עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Or ei,

יש לי סידי ,צורב,ושני הרדיסקים איזה צורה הכי כדאי לסדר אותם ? צורב (SLAVE)והרדיסק ראשי (MASTER) פרימרי סידי (SLAVE) והרדיס משני (MASTER )סקונדרי ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Infection,

שלום, החל מאתמול הDOK שלי הפסיק לעבוד בDVD או בטלויזיה במחשב הוא עובד הכל טוב ויפה, אבל בDVD ובטלוזיה הוא לא קורא כלום, תמונות שירים סרטים(avi) בעבר הוא קרא לי הכל, יש סיבה לזה?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by generalA,

שלום אנשים 1) איזה צורב יותר חדש בשוק ? LG GSA-H10N או LG GSA-H22N ?? ומה יותר מומלץ לרכישה כשהמטרה העיקרית היא צריבה (והרבה) של דיסקים DVD-+R ??? (2 משהו נוסף... מה יותר כדאי (המחיר לא מהווה גורם כאן) GSA-H22NB או LG GSA-H22N ??(חשוב מאוד !!) תודה !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לבדוק כי אני שומע רעשים מוזרים ב HD שלי... והוא דיי מקרטע גם בזמן האחרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by panic,

קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  7. החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה

8. Started by Silent Assassin,

מדובר בהעלאת מהירויות הצריבה. אז נכון שבאמת הגענו למהיריות גבוהות,שבהן המדיות לא מחזיקות מעמד אבל יש עוד דרך להגביר את מהירות הצריבה! פשוט , להוסיף עוד עין צורבת. וככה לא מסתכנים בפיצוץ המדיה ולא מורידים את איכות הצריבה! ) מה אתה אומרים?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by nimrodim,

טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  10. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. קניתי למחשב נישן שלי הרדיסק WD 20GB 5400RPM. אני רוצה להעביר את כל מה שיש לי מההרדיסק הישן (6 GB :) אל החדש כולל הווינדוס וכולל הכל. יש איזשהי דרך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ido-nava,

יש לי כונן קשיח נייד של Transcend מדגם ts2tsj35t3. לא נגעתי בו כבר כמה חודשים, אך היום כאשר ניסיתי לחבר אותו למחשב, האור הכחול שעל הכונן דלק אך הכונן לא הגיב כלל (בוינדאוס אין שום התראה על חיבור כונן כלשהוא וגם לא במנהל ההתקנים). ניסיתי להחליף כניסות USB ואף לבדוק על מחשב נוסף. מישהו מכיר את הבעיה ? עריכה- כנראה שהבעיה היא בספק כוח שלא שיך לו (מה שמחובר אליו זה 5V2A והוא דורש 12V2A). תודה בכל מקרה.

13. מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Riddle_Ace,

יש לי מכשיר מוטורולה E-1 ואני רוצה להרחיב את כרטיס הזיכרון שלו. אני רוצה לקנות כרטיס זיכון של ג'יגה, אבל סוג כרטיס הזיכרון שלו זה transdisc ולא ממש מצאתי כרטיסי ג'יגה לכזה סוג... ראיתי שגם יש miniSD שמאוד דומה וכן בא בגרסאת 1 ג'יגה. האם זה אותו סוג זיכרון? אני יכול לקנות כרטיס miniSD למכשיר שכרגע מקבל transdisc ולצפות שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by cohena11,

שלום, אני מעונין להרכיב עמדת מחשב לפי המפרט הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521193.0 מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו בליסט של חנות מחשבים רגילה, מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Polk,

ההרדיסק שלי מחולק לשתי מחיצות. למה כשאני מעתיק איזה קובץ גדול ממחיצה אחת לשניה, ואחרי זה משווה את הגדלים שלהם, ה-SIZE שלהם יוצא אותו הדבר, אבל ה-SIZE ON DISK יוצא קטן בכמה ביטים בהעתק מאשר בקובץ המקורי? כשאני מעביר מהארדיסק אחד להארדיסק אחר שיש לי, זה לא קורה. היכן אובדים הביטים האלה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Dana_s,

שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  19. האם usb disk on key נמחק עם המגנומטר בכניסה לקניונים ?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  20. יש לי כונן קשיח IBM GXP 30GB 7200/UDMA100 . מערכת קבצים NTFS על WIN XP. בן שנתיים. הוא מחובר עם UDMA100 שעל הלוח ובפוסט מראה שהבקר מזהה אותו. (לוח A7V - אפשר לראות במפרט) לכאורה הכל בסדר... היום עשיתי איחוי ואח"כ הרצתי בדיקת ביצועים באמצעות SiSo Sandra2002, וחשכו עייני: הנתונים שלו מראים שהוא יותר איטי מכונן שעובד ב-ATA66. איך זה ?! :AR15: בעיה/קושיה נוספת: ב-Device Manager כתוב שהוא SCSI. למה זה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by itail,

אהלן, אני מתלבט בין שני כוננים חיצוניים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347&CatCode=405 כונן 500GB התומך רק בUSB2.0 לעומת זאת ראיתי שיש גם את הכונן הבא: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=WDC1234&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE התומך גם בUSB2.0 וגם בFIREWIRE800. 1) האם FIREWIRE מהיר יותר מUSB2? 2) האם החיבור בFIREWIRE יהיה נוח באותה מידה (PLUG AND PLAY) כמו בUSB? 3) יש איזה חסרונות/יתרונות אחרים בין הממשקים? תודה רבה! איתי

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. ניסיתי לצרוב משחק ששוקל 8GB על דיסק דיוידי דו שכבתי הצורב שלי קרא והכל..אבל המשחק לא פעל לי בפלייסטישן הוא התחיל לעשות קולות וכל מיני ולא העלה את המשחק.אז שמתי את הדיסק במחשב כדי לראות מה לא בסדר והיה רשום לי שהדיסק תופס רק GB3.97 וכשחשבתי על זה בצריבה בנרו היה רשום שהוא מתחיל לצרוב את השכבה השנייה אחרי שצרב את הראשונה אבל זה כבר הגיע ל100 אחוז והוציא לי את הדיסק לא הסתכלתי אם הוא רשם לי הערה או משהו כי מיהרתי לשחק ,ההשערה שלי שהוא לא צרב לי את השכבה השנייה ולכן המשחק לא פועל. השאלה שלי היא האם צריבה על דיסק דו שכבתי שונה מצריבה על דיסק דיוידי רגיל?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. ראיתי כמה אזכורים באינטרנט לכך שלווינדוס xp באופן עקרוני אין דרייברים לsata, ושיש לעשות split stream של הדרייברים לתוך דיסק ההתקנה. דבר זה תמוה בעיני, כי אני התקנתי עכשיו ווינדוס xp sp2 ישן על הארדיסק SSD שמחובר כמובן בממשק sata. כמובן שאחרי ההתקנה עדכנתי את הווינדוס, אבל לא נגעתי בדרייברים של הממשקים. במנהל ההתקנים מופיעים אזכורים אך ורק לIDE. מישהו יכול להסביר לי למה אנשים מתקינים דרייברים של SATA, כאשר זה פועל ללא בעיה בלעדיהם? אולי דרייברים שכאלה יגרמו לכונן לעבוד מהר יותר? אציין שהביצועים של הSSD יפים, אבל לא מהירים כמו שהייתי מצפה. מהירות הקריאה בHDTUNE היא בערך 110 מגה בייט לשניה. הכונן הוא ocz 60GB agility3. האם יש קשר לדרייברים?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by tom.09,

שלום לכולם, יש לי עסק ביתי של עיצוב גרפי, כרגע אני מגבה את הכל דרך ה-Time Machine הבעייתי משהו שבא עם ה-Mac ע"ג דיסק חיצוני. הייתי רוצה בבקשה המלצה למערכת גיבוי נורמלית, אני לא עובד עם קבצים מאוד כבדים אז אני מניח שאין צורך ביותר מ-2TB נפח. יכולים לעזור? תודה, תום

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by Bug,

הבעי היא כזאת. יש לי מחשב אחד ישן שכבר קרוב לשנה משמיע רעשי "טרקטור" (:s05:). הרעשים לא קבועים, לפעמים יש ולפעמים אין. כשאני נותן מכה קלה בקידמת המארז הרעשים מפסיקים לכמה דקות וממשיכים שוב. מה פירוש הרעשים והאם יש דרך להפסיק אותם? תודה

• 8 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.