עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, לפני שבוע,קניתי כונן SSD חדש לחלוטין,מדגם:INTEL SSD 520 SERIES SSDSC2CW180A310 180GB.כפי,שבוודאי הבנתם,אני חדש בנושא זה.לפעמים הכונן משמיע קולות של סירקולציה - 1.האם זה תקין ונורמאלי לחלוטין+2.האם הSSD לא אמור להיות שקט לחלוטין כל הזמן?! תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by pazer005,

בעקבות הרבה משחקים שלי אתמול על בניית הכוניים, למדתי באמצעות מדריך ברשת שניתן לעשות רייד ללא שינוי בביוס בכלל אלא רק על ידי הגדרת מערכת הכוננים בווינדוס ל-striped. האם כך הדבר? כי מעולם לא שמעתי על זה ועכשיו אחרי שניסיתי אני רואה שזה עובד. אז מה בדיוק נעלם מעיני כשאני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  3. יש לי היום הארד דיסק ישן אין לי מושג של איזה חברה בעל 20גיגה איכסון (מחשב ישן) אני עובד על ווינדוס XP פרו ויש לי בעיה מוזרה מאד פיצלתי את ההארד דיסק לכונני C ו D כמו כולם הקצבתי 7גיגה לסי ו13 לדי עכשיו הבעיה היא שניגמר לי המקום בדי ויש לי גיגה פנוי בסי אז העברתי קבצים בגדול של כמעט גיגה מדי לסי והמקום בדי לא עלה עכשיו אני תקוע במצב שאין לי מקום בשני הכוננים ולכל המתחקמים לא עשיתי קופי עשיתי קאט פורמט לא בא בחשבון כי העברתי לסי דברים שאין מצב שאני הולך לוותר עליהם והצורב נדפק :[ עזרה בקשה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by bad-sector,

ניסיתי עם PM הוא עושה ריסט, עובד שניה ואומר שהוא FINISHED ולא עושה כלום... מישהו מכיר תתופעה? מישהו מכיר דרך אחרת? תעזרו לי פליז...

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by drumtroll85,

מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת על הכונן הזה (בעיות, המלצות...)

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. Started by devek,

שלום. יש לי הארד דיסק 500GB ואני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה. השאלה שלי כמה להקצות לכל מחיצה . לפני חודש בערך ניסיתי לעשות את זה ועשיתי שלוש מחיצות. 25,25 וכל השאר למחיצת אחסון וקבצים. שמתי לב שברגע שאני מחלץ קבצים במחיצה הגדולה זה נותן לי התראה ואומר שהתהליך לא יכול להמשיך כי במחיצה של המערכת נגמר המקום. אודה לעזרתם בנושא.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by Biatch,

יש לי צורב מסוג Nec 3540A כבר מעל ארבע שנים כבר הרבה זמן הוא היה עושה בעיות ולא ממש צורב ... עשיתי לו עדכון Firmware ועכשיו נראה לי שהוא עוד יותר נדפק .. צרבתי דיסק DVD עם תמונות הוא צרב אותו הכל טוב ויפה וכשאני מכניס את הדיסק הוא פשוט ריק יש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

מה אמור להיות הדירוג שלו במדד חווית ווינדוס?

9. TOSHIBA, PLEXTOR,AOPEN,ASUS,LITE ON. אם אוכל לקבל המלצות גם מה לא לקנות זה גם טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by שטאנץ,

היי, יש לי כונן קשיח נייד של IOMEGA. הוא מחובר גם לחשמל וגם דרך USB. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר אותו למחשב הוא עבד מצוין, זה היה לפני חודש בערך. מאז, בכל פעם שניסיתי לחבר אותו, המחשב מזהה אותו כחומרה חדשה אבל לא פותח לי את המסך של האפשרויות (לפתוח אותו עם מדיה סנטר, מחשב שלי וכו'), ואם אני מנסה לגשת לmy computer כדי להגיע לקבצים, כל החלון נתקע עד שאני מכבה את הכונן, ואז הכל חוזר מיד לעבוד כמו שצריך. ניסיתי לעשות ריסטארט, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ואז להכניס שוב, ניסיתי לעשות ריסטארט כשהכונן כבר מחובר, וזה לא עבד. היום גם חיברתי אותו למחשב אחר, וקרה אותו הדבר. כשחיברתי אותו לטלוויזיה יכולתי להיכנס לקבצים אבל הם לא עבדו כ"כ טוב. לא ידוע לי על מכות שהוא ספג, על הפסקות חשמל, ע…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  11. אשמח להמלצות לכונן חיצוני USB3 עד 4TB לגיבוי קבצים גדולים ( גרפיקות/תלת מימד/תמונות/ווידאו) איזה כוננים של איזה חברה נחשבים אמינים לאורך זמן? WD? SEGATE? אשמח למלצות/קישורים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. יש לי שני צורבי DVD אחד ASUS 1814 והשני PIONEER 216 יש אפשרות לצרוב בו זמנית בשני הצורבים בתוכנות שונות?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by jetman,

יש את הדגם הישן שלו בארץ, אבל עד לא מזמן התחלתי עם פרטי Hd והמקום מתחיל להגמר מהר, אני מכוון לגרסת ה 2טרה שלו, חוץ מסדרה של wd עם esata אני לא מכיר עוד,והsamsung גם בדגם הרגיל שלו זול משמעותית מכל חיצוני בגדלים שלו, אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by iNi,

שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו.. האם זה בסדר??.. טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 אני מחמיץ פה משו ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. היי.. אז ככה המפרט שלי הוא: I7 920 GA-EX58-UD4P HAF 932 SS-650HT 3X CORSAIR DDR3 2GB 1600 TRIPLE CHANNEL CL8 קשיח שיש: WESTERN DIGITAL WD5000AADS SATA2 7200 RPM וכרטיס מסך (למרות שזה לא קשור חח, אל תדאגה ישודרג ) GAINWARD ATI RADEON HD4850 512MB GDDR5 PCIE (גירסאת GTH) עכשיו מן הסתם 500 גיגה כבר לא מספק אותי... רציתי לקנות עוד.. עכשיו השאלות שלי הן: 1. אולי שווה לקנות את אותו הדגם ולעשות RAID? 2. אולי שווה לקנות HD אחד נוסף קטן שיהיה מאד מהיר למערכת הפעלה ועוד אחד גדול שיהיה יחד עם זה כאיחסון נוסף? אני צריך עוד 500-1000 גיגה... (לא מדוייק... בהתאם למחיר... אם יוצא הבדל לא משמעותי אז 1TB... אם כן אז בנתיים גם ה500 יספק אותי ותמיד אפשר להוסיף עוד... יש בHAF מק…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by LockOn,

היי, לנגן שלי (D2) יש חריץ הרחבה של כרטיסי SD.. השגתי מתאם בין כרטיסי MICRO SD לSD וכרטיס MICRO SD קיבלתי מחברת הסלולר.. רציתי להשים סרטים בכרטיס אבל הוא נותן לי שגיאה כזאת: נסיתי לפרמט את הכרטיס אבל הוא נותן לי שגיאה כזאת: תודה רבה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  18. קראתי את הביקורת החדשה "צורבי DVD - ההשוואה הגדולה" וראיתי שם שיש לצורבי דיוידי ממשקים משהו יכול לפרט להגיד לי איזה ממשק יש לצורב שלי? ואם זה משפיע על המהירות של הצריבה שלו או של הקראיה שלו? ואם אני יכול לשנות אותה לממשק יותר מתקדם? ואיזה סוגי ממשקים קיימים ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by borg,

קניתי לפני מספר חודשים צורב DVD NEC 3500 בצבע שחור. אני משתמש בו לצריבת DATA, ומאוד מרוצה מאמינות ומהירות הצריבה שלו. הוא צורב DVD-RW במהירות X4 שזה די מהר לגיבויים שוטפים, והרבה יותר מהיר מצורבים אחרים באותו זמן שצורבים DVD-RW במהירות של X2.4 בלבד. עד כה עדיין לא השתמשתי בצורב לצפייה בסרטי DVD. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD ב-Windows 2000 שהיא גם די פשוטה לשימוש? אני מתלבט אם להתקין את WinDVD או את PowerDVD. איזו תוכנה הכי טובה לצפייה בסרטי DVD (אני צריך גם את מספר גרסה אחרונה)? בנוסף לכך, אני רוצה גם לגבות סרטי DVD, כך שניתן יהיה לצפות בהם באמצעות נגן DVD רגיל. לצורך כך, צריך לשנות את הביטסטינג רק ל-DVD+R או גם ל-DVD-R? אני משתמש רק ב-DVD-R, מכי…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by bad-sector,

הסיפור מתחיל הרחק לפני 11 חודשים שקניתי מחשב חדש, קניתי אותו עם צורב LG, שכמובן נדפק לאחר חצי שנה, למען הסר ספק, והשקט הנפשי המרתי את הצורב (בתשלום כמובן) ל TEAC 52X24X52, שגם הוא למרבי הפלא נדפק לאחר שלושה חודשים, עכשיו החלפתי ל LITE ON 52, מה היה עדיף לקחת TEAC חדש, או שמה שקיבלתי בסדר?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by enter,

לא מצליח לפתור את הבעיה המגוחכת הזאת ! אז ככה קניתי לפני שנה צורב של NEC..במחשב שלי הוא לא קורא את הדיסקים שהוא צורב עכשיו ניסיתי להעביר את הצורב DVD של NEC למחשב של אחותי היא משתמשת בצורב CDRW רגיל עכשיו הוצאתי את הכבל IDE ואת החיבור של החשמל והכנסתי את 2 החיבורים האלו באותה צורה לצורב שלי (אני מנסה לבדוק פה בעצם אם יש בעיה אצלי במחשב או בצורב עצמו) בקיצור כשאני מחבר את הצורב DVD NEC המחשב פשוט ניתקע ב DETECTING IDE DRIVE ... וכשאני מחבר לצורב הרגיל שלה ה WINDOWS עולה כמו שצריך... למישהו יש מושג? ואין שום חיבור של SLAVE וכל זה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by x-dude,

http://www.cdfreaks.com/article/228/1 ממש נחמד,החיסרון היחידי לטעמי הוא צריבת 4X במדיות של 6X RW,אבל אני בטוח שיסדרו את זה בקושחה הבאה (גם ככה לא מוכרים בארץ מדיות RW במהירות 6X).

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  23. יש דרך לתקן אותו במחשב אחד הוא לא מעלה את התוכנה ולא נותן להכנס זיכרון במחשב אחר הוא רושם לי שאני צריך לפרמט אותו וכשאני לוחץ לפרמט הוא רושם לי שאין אפשרות לפרמט יש איזה תוכנה לתיקון זיכרונות ניידים?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by magafaim,

לפני כמה ימים המליצו לי כאן על ההארד דיסק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 קיבלתי את הכונן ושניסיתי לחבר אותו ראיתי שהחיבורים לא מתאימים בכלל! אני לא מבין גדול אבל על הכונן החדש כתוב SATA ועל שלי כתוב UATA זה ההארד דיסק הנוכחי שלי: יש לי בקשה ושאלה: 1.אפשר המלצה להארד דיסק אחר שיתאים בבקשה 2.פנדה יקבלו את ההארד דיסק בחזרה נכון?

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי ראיתי 2 דיסקים קשיחים של 1 TB שאני מתבלט ביניהם. אפשר חוות דעת ? הראשון: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 http://www.tms.co.il/product/11269 השני : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter http://www.tms.co.il/product/11736 לשניהם אחריות של שנתיים ומחיר כמעט זהה ... תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים