אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
היי יש מבצע באופיס דיפו שיש על ההארדיסק הזה מחיר ללא תחרות 600 שקל ושנתיים אחריות. יש לי נסיון טוב עם דיסקים לצריבה של וורבטיים, אבל לא שמעתי עליהם בכלל בתחום ההארדיסקים. האם הם מייצרים את הדיסק עצמו? ואם לא, מי בדיוק ייצרן הדיסק ובאופן כללי הייתי רוצה לדעת אם זאת עסקה משתלמת וכדאי והאם המוצר אמין איכותי וטוב.. למידע באתר הרשמי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה לדיסקים SATA כמובן. אני פשוט מבולבל בגלל סדרת ה RAID של WESTERN DIGITAL. מה ההבדל בין הדיסקים האלה לכל השאר?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים! ניר.
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, בעוד כמה ימים יגיע המחשב החדש שלי- ואיתו, 320GB של הרדיסק.. מעולם לא מילאתי כזה גודל של הרדיסק אבל השקעה בכונן כזה נראתה לי הגיונית בהתחשב בגודל הקבצים ההולך וגדל בקצב מהיר יחסית בימינו. עם המחשב הנוכחי אין לי בעיה- 40GB הרדיסק פנימי שמחולקים ל15 למערכת ו25 לכל השאר, 160GB הרדיסק חיצוני במחיצה אחת.. עם המחשב החדש, אני מוציא את ההרדיסק החיצוני שלי מפעולת השימוש הסדירה במחשב.. כשאני אפרמט אותו, תהיתי לעצמי איזה גודל מחיצות לקבוע.. כמה שאלות לי אליכם: -האם אפשר שווינדווס והתוכנות הקשורות למערכת יהיו באותו כונן? -הזיכרון הווירטואלי צריך להיות על כונן אחר? -מה הנפח הכי גדול שכדאי להקציב למחיצת מערכת? אני חשבתי על 30GB.. -איך לחלק את השטח שנשאר? ראיתי פה באיזה אשכול שהצי…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
התקנתי הארד דיסק במחשב, עם חיבור SATA. כשנכנסתי לווינדוס הוא זיהה את ההארד דיסק (של היטאצ'י) אבל לא הופיע לי שום כונן במחשב שלי. איך אני גורם לו להופיע במחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן... לא מזמן התחדשתי בלפטופ של HP DV6458SE ואני צריך כונן חיצוני.... אני מכיר את ה WDG1U3200E, למרות שכשראיתי אותו הוא עשה בעיות לחבר שקנה... תאירו את עיני... :
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום , יש לי הארד דיסק בגודל 6 ג'יגה כי ה-80 ג'יגה שלי הלך , אז שמתי 6 ג'יגה בנתיים עכשיו המחשב עובד לאט ואני רוצה לפרמט אותו הבעיה שלי עכשיו זה שיש לי רק כונן C וכל הקבצים עליו..איך אפשר לפרמט בלי למחוק את כל הקבצים ? יש לציין שאין לי DOK/צורב ועוד אמצאי איחסון..
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל המהירות היא בערך אותו דבר נכון? בהשוואה ל SATA2 כמובן והשאלה היותר חשובה היא אני ניסיתי את החיבור הזה כשחיברתי את הכונן לפני שהפעלתי את המחשב עכשיו השאלה היא אם חובה לעשות את זה ככה או שזה בעצם הרבה יותר טוב ואפשר לחבר את הדיסק קשיח אפילו באמצע שהמחשב עובד ? ואם יש לכם עוד מידע רלוונטי אני ישמח תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אנשים קניתי מחשב ויש בו שתי הארדיסקים SATA 2 והמחשב מזהה לי רק אחד מהם שמשמש כמסטר.. מה לעשות שיזהה גם את השני? אגב ההארדיסק השני לא מזוהה גם בביוס.. והארדיסקים הם של היטאצ'י
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב... אני זקוק למקום נוסף במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח של סמסונג 500GB משום שלפי כל הביקורות הוא הדיסק קשיח 500 הנגיש הכי טוב... אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אז נלך עד הסוף ונקנה עכשיו ראפטור 150 למערכת ההפעלה התקנות וכו' ונגיד חודש הבא נקנה את הדיסק 500 שישמש לאיחסון קבצים... היו כמה ביקורות שקראתי שבהם כבר לא כדאי כל כך לקנות ראפטורים למינהם בגלל שהדיסקים ה"רגילים" היום מתקרבים מאוד לביצועים שלהם ... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני . אני מחבר אותו בUSB והמחשב מראה לי שחובר התקן אבל אני לא רואה אותו כשאני ניכנס למחשב שלי תודה מראש :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב השני שלי מלפני 4 שנים, והחיבור של ההארד דיסק הוא IDE אני צריך המלצה להארד דיסק כזה מIQPC, הגודל שיהיה בין 120-250 והתקציב עד 400.. זה תלוי ביחס של עלות-תמורה הגודל/תקציב לא קריטיים העיקר שיהיה אמין.. תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שכבר דנו הרבה על הדיסקים האלה. רציתי רק לשאול: ראיתי באתר של WD, שיש הבדל בין ה- KS ל- AAKS, גם ברעש, שה- AAKS שקט יותר ב- 3 - 4 דציבלים. רציתי לדעת אם זה משמעותי ואם מרגישים את ההבדל או לא? תודה רבה לכולם מראש!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל משחק חדש שיוצא, לא פחות מ7GB ו250 GB פשוט לא מספיק יותר... אני זוכר בתמימותי עוד כשקניתי את ה250 חשבתי שאני בחיים לא יצליח למלות אותו בקיצור עבדתי וחסכתי לי קצת כסף ואני חושב לקנות איזה דיסק קשיח, עכשיו ראיתי כמה דגמים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=76 סמתי לב שהחנות הזאות זולה בהרבהה מחנויות אחרות, למשל בפנדס אותו דגם עולה 650 ש''ח היא אמינה? אולי הם התבלבלו עם הדגם של ה400 GB?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את הכונן הנ"ל Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS וברצוני לקנות את הכונן הבא: Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS לכוננים אלו יש אפשרות של RAID (מערך כוננים משהו אין לי מושג) השאלה היא האם אני צריך לעשות בינהם איזשהו מערך או סתם לחבר ישר למחשב ולהתחיל לעבוד אם אפשר הסבר מעמיק מה זה מערך כוננים ומה זה נותן אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה צורב יהייה לי טוב. חשבתי על Samsung 183L: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L אבל אמרו לי שיש יותר טובים בפחות כסף אז אני לא יודע, רק תמליצו לי על אחד ממש טוב. *קראתי מה שבנעוץ אבל לא הבנתי כ"כ מה עדיף כי לכולם יש חסרונות חחחח
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה קורה חברה. אני קונה מחשב חדש: Q6600 GA-P35PDS3R 8800GT 2GB RAM 800MHZ ויש לי התלבטות בקשר לדיסק הקשיח. המוכר בחנות שאל אותי מה יש לי עכשיו אמרתי לו אני לא יודע אם זה IDE או SATA. הוא אמר שחשוב שזה יהיה SATA חדש עם 16MB BUFFER שלא יהיה צוואר בקבוק. קיצר אמרתי לו שאני אבדוק את זה. פתחתי עכשיו את המחשב ואני חייב להודות שאני לא יודע להבדיל בין ATA ל-SATA. יש לי HD אחד שמחובר ב-IDE, 40GB. ויש לי 2 HD שמחוברים בכבל אדום קטן, שניהם 80GB. קיצר אני לא יודע אם האדום הזה זה SATA או ATA, ואם אני זוכר נכון אז שניהם 8MB BUFFER. אז לסיכום: מה ההבדל בין ATA ל-SATA ואיך אני יכול לזהות את זה במחשב שלי האם חובה HD חדש עם 16MB BUFFER ו-SATA למחשב כזה כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? חברה, זה חש…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי אנשים מבקש עזרה בקשר לשני כרטיסי זיכורן פלאש של חברת SD ... אז ככה כרטיס אחד הוא של 512 מגה והכרטיס השני של 2 גיגה ושנייהם עושים לי בעיות... אני מכניס כרטיס לפלאפון PDA והוא פשוט לא מזהה אותו... שם את אותו כרטיס בפלאפון E1000 והוא גורם למסך ל המכשיר להבהב... מכניס את הכרטיס ל-E815 וגם אותו סיפור הוא מהבהב... אז מה קורה איתם?? אין מה לעשות אם זה?? האם הזיכרון פשוט ניפטר והלך לעולמו?? :-\ או שיש עדיין מה לעשות...?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל המון קבצים פגומים אחרי שאני מסיים להוריד טורנט פתחתי פה כי השגיאות הם לא בתוך הקליינט, יש שגיאות גם כאלה בזמן ה-Hash Check שמקורם בד"כ בפייקרים, זה לא המקרה ועוד עובדה שמשחקת לכיוון של בעיה ב-HD זה האתר שממנו אני מוריד שאני לא אציין את שמו עקב ווארז אבל אתר אמין ולא ראיתי בתגובות תגובה אחת שמדברת על קבצים פגומים.. אני מסיים להוריד, הקובץ על 100 אחוז, מנסה לעשות Extract ויש 2-3 או יותר קבצים פגומים. יש סיכוי שמקור הבעיה בהארד דיסק ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-