אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה ימים בעת התקנת משחק עלתה לי הודעה "האם ברצונך לאתחל את הדיסק בכונן D ?"(שהוא בכלל כונן קשיח) מאז נעלם לי הכונן הקשיח הזה שהכיל 40GB. למזלי הכונן הראשי שמחולק לשתי מחיצות עדיין קיים ועובד, אבל מאז רק מנהלהתקנים מזהה את הכונן האבוד, ואילו ב-disk management הוא לא קיים. יש שם רק דיסק 0 (כונן C, כונן E) וכונן תקליטורים 0 איך זה יכול להיות שהכונן מזוהה ב-BIOS וב-DEVICE MANAGER ולא בניהול הדיסקים. ב- BIOS מופיע אגב: DISK 0 MASTER ריק DISK 0 SLAVE SEAGATE 250 GB DISK 1 MASTER ASUS DVDRW DISK 1 SLAVE MAXTOR 40GB (הכונן האבוד) אודה מאד מאד על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה- דיסק-און-קי 4GB (או 8 אם נכנס בתקציב משהו נורמאלי, ואני מאמין שלא) מהיר, אמין, עד 250 ש"ח. דיסק קשיח 500GB SATA, לצרכי שמירת DATA, יהיה בתוך מגרה (קופסא ניידת). עד 600 ש"ח. אם כבר, אז גם המלצה למגירה, SATA, עם חיבורי USB וESATA, נגיד עד 250. תודה, בז'נגלו.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן (פנטיום 4) שנשרפו בו לוח האם וכרטיס המסך ביחד. עקב גילו של המחשב לא היה טעם כמובן לתקן אותו... הבעיה היא שנשארתי עם ההרדיסק שהוא אמנם ישן אך לא נגרם לו כל נזק. קניתי מחשב חדש אבל הוא מחשב נייד ועכשיו אני תקוע עם דיסק ישן שכל הנתונים שלי עליו ולא יודע איך להעביר אותם למחשב החדש. הדיסק הוא של WD דגם WD800JD-00HKA0 אם זה אומר למישהו משהו, ויש לו חיבור SATA. השאלה שלי היא מה הדרך הכי זולה ויעילה להעביר את הנתונים שעליו למחשב החדש? שמעתי שיש מארזים לדיסקים קשיחים, האם זה רלוונטי עבור סוג הדיסק שיש לי והאם זה משהו שאפשר לתפעל לבד בבית (אין לי נסיון בפירוק והרכבת מחשבים)? האם זה שווה את ההשקעה (כי מדובר על שימוש חד פעמי להעתקת הנתונים) או שיש דרך טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של סאמסונג F1 1T ושמתי לב שהוא מרעיש, הוא עושה רעש כזה של כאילו הוא חושב אני לא יכול להסביא בדיוק איזה רעש אבל כאלה תיקתוקים כשהוא חושב. האם זה נורמאלי?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי אוטרה בוק Acer S3 שהגיע עם שני דיסקים קשיחים: 1.SSD בנפח 20 גיגה 2. 500 גיגה רגיל אני ממש חדש לכל נושא הSSD ורציתי לשאול את המומחים מה עושים איתו? מה מתקינים עליו חוץ ממערכת ההפעלה? תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים! ניר.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערך אחסון גדול מ 2TB, מתחבר או באמצעות ESATA או USB, על המחשב מותקן לי וינ 7 32 ביט, איך אני יכול לפצל את המערך לכמה מחיצות קטנות, נכון לרגע זה אני רואה בערך 1700GB (הבנתי שזאת מגבלה של מערכת 32 ביט)
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי צורב מסוג Nec 3540A כבר מעל ארבע שנים כבר הרבה זמן הוא היה עושה בעיות ולא ממש צורב ... עשיתי לו עדכון Firmware ועכשיו נראה לי שהוא עוד יותר נדפק .. צרבתי דיסק DVD עם תמונות הוא צרב אותו הכל טוב ויפה וכשאני מכניס את הדיסק הוא פשוט ריק יש פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148337 בניו אג המחיר שלו מאוד אטרקטיבי. מישהו מצא אותו בארץ? (הסיבה לכזה דיסק במילה אחת: BDRIP)
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר בו זמנית עם לוח ASUS P5B Deluxe במארז LC16SM Silverstone תודה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כונן ד.ו.ד למחשב נייד ואם אתם מכירים חנויות זה יהיה אחלה... עדיפות לאיזור הצפון תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי את הLG 4167B. מאיפה אפשר להוריד את הקושחה הרשמית האחרונה חוץ מהאתר של LG ?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת למה בסטיקי יש לינק המראה כיצד להגביל את רוחב הפס של הSATAT ל1.5 במקום 3???? למה זה טוב להגביל את רוחב הפס ל1.5 במקום 3? האם זה מומלץ לעבוד רק על 1.5 במקום 3??????
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות הארדיסק חיצוני לצורך העברת קבצי וידאו לא מקומפרסים ממחשב למחשב. בגלל שהקבצים עצמם די גדולים (כ-80 GB), אני צריך שלכונן יהיה חיבור מהיר, ושהוא יהיה בנפח של 500GB לפחות. בינתיים ראיתי שני דגמים שמתאימים לצרכים שלי: Westren Digital WDH1CS5000 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6875 Seagate ST305004FPA1E3-RK http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=5356 על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לאחר חפירות עמוקות ברשת קריאת אין סוף מאמרים ומבחנים הזמנתי היום את ה SSD המטורפים של OCZ Vertex 2 50Gb - זוג כוננים אשר יהיו מחוברים ב RAID0 http://www.guru3d.com/article/ocz-vertex-2-ssd-review/9 ויהיו ככונן ראשי 100Gb למערכת הפעלה WIN7 64BIT. כיום אני עובד ללא RAID בגלל בעיות בעבר. שאלה ברשותכם: האם אני צריך לקנות בקר RAID בשביל לקבל ביצועים יותר טובים או שהבקר בלוח אם מספיק?? (Gigabyte P55a-UD3) תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, יש לי בבית נגן DVD מבית SONY מדגם DAV-DZ230, אני מנסה למצוא דרך לבצע לו עידכון קושחה על מנת שיתמוך בפורמטים בהם הוא לא תומך כיום, האם מישהו מכיר דרך בה אני יכול לבצע לו עידכון קושחה שכזה? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן. קניתי בשנה האחרונה כונן SSD מסוג OCZ Vector. 256GB. לאחרונה הוא נתקע. נמחק לחלוטין. המחשב כאילו לא מזהה אותו - וכאן הבעיה. אז הפעלתי את Acronis TrueImage. העליתי אותו דרך כונן USB. התכוונתי ללחוץ על Recover, ואז קופצת שגיאה שהמחשב לא מזהה את הכונן.. אין MBR, אין 200 ומשהו GB שאפשר לעשות ריקאבר. אין NTFS... כלום. מה לעשות? תדריכו אותי לפתור את זה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משהו כמו http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001756 רק שהמוצר הזה מוגבל ל 2 טרה ואני מתכוון לשים 2 דיסקים של 3 טרה (או יותר אם יהיה). המטרה שלו היא להוות איחסון לסרטים וסדרות וכו' שיחובר לTV כך שחשוב ששני הדיסקים יזוהו כאחד. צריך חיבור USB3.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הנה הדיסק קשיח, שימו לב לחיבור! איך אני אמור לחבר אותו למחשב הסטנדרטי שלי? אולי אני צריך מתאם... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש צורב למטרה עיקרית וכמעט יחידה גיבוי של סרטי די.ןי.די ורצתי המלצה בקשר לצורב אני שמעתי בעיקר על LG-4163B אני יודע שיש עליו הרבה פידבקים חיוביים ורציתי עצה החלטית בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-