עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב ולא מזהה ת'צורב. חזרתי ברוורס לכונן הדיוידי הישן שלי שעבד כדין, גם לא מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by orir31,

יש לי מחשב חדש עם HD אחד WD 320GB שהוא בממשק SATA II. חשבתי לחבר את ה WD 120GB הישן שלי כדי שישמש לגיבוי. (בממשק IDE) השאלה שלי האם החיבור יפגע בביצועים? אפילו ששום תוכנה לא מותקנת או רצה על ה HD הישן האם הממשק יעבוד במהירות של IDE עבור שני ה HD, או שלא יהיה בניהם שום קשר והלוח אם יתקשר עם כל אחד מהם במהירות שלו? מפרט: E6750 GA P35-DS3R 8800 GTS 320 WD 320GB ANTEC SONATA II CORSAIR 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי ויסטה 32bit ולאחרונה ראיתי שישנם התקני usb שהיא לא מצליחה לזהות,כגון: sansa disk on key וכמו כן קורא זיכרונות שרכשתי לפני כמה ימים, לפי מה שהבנתי פה בפורום אין תמיכה ל disk on key Micro של sansa (נראה מוזר שחברה כה ידועה לא נתמכת בויסטה ) וגם קורא הזיכרון לא מזוהה שב XP הוא מזדהה תוך שנייה. יש פיתרון מלבד לחזור ל XP ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. יש לי DOK של Sandisk Cruzer Contour 8gb עם U3 ו-HD IDE של WD 160gb 7200 RPM 8mb cache בתוך מארז USB 2.0 חיצוני של Conceptronic CHD3U. ניסיתי להעתיק סרטים מהמחשב גם ל-DOK וגם ל-HD והסרטים הועתקו ל-DOK מהר יותר באופן משמעותי. השאלה מהו צוואר הבקבוק, ה-HD או המארז החיצוני? האם HD SATA יהיה מהיר יותר או שמארז אחר עם אותו HD IDE שיש לי יהיה מהיר יותר? תודה מראש על כל תגובה.

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by FIRE-KID,

שלום.. קניתי את הצורב הזה: DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige של LG ..ג'ימפרתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב הכל פועל מצויין הוא מזוהה ב"מחשב שלי" ואין שום סימן קריאה\שאלה בהגדרות של החומרה.. אני מכניס דיסקים הכל עובד מצויין.. הכל מצביע שהמחשב מזהה ועובד עם הצורב החדש אחלה.. רק שאני בא לצרוב הנרו (גרסה 5.5) לא מזהה אותו.. מה שעשיתי לא הצלחתי.. (הנרו כן מזהה את הצורב הרגיל שיש לי במחשב אבל את הצורב DVD החדש הוא לא מזהה..)אולי הנרו לא תומך בצורב? בכל מקרה אשמח לפתרונות..

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by AFIK10000,

טוב יום אחד אני מפרמט את המחשב והאם פי היה מחובר עכשיו גם פרמטתי גם אותו אתם יודעים שיש עוד 10 מגה לפחות שמותקן על אם פי שהו לתוכנה ואי אפשר למחוק אותו רק על ידי פירמוט אז בטעות מחקתי את זה ואני צריך להוריד את התוכנה בחזרה בבקשה ממכם זה דחוף מאוד

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by dududs,

אחרי קריאה מהירה - החלטתי לקנות את הצורב DVD LG GSA-42N. היכן אני יכול לרכוש אותו בארץ ? ( לא מצאתי בגוגל) סליחה על הבורות - אבל מה זה overburning ? ועד כמה זה קריטי שהוא לא תומך בזה ? ועוד משהו - מה אתם אומרים על הדיסק און קיי הזה ?? גם אותו אני מעוניין לקנות... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4727&perur=1&t=14

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב. הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sata השני - maxtor ide לאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס). ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה. לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות. נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע. שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife). בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ? או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש, דודו.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שוב שלום האם כדאי להשקיע ב-WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD ? בסביבות ה-800ש"ח אני יודע שבסכום כזה אני יכול לקנות חצי TB...אבל אני לא צריך שטח,חשוב לי רק ביצועים(אני הולך להריץ אמולציות בערמות....) לאלו מביניכם שהם בעלים (מאושרים?) של Raptor, האם ההשקעה כדאית ? האם הRaptor רועש ?(יש לי נסיון רע עם רעש שריקה קבועה של סקאזי...רק השריקה המונוטונית מציקה לי....הטקטוקים בקריאה/כתיבה לא מפריעים לי בכלל) השאלה היא, כמה כבר ההבדל במהירות בינו לבין סיגייט250GB ? כל זאת הולך לרוץ על לוח חדיש עם 4G זיכרון בתודה מראש ! troG

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by orental5,

יש לי שתי דיסקים של WD האחד 160GB והשני 500GB מערכת ההפעלה מזהה את ה160 כ- 149 (לאן נעלמו 11 GB ???) ואת ה500 מזה כ465 (לאן נעלמו 35 GB ???) עריכה: לאחר גריאה בFAQ האם ניתן לשנות הגדרות בפירמוט על מנת לקבל נפח יותר גדול(לאבד כמה שפחות שטח דיסק)

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by OFIRLEVY66,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. Started by OFIRLEVY66,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE LG GSA-H44 DVDRW X18 LIGHTSCRIBE איזה מבין הצורבים הנ"ל עדיף מבחינת איכות תמונה על הדיסק ובכל איזה מהם טוב יותר? או שאתם ממליצים על משהו אחר

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by ben16,

היי חבר'ה ובוקר טוב לאחרונה הצורב DVD שלי שבק חיים אחרי 3 שנים (פחות חודשיים) די מוצלחות עם ה NEC3500A, חוץ מבעיה אחת שהיתה לי איתו, שאותה סידרתי הוא היה ממש טוב... אבל 3 שנים זה מעט לדעתי.. קיצר יש 3 דגמים שאני מתלבט לגביהם, מה אתם הייתם לוקחים מזה? (או שבכלל יש לכם רעיון אחר..?) לייטון LH-20A1S ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤189 (שזה אגב הדגם שאני הכי התרשמתי מהביקורות שלו בפרש, למרות שכאן לא ממש מתים עליו) (או הסדרה הזאת של אלג'י) LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by Liran3331,

קובץ של 5-6GB המחשב מחלץ תוך 5-6 דקות, כאילו דקה לכל ג'יגה זה אמור להיות ככה? הבנתי שזה תלוי בהארדיסק... ואם אני עושה פעולות אחרות בזמן החילוץ אז החילוץ נתקע או שהוא מעביר % אחד כל איזה 30 שניות..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HeX0R,

היי קניתי HD חדש 300GB של MAXTOR IDE בשביל מכשיר הMVIX שלי. אך כאשר חיברתי אותו למכשיר ראיתי שהמכשיר לא מזהה אותו. אז ניסיתי לחבר אותו למחשב וזה גם לא זיהה אותו. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב ישן אז ניסיתי גם במחשב שלי שהוא בן חצי שנה וזה לא עובד... ניסתי לשחק עם מסטר סלייב IDE 0 IDE 1 וכלום שום דבר לא עזר. אנא סייעו לי להתגבר על תקלה זו. תודה רבה חג שמח ומועדים לשמחה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by galav1,

קנית צורב dvd sata חיברתי אותו כמו שצריך הוא מזוהה גם בביוס מה אני עושה הלאה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. Started by Master17p,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כונן קשיח , וקיבלתי המלצות לגביי הפריט הנ"ל (wd2500aaks) אבל הבנתי שיש לכונן הזה חיבור מתח שונה ממה שקיים אצלי (מולקס , Molex) והבנתי שאת הכונן השני (wd2500ks)אני כן יוכל לחבר , כיוון שסוג חיבור המתח שיש לו הוא מולקס השאלה שלי היא אם אני צודק , או שמה הוטעתי.. ואני יכול לחבר את שניהם עם ה-SATA ללא חששות.. אשמח לקבל הסבר מפורט , אני יותר מאודה על כך תודה רבה רבה מראש.. WD2500AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=298 פירוט על הכונן באתר הבית של החברה Western Digital.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nore0,

איפה עושים Create Partition ? http://img205.imageshack.us/img205/3876/60203333ef9.jpg

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Idan747,

יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וD השתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3 הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לD אחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GB הגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיות מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by Nitro,

שלום, אתמול התקנתי צורב פיוניר DVR212, ובכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD-r אני מקבל שגיאת "Unspecified recorder error". לא ניסיתי לצרוב דיסק CDR רגיל, גם לא ניסיתי מדיות מסוג שונה, אך המדיות שלי איכותיות: Verbatim photo-printable advanced AZO+. יש לציין, זהו צורב בממשק SATA. יכול להיות שצריך דרייבר מסוים? כי בקריאה הוא עובד כמו שצריך, ואין איזשהי בעיה עם מנהל ההתקנים בקשר אליו. מישהו נתקל בבעיה, או יכול לשער מהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. חשבתי על מדיות של ורבטים! אבל יש עדיפות למדיות של + או -? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by HydroIT,

למישהו יש מושג כיצד אני עושה Zero Filling להארד דיסק שלי?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

שלום יש לי מחשב שנתיים+- והחלטתי להוסיף לו צורב DVD .. תקציב עד 300 ש"ח מה הכי מומלץ? ואם אפשר חנות קרובה לכפ"ס תודה רבהה אני ממש לא מבין בצורבי DVD וראיתי כל מיני דיבורים על sata..אני יודע על HD עם חיבור sata..זה אותו עניין גם בצורבים עכשיו? בכל מקרה אני כמעט בטוח שאין לי sata זה אומר שצריך צורב DVD עם חיבור "רגיל" נכון? ראיתי בנעוץ מומלצים את הצורב הזה היה כתוב שהוא טוב מכל הבחינות ויחסית גם זול.. LG GSA-42N מחיר מומלץ: 160 שקל. הנעוץ הזה הוא לפני כמה חודשים טובים ואני לא יודע אם עדיין משתלם לקנות אותו או יש צורביים היום משתלמים יותר?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים