אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים ויש לו רק חיבור IDE אחד מה שאומר שאני יכול לתקוע רק 2 הארדיסקים ATA ויש לי הרבה יותר ואני אשמח לחבר את כולם כולל האפשרות לעשות בוט מכל אחד מהם. מה אני צריך לקנות כדי שזה יתאפשר לי? ומה ההבדל באיכות ובמחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב שמקונפג עם SATA AHCI (ולא, אין לי כוונה לשנות את ההגדרה לLEGACY) הכנתי דיסקט עם הDRIVERS של INTEL לAHCI שמתאים ל ICH8R שהוא הצ'יפסט שיש לי ואני מתקין אותו בעזרת F6 בזמן התקנת הXP בכל זאת הXP לא מזהה דיסקים (יש לי שם 3 דיסקים, שלושתם עובדים באותו SETUP תחת LINUX) (ניסיתי גם עם SLIPSTREAM אבל כנראה שלא הכנתי אותו כמו שצריך, ימח שמם MICROSOFT שחייבים לעשות דברים בסיסיים כל כך מסובכים) אם יש רעיונות "מקצועיים" אשמח לשמוע כרגע הכיוון שלי - שלא רציתי להגיע איליו, הוא להתקין VISTA [צמרמורת]
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ואם מישהו יכול להסביר איך הם נוצרים תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של liteon ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי דיסקים של די וי די וגם לא צורב דיסקים של די וי די ולעומת זאת דיסקים רגילים הוא קורא וצורב חופשי בלי שום בעיות. יש לכם מושג אולי מה התקלה ואיך אפשר לתקן או שכדאי לי להחליף צורב ??
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ברשותי צורב מסוג DVD RW NEC 3550. האם מישהו יודע באילו סוגי מדיות הוא תומך? (הכוונה דיסקים לסרטים, לא למוסיקה)
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמתי דיסק X16 לצורב שלי : LG H10A והוא צרב X16... איך? הוא יכול לפי הנתונים רק X12... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב כמה סרטים לתוך דיסק dvd והבעיה היא שהסרטים עושים בעיות כמו :בעיות בתצוגה, דילוג על קטעים, סרט תקוע ושאין סאונד איך אני פותר את הבעיה- הסרטים מקודדים ל-xvid, ערכתי אותם ב-virtual dub , סוג הקובץ הוא avi בבקשה אני כבר שנים מנסה לפתור תבעיה הזאת!!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי צורב LG GSA-4163B והמגש שלו נדפק לי. הצורב מנסה לפתוח אותו, אבל לא מצליח. המנורה מהבהבת בטירוף בינתיים שהוא מנסה לפתוח את המגש. אפשר לפתוח אותו רק אם דוחפים סיכה לחור המתאים כשהמנורה מהבהבת. רק אז הוא מצליח לשחרר את המגש ולהוציא אותו. יש דרך לתקן את זה? או שהדרך היחידה היא לקנות צורב חדש? זה פשוט מעצבן בטירוף (וגם אני כל הזמן מאבד את הסיכה המ****ת הזאת )
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן והווינדוס אצלו כבר לא עולה ויש בו כמה דברים שאני רוצה לגבות לפני שאני נפטר ממנו לגמרי אולי אני יכול לקחת ממנו תהארדיסק למחשב החדש ולחבר אותו איכשהו ואז יהיה אפשר לחלץ ממנו מידע?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב מסוים 2 הארד דיסקים,ומשהו מוזר קרה לאחר הפירמוט הכונן שנקרא כונן C: והכונן D: התהפכו ז"א שבכונן D: יש את הווינדוס אבל כשאני מוציא את כונן C: זה נותן שגיאה NTLDR משהו כזה, מה אפשר לעשות על מנת להוציא כונן אחד אבל להשאיר את השני עם הווינדוס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
זה הטכנלולוגיה שניתן לצרוב באמצעותה 8 גיגה? מה מיוחד בצורבים האלו? והאם כמו ששמעתי צריך להוך את הדיסק בזמן הצריבה (למרות שנשמע לי מופרך ביותר)?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד צורב DVD הכי טוב ולא נדפק ראיתי כמה אשכולות סמסונג אסוס ל'גי ועוד.. אין לי מושג איזה מומלץ צרוב? מהירות דיוידי כפול 20 ומעלה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הצורב (SONY DVD RW DW) לא קרא את הדיסק, הדיסק נראה מצויין, בלי שריטות. ניסיתי שוב ושוב, כל פעם מכניס ומוציא את הדיסק, בודק אולי הוא לא יושב טוב וכו'... ואז נשבר לי לנסות והוצאתי את הדיסק - על הדיסק הופיעו שרידי חומר לא מזוהה, בהתחלה זה נראה כמו סדקים, שיוצאים ממרכז הדיסק, אבל אחרי השוק הראושני שלי נגעתי בהם והם כמו גומי, או... סיליקון קשה, הם נמרחים משהו. משהו יודע מה הולך לי בצורב, אני מפחד להכניס דיסק אחר לשם והדיסק עם החומר הזה עליו חשוב לי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי אנשים לפני שבועיים קניתי דיסק חדש של seagate baracuda 320 G התקנתי עליו וויסטה הכול טוב ויפה ועובד פתאום היום מסך כחול ומאז המערכת לא עולה המחשב לא מזהה את הארד דיסק אין לו זימן בביוס וגם בתחילת תהליך הפוסט הוא לא מזוהה יכול להיות שהדיסק הלך לי אחרי שבועיים ???? יש לציין שלפני חודש קניתי הראד דיסק של אותה חברה 250 ג'יגה והחזרתי אותו כי הוא היה מרעיש אז עכשיו 320 ג'יגה הולך אחרי שבועיים ??? מה עושים ? יש למישהו רעיונות למה הלוח ביוס לא מזהה לי את הדיסק ? אגב הארד דיסק SATA2 על לוח MSI מעבד קונרו 6300
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-