אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הלוח האם הוא: ASUS P7P55D-E יש לו חיבור ESATA לפאנל האחורי, אבל זה לא נוח, ובמארז יש חיבור ESATA קדמי ( HAF 932 ׂ) איך אני יכול לנצל את החיבור הקדמי במארז, או שזה לא אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5 אינצ' בעל נפח 500 GB. 1. אני מתלבט איזה ממשק - USB 2 או USB 3 בגלל שהמחשב שלי לא תומך בUSB 3 אבל אולי כשאני אחליף מחשב בעתיד זה עדיין ישמש אותי למרות שבשנה וחצי הקרובות אני לא אחליף מחשב. דבר שני מה ההבדל במהירות בין USB 2 לUSB 3? האם כל כך משמעותי? 2. אני מתלבט איזה חברה.. סמסונג , WD, או חברה אחרת.. 3. אשמח אם תציעו לי דגם של דיסק קשיח חיצוני מומלץ עד 300 ש"ח (כמובן 500 GB ו2.5 אינצ') תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
לפני כמה חודשיפ הבאתי לפה ידיעה על הטכנולוגיה ההולוגרפית. אמרו לי שאני חולם ושיקח עשור. אז.... הדגמה ראשונה של דיסק HD בגודל 300 גיגה מתחילה היום 18 באפריל :o :o :o :o :o http://www.cdfreaks.com/news/11673 http://sg.hardwarezone.com/news/view.php?id=1143&cid=10
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח נייד 500 GB ברמת מחיר של עד 300 ש"ח. ראיתי את הדיסקים הבאים : 1. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17178&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 3. http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות hd חיצוני בגלל הנייד חשבתי על זה כי יש בו גם יציאת esata מה אתם אומרים אם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20016
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי DOK של cruzer והוא מאוד איטי על המחשב שלי שיש בו ווינדוס 7. על שני מחשבים אחרים שעבדתי איתם הוא עובד בסדר גמור. מהיכן יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי DVD מתוצרת טושיבה במחשב נייד והוא הוגבל לאזור 2, אבקש המלצה על תוכנה שתשחרר את ההגבלה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי היום CRUZER EDGE 16GB ונוכחתי לראות שהוא איטי בטירוף - קורא לי בקצב של 14-15M/S כאשר יש לי CRUZER 8GB בן שנתיים שקורא לי בקצב 25-26M/S. בדקתי את הכוננים עם HD TUNE PRO. האם הדבר נראה לכם תקין או שאני צריך לממש את האחריות לגבי הEDGE? אשמח לחוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, אני צורב על לייט-און עם תוכנת נירו ודיסקים 24-40 של Mcd. 1. אמרו לי שכדאי תמיד לצרוב שתי דרגות מתחת מהמהירות המקסימאלית. זה נכון? 2. בממשק של הנירו ישנה תיבת סימון: Verify Data (או משהו כזה). מה היא עושה? 3. לפני כמה ימים קיבלתי הודעת שגיאה בשיחזור מתוך Cd צרוב - "cyclic redundancy check". מה המשמעות? 4. צרבתי כמה קבצי Wav בצורב של חבר מסוג LG. כשרציתי להעתיק את הקבצים למחשב שלי, חלק מהקבצים הועתקו מיד, וחלקם, המחשב העביר, והעביר, ...והעביר.... וכך הלאה עד שביטלתי את ההעתקה. והשאלה: למה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב משחק שיש בו שני דיסקים שיש בהם קובץ BIN אבל אין שום דיסק עם CUE? ואיך? ועוד שאלה: האם יש הבדל משמעותי בין-WD 80GB 8MB Buffer 7200RPM לבין WD 80GB 2MB Buffer 7200RPM? אני צריך לדעת זאת כיוון שיש לי את ה-2MB buffer ורציתי לדעת אם כדאי להתעניין ב-8MB, או ב-HD עם יותר יותר מקום.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ההפרש בין הצורבים הוא סה"כ 30 שקלים, רציתי לדעת איזה מביניהם מומלץ: Teac vs Lite-On תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חברים עזרה: יש לי את הבורד הנ"ל. יש לו RAID SATA של אינטל (מטריקס) ו-RAID של GIGABYTE ל-IDE. התקנתי עם RAID 0 של SATA באמצעות אינטל. אני לא מצליח לעשות שימוש בכונננים שמחוברים לRAID של GIGABYTE. לא במצב RAID ולא במצב ATAץ ה-WIN מזהה את הבקר בלי בעיה אך לא את מה שמחובר אליו. גם ב-BOOT ההודעה של הבקר אינה עולה. האם יש מגבלה על הפעלת RAID דרך ערכת השבבים? למישהו שי רעיון. יש לי כונן 200 GB IDE שחבל לי "לזרוק". עזרה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
Two hard drives in RAID array ? one bigger and faster hard drive ? what's the best to buy in order to achieve 160GB total storage and the fastest ...
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מדובר בצורב USB X52 (ברח לי עכשיו שם החברה) . כשצורבים מעט מידע על CD (בערך 200~100 מגה) המידע נצרב. אם מנסים לצרוב יותר מתחילות להופיע הודעות שגיאה בסגנון "Lost Fixation". זה נראה כאילו שהCD לא מצליח להתייצב על המסלולים החיצוניים של הCD. הבעיה מופיעה גם במהירויות צריבה נמוכות. מישהו מכיר את הבעיה הזו? יש פיתרון או שהלך צורב?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ש לי הארד דיסק 500 ג'יגה, כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה שנשארו בו רק 2 ג'יגה פנויים למרות שיש בו הרבה מקום פנוי ואני גם לא רואה את כל מה שיש בו למרות שאיפשרתי תיקיות מוסתרות וכשהוא מחובר ל-DVD אני רואה הכל, אני מסתכל ב-Disk Management וגם שם אני רואה אותו הדבר, אגב הוא מפורמט ב-FAT32 ואני עם WIN7 X64 אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון USB נייד בלי לצאת עם הרבה נזק, ויש את ה-Cruzer Micro של Sandisk ב-140 שקל ל-8 ג'יגה יש ב-DVD בסלון יציאת USB והשאלה שלי האם הקרוזר מיקרו מספיק מהיר בשביל לצפות בסרט ללא קרטועים ? בוא נחלק גם את השאלה לפי איכויות: -לגבי 720p -לגבי כל מה שמתחת ל-720p ובאיכות סבירה תודה מראש, לירן
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש SATA ומתברר שיש לו שתי אפשרויות לחיבור מתח.. אחד זה החיבור הרגיל של חשמל והשני זה חיבור דק כמו חיבור ה DATA שלו ורחב קצת יותר ממנו האם לחבר את שניהם? למה יש בכלל 2 אפשרויות כאלה??
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-