אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אין לא מושג מה ההודעות האלה מה לעשות Nero alcohol120
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הורדתי סרט DVD FULL לא הRIP...בעיקרון צריכה להיות לי בחירת שפה וכל מיני כמו בסרט DVD מקורי אני צרבתי DATA רגיל וזה לא נתן לי לעשות בחירה זה מראה לי את האייקונים של הבחירה כאילו זה חלק של הסרט [טריילר או משהו...] שוב..איך לצרוב טוב שזה יעבוד? -תודה. מקווה שזה המקום הנכון... :s05:
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לנו מחשב ממוצע של 3 שנים עם 80 GB... רק שזה לא מספיק. האם ואיך אפשר להוסיף דיסק קשיח נוסף במידה והשגנו אחד (של 40 GB, רגיל) ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב ולא מזהה ת'צורב. חזרתי ברוורס לכונן הדיוידי הישן שלי שעבד כדין, גם לא מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח מגיע אליו, יש עצה גואלת?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל לאחרונה עלה לי זיכרון מהרדיו דיסקים הישנים שהיו ברכבים פעם אשר לא היו קוראים צרובים וזה הכניס אותי לאיך בדיוק הרדיו דיסק הבדיל בין דיסק מוזיקה מקורי לצרוב? האם זה השיטת צריבה\מדיה\מהירות? כמו כן, איך דיסק שאתה לוקח ועושה לו אימג' 1:1 יכול להיות הבדל בין מקור להעתק? תודה לעונים ;D נ.ב, שיהיה ברור שזה למטרת ידע כללי(לא בטוח שיש משהו לא חוקי בשאלה, אבל בכל זאת...) ולא ידעתי איפה לשאול =]
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן יש לי HD חיצוני שהכל היה בסדר איתו עד אתמול. פתאום כשאני מנסה להיכנס לHD אני מקבל הודעת שגיאה. חשבתי שהוא הלך, אבל מסתבר שהוא עובד חלק על המחשב השני. ניסיתי כמובן להחליף לחיבורי USB אחרים במחשב הסורר אך ללא הועיל. ההארד דיסק מופיע ב- DEVICE MANAGER וגם ב- MY COMPUTER (אבל ללא האייקון הקבוע). לפני שאני עושה פורמט אשמח לקבל כל הצעה. אגב, יש לי XP במחשב הבעייתי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר בדיקת מספר תוכנות שיחזור דיסק קשיח אשר לא שיחזרו את רוב המיידע שלי אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר תוכנה רצינית אשר תוכל לשחזר מיידע מהדיסק קשיח שלי תוכנה שיודעת לשחזר לאחר פירמוט או פירוק מחיצות או וירוס וכשלים אחרים אשמח לכל עזרה שהיא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים, אחד מדגם ST3500418AS והשני מדגם WD5000AADS. אני משתמש בטכנולוגית RAID-0 SATA לצורך שיפור ביצועים. מקריאה באינטרנט הבנתי שה-WD מהסדרה הירוקה מאוד איטי, לכן אני מתלבט לקנות עוד ST ולהשבית את ה-WD. רציתי לשאול האם מדובר בשיפור משמעותי וניכר לעין? ודרך אגב אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין הירוקים לכחולים?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום , ברשותי במחשב הנייד כונן 840EVO 250GB. כרגע יש בכונן 20GB שהם בעצם מקום על הכונן שאינו מפורמט. האם זה מספיק כ-OP ? האם בכלל יש סיבה להשאיר סתם מקום לא מפורמט בכונן ? (שאגב לא קרוב להיות חצי מלא, וישאר ככה פחות או יותר). הבנתי שזה אמור לשמור על הכונן איכשהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם? אשמח לרעיונות/הצעות אין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי דיסקים של 900 מגה ואני רוצה לצרוב מעל 700 מגה בנרו... משום מה הוא מזהה את הדיסק רק כ 700 מגה ולא נותן לי לצרוב יותר... איך אני יכול לצרוב 900 מגה? יש לי צורב DVD של NEC
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לא, אין בחיפוש לגבי הלוח המסויים הזה. ;D לנושא- יש לי עכשיו שני כוננים זהים ואני חושב לחבר אותם במערך RAID. כל כונן הוא 10GB, ATA66, 5400RPM. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה בדיוק נותן והאם לאחר חיבורם ברייד אני אראה את שני הכוננים ככונן אחד? ואם אפשר אז הסבר מדוקדק איך לחבר כוננים ב RAID בלוח אם 7VRXP. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים , ;D מה שלומכם ? אני מחפש בנרות חנות זולה באינטרנט שמוכרת את הצורב X16 של BENQ דגם DW1620 . מישהו מכיר חנות כזו כי בזאפ מגיעים רק ללמיר שמוכרים אותו במחיר ממש מופקע . תודה לכל העונים . נ.ב. @Integral : שמח לראות ששינית את דעתך לגבי ה DW1620
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מי עדיף - HD501LJ של סמסונג או aaks של wd? חשוב לי שיהיה מהיר ושקט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בא בקשר לכתבה באתר: https://hwzone.co.il/main-computers/בפעם-הראשונה-כונן-ssd-של-טרה-בייט-מ-western-digital-במח/ ברצוני לדעת אם הוא גם תומך במחשב נייח? מאחר שראיתי באתר של אמאזון שכתוב רק LAPTOP תודה!
-
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שניסחתי נכון, אני אפרט, האם יש הבדל משמעותי בין אם יש לי הארד דיסק 1 מחולק נגיד ל 2 כוננים אחד 20GB והשאר נגיד 180GB ה20GB לווינדוס ה 180GB לשאר. לבין אם יש לי הארד דיסק אחד לווינדוס נגיד 40GB ואחד לשאר 200GB ? תודה. [אני שואל כי יש לי עכשיו הארד דיסק אחד מחולק ל-2, ושמתי לב שעכשיו כשאני מוריד על מהירויות גבוהות ובאותו זמן סתם מחפש משהו במחשב, עושה פעילויות כמו חיפוש במסד נתונים, אז המחשב ממש ממש ממש איטי, והמנורה של ההארד דיסק על המארז דולקת כמו מטורפת, האם זה בגלל שיש לי הארד 1?] תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קנייה של הארדיסקים פנימיים 2 טרה לעבודת עריכת וידאו באמת ה WD BLACK יותר מהיר ועדיף למרות המחיר הגבוהה? (מול סיגייט) הרי כולם 64 מגה באפר יש לו דגש אמינות? דבר נוסף- יש הבדל בבניה/מהירות בין 2 ל 3 טרה בסיגייט ברקודה? (הבנתי ש 2 פלטות פחות אמין) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת ואני לא מדבר על מקרים שנשאר 100 MB פנויים בואו ניקח לדוגמא HD של 80 ג'יגה ושל 20 ג'יגה, בשניהם יש 17 ג'יגה בשימוש והם עובדים על אותה מערכת מחשב יהיה הבדל במהירות בין שני המקרים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני צריכה להחליף במסגרת אחריות כונן סידי של LG שמת והאפשרויות שלי הם סמסונג או בנק... איזה עדיף? תודה, חציל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-