עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by alonbtm,

שלום חברים , אני מנסה לטפל בבעיה שעל פנייה נראת פשוטה אך ככל שעבר הזמן מסתבר שהיא מוזרה לחלוטין.. מופיעה לי שגיאה disk boot failure insert system disk and press enter חשבתי שאולי הארד דיסק לא מחובר אך הוא מחובר והביוס מזהה אותו (אגב החיבור הוא חיבור SATA) ניסיתי כמה וכמה כלים, לאחר שימוש ב HIREN's והרצה של WIN XP MINI מסתבר שמחיצות הדיסק נמחקו והדיסק במצב לא מזוהה (allocation) כאשר הרצתי recover הצלחתי לשחזר את המחיצות וגיביתי את הנתונים על מנת שאוכל לפרמט את ה HD ולהתקין WIN מחדש.. ווינדוס הותקן לאחר שימוש של כשעה , בוצע ריסט למחשב ובעיה חזרה , אותה שגיאה! ניסיתי עוד פעמיים להתקין את הווינדוס ועדיין אותה תקלה. בין לבין : 1. הרצתי סריקה לתיקון BOOT SECTOR. 2.הוחלף כבל SAT…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by n_aviv1,

יש לי כרגע מחשב עם 320GB וכמעט הכל תפוס גם ב C וגם ב D ואני עומד לעבור למחשב שבחתימה. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי ואני אקבל את המחשב שבחתימה. עכשיו אמא שלי צריכה שיהיה לה מקום לעבוד, איך אני יכול להעביר את כל תכולת המחשב הזה למחשב הבא? אני צריך דרך פשוטה ומהירה כי אין לי כ"כ כוח להתעסק בזה...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. השאלה בכותרת... יש הבדל?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  5. ניסיתי מספר תוכנות אולם אף אחת לא הצליחה למדוד את הטמפרטורות של הדיסקים. הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. כולם עם יכולת SMART נראה לי כי Win XP לא מזהה אותם כבעלי יכולת SMART (לפחות במאפיני ה RAID) עיצה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by jonadav,

אם אני מחבר דיסק וסידירום או צורב על אותו ערוץ הדיסק - MASTER הצורב - SLAVE זה פוגע במהירות הדיסק ? ???

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by devek,

שלום. יש לי הארד דיסק 500GB ואני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה. השאלה שלי כמה להקצות לכל מחיצה . לפני חודש בערך ניסיתי לעשות את זה ועשיתי שלוש מחיצות. 25,25 וכל השאר למחיצת אחסון וקבצים. שמתי לב שברגע שאני מחלץ קבצים במחיצה הגדולה זה נותן לי התראה ואומר שהתהליך לא יכול להמשיך כי במחיצה של המערכת נגמר המקום. אודה לעזרתם בנושא.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by kknd,

שלום לכולם, שאלת תיאורטית: האם חלוקה או אי חלוקה של כונן קשיח לפרטישנים משפיעה על הביצועים שלו? האם מבחינת ביצועים נטו יש מניעה מלהשאיר כונן גדול (200 ג'יגה לצורך הדוגמה) מחולק רק לפרטישן אחד? אני לא מדבר על הנושא של נוחות העבודה, אלא רק מבחינת ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח פנימי של 1TB אני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז הייתי רוצה המלצות לאיזה כונן כדאי לקנות. קודם כל חשוב לציין שאני מבקש שלא ימליצו לי על כוננים חיצוניים אני רוצה רק פנימי. חשוב לי המהירות של הכונן ואני לא רוצה מהירות של USB2 אז בבקשה רק דיסקים פנימיים. אז ככה... כרגע יש לי 2 כוננים. אחד של 80GB שהוא כרגע הכונן של הוינדוס שהוא של WD 80 GB Sata1 8MB cache השני הוא גם של WD 120GB אני לא זוכר ממש את הדגם שלו כי הוא ישן אבל לפי דעתי הוא לא Sata שהוא משמש אותי למשחקים שירים וסרטים. בעצם להכל הכוננים האלו לא מספיקים לי ואני רוצה בעצם להוציא את שתיהם ולשים הארד דיסק אחד של 1TB שאותו אני יחלק ל2 שאחד יהיה של הוינדוס ואחד יהיה של הכל. א…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

well אח שלי צריך cdrom אז החלטתי לתת לו את שלי ולקנות כונן DVD, אין לי מושג מה הכי טוב או שווה, אבל אני צריך שתהיה דרך קלה לפרוץ אותו למולטיזון. תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by xkore,

קראתי את הסטיקי ואני עדיין לא כל כך מבין מזה raid ו sata ומה הקשר ביניהם ? וגם רציתי לדעת אם יש הבדלים בין הארד דיסק פנימי לחיצוני ואם המחשב יכול לקרוא חיצוני בידיוק כמו פנימי ולעלות ממנו וינדוס ? ומה קורה שיש גם חיצוני ופנימי איך המחשב קורא אותם ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם זה תארד המלצה לכל מי שבבעלותו NEC3500AG צורב DVD X-DUDE המליץ לי על עדכון קושחה שפשוט עושה את הצרוב יותר מהיר ויותר יעיל דיסקים של לייר 1 נצרבים על מדיות של *4 בעצם *8 ויש שיפור ניכר כמעט בכל מדיה וההאצה שלה! העדכון הוא פשוט להפליא ולא מצריך הרבה בלאגן כל מתחיל יכול!~ עדכון ממומלץ ואף הכרחי למי שרוצה לשפר את הצורב המצוין זה! תודות כמובן ל X-DUDE על ההמלצה חייב להיות לכם עדכון קושחה 2.18 של נק ולא 2.16 לפני העדכון והנה הלינק ל 2.18 http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml וזה המוד המאיץ! http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=119004

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by Hoobastank,

אני מעוניין לרכוש את זה: http://ksp.co.il/?select=.152.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21931&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 יש לי מארז מסוג- thermaltake v3 http://www.hardwaresecrets.com/printpage/Thermaltake-V3-Black-Edition-Case-Review/1009 לוח אם- gigabyte ga-m68mt s2p עד כמה זה קשה להרכיב אחד כזה? אני יכול להכניס אחד בכלל במארז שלי? מקבלים כבלים וברגים או שצריך לקנות בנפרד?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. ישנם המון מדריכים לפריצת הכונן מה שמאפשר כל מיני תוספות מעניינות, רציתי לדעת אם מישהו מכאן הצליח או ניסה ?? ועוד כמה שאלות , יש לי כונן 1 טרה פנימי שמחולק ל3 מחיצות, ורציתי לדעת למה יש לי עוד מחיצה שנקראת system reserved מהי מטרתה ? ולמה על כונן C ו- D רשום שהם: פריימרי פרטישן, ועל המחיצה השלישית E רשום לוגיקל דרייב ?? מה ההבדלים בינהם ולמה הכונן E לא קיבל עליו גם להיות פריימרי ?? רב תודות, ניר

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by epichorus,

שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ch561,

הי, קיבלתי הצעה לקניה של כונן SSD של חברת western digital בעלות של 350 ש"ח. גודל 250 GB. השאלות שלי, מה איכותו, כי אני לא מכיר כונני SSD של WD. הוא זול יותר מסמסונג (שאני יודע שאיכותי) ויקר מקינגסון UV400 שאני יודע שסביר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by israelolcha,

רכשתי לוח אם של GigaByte דגם GA965-DS3P ואני הולך להרכיב 2 כוננים WD2500AAKS בתצורת RAID0. על הלוח יש 2 בקרי RAID, אחד Intel MAtrix והשני של Gigabyte. באיזה בקר עדיף להשתמש? יש הבדלי ביצועים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. אהלן חברים, יש לי מחשב נייד LENOVO FLEX 15, עם דיסק קשיח SSD 128 ג'יגה מהיצרן. אחרי מספר שנים, אני רוצה לשדרג לSSD בנפח 500 ג'יגה. ראיתי שלסמסונג יש תוכנה מאוד פשוטה בשם Samsung Data Migration שמעתיקה בצורה פשוטה את כל תוכן הדיסק הישן לדיסק לחדש, וכל מה שנותר לעשות אחרי הרצת התוכנה הוא רק לעשות חילוף פיזי, וסיימנו. אני מחפש כונן לאו דווקא של סמסונג, אבל אחד שמגיע עם או תומך בתוכנה של סמסונג או כדוגמתה על מנת לעשות לעצמי חיים קלים. אין לי דרישות שהכונן שלי יהיה הכי מהיר, כל כונן שנמכר כיום בשוק כנראה יותר טוב ממה שאני קניתי לפני 3 שנים ביחד עם המחשב, והכונן שיש לי עכשיו יותר ממעולה בשבילי. חשוב לי שהכונן יהיה מיצרן אמין. מבחינת מחיר הכ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by danielrey,

שלום הזמנתי תדיסק קשיח הבא של WD מהסידרה החדשה של USB 3.0 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEFE519F7 הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס הרחבה בשביל שהמחשב (נייד) יוכל לקבל תהתקן הזה . השאלה שלי היא האם הכרטיס הבא זה מה שאני צריך : http://www.usbid.co.il/product1364.aspx ? מישהוא ניסה את זה ויודע שזה יעבוד כמו שצריך ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ariel7766,

מה ההבדל בין SATA I ל- SATA II וגם שמעתי שיש בדרך SATA III?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. שאלתי בחנות ולא ידעו להגיד לי (אפילו לא הציעו שיבדקו עבורי ). חיפוש של חמש דקות באינטרנט נתן לי יותר מידע על הנייד מאותו איש מכירות דביל שסיבב אותי חצי שעה...(הדרך שלי לדעת עם מסובבים אותי או לא היא לגשת עם כמה שיותר מידע שאני יכול להשיג על המוצר ו"לשחק" אותה טמבל בחנות ...) עובד בכל פעם...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by Sango,

ערב טוב , מצאתי בביוס את האפשרות 0 OnChip IDE Channel ו OnChip IDE Channel 1 . מי יכול להסביר לי מה זה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  24. היי חברים יש ברשותי PS3 ועליו אני מחבר דיסק חיצוני בפורמט FAT32 (רק כך מזהה ה-PS3 דיסק חיצוני) אני עכשיו מנסה להעביר מהמחשב שלי סרטים שגדולם יותר מ-4GB אבל אני מקבל הודעה שאין מקום בדיסק למרות שכולו ריק. ניסיתי לפרק את הקובץ ב-WINRAR לקבצים קטנים של 700MB כל אחד אבל אחרי שחזור כל הקבצים ב-99% אני מקבל שוב את אותה ההודעה. יש למישהו אפשרות לעזור לי בנושא הנ"ל? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kurpos2008,

מה דעתכם עליו? שמעתם עליו דברים טובים? תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים