עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AmitDanan,

אני מחפש DOK של 64GB מ KSP, ראיתי שיש את Transcend JetFlash 530 64GB העלות שלו 185 שקל המחיר די נוח אבל יש לי את אותה חברה DOK של ה 32GB הבעיה בו שהוא לא יכול להכניס קבצים גדולים כנראה ממה שקבע היצרן.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  2. Started by jetman,

יש את הדגם הישן שלו בארץ, אבל עד לא מזמן התחלתי עם פרטי Hd והמקום מתחיל להגמר מהר, אני מכוון לגרסת ה 2טרה שלו, חוץ מסדרה של wd עם esata אני לא מכיר עוד,והsamsung גם בדגם הרגיל שלו זול משמעותית מכל חיצוני בגדלים שלו, אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by napolion,

אני מנסה, ולא מצליח!!! :s05: ניסיתי את התוכנות clon dvd ואת DVD Shrink ןפשוט רק הרסתי כבר איזה 8 מדיות (יקרות למדי....) אנא עזרו לי......... ???

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by OutRaGe,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 אני מחמיץ פה משו ?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. ההתלבטות שלי בין WD SATA 120 גיגה 8 מגה 3 שנים אחריות. לבין MAXTOR SATA120 מגה 8 מגה 3 שנים אחריות. אני חייב להחליט עד מחר בבוקר, לא הצלחתי למצוא תשובות ברורות בפורום, אם יש ממבחני ניסוי אשמח לקבל לינקים.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by moping,

היי! יש ברשותי כונן חיצוני WD 2.5 אינץ אני שומע שהוא עובד ללא רעשים מוזרים אך אינו מזוהה במחשב. ניסיתי להחליף כבל,לשנות יציאה אך ללא הועיל. הוצאתי אותו מהמארז שלו כדי לחבר אותו לחיבור SATA הרגיל שלו אך נראה לי שיש עליו מתאם: 1)האם ניתן לשלוף מתאם זה ללא פתיחה של הקשיח מלמטה? 2) קיים סיכון לפתוח את הקשיח מלמטה (הלוח הירוק)? 3) יש לי סט USB עם ספק קטן שמחברים לכוננים נשלפים,צורבים,דיסקים קשיחים ועוד האם קיים סיכון לחבר חשמל לקשיח 2.5 אינץ מהסט שיש לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by iSolt,

מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שיתמוך ב4K

9. השאלה כבר בכותרת... קניתי הארד דיסק sata 120G של maxtor והוא רועש כמו טרקטור...

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. יש דרך לתקן אותו במחשב אחד הוא לא מעלה את התוכנה ולא נותן להכנס זיכרון במחשב אחר הוא רושם לי שאני צריך לפרמט אותו וכשאני לוחץ לפרמט הוא רושם לי שאין אפשרות לפרמט יש איזה תוכנה לתיקון זיכרונות ניידים?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by PolyMorphizem,

אני שוקל לקנות כזה במחיר 350 שקל יד שניה עם אחריות האם הוא טוב ?? איזה מדיות עובדות איתו טוב?? האם PRINCO יעבוד ???

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by mr559,

שווה לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by kw,

איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by Real_Me,

יש לי צורב QUE! של חברת QPS, די חדש. עבד טוב בהתחלה, אבל כרגע בעייתי מאוד עם תקליטורי CD-RW. אחד מסוג PRINCO היה מצויין עד שהצורב סרב לזהות אותו. קניתי אחר של MAXEL והנה הצלחתי לצרוב פעם אחת וגם לראות את מה שנצרב בצורב עצמו אך מיד לאחר מכן שוב לא זוהה. אני מכניס אותו לכונן, יש התחלה של AUTORUN לשניה ואז משתתק. חוץ מזה יש לי בעיה כללית של MEDIA SPEED ERROR עם כל סוגי ה-CD-R שניסיתי, עם נרו הכי חדש. אני עובד ב-XP וניטרלתי את צריבת המערכת. התקנתי את העדכונים של XP לעניין הצריבה ואת ה-ASPI הדרוש, התקנתי מחדש את ה-FIRMWARE של הצורב. ניסיתי לראות מה קורה עם ה-DMA אבל לא מצאתי אופציה כזו לצורב במנהל ההתקנים. הלכתי לאתר QPS ולא ראיתי עזרה לבעיה הזו. בקיצור נדמה לי שעשיתי מה שאפ…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by hck,

היי אני מעוניין להרחיב את הזכרון של הNokia 6230i, וראיתי שיש שני סוגי כרטיסים: MMC ו- RSMMC. מה ההבדל ביניהם, והאים שניהם מתאימים לסלולרי שלי? כמו כן על איזה חברה אתם ממליצים? ראיתי PQI ו- A-DATA.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. שלום לכולם אתמול התקנתי windows xp על מחשב חדש יש לי דיסק קשיח 200GB WD אך המערכת זיהתה רק 131GB, לאחר סיום ההתקנה של ה-windows התקנתי sp1 ואז נכנסתי ל-disk mange וראיתי שישנה עוד מחיצה של 57GB השאלה שלי היא: 1. האם ניתן לחבר את החלק הנותר (ה-57GB) למחיצה הראשית, אני לא רוצה שני partitions 2. מדוע שתי המחיצות לא נותנות ביחד קיבולת של 200GB תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by SnakeBite,

שלום אני קונה מחשב סוף סוף בשעה טובה... ועד עכשיו הייתי סגור על WD לא חשבתי אפילו על maxtor אבל יש סקר שעכשיו פורסם באתר שעשה השוואה בין כוננים של 250gb ו maxtor יצא זוכה כמעט בכל הקטגוריות(אפילו שחבל שכונן של wd לא השתתף) וגם קראתי ביקורות על maxtor שהוא יותר שקט ומהיר ואיכותי... ורק בעיה אחת מפריעה לי...קראתי כאן על כל מיני בעיות שקוראות ב maxtor שאני לא מעוניין בלשון המעטה שיקרה לי... למשל: שהpartition נמחק או משהו כזה... או שה hd לא נדלק בכלל וכל מיני בעיות כאלה... האם תעזרו לי לבחור בין 2 הדגמים האלו "ותאירו את עיניי" עידו

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, לאחר 4 שנים ה HD הישן שלי הכריז על מותו הלוח אם שלי מבוסס SATA1 בלבד האם ה HD החדשים מבוססי SATA2 יעבדו עליו , כלומר האם ניתן לחבר HD-SATA2 על לוח SATA1. כמו כן אשמח להמלצות על דגם טוב אמין וזול, שנותן תמורה טובה לכסף בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by drumtroll85,

מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת על הכונן הזה (בעיות, המלצות...)

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. Started by devek,

שלום. יש לי הארד דיסק 500GB ואני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה. השאלה שלי כמה להקצות לכל מחיצה . לפני חודש בערך ניסיתי לעשות את זה ועשיתי שלוש מחיצות. 25,25 וכל השאר למחיצת אחסון וקבצים. שמתי לב שברגע שאני מחלץ קבצים במחיצה הגדולה זה נותן לי התראה ואומר שהתהליך לא יכול להמשיך כי במחיצה של המערכת נגמר המקום. אודה לעזרתם בנושא.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330/3 קראתי לא הבנתי למה לא עושים בדיקה למערך SSD עם RAID 0

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by iyehuda,

יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אני צריך בבקשה אתר אמין לגיבוי בענן שנותן שטח גדול יחסית(10GBׂ+ׂ) ובחינם. מעדיף לא לשפוך על זה כסף. אם אתם מכירים, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. Started by orese,

אהלן חבר'ה יש לי מחשב קצת ישן 4 שנים שהיה ממש מעולה בזמנו הוא עדיין עושה כל מה שאני צריך אבל בא לי קצת לשדרג חשבתי על כונן SSD אני מתחיל להתעסק הרבה עם עריכה ואם הבנתי נכון זה צריך לשפר את הביצועים בצורה ניכרת אני צריך את הידע שלכם בשתי שאלות אם הלוח אמ שלי בכלל יכול לתמוך בכונן? הדגם הוא MSI P35 PLATINUM ועל איזה כונן SSD בנפח של 60 ג'יגה אתה ממליצים? תודה רבה לינק למפרט של הלוח אמ http://www.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.