אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לוודא שאכן כל הטיפים במדריך עדיין רלוונטיים כי אני רואה שהוא מלפני יותר משנתיים. http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/3/ תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן קורא מדיות צרובות רגיל ורב פעמי שהיו רגיל X4 ורב X2 וCD אבל רק אלו מלפני כמה שנים רב פעמי ורגיל החדשים רב X4 ורגיל X8 לא מזהה בכלל דיסק הם תקנים ועובדים גם בצורב וגם במכשיר DVD האם יש מה לעשות או לזרוק אותו "עבד אולי 3 שעות בכלל"
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7340 וברשותי לוח מלפני 3 שנים שעד כה עבד עליו דיסק בחיבור SATA2 הלוח הוא Gigabyte ud5 x58 מישהו אמר לי שאם אני יקח את הSATA3 ויחבר על חיבור של SATA2 זה יעבוד אבל פשוט לא ינצל את המהירות שהייתי מקבל בחיבור של SATA3 יש אמת בדבר? או שבכלל יש לי חיבור SATA3... איך אני בודק? ועוד משהו... הדיסק קשיח מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי למה הכוונה מהדורת RAID מיוחדת ? מתוך - http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=5281
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, במקרה שמתי לב שחברת WD יצאה עם ליין של כוננים חיצוניים חדשים בגודל 2.5" והכי מעניין שסוףסוף יש כונן קטן פיזית בנפח 2TB http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Portable-Drive/dp/B006Y5UV4A/ref=cm_cr_pr_product_top http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15531 חג שמח לכולם !!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם הצורב שלי, יש לי YAMAHA SCASI 16*10*40 והמהירות ממש לא מפריעה לי, מה שכן הוא עושה רעש ענק, שגם על זה לפעמים אני מוכן להתפשר, אבל קודם כל בתור CDROM של 40 הוא עובד ממש איטי ולא מצליח לקרוא מהר כמצופה, ושנית הוא דפק לי יותר דיסקים ממה שאני יכול לספור, יש לי דיסקים מסוימים שאני עובד איתם, עם אני מחליף הוא פשוט לא קורה ודופק אותם, וזה לא מהרגל לשלי, פשוט הדיסק נתקע שם ואי אפשר להוציא אותו עד שמכבים את המחשב, RESET אפילו לא עוזר. וגם הטעינה של ה CDRW הכול איטי, והוא הורס חלק גדול מהדיסקים, ולא סתם אלה חלק של SILVERLINE וכאלה, אני משתמש רק ב MCD ואני מאוד מרוצה אבל אני לא יכול לצרוב על אחרים! וגם בצריבה יש לי בעיה!, עם אני צורב דיסק מ MP3 והופך אותו לדיסק מע…
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כונן עד 450 ש"ח. הכונן אמור להיות ללא חיבור חשמל נפרד (אין שקעים) ובנפח מקסימלי. המלצות? המדריך להשקעה בטוחה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש בעיה - כונן ה-DVD-RW שלו לא עובד! הוא לא קורא ולא צורב - אך כאשר מכניסים דיסק הוא עושה כיאלו זה קורא. מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ה-FIRMWARE הרשמי באתר SAMSUNG הוא R701 אבל ניתן להוריד ברשת את R702. האם יש למישהו נסיון עם 702 ויודע אם הוא אמיתי? האם הוא תואם לכונן שנמכר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן חיצוני 2TB גודל "3.5 עם USB 3.0 אני מתלבט בין 2 כוננים: 1. Western Digital My Book Essential 2. Seagate Expansion External האם יש אחד מומלץ יותר, דבר שני אם יש לכם המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות USB 3.0 אבל אני לא בטוח שמכשירים שיחסית ישנים יכולים לקרוא אותו אני קונה אותו לרדיו דיסק באוטו, האם תהיה בעיית תאימות או שזה מתאים כמו USB 2.0? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש בעיה לחבר ללוח חדש עם חיבורי SATA II הארד דיסק בחיבור SATA1? תודות..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי השבוע צורב חדש , האסוס המומלץ כאן בסטיקי. הכל הלך טוב ב-5 דיסקים ראשונים (של TEAC) והחלטתי לנסות אם הצריבה שלו ב-X4 אולי תהיה יותר טובה ותשמור על הדיסקים לאורך זמן רק יותר. אחרי הצריבה הכונן לא מראה לי מה יש בדיסק, כאילו דיסק שנצרב עם 0 מידע. גם אחרי שחזרתי לצרוב ב-X8 הוא עדיין לא מראה את מה שיש בכונן. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעונים, פרס כספי וירטואלי מובטח לעונה הראשון עריכה : הוא גם לא מראה דיסקים ישנים יותר, בני יומיים, שהוא צרב קודם לכן וגם הראה מה נצרב ...
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש (לפני כחודש+-). נתקלתי בבעיה שאינני יכול להעתיק קבצים גדולים לDOK שלי. לא, זה לא FAT, הוא מוגדר כNTFS. אפילו העברתי אותו הלוך ושוב רק כדי להיות בטוח. זה לא DOK בודד, אלה כמה שונים מכמה חברות שונות. ההעברה מתחילה מהר(מספרים כמו 200MB) ופשוט בערך ב20% העברה היא נתקעת. השארתי אותה כמה שעות טובות והיא לא זזה בכלל. מה שעוד, האינטרנט בכל הזמן שההעתקה פועלת אינו רוצה לזוז, אין יכולת נורמלית להיכנס לאתרי אינטרנט או לבצע פעולות ברשת. אני ממש ממש לא מבין מה העניין, אני חושד בRAM אבל במבחן זכרון של וינדוס תחת הrepair לא נמצאו בעיות. למישהו יש רעיון? נ.ב מצורף המפרט שלי : Intel I5 3570KScythe mugen 2ADATA XPG gaming 8GB DDR1600Asrock z77-PRO4Crucial M4 128GB SSDH…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני עומד לעשות הזמנה גדולה, וזה חשוב לי. אגב, יש לי משחק בשם Act of War - Direct Action, אני רוצה לגבות אותו, אבל הוא שוקל 5 ג'יגה. האם זה אומר שאני חייב לקנות DL? למרות שאמרו שהוא פיספוס? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים תקולים שהמידע עליהם חשוב אני צריך המלצה על חברה לשחזור מידע חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי כל כך התייחסות לנושא אשמח לשמוע המלצות, כמובן שהפרמטר העיקרי שלי זה מחיר כמה שיותר נמוך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום... את הקבצים שחשובים לי אני שומר על שני כוננים חיצוניים: כונן א' למעשה מאחסן את כל המידע, וכונן ב' הוא גיבוי מדויק של כונן א'. כונן 0 זה הכונן שאני משתמש בו במערכת ההפעלה יומיום, עליו נאגר כל המידע החשוב. כלומר, המידע מועבר מכונן 0 לכונן א', ומשם מועתק מכונן א' לכונן ב'. תהליך הגיבוי מסורבל ביותר - כונן א' נמצא במגירה חיצונית, והחיבור לשקע חשמלי וחיבור USB איטי מעצבנים. כונן ב' הוא בכלל "ערום" (bare, ללא שום תוספות), וכדי לחבר אותו צריך לכבות המחשב ולבחר כמו כונן פנימי רגיל. רציתי לדעת אם מגירת 3.5" שמורכבת במחשב ומאפשרת החלפה מהירה (HotSwap) בין כוננים קשיחים תתאים לי? אין לי בעיה להוציא את כונן א' מהמגירה החיצונית. מגירה פנימית כזו נשמעת לי מאוד נוחה. הכוונה למשהו …
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי 2 דיסקים אחד של wd והשני של היטאצי . מאז שהתחיל הקיץ הטמפרטורה עלתה מאוד והיא בערך 54-55 מעלות ביום ובערך 50-51 בערב . אין לי במארז מאווררים חוץ מהספק והמעבד . מה דעתכם ? זו טמפרטורה גבוהה מדי ומסוכנת ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערך RAID0 של שני RAPTOR 74GIGA זה למערכת בלבד!!!..שאלתי היא כזאת האם ה WD החדש עם ה 16MB BUFFER SATA II.יהיה מהיר יותר ממערך RAID0 של שני WD 7200 8MB BUFFER SATA I????......אני צריך את המערך השני רק בשביל DATA.לא בשביל שום דבר אחר.אשמח לקבל קישורים לWD 250 SATA II החדש...לא מצאתי כלום למעט מחירים. אבקש בלי להיות פלצני יותר מדי שרק מי שבאמת מבין יוכל לתת לי תשובה . תודה רבה עמית.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משום מה ה HD התחיל קצת להרעיש לאחרונה, חריקות לא נעימות ואני לא יודע אם לקשר את הרעשים לזה שסידרתי קצת את כל המארז ושיפרתי סריקולציה של אויר, אולי הוא קיבל מכה.. כאמור: WD2500KS בכל מקרה גם אני לא עומד על הרבה שטח פנוי בדיסק חשבתי לקנות HD חדש, שקט, קריר ואיכותי - עליו אני אשים את הVISTA וכל שאר השטח יהיה לי פנוי.. הלוח: INFINITY NF ULTRAII-M2 ועכשיו מתוך האתר אני (כמעט) מבין שהוא תומך רק SATA רגיל (הכוונה לא SATA2) http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4755&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US (נכון?) מכאן, איזה HD כדאי לקנות היום בהתחשב בנסיבות שציינתי? במחיר של כ 250 בוא נגיד
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארדיסק של סמסונג HD160JJ ולאחרונה בדקתי את הטמפרטורות שלו, והם נראו לי די גבוהות. במנוחה, אחרי שהמחשב דלוק כשעה, יש לו 48. במאמץ, למשל DEFRAG מגיע ל 52. אני זוכר שבימים עברו, ואני חושב שאפילו בקיץ הטמפרטורה הייתה פחות מ 40. ניקיתי אבק במארז ושאר המאווררים, וזה הוריד את הטמפרטורה ל 48, מקודם זה היה 50. שאר הפרמטרים שתוכנות דיאגנוסטיקה רושמות על הארדיסק הם מעולים. האם ההארדיסק תקין? ממה נובעת עליה זו בטמפ? אני יודע שאפשר להוסיף מאוורר בקידמת המארז, וזה כנראה מה שאעשה, אבל למה זה קרה? בלאי?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-