אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב DVD שיכול לקרוא (וכנראה) גם לכתוב על דיסקי DVD דו-צדדיים. קניתי חבילה של 10 דיסקי DVD ריקים של החברה Verbatim, כתוב 4.7GB, וגם כתוב 8x. ראיתי בחבילות אחרות 4x, הכוונה למהירות? גם כשאני מסתכל על הדיסקים, מהצג שבו כתוב את שם החברה וכו', זה מחזיר אור כאילו הדיסק הוא דו-צדדי. אז זה דו צדדי או לא?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על הבורות, מעולם לא השתמשתי בדיסק בחיצוני. 1) יש לי מחשב ישן עם חיבור USB2.0. האם הארדיסק בחיבור שכזה יאפשר לי להריץ ממנו קבצי סרטים ללא שום דיליי ובעיות? זאת אומרת, האם מהירות העברת הנתונים(בפועל) מספיק מהירה כדי לאפשר למחשב לנגן את הסרט באופן חלק? אני לא מדבר על סרטים באיכות מפלצתית, אלא איכות סטנדרטית פחות או יותר, של 8 מגה לכל דקה.(סרט של שעה וחצי יהיה 720 מגה, לשם המחשה). 2) האם ניתן להניח את הדיסקים על הרצפה, או שהם אמורים לשבת על משטח "רך" יותר, כמו שולחן מחשב? אני רוצה להניח אותו על הרצפה, כדי להימנע מהוויברציות. 3) אשמח לקבל המלצה להארדיסק חיצוני 500 ג'יגה USB2.0. לא אכפת לי אם הוא מצריך חיבור נוסף לחשמל או לא, העיקר שהמנוע שלו יהיה שקט כמה שיותר וש…
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם יש למשהו מבדקים של RAID 0 סמסונג 840 פרו 128 GB ?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
במקרה בו יש לי 3 כוננים ברייד 0 על מחשב אחד, האם אני יכול לקחת את אותם הדיסקים למחשב אחר ולהמשיך את הרייד שיש לי עליהם? או שזה דורש הכנת מערך חדש?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
השם הוא dvr-109 תומך ב dual dvd+/-r 4x dvd+/- 16x dvd+rw 8x dvd-rw 6x התמיכה בdual layer של מינוס תהיה אם שידרוג של fw http://www.pioneer-eur.com/eur/company_news_pressrelease.jsp?category=DVR109
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15548&PageId=24 עריכה: מהסתכלות על הגרפים נראה שהוא מסתדר הכי טוב עם +R ועדיף X16 של וורבטים (למי שקונה את הצורב הזה), לפחות עד שיצאו FW נוספים רשמיים ולא רשמיים.
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ישלי דיסק און קי של סאן דיסק, המיני קרוזר שלהם ומשום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קבצים, להעתיק ממנו קבצים או לפרמט אותו אני מקבל הודעת שגיאה שהתקן הקלט/פלט (או משהו כזה) לא תקין... יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה או ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי מצאתי כונן מעניין Seagate ST31500341AS 1.5TB Barracuda 32MB buffer ב130 דולר יוצא סביבות 580 שח. מישהו שמע על בעיות בכונן הזה? ואיך המחיר?נשמע טוב או יקר מדי?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה... האם הדיסק הקשיח Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הוא באמת איכותי ביחס לשאר הדיסקים הקשיחים של ה-1טרה? הוא בא לפי מה שכתוב עם 32MB באפר לעומת דיסק של WD שבא עם 64MB באפר השאלה אם זה חשוב כל כך להוסיף עוד 100 שקל על 32MB זיכרון באפר נוסף??? ידוע לי שהבאפר עוזר בהעברת נתונים וכתובות התחלתי לא מזמן ללמוד מחשבים אבל אני עדיין לא בקיא בזה מספיק... אשמח לתגובות והסברים בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
לא מצאתי בארץ במחיר שפוי, לפחות 30MB לשניה מהירות כתיבה ו 100MB לשניה מהירות קריאה אתם מכירים מישהו שמוכר בארץ... עד 700 שקלים.. נפח של 32GB ומעלה, מצאתי ב EBAY 64GB ב150$ בכל זאת אני מחפש הצעה מהארץ, או ע''י יבואן של החלקים מחו''ל אודה לכן אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי הארד דיסק של טרה ואני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של לפחות טרה. לוח האם שלי הוא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov אני רוצה הארד דיסק פנימי לא צריך SSD. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי היום הארד דיסק ישן אין לי מושג של איזה חברה בעל 20גיגה איכסון (מחשב ישן) אני עובד על ווינדוס XP פרו ויש לי בעיה מוזרה מאד פיצלתי את ההארד דיסק לכונני C ו D כמו כולם הקצבתי 7גיגה לסי ו13 לדי עכשיו הבעיה היא שניגמר לי המקום בדי ויש לי גיגה פנוי בסי אז העברתי קבצים בגדול של כמעט גיגה מדי לסי והמקום בדי לא עלה עכשיו אני תקוע במצב שאין לי מקום בשני הכוננים ולכל המתחקמים לא עשיתי קופי עשיתי קאט פורמט לא בא בחשבון כי העברתי לסי דברים שאין מצב שאני הולך לוותר עליהם והצורב נדפק :[ עזרה בקשה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 40G אבל חילקו לי אותו ל-4 ואני רוצה לחלק אותו ל-2 איך אני עושה את זה, או איזה תוכנה עושה את זה ועם אתם יכולים לעשות קישור איפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת, יש לי xp תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק 500GB ואני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה. השאלה שלי כמה להקצות לכל מחיצה . לפני חודש בערך ניסיתי לעשות את זה ועשיתי שלוש מחיצות. 25,25 וכל השאר למחיצת אחסון וקבצים. שמתי לב שברגע שאני מחלץ קבצים במחיצה הגדולה זה נותן לי התראה ואומר שהתהליך לא יכול להמשיך כי במחיצה של המערכת נגמר המקום. אודה לעזרתם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח: GA-965P-DS3P קניתי אתמול כונן SATA נוסף שאני רוצה לחבר,הוינדוס מזהה את שני הכוננים וגם בביוס שני הכוננים מזוהים אבל הוא לא מציג אותו במחשב שלי בתוך הוינדוס. יש למישהו מושג איך אני מחבר את שניהם בלי RAID? כמו כן בביוס הוא מגדיר לי את שני הכוננים הקשיחים על MASTER,לא מצאתי שם דרך לשנות את זה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות כונן samsung spinpoint F1 בנפח של 1 (SATA II 3.5) , בעיקר לצרכי אחסון מדיה. ראיתי גם את ה F2 וראיתי הבדל קטן של 30 ש"ח במחיר. 1. מהם ההבדלים העיקריים ביניהם? (אם תוכלו לכלול בתשובה גם את ההבדלים לסדרה F3, אודה עוד יותר). 2. ברשותי כונן F1 כחודשיים ואני מרוצה (סה"כ דרישותי מינימליות). האם אפשר לחבר כוננים מסדרות F1 ו F2 ב RAID 1 או RAID 0? תודה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ש לי הארד דיסק 500 ג'יגה, כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה שנשארו בו רק 2 ג'יגה פנויים למרות שיש בו הרבה מקום פנוי ואני גם לא רואה את כל מה שיש בו למרות שאיפשרתי תיקיות מוסתרות וכשהוא מחובר ל-DVD אני רואה הכל, אני מסתכל ב-Disk Management וגם שם אני רואה אותו הדבר, אגב הוא מפורמט ב-FAT32 ואני עם WIN7 X64 אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר. אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה... יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי יש למישהו רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.radix.co.il/radixprotector.htm זה אמור להיות איזה כרטיס כזה של פי סי איי ששומר את המצב האחרון של המחשב למקרה של נפילה או משהו כזה.... הבנתי שאנשים שמתעסקים בעריכת וידאו עובדים עם זה והם מאוד ממליצים.... על כול פנים לא הבנתי אך זה עובד ...ואיפה נשמר החומר בדיוק... ומהיכן הוא משוחזר וכו? אז מי שמבין ויכול להסביר לי אני יודה לו ובכול מיקרה עם יש למישהו את המוצר הנ"ל ויכול לדווח אך הוא אני ישמח חג שמח לכולם
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי כרגע ארדיסק אחד של 120 גיגה בערך והוא התמלא לי.. אני רוצה לקנות עוד אחד של 500 גיגה.. אני יכול לחבר גם אותו? ששיניהם יהיהו מחוברים? איך אני בודק אם זה אפשרי ואיך אני מחבר.. תודה לכל העוזרים!!! המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בקניה מאמזון: Crucial 128 GB m4 2.5-Inch Solid state drive SATA 6Gb/s CT128M4SSD2 http://goo.gl/CliYA OCZ 128GB Vertex 4 Industry's Highest I/O Performance Up to 120K IOPS SATA 6.0 GB/s 2.5-Inch Solid state drive With 5-Year Warranty - VTX4-25SAT3-128G http://goo.gl/2MvWy אגב מבחינת אחריות בארץ, לשניהם אין שום שירות אם המוצר נקנה בחול או מה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/hdd-reliability-storelab,2681.html מעניין
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל רכישה של כונן חיצוני אך נודע לי כי קיימת אפשרות לקנות הארד דיסק רגיל (פנימי) ולחבר אותו לקופסה כך שישמש כחיצוני. מהם היתרונות\חסרונות של פנימי על פנימי על פני חיצוני, מבחינת מחיר, מהירות, עמידות בפני תקלות וכו'?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאחר חפירות עמוקות ברשת קריאת אין סוף מאמרים ומבחנים הזמנתי היום את ה SSD המטורפים של OCZ Vertex 2 50Gb - זוג כוננים אשר יהיו מחוברים ב RAID0 http://www.guru3d.com/article/ocz-vertex-2-ssd-review/9 ויהיו ככונן ראשי 100Gb למערכת הפעלה WIN7 64BIT. כיום אני עובד ללא RAID בגלל בעיות בעבר. שאלה ברשותכם: האם אני צריך לקנות בקר RAID בשביל לקבל ביצועים יותר טובים או שהבקר בלוח אם מספיק?? (Gigabyte P55a-UD3) תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-