עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש צורך באחד כזה שיעבוד בצורה חלקה במעבר בין PC לMAC קראתי על סייגייט FLEX החדשים שיש בהם תאימות מובנת לזה (ופיצ'רים מגניבים כמו דוק מתחלף במידת הצורך לUSB 3 וכאלה) אבל המבחר שלהם מצומצם בארץ ויקר יחסית לדגמים הקודמים המלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה בכותרת. הבהרה: נדרשים שני הדברים הבאים: 1. חיבור רשת 2. לפחות אחד מהחיבורים הבאים: USB,FIREWIRE,ESATA וכד' תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.

4. שלום! ;D אני מחפש כונן חיצוני להעברת סרטים לטלוויזיה. רוב הכוננים באים עם 2 חיבורי USB על מנת לספק לכונן זרם מספיק גדול. בטלוויזיה יש לי חיבור USB אחד בלבד. האם אפשר להפעיל את הכונן רק מחיבור אחד? ואם לא אז מה הפתרון? :s05: תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by galit2ha,

אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by hezi508,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני רוצה להוסיף לו נפח איחסון. החלטתי לא להחליף את הדיסק הקשיח הפנימי אלא לקנות דיסק קשיח חיצוני נוסף. השאלות שלי הן איזה חיבור עדיף USB FIREWIRE ESATA כמובן שאני אעדיף כונן עם BUFFER גדול לפחות 16MB ונפח הכי גדול שמאפשר התקציב תודה חזי

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. בחיבור HD חיצוני בעל ממשק USB2. הרי חיבור USB2 מעביר תיאורתית 480 מגה ביט שזה 60 מגה בייט.באם חיבור כזה מהווה צואר בקבוק עבור הכונן/עבודה עם המחשב?שהרי כונן בעל חיבור SATA2 נניח מעביר 300מגה בייט לשניה.. האם לגודל המטמון של הכוננים הקשיחים יש חשיבות בעבודה אינטנסיבית בצורת I/O? כלומר מה היתרון/חיסרון של עבודה עם כונן חיצוני? שהרי אם הוא פנימי אין כל הבדלים במהירויות? והנוחות זה הגורם המשםיע?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. היי. יש לי כונן קשיח חיצוני. כרגע במחשב שלי הוא מסומן באות I אבל שאני מעביר אותו למחשב אחר הסימון שלו משתנה. יש אפשרות לשמור על הסימון של הונן שיישמר תמיד I במחשבים שונים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מצאתי בZAP את הכונן הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 מישהו מכיר את זה\היה לו ניסיון עם הכונן הנל? ואם יש לכם המלצות לכוננים אחרים ב500 שקל (600 גג) אני אשמח. אני מחפש בעיקר משהו שיהיה אמין וזול, לא כל כך חשוב לי עניין החיבורים, גודל (פיזי) או הצורך לחבר לחשמל. תודה!

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כונן לגיבוי חיצוני עם אחריות ל 3 שנים. גודל 1TB. בעבר היו לי WD וסמסונג. שניהם שבקו חיים לאחר כ 3 שנים. אשמח עוד המלצה. מחיר - עד 300 ש"ח. כמו כן, אשמח להמלצה על חנות (אזור רעננה / פ"ת / כ"ס / הוד השרון) תודה

11. Started by SimonSays,

אני רוצה לקנות כונן קשיח עד 250-350 שקל, הכונן ישמש מחשב נייד [ASUS EEE PC], אני מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, ז"א 7200RPM ובאפר כמה שיותר גדול. כמו כן הכונן יתחבר דרך חיבור USB למחשב, תודה רבה. [ולפחות 160 GB].

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעונין לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרות העברות קבצים בין המחשבים בבית ולגיבוי של דברים חשובים ואני מתלבט בין השתיים כשחוץ מהגודל אני לא מבין את ההבדלים בינהם אז מי שמכיר התנסה ויכול לתת לי כל מידע שיכול לעזור אני יודה לו מאוד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=405 עכשיו מבחינת הגודל זה פחות משנה לי כי אני בסך הכל רוצה להשתמש בו לגיבוי ולהעברת קבצים

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by tkhvbcht,

איזה כונן אתם ממליצים למשתלם ביותר לאיכותי ביותר וקיצר להכי טוב במחיר עד 500 שקל 250 גיגה...שיהיה לו יציאה לusb 2.0 תודהההה

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by Salwaby,

באופן כללי ייתן שכונן קשיח יוצר צוואר בקבוק רציני למערכת ? באופן יותר פרטי יש לי HD WDC WD5000AAKS-00YG0 האם הוא יאט את המערכת החדשה שלי i5 3570 Gigabyte H77M-D3H 2x4GB 1333mhz Dual Channel geforce 560TI

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by imac,

יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים

16. Started by Kudo,

בס"ד שלום רב, קוראים לי אוהד, ואני חדש באתר. ברשותי כונן קשיח, וכונן חיצוני. פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 Ultimate, פעולת התקנת מערכת ההפעלה היתה מאד זריזה, רק שאחרי שההתקנה הסתיימה, הופתעתי לגלות שנוסף לי כונן קשיח חדש במחשב, שאינו בעל נפח אחסון, ואינני מצליח למוחקו או אפילו לאתחלו (כשהנני מנסה לבצע עליו פעולה כל שהיא, מוצגת לי ההודעה הבאה: "אין לך זכויות מספיקות לביצוע פעולה זאת", למרות שאני מוגדר כ Administrator). כבר בתהליך הפירמוט שמתי לב לכונן הקשיח המדובר, וניסיתי למוחקו אך הוא נוצר לי עוד פעם (בתהליך הפירמוט), זה נראה כאילו הדיסק הקשיח מכיל בתוכו קבצים שהמערכת שומרת כגון: קבצי מידע לרישיון OEM. הנני רוצה לפרמט את המחשב מחדש, ולמחוק את הכונן הקשיח הזה. …

• 23 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, אני מנסה לתקן מחשב שעמד זמן מה בלי שימוש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס ואחרי ההפעלה המחשב נתקע. הדיסק הקשיח עצמו מחובר בכבל SATA. האם זה אומר שהדיסק הרוס? עשיתי ריסט לביוס אבל זה לא שינה כלום. המחשב amd 64 athlon 3000+ gigabyte ga-k8vt800 צורב כונן קשיח WD

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by imac,

זה כונן SATA של WD 120GB חבר שלי אומר שאף פעם לא הייתה לו בעיה כזו, בהתקנה של הווינדוס ההתקנה אומרת שלא מזוהה שום הארדיסק זה מוזר כי הוא פירמט מספר פעמים בעבר וזה לא היה.. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by David gozlan,

חיברתי את הכונן הקשיח בצורה חיצונית עם קבל sata והקונן נראה כשני קוננים g ו i אבל שניהם לא נפתחים ותוקעים לי את המחשב איך אפשר לחלץ מהם מידע ? תודה רבה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by noa5551,

היי, אני צריכה המלצות לכונן פנימי שיתאים ללפ טופ של דל inspirion 1440. מה ההבדל בין המהירויות השונות, והאם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח (520 במקום 420) בשביל מהירות של 7200 ופחות זיכרון (320 במקום 500 ג"ב)? כוננים קשיחים פנימיים של ווסטרן דיגיטל הם טובים? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את ה WD scorpio 80GB 5400RPM 8MB למחשב הנייד שלי, אך נאמר לי שהוא לא יהיה במלאי במשך שבועיים בעוד ש WD scorpio 80GB 5400RPM 2MB נמצא אצל החנות במלאי. אני זקוק להחלפת כונן די דחופה, השאלה היא האם ההבדל בין ה - 2 מגה ל - 8 מגה הוא כל כך משמעותי שעדיף לחכות ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by Guyke,

שלום חברים ! ברשותי מחשב נייד של לנובו ואני מעוניין להחליף לו את הכונן הקשיח. אין לי כל כך מושג האם הכוננים הקשיחים בניידים מתאימים לכל נייד(לא חשוב היצרן) או שיש מספר תקנים ולכל יצרן תקן שונה. תודה למי שיכול לעזור .

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by maor676,

היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים