עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ycltdycltd,

קניתי לא מזמן כרטיס microSD של Sundisk בנפח 2GB. ניסיתי להשתמש בו ב+sansa clip שלי והוא עשה לי בעיות בכל תצורה אפשרית (ולפני שאתם קופצים - איתחלתי אותו מספר פעמים (גם דרך המחשב וגם דרך הפלאפון שלי) וניסיתי את כל המצבים לפחות פעמיים שלוש): במצב mtp (סנכרון דרך mp11): המדיה פלייר סנכרן לכרטיס שיר או שניים ואז טען שאין לי הרשאות כתיבה. כשנכנסתי לכרטיס דרך הסייר, המחשב לא כתב מה הגודל שלו, כמה אחוזים תפוס בו ולא נתן לי להכנס להכנס אליו לראות את הקבצים. מיותר למיין שהסנסה לא הכיר בכך שנמצא בתוכו כרטיס... במצב msc: כאן המצב היה יותר טוב, מבין כל הניסיונות היו פעמים שהכרטיס שרד את ההעתקה הראשונה אליו בלי בעיות כלשהן, אבל לאחר הוצאה מהמחשב, הכנסה בשנית וניסיון להעביר עוד שיר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Impreza,

כמובן שאין לי כסף ל VERBATIM. אני משתמש במדיות הכחולות של TDK 55 שקל ל 25 דיסקים. באותם המחירים יש Silverline וכל מיני אבל TDK יותר איכותי מכל אלה לא? לפני כמה חודשים ראיתי מדיות DVD שונות של TDK אך הם עולים בסביבות ה 70-80 שקל ל 25 דיסקים למה המחיר כל כך זול למדיות הכחולות? האם הם באמת TDK אורגינל? אני משתמש בהם כבר הרבה זמן ובינתיים אין שום בעיה ותמיד זה מצליח לצרוב עליהם

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by amirx19,

צריך דיסק אחד שיחליף מספר דיסקים קטנים יותר. שימושים - אחסון דאטה, ניגון סרטים. יש לי 10 טרה חיצוני שמגבה אותו כך שלנקודה הזו לא צריך לדאוג. מה לקנות ? האם לקנות בארץ או בחו"ל ? זמן אספקה לא דחוף, והתקציב נמוך ככל שאפשר. תודה

4. שלום, רציתי לדעת מה ההשפעה של כמות הקבצים על ביצועים של כרטיס זיכרון. ספציפית יותר, האם לדעתכם 500,000 קבצים במשקל של 2 ג'יגה על הזיכרון של הפלאפון יפגמו בביצועים \ יכולות \ בטריה ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תראו אנשים. דוד שלי קנה לא מזמן צורב DVD של LG דגם GSA-4165B בסך הכל הוא מבסוט ממנו ואין לו טענות. עד שהוא נתקל בתופעה הבאה. הוא צרב מספר דיסקים CD רגילים לעבודה. אצלו הם עובדים מצויין אבל שהוא עובר עם הדיסקים האלה ממקום למקום חלק לא מבוטל בכלל של כונני CD לא מצליחים לקרוא את הדיסק. אחר כך הוא עשה נסיון וצרב את הדיסקים האלה מאותו דיסק שהיה בעייתי כביכול בעזרת צורב CD רגיל והכל הסתדר יש למישהו פה הסבר לנושא הזה?

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  6. בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי. הארדיסק 2.5 של פוג'יטסו הנמצא בתוך מחשב נייד מדי פעם מתקתק. אולי זה נורמלי בניידים, אין לי מושג. מע' הפעלה - XP. המחשב לאחר פרמוט, הנה תוצאת HD Tune. בדיקת Error Scan יצאה תקינה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. שלום חברים. ברשותי דיסק חיצוני שחור "3.5 G2 Series ,2TB, ורציתי לדעת האם אני יכול להשכיב אותו כשהוא עובד או שהוא חייב לעמוד?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

נוח להשוואה בין אופציות שונות. לינק לאתר:http://www.pcper.com/ssd לינק ישיר לטבלה: http://www.pcper.com/content/SSD-Decoder-popup

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  10. Started by Niv golan,

איך מוסיפים עוד דיסק קשיח למחשב??? אם זה אפשרי ??

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  11. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום רב, אני מעוניין בHD חיצוני הפועל רק על (USB (USB3 בעל קיבולת של 2T אני מתלבט בין שני הדגמים האלו 1. Seagate Backup Plus STDR2000201 2TB USB 2. Western Digital My Passport Ultra http://ksp.co.il/?list_compare=.22692..20405. אשמח לעצה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי LITE ON 851 S אם אני יכול לבצע לו עידכון ביוס ל דגם שתומך ב DL מדיות? לפי מה שהבנתי הוא זהה לדגם כלשהו של סוני שראיתי שלו אפשר לבצע עדכון לפי מה שקראתי הדבר היחיד ששונה בין הדגמים הוא הביוס וסתם עוד שאלה כדאי לקנות DVD לצרביה של BENQ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by whitiger19,

חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר

16. Started by ET,

ברשותי הארד נוסף שאני מעוניין לחבר למחשב, לאן אני מחבר את זה בדיוק ומה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. היי, מקווה שאני בפורום הנכון. חיברתי דיסק 3.5 SATA פנימי שהיה לי למארז חיצוני והפכתי אותו בכך ל HD חיצוני. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לגבות את כל המחשב או חלקים ממנו לדיסק בצורה אוטומטית כלשהיא או בהפעלה ידנית כמו שיש כפתור גיבוי לכוננים חיצוניים יעודיים? 2. אני רוצה לקחת את הדיסק למחשב של חבר אך יש לו וירוסים (או שלפחות היו ואני קצת חושש מהעניין), האם ניתן להתקין תוכנת אנטי וירוס עצמאית על הדיסק החיצוני כך שתגן עליו כשהוא מחובר למחשבים אחרים? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by le011,

חחות דעת על הצורב LITEON LH-18AP נימכר ב160 שקל במכירות פומביות תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by bbnbbn,

האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by eleven11,

אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by danver,

לא מצאתי דרך לשנות , ה DVD נעול על אזור 1 . מה אפשא לעשות ? שמעתי שישנה דרך לטיפול בבעייה. אשמח לכל סיוע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by manga05,

היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.