אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לקחתי את ההארד דיסק הישן והוספתי למחשב חדש וכעת הוא לא עובד אבל הוא מזוהה.ההארד דיסק החדש הוא של 320 גיגה והישן של 80 ואיך שהבנתי לוינדוס XP יש מגבלה של שהוא לא יכול לקלוט יותר מ300 ומשהו גיגה על המחשב.האם יש איזשהו PATCH שבזכותו אני אזכה להפעיל את שתי ההארד דיסקים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מייל ב YAHOO אשר נותן אפשרות לאיחסון ללא הגבלה. איך אני יכול להעלות אליו מידע יותר מ10M שישאר שם לצורך גיבוי וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, יש לי צורב Samsung SH-S203B. אתמול צרבתי על דיסק רב פעמי (CDRW) שצרבתי עליו מספר רב של פעמים והבחנתי בריח שרוף מהדיסק לאחר הצריבה וכן ריח שרוף במהלך הצריבה. ניסיתי לצרוב במחשב אחר עם צורב אחר (NEC ND-3550A) וגם הבחנתי בריח שרוף מהמדיה. יכול להיות שזה קשור למדיה? כי הרחתי מספר מדיות לפני הצריבה והיה לחלק מהן מעין ריח לוואי. יכול להיות שהריח הזה בשילוב עם התחממות הצורב יצר אשליה של ריח שרוף? מדובר בצורב חדש (הסמסונג) שנקנה ממש לאחרונה. כבר החלפתי אותו פעם אחת כי הראשון לא היה תקין (לא קרא/כתב) ולא בא לי לחזור שוב לחנות. יש אפשרות שזה תלוי בסוג המדיה או בהתאמת המדיה לצורב? כי אחרי זה ניסיתי מדיות אחרות (לדוגמה DVDRW של VERBATIM) ולא הבחנתי בריח שרוף או בריח לוואי כלש…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה תודה מראש לכולם !!!!!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATA הצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו. לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט. איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B לאחר צריבה הסרט יצא תקין אבל אי אפשר להעתיק אותו למחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם משהו יודע אם אפשר לקנות אותו כבר בארץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, עוד ימים ספורים יגיעו אליי שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. לעת עתה אתקין Windows XP Home, בהמשך, אני מניח שלאחר יציאת SP1, אעבור לויסטה. אני יודע ששני כוננים שכאלה יעניקו לי די מקום, אך לשם יעילות עבודה עם המחשב, אשמח לטיפים בנוגע לחלוקת כונן; 1) כמה להקצות למחיצת C, לשם נוחות בהמשך עם ויסטה? 2) האם אתם מתקינים תוכנות / משחקים במחיצות נפרדות, על אותו כונן בו מצויה מערכת ההפעלה? 3) האם כדאי להתקין תוכנות / משחקים בכונן נפרד, בו לא מצויה מערכת ההפעלה? 4) אילו חלוקות יכולות להיות יעילות למהירות עבודת המערכת / תוכנות / משחקים, נוחות פירמוט והתקנה וכו'? אשמח לטיפים, רעיונות ולדעת כיצד מחולק הכונן שלכם. ת'רד שיכול להיות שימושי גם לגולשים נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שראה את ההודעה שלי לפני שבוע, אז עכשיו זה סופי ואני לא אחכה לבחור שחשבתי לקנות ממנו... צריך ייעוץ אחרון לפני קנייה, על איזה צורב אתם ממליצים מהבאים: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4770 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=519209 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=H62N http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=20A1S http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=S183A תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, מת לי ה NEC והמחליף שלו (OPTIARC) הלך לאיבוד בדואר בדרך לתיקון בחנות - צריך אחד חדש! ולא NEC! חשוב שיהיה אמין ושישרוד הרבה זמן כי נמאס לי כבר מהצורבי DVD הזבל האלה, ושיחובר בתקן SATA כי החיבור PATA שעל הלוח רחוק מדי מהכונן. תודה! :-*
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי הארד דיסק שעובד אחלה אבל הוא עושה רעשים כאילו כמו צורב בצריבה אבל הוא עובד טוב ... והוא מגיע לי ל - 48 מעלות במאמץ לפעמים ובמנוחה 38-42 ... לפי הרעשים שהוא עושה + הטמפרטורה זה אומר שהוא לא טוב ?.. אני לא יודע למה הדיסק הקשיח שלי מגיע לטמפרטורות כאלו גבוהות ועוד קריר אצלי במארז ... ויש לי אחלה מארז ... ניסיתי לשים מעליו מאוורר 80 מ"מ וזה לא עזר ... אז שמתי את המאוורר מתחתיו וגם לא עזר ... יעני בדקתי עם Everest והטמפרטורות לא ישתנו כששמתי את המאוורר למעלה וגם לא ישתנו כששמתי את המאוורר מתחתיו =\ אם אני שם מאוורר במקום שיש בציור מרובע בצבע אדום אז המאוורר שבציור הוא מרובע ירוק לא "מעיף" את האוויר שהמאוורר האדום מוציא אל הארד דיסק ?.. הציור בחתימה שלי …
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד (של HP) שיש לו חיבור HDMI והשאלה שלי היא מה נותן לי חיבור זה? האם זה אומר שבמידה ויש לי על המחשב סרט באיכות HD אז אם אני אחבר את המחשב למסך שתומך ב HD אז אני אראה על המסך את הסרט באותה איכות? בנוסף, קצת הסבר על HD ועל Blue Ray ועל ההבדל בינהם לא יזיק. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.2send.us/uploads/8622691c38.JPG בהתחלה הפכתי את זה לNTFS ואז ניסיתי לעשות MARGE אבל זה לא הציג לי כונן אחד (L)... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-