אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מה הבעיה, הצריבה, הקריאה, המדיה עצמה, הצורב? כל מקרה קניתי דיסקים של TEAC בהמלצת המוכר התחמן, יש לי NEC 3540 צרבתי על X8 כמו שהדיסקים מבקשים, גיבויים של שירים תוכנות וכאלה... שבאתי להעתיק את הדיסק חזרה למחשב אחרי הפורמט, שמתי לב שהעתקה מאוודדדד איטית, קפאה באמצע מספר פעמים (הייתי חייב להוציא את המדיה מהכונן בשביל שהמחשב יחזור לפעול), ובסופו של דבר גם הדיסק קנס אותי ב2-3 קבצים שהחליט שהם פגומים. הרצתי בדיקה ב NERO CD-DVD SPEED, בחרתי באופציה ALL כי לא ידעתי איזה מבחן אני צריך. אחרי מספר דקות קיבלתי את ההודעת שגיאה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב חדש לשימושים משרדיים בעיקר (מעט מאד משחקים, לא משהו שיצדיק תוספת של כרטיס מסך ייעודי או משהו בסגנון) בתקציב של 2500 ש"ח. שמעתי שהיום מוסיפים למחשבים הארד דיסק בטכנולוגיית SSD. האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ האם מישהו יוכל לבדוק אם כעת קיימת תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מפרט בצד) יש לי הארד דיסק ישן 20GB שמתאים למחשב אני רוצה להוסיף אותו ולא מצליח.. ניסיתי כמעט את כל הג'מפורים! דרך אגב אין בו SL יש לו רק מאססטר cs ו- pk. ניסיתי גם להוציא את שלי לגמרי ולחבר אותו כמאסטר ולא הלך! המחשב עולה חצי ועושה ארור אה מן מקף מהבהב.. צריך לעשות עוד בדברים וביגלל זה הוא לא עולה? להגדיר בביוס אולי? אם כן איך עושים את זה? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן. קניתי בשנה האחרונה כונן SSD מסוג OCZ Vector. 256GB. לאחרונה הוא נתקע. נמחק לחלוטין. המחשב כאילו לא מזהה אותו - וכאן הבעיה. אז הפעלתי את Acronis TrueImage. העליתי אותו דרך כונן USB. התכוונתי ללחוץ על Recover, ואז קופצת שגיאה שהמחשב לא מזהה את הכונן.. אין MBR, אין 200 ומשהו GB שאפשר לעשות ריקאבר. אין NTFS... כלום. מה לעשות? תדריכו אותי לפתור את זה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן פוסט... שנים... בכל מקרה, אשמח לעצתכם בנוגע לרכישת כונן קשיח חיצוני 2TB. נתקלתי בכונן הבא של SEAGATE: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 האם הוא מומלץ ? האם יש כוננים טובים ומהירים יותר באותו הנפח ומה ההבדל במחירים והתכונות... בתודה מראש, דן
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מישהו פעם ממש ניתק/חיבר פיזית כונן SATA (דיסק קשיח) פנימי רגיל במהלך שהמחשב עובד?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מרגיש שיש לכונן הקשיח בעיה של איטיות ופריזים במאמץ הרצתי בדיקה MHDD ולא מצאתי בעיות אבל הורדתי תוכנה HD TUNE ואני חושב שהדיסק דפוק : הכונן דפוק נכון ?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
באחד הפרמוטים היתה לי הפקסת חשמל ואחרי זה כשפרמטתי גליתי שיש 2 מגה סקטורים פגומים, יש מצב שזה היה עוד לפני ההפסקת חשמל אבל זאת פעם ראשונה ששמתי לב. במצב כזה צריך להחליף הרדיסק? האם החברות מחליפות בלי בעיה כשיש סקטורים פגומים?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 4 2.9ghz זיכרון 512 ויש לי לוח אם של abit vi7 אשר יש עליו 2 חיבורי sata. רכשתי כונן קשיח סמסונג hd103sj 1000 gb ברצוני להתקין את הווינדוס xp על כונן הsata על מנת שמערכת ההפעלה כמובן תעבוד יותר מהר ולא דרך כונן ide גם כאשר התקנתי את הווינדוס על כונן הide ,ואת הsata כמשני , הbios לא מזהה כלל את כונן ה sata שלי אודה לכם על עזרה דחופה בנושא ליאור
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ועכשיו שאני מחבר את הCDRW ביחד עם החדש אז המערכת לא מזהה שום דבר..לעומת זאת אם אני מחבר את את הצורב DVD לבד אז הוא מזוהה.ניסיתי המון אפשרויות בג'ימפור אבל זה לא מזדהה עדיין.האם זה קשור לכבל אודיו?עכשיו הDVD מזוהה גם בלי כבל האודיו.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש הארד דיסק נייד בנפח של 40GB~80GB. עד 800 שקל, יש כזה? תודה, רן.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זה הציפ החדש של NEC http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14261 ובהחלט אפשר להבין מדוע http://www.cdfreaks.com/news/12001 אולי סוף סוף נוכל להשיג DVD RAM במחירים נורמליים
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי. מדובר ב1TB ש99% ממנו מלא במידע שאין לי איפה לגבות, ויש מחיצה ריקה של 78 ג'יגה מאותו כונן שההייתי רוצה לאחד אותה ללא איבוד מידע ב100%, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי היום צורב דיוידי של lg בקיצור אני לא יודע אם יש לו את התמיכה של + - ואני אפילו לא יודע מה זה אומר ! אז למי שיש מושג על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אז תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש הרד דיסק בטווח נפחים 320 +/- לוח האם שלי: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מארז : Compucase 6A21 Black&Blue 400Watt המלצות? (אם אפשר לא יותר מ 250 ש)
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B. כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות. עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת. nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x. היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש HD לאיכסון נתונים (בערך 100GB) ברשת משרדית של 3 מחשבים. יש למישהו רעיון?? :s05: האם כדאי להשקיע בHD רשת או HD שיתחבר למחשב מסויים וימשוך נתונים מכל המחשבים. יש שם ראוטר שמחובר לאינטרנט ומחבר את כל המחשבים ביחד. בנוסף, האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לגבות את הנתונים פעם אחת בכל יום, אבל אני מחפש תוכנה שתגבה בכל פעם את הדלתא בלבד (כלומר: רק את השינויים שנעשו בקבצים ואת הקבצים החדשים). תודה...
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש למחשב שיעבוד מסביב לשעון, כולל פעילות רציפה של ההרדיסקים. הלוחות החדשים תומכים בעיקרם כמובן בSATA, אך מנגד שמעתי שלHD של SATA יש בעיות חימום קשות, ועוד האם מישהו יכול להכחיש\לאשר להציע פיתרון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם. נתחיל בזה שהלכו לי הכוננים לצערי ועכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש ולמזלי יש לי יחסית את רוב הגיבויים החשובים. מהירות חשובה לי. עד עכשיו עבדתי עם raid 5 עם 3 כוננים של 250GB כל אחד. כשאחד התקלקל פשוט החלפתי באחר והכל היה בסדר. העניין הוא שעכשיו 2 התקלקלו וזה אומר להתחיל הכל מחדש. השאלה היא כזאת: האם כדאי לי לעשות שוב raid 5 עם 3 כוננים של 2000GB (אחד מהם כבר יש לי) ולהרוויח מהירות ונפח או לקנות כונן פלאש שהוא הרבה יותר מהיר ולהפסיד בנפח? מפה, אני צריך גם כמה עיצות לגבי שני המובנים. כונן רגיל: האם Seagate 3.5" 2TB SATA3 Cache 64MB ST2000DL003 יכול להספיק כשמדובר על raid 5? כונן פלאש: האם הכונן הבא הוא טוב? http://comp24seven.co.il/items/98312 האם זה טוב? http://wel…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין כונן ssd כתחליף למחיצת הos שלי אבל עדיין להשאיר אותה במחשב, שאלתי היא איך זה מתבצע והאם המידע (שמירות משחקים לצורך העניין) ישמרו למרות החלפת הכונן הראשי
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-