אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ראיתי את הדיסק הבא: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=377&pid=251 לטענתם אפשר להפוך את הדיסק והלייזר של הצורב מדפיס על הדיסק תמונה. מישהו היתנסה עם זה? איך זה עובד בכללי? הדיסק מיוחד? הצורב? או שילוב?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש כולל צורב 3520A וכשאני נניח פותח את המחשב שלי אז רשום על הצורב רק CD-R כשאמור להיות רשום CD-RW או משהו בסגנון וכשאני בא לצרוב בנרו באפשרויות הוא רק מעלה לי את Image Recorder שזה בעצם יוצר IMAGE של מה שאני רוצה לצרוב ב-HD. איך אני פותר את זה? זה פשוט נראה לי עניין של הגדרות ולא חומרה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש SATA ומתברר שיש לו שתי אפשרויות לחיבור מתח.. אחד זה החיבור הרגיל של חשמל והשני זה חיבור דק כמו חיבור ה DATA שלו ורחב קצת יותר ממנו האם לחבר את שניהם? למה יש בכלל 2 אפשרויות כאלה??
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אז הכותרת אומרת הכל בעצם, נגמר המקום ואני צריך HDD נוסף, אני בכוון של 2TB. אין לי כל כך צורך בניידות הדיסק ככה שלא משנה לי אם הוא יהיה גם פנימי, ושיהיה כמה שיותר זול =] תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, פירמטתי בטעות (בפירמוט מהיר) את אחת המחיצות בכונן. הצלחתי בינתיים לשחזר את הקבצים באמצעות התוכנה recuva אבל הבעיה היא שהתוכנה שומרת את הקבצים מחדש בתפזורת ולא בתיקיות מסודרות כפי שהיה קודם לכן. מישהו מכיר איזו שהיא תוכנה שיודעת לשחזר את המחיצה בדיוק כפי שהייתה? אגב, את הקבצים המשוחזרים שמרתי מחדש בכונן אחר ואני מקפיד לא לשמור כלום על המחיצה שפורמטה עד לשחזור מלא של כל הקבצים. תודה, תומר
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבה הסיפור הוא כזה פירמטתי את המחשב WIN 98 SE התקנתי את גרסת 5.5.9.9 וכשניסיתי לצרוב הכל הלך בסדר התקבלה הודעה שהצריבה נסתיימה בהצלחה אבל בפועל לא נצרב כלום. זה קרה גם בדיסקים ריקים ומלאים. ניסיתי את הגרסה המלאה 6.0.0.9 וגם שם זה לא עזר. נ.ב: ביטלתי את האפשרות שBOX של הסימולציה היה מסומן. הנה קובץ ה-LOG של הצריבה: http://tennis.bravehost.com/Log.txt תודה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/intel330/3 קראתי לא הבנתי למה לא עושים בדיקה למערך SSD עם RAID 0
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איזה תקן יבוא אחרי הSATA? או משהו יותר מהיר מSATA2?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן למערכת הפעלה ותוכנות. אני לא בטוח שאני צריך אבל בכל זאת הייתי רוצה להתייעץ המערכת כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרגע מותקנת מערכת הפעלה+תוכנות כאשר הכונן מחולק לשניים 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה ספק כוח Advanced Gold 650 W SWEEX ספק כוח כרטיס מסך Thermaltake 250 W
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
ההתלבטות שלי בין WD SATA 120 גיגה 8 מגה 3 שנים אחריות. לבין MAXTOR SATA120 מגה 8 מגה 3 שנים אחריות. אני חייב להחליט עד מחר בבוקר, לא הצלחתי למצוא תשובות ברורות בפורום, אם יש ממבחני ניסוי אשמח לקבל לינקים.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אפשר לחבר כבל נתונים של הארד דיסק גם לכונן אופטי (צורב וכו')? זה עובד על אותו דבר? אני מתכוון לקנות כבל עגול - זה יתאים? יש מצב שאפשר לבדוק על יד הוצאת הכבח מההארד דיסק וחיבור לאופטי - אם יחבר מתאים, לא אז לא!?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ויותר ספציפי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8211
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעייה,, הצורב DVD יכול לקרוא דיסקים וליצרוב ב NERO, אבל שאני בא דרך "המחשב שלי" ומנסה לעשות לחצן ימני ו"פתח" על הכונן אז באה השגיאה המצורפת... מה הבעייה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש דיסקים טובים לצריבה לצורב שלי. אני צריך למטרת צריבה של סרטים, פרקים של סדרות, מופעי סטאנד אפ, בקיצור הבנתם דיסק שיחזיק מעמעד הרבה זמן, הבעיה שאין תקציב ל-VERBATIM וסילברן לייין זה דיסקים חרא ממה ששמתי לב... אז מה יש ביניהם ?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
השאלה כבר בכותרת... קניתי הארד דיסק sata 120G של maxtor והוא רועש כמו טרקטור...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הקמתי מערך raid 0 של שני כוננים זהים WD5000AAKS וזו התוצאה היא נחשבת בסדר?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ב-150 דולר שווה לקנות? אני בטיוואן כרגע והמחירים פה הם יותר נמוכים מהארץ כמובן אבל האם שווה לקנות עכשיו או לחכות? דיסק של 25 גיגה עולה פה 9 שקל... מה אתם אומרים שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכוונה היא שלדיסק הצרוב יהיה מראה של דיסק מקורי. אני יודע שיש מכשיר מיוחד (+תוכנה כמובן) שיודע לעשות את זה. איך נקרא המכשיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב ב RSM ואני צריך HD. גודל של 1T מספיק בהחלט בשבילי עכשיו נשאר לבחור באחד שאמין ושקט אני יוזר ממוצע, קצת משחק, קצת עובד, לפעמים רואה סרטים ולפעמים מוריד מהאינטרנט (Bit Torrent) בדר"כ משאיר את המחשב עובד בלילה התקציב עד 500-600 ש"ח למרות שנרא לי שזה הרבה (לכן הדגשתי את ה"עד") מאוד רצוי שהיה אמין ככל האפשר לא מתוכנן Raid תודה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש RAID ל DOK ? ניתן לעשות RAID ל שני או שלושה DISK ON KEY ? כי זה נשמע די מבטיח במיוחד למיני לאפטופ
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
איך אני צורב ומתקין אותו? אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה די דחופה למען האמת בבעיה: היתה לי לפני כשבוע בעייה בהארד דיסק. בגדול גביתי קבצים חשובים של עבודות על דיסק, CD. מכיוון שחלונות וגם dos לא פעלו השתמשתי בלינוקס קנופיקס לייב סידי ובתוכנת הצריבה שם של kde צרבתי את הדיסק (ד"א זו הייתה ההתנסות הראשונה שלי בלינוקס ולא מוצלחת במיוחד). עכשיו, יש לי הארד דיסק אחר וחדש שהחלפתי תמורת הפגום ובאתי להעתיק את הקבצים חזרה ונתקלתי בבעייה. בווינדוס ה-CD שצרבתי רץ לאט ובקושי קורא את הקבצים ואי אפשר לא להעתיק או לא לצרוב אותם (מנסה לקרוא הרבה זמן ואז הודעה שאי אפשר להעתיק קובץ שמוגדר כמקור. למרות זאת אפשר לראות את כול הקבצים שעל הסידי) לפני זה שכחתי לציין שעם הכנסת הדיסק פועל אוטורן?! ומנסה לסרוק את הקבצים שעל הדיסק ולא מ…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-