עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רב, קראתי בסטיקי והבנתי ש- HD103SJ הוא קניה מוצלחת. יחד עם זאת, לא איתרתי ב- ZAP מקום קרוב לאיזור מגוריי (איזור השרון והמושבים) בו אוכל לרכוש בוודאות את הכונן הנ"ל, הסטיקי הקישור מפנה לחנות הנמצאת באיזור חיוג 08. אגש, אם-כך, לחנויות המחשבים הגדולות הקרובות למקום מגוריי, אך לפני כן אודה מאוד לדעת האם קיימת אפשרות לבדוק במעמד הקניה כי הכונן הוא HD103SJ ולא דגם אחר - על מה יש להסתכל ובמה יש לדקדק? תודה רבה, אורן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מרגיש שהוא עובד יותר לאט ממה שהוא צריך לפעול, איך אני יכול לדעת שזה באמת ככה או שאני מדמיין את זה ? הדגם המדוייק הוא: Seagate ST3500320AS תודה. נ.ב ההארד-דיסק אמור להיות אילם ? כי הוא משמיע לי רעשים של חשיבה בזמן האחרון.

• 25 תגובות
    • 10k צפיות
  3. כי הוא מאבד חומר... תודה!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  4. והמהירות הנוכחית זוהי המהירות המקסימאלית שלו. מדובר ב- SAMSUNG 850 EVO 500 GB זהו כונן המיועד להניח בו רק מספר מצומצם של משחקים שהעידכונים שלהם תדירים. ואני חש שהמשחק לא נפתח/עולה במהירות שציפיתי שיעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  6. יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by iyehuda,

יש לי דיסק 2.5 נייד 40 גיגה מחקתי לו את הpartition ועשיתי new partition בזמן ההתקנה הוא מבקש לעשות פירמוט של רק NTFS ולא נותן לי FAT32 איך ניתן לעשות פורמט של FAT32 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי צורב teac cw-540e 48*12*40 ודיסקים של 100 דקות , אני רוצה לצרוב עליהם , אך אני לא יודע כיצד , מישהו יכול ללמד אותי או לשלוח לי מדריך ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שאלתי בחנות ולא ידעו להגיד לי (אפילו לא הציעו שיבדקו עבורי ). חיפוש של חמש דקות באינטרנט נתן לי יותר מידע על הנייד מאותו איש מכירות דביל שסיבב אותי חצי שעה...(הדרך שלי לדעת עם מסובבים אותי או לא היא לגשת עם כמה שיותר מידע שאני יכול להשיג על המוצר ו"לשחק" אותה טמבל בחנות ...) עובד בכל פעם...

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. היי אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לעשות boot מ flash card או יש אמצעי אחר שיכול להחזיק מערכת הפעלה ולעלות אותה תוך עשרות שניות. למשל חיבור כרטיס פלאש לsata אז אם יש דבר כזה אומשהו שיכול לגרום למערכת לעלות מהר המחיר לא משנה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם לכמה מחיצות? לכמה? האם משאירים את כל ה80-200 ג'יגה בכונן אחד? ובכלל, מהי התצורה המומלצת לסידור מחיצות בדיסק גדול נפח? סתם סיקרן אותי...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 10GaZ,

קניתי הארד דיסק חדש WD 250. מעבר לעובדה שהוא חם בכמה מעלות ממקבילו שנמצא במחשב אצלי (הארד דיסק מאותו הדגם), אני חושד שהוא גם איטי יותר. איך ניתן לבדוק את ביצועי ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by sheff2k2,

אני מתכוון לקנות דיסק פנימי מאייבורי, ומכיוון שמדובר במוצר OEM, אני לא חושב שאני יכול לדעת באופן אינטואיטיבי אם מדובר במוצר חדש ... אני מניח שעל ידי שימוש בתוכנה ניתן לבדוק אם נעשה שימוש בדיסק. האם הSMART מספיק לזה? לא ניתן אולי "לאפס" את הנתונים שם? כמו כן אשמח להתייחסות לגבי אייבורי(הבנתי מחוקי הפורום שזה אפשרי, אם זה בגבול הטעם הטוב..)

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by guy_intel,

מה היתרונות והחסרונות של חלוקת דיסק למספר פרטישנים ? האם להשאירו כפרטישן יחיד של 500 או לחלק אותו ל-2 יחידות של 250 ? או אולי יותר ?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by mazinya,

מבחינת חלוקת המקום, איך הכי כדאי לחלק כונן של 500GB? כמה בדיוק כדאי להקצות לכונן C והאם עדיף לחלק ל 3 כוננים במקום ל 2?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם,רציתי לדעת מהן השיטות כיום לגבות את כל החומר שיש לי במחשב ,מהי השיטה כי יעילה ומומלצת ומהן העלויות. נ.ב-אציין שאין לי מושג קלוש בתחום,פשוט כבר "אכלתי אותה" פעמיים כשהמחשב שלי קרס וכל החומר הלך ואני רוצה להימנע מפעם שלישית חלילה. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. יש לי מספר דיסקים קשיחים ישנים ((IDE) שאני מעוניין לאחסן ולשמור. כיצד לאחסן אותם ע"י שישרדו מקסימום זמן ? היכן ניתן לרכוש ניילון/שקית אנטי סטטית ?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  18. לפני כחודש שידרגתי את המחשב (P4 2400 MHZ,MSI GeForce 4 TI 4400 128mb, 256 mb ram samsung ) וכשלקחתי את המחשב מהחנות לאחר השדרוג שמעתי בחנות רעשים של "טק טיק" מההארד דיסק כאילו הוא מנסה לקרוא ולא מצליח. המוכר אמר לי שבקרוב מאוד ההארד דיסק "ימות" ומאז התחלתי לדאוג. חוץ מההארד דיסק הזה (WD 20 GB) יש לי הארד דיסק חדש לגמרי (WD 40 GB 7200). כשהגעתי הביתה וניסיתי את המחשב לא היה שום רעש אפילו לא קטנטן, אבל היתה בעיה של איטיות שהיתה לי בפנטיום שלוש במשחקים כגון BattleField 1942 שהמשחק במשך 10 דקות היה איטי רצח ובקושי יכולתי לכוון את הנשק למטרה ורק לאחר 10 דקות זה פעל נורמלי, ואני חושב שגם בכמה משחקים אחרים זה פעל קצת איטי. בגלל תופעות אלו רציתי לדעת איך ניתן להריץ בדיקה לראות ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aviv512,

שלום, היה לי כרטיס מסך שנשרף עכשיו לאחר שחזר מתיקון אני רוצה לוודאת שזה לא יקרה שוב, בתמיכה בדקו והבעיה כנראה בספק. עכשיו איך אפשר לבדוק את הספק ? כלומר את המתחים שלו או מה שזה לא יהיה

21. Started by Symbore,

שלום רב לכולם. יש לי כונן חיצוני my essential book די חדש של כמה חודשים ובפועל עבד פחות משבוע. משמש לגיבוי מידע. הרצתי עליו בדיקה עם seatools בעוד שהתוכנה לא הצליחה לעשות להארדיסק קריאת סמארט. מבחן הDTS והמבחן הג'נרי הקצרים עברו בהצלחה. שניהם נכשלו במבחנים הארוכים יותר. האם ישנה סיבה לחשש? תודה מראש,דימה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  22. Started by Sepsis,

השאלה הזאת מופיעה ב-FAQ של הפורום: ============================================================================== למה יש לי אייקון ליד השעון של safely remove hardware עם הכונן קשיח SATA שלי? / RK לדיסקים קשיחים בעלי ממשק SATA לסוגיו (1 או 2) יש תכונה, תכונה זאת היא הHOT SWAP, מה זה אומר? זה אומר שאם יש לך דיסק קשיח SATA, שהוא לא מי שמריץ את מערכת ההפעלה, אתה יכול לכבות את הדיסק בשביל לנתק אותו בזמן שהמחשב עובד, להוציא אותו מהמחשב, ולשים הרדיסק אחר, כלומר, ההרדיסק יכול להתנהג ממש כמו Disk On Key. דיסקים שמריצים את מערכת ההפעלה גם יופיעו בsafely remove hardware אבל לא יהיו ניתנים לכיבוי מסיבות ברורות. מהסיבה שהדיסק הקשיח תומך ב"ניתוק מהיר" שכזה, מופיע האייקון של ההתקנים הני…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום יש לי מחשב שעובד תחת DOS (מחשב של עסק עם תוכנה ייעודית לDOS), אני מעוניין להחליפו (עולל התוכנה הישנה הזאת כמובן) אך לבצע קודם גיבוי של כל הHD והנתונים. א. מישהו מכיר חברה/עסק שיודע לעשות זאת? כל מה שראיתי זה גיבוי ONLINE שהוא קצת קשה לאור התוכנה העתיקה הזאת. ב. אם אין עסק כזה יש דרך אחרת? לקחת לדוגמא את הHD ולשים במחושב אחר אולי ומשם לגבות... תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. יש ברשותי מחשב חדש עם הלוח הזה:FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX יש עליו הארדיסק - סאטא2 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כעת ברצוני לחבר אליו את ההארד אחר בהתקן IDE..אני רוצה להעביר נתונים משם. אבל הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הכונן IDE, אז המחשב מעלה את הבוט מהכונן IDE, ולא מסאטא.. כיצב אוכל לגרום לו קודם לקרוא את הסאטא? (יש על שני הדיסקים מערכת הפעלה, אני רוצה שהוא יפעיל לי את זאת שעל הסאטא, אבל הוא מפעיל את זו שעל הIDE) תודה מראש.

25. אני רוצה להשאיר את הדיסק החיצוני מחובר למחשב כל הזמן א. האם זה בסדר ? לא יקצר את החיים שלו ? ב. האם אפשר לגרום רק לכונן חיצוני לישון שהוא לא בעבודה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים