אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש באייבורי 2 צורבי DVD של LG מהדגם הפשוט אחד עם SATA והשני IDE מה עדיף? מבחינת איכות? כי שניהם אותו מחיר פחות או יותר
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם ה-HD הוא S-ATA אז שני חיבורי ה-IDE בלוח-אם פנויים האם אז כדאי להתקין כונן CD וצורב בנפרד ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: DVD±RW GSA-H55NK x20 Black/ DVD±RW GSA-H54NB x18 White/ DVD±RW GSA-H50NB Beige.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? (בדיסקים קשיחים של SEGATE) ובנוסף עוד שאלה... אם אני מוריד ביום כ-4 גיגה האם כדאי לחלק את הדיסק ל 50 גיגה ו 250 או פשוט לשמור אותו שלם (כל ה 300) ועוד שאלה... מה עדיף SEGATE 7200.9 300GB או 320GB 16MB 150ATA WD ????
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כחצי שנה את הכונן WD cavier blue 1T כי הייתי צריך עוד מקום במחשב. חיברתי אותו והכל היה בסדר עד לזמן האחרון. הכונן אינו מוגדר אצלי כראשי עליו מותקן הוינדוס אלא כמשני. יום אחד אני מדליק את המחשב והכונן נעלם ואינו מוצג במחשב שלי. פתחתי את המחשב,בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך אז הוצאתי והכנסתי את חיבור הSATA בלוח אם,והדלקתי את המחשב. הכונן הופיע אך לא היה לי אינטרנט,(מוזר oO) אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז הוא נעלם שוב. מה אתם חושבים הבעיה? לדעתי זה כתוצאה מכ-2 הפסקות חשמל באותו חודש כשהמחשב היה דולק,ואחרי הפעם הראשונה זה קרה לי שוב,אז רק הדלקתי מחדש והבעיה נפתרה. לדעתי הכונן לא נשרף. יש לי windows 7 (לא יודע אם זה עוזר..) תודה מראש. בר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, ביום ראשון הזמנתי דרך האתר של ivory את ה-F60 ואתמול שבאתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה. מה אתם אומרים? להחזיר את הכונן ברגע שאני מקבל אותו או להשתמש בו? אני ממש מפחד בעניין האמינות שלו.. נכנסתי לפורום תמיכה של החברה וכל ההודעות של מדברות על בעיות עם הכוננים האלה. לחלק המחשב קופא, לחלק נמחק כל הדיסק, בעיות ביצועים, בעיות שידרוג קשוחה ועוד המון המון בעיות נוספות. מה לעשות? יש כונן אחר אמין במחיר סביר כמו ה-F60? תודה!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי Sp2 , וגם 2 כוננים של 160 אותם המחשב מזהה כ150 . קניתי כונן חדש ,200 ג'יגה , אותו המחשב מזהה כ130 בלבד , כיצד אני פותר את הבעיה , האם קיים Patch או עדכון ספיצפי ,ואם כן אפשר שם או הפנייה ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למה עדיף SATA ? למרות שאין לי SATA במחשב. חשבתי לקנות אחת מאקסטור ואחד WD בישביל הניסיון וגם בישביל להשוות מי יותר טוב ויחזיק יותר ,וחשבתי גם על בקר IDE איזה משהו ממולץ ? האם הלוח שלי תומך ATA133? MSI-CMAX תנו לנסח מחדש את השאלה אצל איזה חברה להארד דיסקים הייתם מפקירים את החומר שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני שמתחבר למחשב ב-USB. השאלה שלי אם אפשר/כדאי/"בריא" לחבר אותו באופן קבוע לUSB במחשב כדי שיהיה בעצם כונן קשיח משני במחשב. יהיה שוני מבחינת מהירות השכתוב? יהיה אפשר להוריד אליו קבצים מהאינטרנט ישירות? האם שימוש מאסיבי וארוך טווח שכזה יוביל לשחיקה מהירה שלו? יהיה אפשר להתקין עליו תוכנות ולהפעילן דרכו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/640gb-hdd-roundup.html ה-BLACK של WD באמת נחמד, בנתיים אני מאוד מבסוט ממנו :]
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות דיסק קשיח (חיצוני או לקנות בנפרד מארז) 1-2 טרה לצורך גיבויים, מתלבט בין WD לSegate, מחפש עם אחריות ל5 שנים איזה דגם מהסדרה האדומה ממולץ? מחיר עד 90 דולר (מתן קישור לרכישה אמינה בארץ או בחול כולל אחריות יהווה אקסטרה עזרה) תודה. נ.ב מה הסיבה לא לקנות סדרה שחורה של WD (פרט לחשבון חשמל) המספקת 5 שנים אחריות?!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בקצרה המפרט בצד ומותקן לי vista ultimate 64bit בכל אופן הייתי צריך לפרמט כונן חיצוני בתור fat32 אז התקנתי partition magic וכשהפעלתי אותו הוא זיהה לי את הכונן החיצוני ואת הכונן הפנימי בתור BAD אז ניסיתי להסיר את התוכנה ובאמצע זה עשה לי מסך כחול לפני המסך הכחול הכונן הקשיח הפנימי היה מחולק לשני מחיצות אחת C בה מותקנת מערכת ההפעלה בעלת 48gb והשנייה D בעלת 100gb אחרי שמערכת ההפעלה עלתה אחרי המסך הכחול המחשב זיהה לי רק את כונן C אז חיפשתי קצת באינטרנט וניסיתי לעשות קליק ימני על Computer ואז manage ואז disk management ואז לשנות את ה-path של ה-100gb אבל הוא אומר לי שצריך לעשות refresh ואז רענן וזה עדיין לא נותן לי לשנות path אז אין לי מושג מה אני אמור לעשות ודרך אגב אחרי המסך הכ…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B0742BC3DQ אנני רואה את תקופת האחריות של המוצר . האם חבר ה אמינה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה עם הצורב שלי... כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצורב המחשב פשוט קופא למספר דקות, ולאחר מכן חוזר לפעולה... ניסיתי לפרמט מאה פעם את המחשב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי לנקות את העינית של הצורב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי להחליף כבל IDE הבעיה לא נעלמה... יש למישהו עצות ? מדובר בכונן ricoh 7200a. תודה...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאלה של נובים, אני יודע אבל אל תסקלו אותי. אפשר להשתמש בכונן של מחשב נייד (2.5 אינץ) במחשב נייח? (לא כדיסק חיצוני) תודה ראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. להארדיסק של מקסטור יש 5 שנות אחריות בניגוד לשנתיים אצל WD. אין לי מושג מה לקחת. ( יש לאמא שלי את ה My Book Essential 2.0 אבל רק 3 חודשים אז אי אפשר למדוד אותו יותר מדי ולבסס משהו.) רציתי לדעת גם מי מייצרת בפועל את הדיסק במקסטור. האם זו סיגייט במאה אחוז ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=19952 תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי חברים, היום רכשתי כרטיס PCIX בקר SATA 3 כדי לחבר את כונן הסמסונג SSD 840 שלי מכיוון שעל הלוח יש רק SATA 2.התקנתי דרייברים מעודכנים מהאתר של הכרטיס ביצעתי בדיקה בAS SSD BENCHMARK וקיבלתי תוצאות נמוכות מאשר הכונן היה מחובר על SATA 2.מה פיספסתי? :s05:
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב עם לוח עם MSI P55-GD55 היה לי את ה HD הזה: 500G http://jpg.co.il/view/51798e48a7963.jpg וחבר הביא לי אחר ושמתי את זה: 1TB http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg עכשיו אני בא להתקין עליו WINDOWS אבל ההתקנה לא זהיתה שיש לי HD אבל בבויוס רשום שהוא מצא את ה HD של HITACHI והוא מצא שהוא 1 GB הביוס מעודכן בגירסה הכי אחרונה של הלוח עם ? כשאני מעלה את המחשב יש לי משהו חדש שעף פעם לא היה לי זה רושם לי ככה: http://jpg.co.il/view/51798e4895b7e.jpg מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אולי צריך להוריד דרייבר של ה HD? לא יודע תודה..
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות את HD103SJ של סמסונג ורציתי לברר כמה דברים: 1. הוא תומך בווינדוס XP? 2. הוא תומך בלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3? אם מישהו רוצה לתת פה חוות דעת עליו זה גם יהיה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי Guys.. אני מתכוון להרים כאן איזה מחשב גורטאה שיש לי (מבוסס VIA EPIA-M 1Ghz) בתור מחשב הורדות קטן. הזמנתי כבר כרטיס הרחבה של SATA-150 עם 4 פורטים מבוסס על צ'יפ Sil3114. אני בחיפוש אחר כונן בנפח של 250GB שיהיה שקט, ויתמוך גם בתקן החדיש יותר (עד כמה שזה לא באמת משמעותי). עד כמה שאני יודע Samsung הם השקטים בתחום, והסדרה האחרונה היא SpinPoint120 בתקן ה-SATA-300. הדגם של ה-250GB נקרא SP2504C ועולה בארץ בסביבות ה-740 ש"ח. ביקורת ב-Tom's Hardware ביקורת ב-SPCR על האח הקטן יותר של ה-200GB מאותה סידרה באתר של Samsung רמת הרעש של SP2504C ו-SP2004C הן זהות - 2.5-2.8 bell, וכמו כן מספר הראשים והפלטות - 1 [למרות שזו כנראה טעות, אין פלטות בודדות בנפח כזה, כנראה שמדובר על שתי…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-