עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...

2. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב נייד שברשותי. הדגם הינו ASUS UX31A אשתמש במתאם SSD כיוון שהלוח אם של המחשב לא תומך באופן ישיר בשדרוג הכונן. האם ישנה מגבלה בסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN. ישנן המלצות לכונן 500GB מסוים? האם המתאם יתאים לדעתכם? אני מסתמך על מספר מדריכים שראיתי ברשת, לדוגמה: סקירה 1, סקירה 2 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by צחי_אל,

שלום, קניתי את הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8219 וקיבלתי הוראות התקנה עבור מחשב נייד בלבד. הוא קטן מדי בשביל להכניס למחשב(גם בslot של ה2.5 אינץ'). איך אני אמור לחבר אותו? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. במפרט מחשב שאני רוצה לקנות כתוב שיש כניסה שפורטה כך: USB 2.0 with E-SATA & Power Share ‎ לא כלכך הבנתי מה רוצים ממני ... מה זה אומר בדיוק? נשמע כמו קומבינה חכמה של אי סאטה שעובר ב יואסבי כמקור כוח חחח אבל תתאוריה אני ישאיר לי ומעדיף לשאול את אלו שכן יודעים

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by Kukishin,

הורדתי תוכנה בשם ACRONIS...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by גד :),

SAMSUNG SH-S222 מידע: http://www.samsung.com/my/consumer/pc-peripherals-printer/optical-disc-drive/dvd-w-drive/SH-S222A/RSBS/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec SONY OPTIARC AD-7200A מידע: http://www.sony-optiarc.eu/products/dvddrivesdesktoppcs/ad7200a.html מה עדיף? ולמה תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by HumanFly,

יש שמועות שרצות כי ענקית ה HDD סובלת מכשלי חומרה חמורים, שכן הורידה את אחריותה ל 3 שנים. האם רכישת HDD פנימי של סיגייט הוא מפגע וסכנה? אשמח להמלצה ל HDD במסגרת של 450 שקל איכותי ואמין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  8. היי, אני רוצה לאחד שני כונני SSD לכונן אחד, ז"א שהנפח של שני הכוננים יתאחד ויהיה שלם. אלו הכוננים שיש ברשותי: Samsung 120GB EVO850 - הכונן שכרגע נמצא במחשב ומותקנת בו מערכת הפעלה. SanDisk 240GB Plus - הכונן החדש שאני רוצה להוסיף. איזה RAID אני צריך לעשות כדי שהנפח של הכוננים יתאחד? חוץ מזה, ברגע שאני מאחד את הכוננים אני לא אאבד את החומר שיש לי בכונן שכבר מותקן בו הווינדוס, נכון? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xpl0it,

יש לי 2 דיסקים חיצוניים. אחד 80GB אחד 500GB הגיוני שהעברת וקריאת קבצים מהדיסק 500GB איטית יותר מהדיסק 80GB ? אני רוצה לוודא שלא עבדו עלי אני לא זוכר את הדגמים..על רמת העקרון...מה התשובה ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by אוריפ,

המקום הולך ואוזל לי, ואני שוקל לקנות הארד דיסק חדש. אני חושב לקנות אחד של 120GB (כך שבסך הכל יהיה לי 200 GB). חשבתי אולי לעשות איתו RAI Dיחד עם הדיסק קשיח הנוכחי שלי של 80BG. מה אני צריך בשביל לעשות RAID? הבנתי שצריך איזה שהוא בקר? אני לא רוצה להוציא עליו הרבה כסף, האם אחד זול יעשה את העבודה (אפשר המלצה?)? מה היתרונות של RAID על חיבור IDE רגיל ללוח? האם RAID ישפר את הביצועים? האם יש סיכוי לאובדן מידע במהלך פעולת הRAID? סליחה על כמות השאלות, מקווה שתעזרו, תודה!

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  11. שלום רב, לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או בפורום מחשבים ניידים, מכיוון שהבעיה היא חוסר נפח אחסון במחשב הנייד שלי. יש בנייד קשיח עם 250 ג'יגה בלבד - מה שמספיק לשימושים רגילים אך ברגע שאני רוצה לאחסן בו סרטים ומוזיקה המקום נגמר מהר מאד. שקלתי להחליף את הכונן במחשב אך הגעתי למסקנה שכנראה עדיף לקנות קשיח חיצוני. הקשיח מיועד לשימוש תדיר, בעיקר באכסון, ניגון מוזיקה וסרטים. אני מאמין ש- 500 ג'יגה יספיקו, אין לי צורך בהרבה יותר מזה. אני לא יודע לגבי החיבור של הכונן, במחשב הנייד אין לי חיבורי USB3 לכן קשה לי לומר אם יש לתת לזה עדיפות או לא (מדובר ב- elitebook 2560p של HP). אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף אבל מחפש כונן שלא יקרטע כאשר אני מנגן ממנו תוכן ואמין במידה סבירה. אם הח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  13. ראיתי שמדברים כאן על מחירים של פחות מ-800 ש"ח, בעוד ב-ZAP מצאתי ב-880 ש"ח וצפונה. אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש את הדיסק במחיר הזול ביותר (ישראל או חו"ל) תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי שתי דיסקים כל cd450mb איך אני מחבר את שתי הדיסקים לקובץ אחד של 900mb. תודה . בבקשה לרשום לי בפרטי כי שם אני רואה שהיית לי שאלה וענו לי תודה..

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום חברים יקרים! שוב אני חוזר אליכם לעזרתכם בכול הקשור למחשבים.. לאחרונה החלטתי לקנות הארד-דיסק נייד ויש לי כמה קריטריונים.. אשמח אם תעזרו לי! * 1-2 - טרה * שקט * אמין!! * איכותי * קל לשימוש (נתקלתי בכאלה שאפשר לבכות מרוב הסיבוך לעבוד איתם ) עד 500 שקל. אם עולה לכם משהו לראש אני באמת באמת אשמח לקבל המלצה חמה על דגם מסויים. ואיפה לדעתכם רצוי לקנות (פנדה נסגרו, ואייברוי והגדולות אני לא מתקרב גם אם יתנו לי בחינם) שוב אלף תודות, כי אתם תמיד עוזרים ושמחים לתת יד חן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, הדיסק הקשיח שלי WD120 כבר די ישן קרוב ל4 שנים והוא התחיל לקרטע לי בVISTA ולהרעיש. חשבתי לקנות את ה - SG ST3500320AS ב 275 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm או שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את WD 6400AAKS שלפי מה שהבנתי חוץ מזה שהוא יותר גדול הוא גם יותר מהיר מהSG ??? http://www.skypc.co.il/pl_product~WDC1210~7~0.htm תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. שלום, זה המפרט: CPU Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz 58 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‏‏‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 657MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH61WW (LGA1155 CPU 1) 40 °C Graphics CMC 22 W (1680x1050@59Hz) HP L1906 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 210 (EVGA) 77 °C Storage 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 37 °C 7GB Sandisk USB Ultra USB Device (USB) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. היי. מדובר ב1TB ש99% ממנו מלא במידע שאין לי איפה לגבות, ויש מחיצה ריקה של 78 ג'יגה מאותו כונן שההייתי רוצה לאחד אותה ללא איבוד מידע ב100%, אפשרי?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום, אני מחפש צורת איחסון שניתן לשים בה דברים לטווח ארוך, כגון מוזיקה, סרטים, סרטונים, משחקים, וקבצים שונים. בעבר השתמשתי בדיסקים לDVD, הם סיפקו את כל צרכי והיוו את האופציה הכי זולה. היום, לעומת זאת, נראה שכל ג'יגה עולה כ22~ אג' שזה גם המחיר של דיסקים קשיחים החל מ2TB. השאלות שלי הן כדלהלן: א. מקום האיחסון שלי יתמלא בקצב מדוד, אין לי צורך בכל כך הרבה מקום בטווח הקצר- האם מחירם של הכוננים צפוי לרדת בעתיד? בשקל/ג'יגה כונני ה3TB מעניקים את התמורה הכי גבוהה כרגע- אך בגלל קצב המילוי אני מניח שאעבור את 2 TB רק בעוד שנה-שנה וחצי, ואולי ייתכן שאז כל TB יעלה פחות מהיום וככה אני ארוויח יותר ממה שהייתי חוסך היום. ב. השימוש בדיסק, למעט איחסון, יכלול גם קריאה רציפה ממנו. ז"א כמו במחיצ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GMTK,

צריך אחד מהיר וטוב שלא יתקע בחיפוש וסרטים ושלא יגמגם ויעבוד חלק. היתי לוקח 4T אבל זה 1200 שקל לפחות שאפשר להביא כבר 2 כוננים של 3T שזה יוצא בסופו של דבר 6T. אשמח לדעות הבנתי שיש כאלה שמחולקות ל3 פלטות 2 ו1. מהירות לפחות 7200 סלד. וכמובן SATA 3 לא מאמין שמיצרים עדיין 2 קצת ישן. צריך גם שקט כן. אז תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by bebers22,

שלום אני מעוניין לרכוש SSD לצורך מערכת הפעלה תקציב עד 650 ש"ח נפח : 120/128 G לאחר בדיקה שערכתי אני מתלבט בין 3 עיקריים שח OCZ Vector 128G - 600 שח 650 - SanDisk Extreme 2 120G 690 שח-Samsung 840 Pro 128G הסמסונג פחות לכיוון שלי כי חורג מתקציבי ההבדלים העיקריים לפי מה שבחנתי בין OCZ ל- SanDisk הם באמינות (MTBF) כאשר סמסונג עם 2 מיליון שעות ו-OCZ עם 1.3 מליון שעות ארצה לקבל חוות דעת מכאלו שיש להם את המוצר או מכירים בעיות קריטיות בין במוצרים (בעיות אמינות / תאימות) הביצועים נכון להיום לא משחקים תפקיד מאוד חשוב כי כרגע אני עדיין עם Sata2 אך בעוד חצי שנה מבצע שדרוג ללוח אם ומעבד כך שאעבוד עם Sata3 בעתיד עם הכונן SSD. תרגישו חופשי להציע חלופות אם קיימות שלדעתכם טובות יותר או …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נגיד יש לי מחשב חדש, אני מתקין וינדוס XP, יש שם אפשרות ליצור מחיצה.. אבל אומרים שזה טיפה מסובך ליצור משם מחיצה.. עדיף דרך תוכנה MagicPartition אכן כך? אם כן, עדיין אפשר הסבר איך ליצור מחיצה בזמן התקנת וינדוס? ועוד שאלה קטנה.. אם גודל ההארדיסק הוא 500 ג"ב.. כמה כדאי להקצות מקום לכונן C ששם יהיה הוינדוס וכל שאר התוכנות.. ולכונן D ששם זה סרטים משחקים וכו'.. במידה ואני רוצה רק עוד מחיצה אחת, D תודה מראש!!! [=

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עדיין לא הבנתי...

• 3 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים