עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by carbo20,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של MAXTOR מותקן ועובד. קניתי דיסק נוסף SATA של WD . אני מחבר את כבל החשמל וכבל הנתונים ללוח האם.הביוס מזהה את שני הדיסקים הקשיחים. אך אחרי שה WINDOWS עולה הוא לא מזהה את הכונן החדש תחת MY COMPUTER . אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה את שני הדיסקים בלי הודעות שגיאה. איך אני מגדיר אותו על מנת להשתמש בו ? תודה ניר

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by Xebu,

שלום לכולם, בזמן האחרון אני עוסק בשדרוגים מינימליים של המחשב הישן (אני לא מעוניין להשקיע בו יותר מדיי שכן הוא ישן מאוד ועיקר השימוש שלי הוא בנייד) המחשב בעיקר עבור צפייה של תכני HD וכ"ו הלוח אם כמו כן ישן וישנם רק 4 חיבורים עליו PCI-E X16 PCI-E X4 ושני PCI רגילים חיבור הPCI-E X16 תפוס ע"י כרטיס המסך, ואני מעוניין להוסיף למחשב בקר של USB3 רוב הבקרים שמצאתי היו בשביל PCI-E X16, אבל היות שהוא תפוס אצלי, אז אני צריך להוסיף אותו למקום אחר.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לחבר אותו לPCI-E X4 או לPCI הרגיל? והאם יש בקר מסויים מומלץ? חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי כמעט למצוא בקר שמתאים לPCI רגיל - האם בכלל כדאי לחבר USB3 לחיבור PCI רגיל? אשמח לדעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  3. החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  4. יש לי בעיית תאימות בין הדיסק לבקר של הלוח, ועוד בקר SATA שלא מאפשר בוט של VIA VT6421A אז אני מחפש בקרש שכן מאפשר בוט יש המלצות?

5. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב 40125S lite-on ואני מנסה להשתמש בדיסקים של gpt 800mb והכונן מזהה אותם כ-702MB עידכנתי firmware מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  7. אני לא יודע מה כדאי יותר: שווה יותר לקנות קשיח אחד בעל מהירות גבוהה למערכת ההפעלה ואחד עם מהירות נמוכה יותר לאחסון או לקנות שני קשיחים עם מהירות גבוהה? חשבתי על מצב כזה: הקשיח שאני מתכנן לקנות כרגע הוא 1TB ועולה 271, אם אני קונה 2 יוצא 542 עכשיו, אם אני קונה 1TB שעולה 271, וקשיח של 2TB שעולה 402 אבל הוא איטי יותר יוצא סך הכל 643 שזה הבדל של 1TB בניהם עם סכום של 130 שקל הפרש..

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  8. קראתי את הביקורת החדשה "צורבי DVD - ההשוואה הגדולה" וראיתי שם שיש לצורבי דיוידי ממשקים משהו יכול לפרט להגיד לי איזה ממשק יש לצורב שלי? ואם זה משפיע על המהירות של הצריבה שלו או של הקראיה שלו? ואם אני יכול לשנות אותה לממשק יותר מתקדם? ואיזה סוגי ממשקים קיימים ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  9. שלום. רכשתי את הצורב הזה : LG GH20LS10 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מפרט המחשב שלי הוא : DVD Burner : LG GH20LS10 MB : MSI K9NGM3-FIH CPU : AMD Athlon 64x2 3800+ Memory : 2GB DDR2 OS : windows vista יש לי בעיה מוזרה עם הצורב הזה. הוא רק צורב אבל לא קורא שום מדיה שאני מכניס לכונן. כל דיסק שאני מכניס לכונן, לא משנה אם זה CD-ROM או DVD-ROM או סוג אחר (בקיצור, כל סוגי המדיה) אני שומע שהכונן קורא את הדיסק והנורה מהבבת אבל לא קורה כלום אחרי זה . כאשר אני מנסה להכנס לכונן דרך "המחשב שלי" ולנסות לגשת לכונן, המחשב נתקע ואני צריך לאתחל את המחשב. שוב, אני מצליח לצרוב איתו והצריבות מעולות ולא הורס ש…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by nils,

יש לי דיסק און קי של סאןדיסק 4 גיגה. פירמטתי אותו (לNTFS) והסרתי את כל הדברים שהיו עליו של סאןדיסק, עכשיו הוא כמו דיסק און קי רגיל שפותח כונן אחד. הבעיה היא שאם אני מחבר אותו למחשב שלי (ויסטה) או למחשב אחר (XP) לחיצה כפולה לא פותחת אותו ורק עם כפתור ימיני -> סייר אפשר לפתוח אותו. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  11. המכשיר נראה אחלה.. אמנם נראה קצת עדין אבל אחלה.. אבל בכל מה שנוגע למערכת - אני לא ממש מוצא את עצמי... מה גם שכל ההסברים עליה באנגלית שם ואגלית זה ממש לא הצד החזק שלי. אשמח לקבל פה קצת הסברים איך בדיוק פועלת המערכת הזאת ולא איך היא פועלת בחלק התיאורתי והיכן ניתן למצוא עוד תוכנות המתאימות למערכת הU3? תודה רבה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  12. שלום, יש לי הארדיסק של סיגייט 1 ג'יגה שהחל לארחונה לעשות קליקים. מה שמוזר הוא שהוא עובד בסדר גמור. אני קורא ממנו נתונים ומעתיק אליו והכל סבבה. עשיתי בדיקה של ווינדוס למצוא שגיאות ולא מצאתי וגם בדיקה עם Seatools ל-DOS ולא מצאתי שגיאות. מה שמאפיין את ההארדיסק שהוא לרוב בכלל לא בשימוש (משמש ככונן מדיה בעיקר לסרטים ומוזיקה) וכשאני ניגש אליו מהמחשב שלי הוא נתקע לכמה שניות כדי שהמחשב יניע אותו. מה שכן חשוב לציין שהקליקים הם חדשים ובעבר לא היו ומופיעים כל הזמן, גם אם אני ניגש אליו, גם אם לא וגם אם אני בכלל לא נוגע במחשב ואין תוכנה פתוחה אחרי כמה זמן הוא משמיע את הקליקים. האם תופעה זו מעידה על גסיסה של ההארדיסק? האם יש צורך להחליף אותו? כי בעיקרון הוא עובד בסדר זה רק ממש מחרפן או…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by itaysk,

יש כזה דבר? כמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  14. משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by ofir_16,

היי! אני רוצה לקנות מדיה דו שכבתית לצריבה ואשמח לדעת איזה מדיה מומלצת ואיפה אפשר לקנות? תודה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by Yaniv_Uzan,

תמיד אני רואה את זה בתוכנה של NERO ולא בוחר את זה אף פעם... מה זה בעצם? מה ההבדל בין דיסק MP3 לדיסק CD רגיל... תודה יניב

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by cold fire,

יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  18. מה ההבדל בין DVD-R ל- DVD+R ? ובכלל אני אשמח אם תוכלו לעלות את כל סוגי הדיסקים שלא יהיו שאלות בנושא הזה להבאה...

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by hck,

היי אני מעוניין להרחיב את הזכרון של הNokia 6230i, וראיתי שיש שני סוגי כרטיסים: MMC ו- RSMMC. מה ההבדל ביניהם, והאים שניהם מתאימים לסלולרי שלי? כמו כן על איזה חברה אתם ממליצים? ראיתי PQI ו- A-DATA.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by AvIv`A,

ההארד דיסק מזוהה בביוס (כסלייב) מזוהה באברסט ובמנהל ההתקנים (תמונות מצורפות) רק חבל שאני לא ממש יכול להשתמש בו מה לעזאזל הבעייה ? ויש איזה תוכנה שיכולה לפתור את זה או להגיד לי מה הבעייה? אברסט - http://planet.nana.co.il/avivas/everest.JPG מנהל ההתקנים - http://planet.nana.co.il/avivas/device.JPG המחשב שלי - http://planet.nana.co.il/avivas/comp.JPG כמו שאתם רואים אין זכר להארד דיסק החדש ( ה2 הקיימים זה הישן שפיצלתי ל2 יותר קטנים)

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by arpa,

שלום ברצוני לקנות הארדיסק חדש של 500 GB. אני מחפש המלצות מאנשים שקנו לאחרונה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by bomsa400,

היי יש לי דיסק חצי טרה שאני רוצה שיהיה לו גיבוי ברשת. כמה שאלות: * יש מישהו שנותן כזאת כמות של שטח גיבוי בחינם? או שאפשר לפתוח בו כמה חשבונות חינאמיים כדי להגיע לזה? * זה בכלל ריאלי עם UPLOAD כ"כ נמוך כמו בישראל?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אהלן האם אפשר ליצור 2 מערכי RAID שונים (1 ו- 0) על אותו זוג דיסקים? למשל אם יש 2 דיסקים בגודל טרה כל אחד, אז האם אפשר לחלק את זה כך ש100 ג'יגה מכל דיסק יהיו בRAID1 והשאר בRAID 0? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  25. בס"ד לאיודע איך קוראים לקבל הזה אז מקווה שתבינו זה הקבל האפור הרחב הזה קבל גדול שמחבר בין הארדיסק ללוח אם. זה שיש לו 3 יציאות- system שמתחבר ללוח אחד slave master קיצר זה הכבל שמחבר בין הארדיסקים (כונני גיגה)לבין הלוח אם. בטעות היום פירקתי את המחשב והפעלתי קצת כוח ושברתי את הראש של ה slave ושניסתי לחבר לבד את המסטר להארדיסק שבו יש את הxp המחשב לא עלה היה רק מסך שחור. יכול להיות שזה בגלל שהראש של הslave נשבר? ותגידו רגע יש חשיבות אם זה מחובר לp5 או לp6? לא חושב שיש לזה חשיבות. ויש לי עוד שאלה במחשב החדש שלי החיבורים של הההראדיסק שונים מהחיבורים של הישן בלי הכבל הגדול הזה איך אני יוכל לחבר בין שני ההרדיסק ולהעביר מידע מאחד לשני? ההרדיסק במחשב החדש מחובר דרך כבל אדום כזה של…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים