אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם.. קראתי את הסטיקי ובכל זאת - אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי החומר במחשב. מצד אחד כן רצוי נפח גדול.. מצד שני נראה לי שעדיף שהוא יהיה 2.5 על כל המשתמע מכך (גודל פיזי, אין צורך בחיבור לחשמל..). אשמח לקבל שמות של דגמים מומלצים! אני די בטוח שיספיק לי 320, אבל אני כן אשמח לקבל גם המלצה לדגם של 500.. מבחינת תקציבית לא הכי מוגדר.. ז"א, אני מניח שבסביבות ה-500 שקל.. (גמיש, אבל בעיקר לכיוון התחתון ..) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נייד 500 גיגה של WD ,ובהכנסה ראשונה של הדיסק קשיח ,מתבצעת התקנה של הדרייברים שלו באופן אוטומטי,ואז מופיעה לי שגיאה שההתקנה לא בוצעה בהצלחה (יש תמונה). דרך אגב הדיסק קשיח תומך ב usb 3.0 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שנים עובד עם שני דיסקים קשיחים במחשב במקביל, חלוקת עומס, גיבויים וכו'... אני בשלבי בנייה של מפרט למחשב חדש ואני נמצא בהתלבטות, האם לקנות שני דיסקים קשיחים בנפח של 320GB או דיסק קשיח אחד בגודל של 160GB (למע' ההפעלה) ודיסק קשיח נוסף של 500GB (לכל השאר)? מבחינת מחירים (והנפח) זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר כך שההתלבטות שלי היא בעיקר מבחינת ביצועים ואמינות... בנוסף אני עדיין מתלבט בין דיסק קשיח של WD לבין Seagate, בעיקר בגלל כל ההודעות עם הבעיות של ה-Seagate שצצות לאחרונה בפורום כמו פטריות... הערות, הארות, תלונות, הצעות ושאר ירקות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי פה בעיה עם הצורב 103 של PIONNER שמתי תמונות של התקלה למשהו יש רעיונות? ניקיתי את הכונן עם ספריי לחץ כזה... עדכנתי לגרסא 2 את ה FW. לא יודע מה עוד יש לנסות... תודה רבה יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק ישן (בן 6 שנים) - אני מעוניין לקנות לו מארז וחברו למחשב חדש ככונן חיצוני. האם אני יכול לקנות לו מארז של 2.5 או שאני חייב 3.5? תודה! ארז
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ynetshops עוד פעם החליטו לשבור את השוק. עד היום המחיר לכונן חיצוני של 1000gb היה בארץ כמעט 800 שח. ועכשיו ה-HXMU010EA של סמסונג נמכר במחיר של פחות מ-650 שח! (מחיר זול מרוב המקומות בארה"ב אפילו) ותוסיפו לזה עוד 3 שנים אחריות שאין כשמזמינים מחו"ל. מדובר במחיר פתיחה של 559 שח, כשחבר טען שהוא קנה את הכונן בפחות מ-650 שח http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737098&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=samsung יתרונות: גודל - הרבה יותר קטן ביחס לכונן 3.5, והרבה יותר נייד. חשמל - לא דורש Power adaptor כמו כונן 3.5 אינצ' שקט - כונני 2.5" שקטים לרוב מכונני 3.5" חסרונות: חיבור - ללא חיבור eSata (אבל מצד שני לרוב ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש צורב שיצרוב גם DL וגם DVDRAM, ושיהיה כמובן איכותי! יש הצעות ?אני קונה היום !!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
LACIE d2 Quadra 1TB 7200 RPM 3.5" USB 2.0 / IEEE 1394a / IEEE 1394b / eSATA Mac Storage Model 301442U איך הדגם הזה מול ה-ST31000528AS של Barracuda 7200.12 של Seagate או WD1001FALS מסדרת Black של Western Digital??
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אל תעבירו אם זה לא המקום הנכון רק תענו לי אם 45 מעלות זה בסדר להארד דיסק
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ויש לי המון חומר חשוב על ההארדיסק שאני חייב שלפחות חלקו יעבור איתי למחשב החדש מה שיש לי כרגע זה 160GB של HITACHI שמחובר בIDE , דיי ישן ומה שאני קונה זה כנראה SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 השאלה היא - אם אני אשלב את שניהם במחשב החדש, איך זה ישפיע על הביצועים? האלטרנטיבה היא לגבות את הדברים החשובים בהארדיסק הישן [כמה עשרות ג'יגבייטים] ולהעביר אותם לחדש בקיצור מה כדאי לעשות במצב שלי? ואם כבר פתחתי דיון, ההארדיסק החדש שאני אקנה סבבה? זה תחום שאני ממש לא מבין בו, עדיף אולי של WD או דגם אחר של סיגייט? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מדבר על אלו: http://www.zam.co.il/category.asp?cat_id=53 (100 יח' ב-3 ש"ח ליח', 250 יח' ב-2.94, 25 ב-4.5) הם החזירו לי אימייל בסופשבוע האחרון ואמרו שמדובר אכן בריטק הרגיל, והאמת היא שאני צריך לקנות מדיות דחוף אז אני רוצה להזמין משם 100 יח', אבל אני מפחד להתקע עם מדיות גרועות. מישהו ניסה אותם כבר? למישהו יש ניסיון עם האתר הזה בכלל, לא רק עם מדיות? (אגב, מישהו מעוניין לארגן הזמנה גדולה משותפת (האמת שהיא שה"רווח" בהזמנת של 250 יח' הוא בסה"כ 15 ש"ח לעומת ה-100, ככה שזה לא סוף העולם))...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לכתוב למחוק לפרמט כלום, מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות לי דיסק קשיח של 120gb?, איפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, קניתי את הצורב NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מנעה מחשבים. עכשיו לאחר שחיברתי אותו המחשב פשוט לא מזהה אותו, הוא לא מופיע ככונן ב"מחשב שלי" ולא נמצא במנהל ההתקנים... מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
הHDD שלי הוא מדגם WD3200AAKS של WD. הטמפ' שלו נעה בין 36 מעלות במנוחה ל40 מעלות במאמץ. האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש הרד דיסק 10000 RPM עם 32 MB CASHE עדיף של WD מחפש המלצה להרד דיקסים עם הנתונים האלה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-