עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Enable,

אני צריך דגם מקביל [מבחינת ביצועים] לדיסק של SAMSUNG HD103SJ שיהיה של חברת HITACHI [1TB נפח] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. אני אוטוטו קונה מחשב נייד ולצערי אין בו כונן אופטי. אני צריך המלצות לצורב DVD חיצוני עם דגשים על: משקל קל, שקט ואיכותי. המחיר עד 700 ש"ח עם חריגה קלה. תודה רבה, סופשבוע רגוע :]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by bagetrek,

אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by yakir4u,

צריך המלצה לODK USB 3 עם נתוני העברה טובים בגדול של 16-32G תלוי במחיר תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Jesper,

יש לי הארד דיסק של 500GB, שהיה מחולק לכונן C -25GB, שעליו ישבה הויסטה, וכל השאר בכונן D. רציתי להגדיל את כונן C, אז באמצעות הכלים של ויסטה הורדתי 15 GB מכונן D. עכשיו פירמטתי את כונן C - ובאמצעות ההתקנה של ויסטה ניסיתי להוסיף ל-C את 15 הג'יגה שעתה מופיעים כשטח דיסק לא מוקצה - אך תוכנת ההתקנה לא מאפשרת לי לעשות זאת. לכן מחקתי את המחיצה של כונן C - בתקווה שעכשיו יופיעו לי כל ה-40 ג'יגה ביחד כשטח לא מוקצה - אך הם עדיין מופעים בנפרד, וההתקנה של ויסטה לא מאפשרת לי לחבר ביניהם. היא רק מאפשרת לי להוסיף את ה-15GB שהורדתי מכונן D, לכונן D בחזרה. איך אני יכול לחבר את שני השטחים הלא מוקצים האלו למחיצה אחת? למה ההתקנה של ויסטה לא מאפשרת לי לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Idan747,

יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחר החלפה של הכרטיס מסך עלתה לי בעיה. יש לי את המארז antec p183 v3 עם 5 הארדיסקים. ישנם 2 מפרצי הארדיסקים, אחד למטה המכיל 4, ועוד אחד למעלה מול החיבור לכרטיס מסך. כשאני מכניס את הכרטיס מסך הוא ארוך ומתנגש עם הארדיסק. הארדיסק מחובר למין תושבת שנכנסת לתוך מין מתקן שמכיל 2 הארדיסקים. שמתי לב שכשאני הופך את התושבת אין בעיה להכניס כרטיס ארוך, אבל יוצא שהארדיסק הפוך, ואיך דרך להחזיק אותו ישר. הארדיסק כרגע יושב בצורה שבה הפלטה כלפי מעלה (הפוך על הראש מה שנקרא). רציתי לדעת אם זה בסדר או עלול לעשות בעיות. מצורפת תמונה . תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. אני חושד שהצורב DVD [סמסונג super write master] הרס לי דיסק [של GTA 4 מקורי ] לא צרבתי ולא עשיתי כלום חוץ מלהריץ כרגיל ולשמור עליו כמו הבייבי שלי עכשיו הדיסק במצב שיש עליו כמה שריטות מוזרות בקצוות וליד החור וכמובן כשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה שיש בכלל דיסק ואי אפשר לשחק מדובר בכונן חדש יחסית [סביבות חצי שנה- שנה] והדיסק הפעלתי אותו לא יותר מדי פעמים. עכשיו איך אני יודע אם זה באמת הכונן הרס אותו, ואם כן איך אני יכול למנוע ממנו להרוס עוד דברים??

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by gjook,

שלום ברשותי hard disc בנפח 250 גיגה,כרגע הוא מחולק ל3 מחיצות אחת בנפח 25 ג'יגה , אחת בנפח 111 ג'יגה ואחת 97 ג'יגה. אני עובד על המחשב כבר די הרבה זמן ורובו מלא באינפורמציה , בכל מקרה רציתי לדעת האם אני יכול להגדיל את כונן c (בעל הנפח 25 ג'יגה), מכיוון שבו מותקן הוידוס והרבה מאוד תוכנות מתקינות את עצמן אוטומתית בc מה שיוצר בעיה של מקום בכונן הנ"ל. כל זה כמובן בלי לאבד את המידע הנמצא על הכונן ובלי לפרמט אותו. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אנחנו בעסקי הפירסום צריכים לקנות כרגע מכונה שמשכפלת דיסקים, בכמויות וגם מקום לקנות כמויות של דיסקים 700 מגה במחיר טוב. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  13. האם יש דרך לעשות זאת ללא התקנה מחדש או פירמוט וכו'..... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by eliXir,

אז הגיע היום הלפטופ החדש שהזמנתי, עם 192GB SSD, ולמרות שאני מודע לכך שהנפח הפנוי תמיד קטן יותר, לזה באמת שלא ציפיתי. בפועל רשום כי יש בהארד דיסק 164GB, ומתוכם 40GB בשימוש כאשר הווינדוס רק הותקן. נשארתי עם 124GB בלבד. לאן בדיוק נעלמו להם 70 ג'יגה? זה תקין הסיפור הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iyehuda,

יש לי דיסק 2.5 נייד 40 גיגה מחקתי לו את הpartition ועשיתי new partition בזמן ההתקנה הוא מבקש לעשות פירמוט של רק NTFS ולא נותן לי FAT32 איך ניתן לעשות פורמט של FAT32 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by DORAZABI,

אני רוצה לקנות מחשב חזק לגיימרים ומעדיף לוותר על SSD מבחינת תקציב...רציתי לדעת אם הוא באמץ נחוץ או שאפשר לוותר?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by ma4351,

ראיתי בכמה מקומות שאנשים אומרים שההארדיסקים של סיגייט של 500 ג'יגה לא טובים ובכלל שwd יותר טובים מseagate מה אתם אומרים זה נכון? אני מתלבט איזה לקנות..

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by Laser,

שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sheriden,

שלום! אני צריך עזרה לזהות את המחבר של כונן קשיח על מנת לחבר אותו עם מתאם חיצוני. (מצורף בתמונה) בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. אני מתלבט בין שני הדגמים להלן: http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 או http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ הכי חשוב לי - דיסק *שקט* ו*אמין*. אם מישהו מכיר / מנוסה עם אחד מהם או (עדיף) שניהם - אשמח לחוו"ד. אם יש הצעה שלישית (לא WD.. הכל אפשר להגיד עליהם אבל שקטים הם לא) אשמח גם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Arisum,

שלום לכולם, נתקלתי במצב בו נראה שהתוצאות של הכונן יחסית נמוכות,נראה שתוצאות הקריאה והכתיבה שלו תקינות, אבל בביצוע בדיקה של as ssd עבור copy-benchmark מתקבלות תוצאות נמוכות: התוצאות של הכונן שלי: http://imgur.com/37lmc4a http://imgur.com/5qXHwLk התוצאות אליהן התייחסתי להשוואה: http://www.thessdreview.com/our-reviews/crucial-mx100-ssd-review-256-512-gb/4/ ממה יכול לנבוע ההפרש? ווידאתי שהכונן מחובר בSATA3 כמובן עם AHCI. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oi,

שלום מבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בסביבות ה 500 גי'גה 500 שח אבל לא ממש מבין בזה. השימושים העיקריים הם שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וכמובן גיבוי ואולי גם הפעלה של תוכנות שישבו עליו. למה חיצוני? כי אני משתמש הרבה בלפטופ של העבודה שגם אין בו הרבה מקום וגם אני לא רוצה לשמור עליו דברים פרטיים. בכל מקרה זה אמור לשמש אותי גם למחשב האישי. כרגע מדובר על T-43 והמחשב הפרטי הוא פנטיום 4 אך סביר להניח שאשדרג את המחשב בעתיד הקרוב. מעדיף ללא חיבור חשמל בגלל נוחות אבל לא יודע מה המשמעות מבחינת ביצועים. אשמח לקבל המלצות על מה יכול להתאים לי. תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים