LG-4163B אני יודע שיש עליו הרבה פידבקים חיוביים ורציתי עצה החלטית בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לגיבוי כמעט יום-יומי. שקלתי אם לקנות כונן חיצוני esata, או לחסוך ולקנות כונן פנימי שיהיה מחובר תמיד וישמש רק לגיבוי. אם אני אשתמש בכונן פנימי, ובשלב מסוים אנתק אותו ואעביר אותו למחשב אחר, המחשב יוכל לקרא אותו מיד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, בקשה קצת אקזוטית - האם משהו יודע איפה אפשר לרכוש את מעטה הפלסטיק לדיסקים הקשיחים ("SATA Hot Plug 3.5) לשרת HP ProLiant DL185 ? הכוונה היא לזה : ובתקריב לדגם : בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי ראיתי 2 דיסקים קשיחים של 1 TB שאני מתבלט ביניהם. אפשר חוות דעת ? הראשון: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 http://www.tms.co.il/product/11269 השני : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter http://www.tms.co.il/product/11736 לשניהם אחריות של שנתיים ומחיר כמעט זהה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחפש קשיח לאיחסון מדיה (לא למערכת הפעלה ותוכנות) בנפח כמה שיותר גבוה ושיתמוך SATA3 תקציב לא רלוונטי, שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה אמין
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
קניתי דיסק קונקי של חברת BLITZWIF חיברתי אוטו למחשב ואני מקבל הודעה אין גישה לF
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, הייתי אמור להזמין את הדגם המומלץ כל כך של סמסונג (ה-F3) בנפח של 1 טרה בית, אבל בפרק זמן הלוחץ כל כך הזה אני יכול ללכת רק על אלטרנטיבות שונות שהן הגרסה הישנה יותר של הסמסונג הזה, ה-F1 מדגם HE103UJ, או ה-WD Caviar Black או המקביל של סיגייט. מה האלטרנטיבה הטובה ביותר? האם ה-F1 הוא אופציה גרועה בהכרח? חשוב לי לציין שממש חשוב לי כונן שקט, לכן גם ה-WD לא ממש קורץ לי פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך להעביר נתונים ישירות מהמחשב ללאפטופ, בעזרת כבל או משהו? אני מתכוון, לא צריבה, אלא .. כבל שיחבר בין שני כרטיסי רשת, או USB, או משהו דומה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מתוך המחיצות בכונן שולשה מחיצות בכונן שאני רוצה לאחד :E: F: J יש לי דיסק מחיצה גרסה 6 בJ: יש לי תוכנות מותקנות. בE: וF: אין לי כלום חוץ מNTFS. איך אני כותב merge בDiskpart של CMD?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
אני שואל מכיוון שאולי יש חדש בתחום ועדיף להשקיע עוד קצת או לחכות קצת לחדשים הללו מאשר לקנות את ה3540A תודה
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי היום צורב דיוידי של lg בקיצור אני לא יודע אם יש לו את התמיכה של + - ואני אפילו לא יודע מה זה אומר ! אז למי שיש מושג על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אז תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחפש הרד דיסק בטווח נפחים 320 +/- לוח האם שלי: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מארז : Compucase 6A21 Black&Blue 400Watt המלצות? (אם אפשר לא יותר מ 250 ש)
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-