עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי דיסק קשיח של western digital (הישן נדפק, אני כותב את זה ממחשב אחר). המחשב ישן, כמעט בן חמש, והדיסק הישן היה IDE וזה SATA. בהוראות יצרן כתוב הוראות חיבור עם הכבל שאמור להיות מצורף (קניתי ב-ksp שנותנים רק את הכונן עצמו בלי הבאנדל), ויש שם אזהרה לגבי חיבור של כבל SATA רגיל + מתח. כתוב שם לחבר רק את הכבל SATA, אבל לא נראה לי שהוא מעביר גם מתח. http://www.wdc.com/en/library/sata/2779-001006.pdf בקיצור, מישהו מוכן להסביר לי אם אני מחבר רק את הכבל SATA הרגיל (לא את ה-wd secure....), או גם את המתח 4 פינים? ועוד שאלה קטנה, הלוח הוא ASUS P4S800D יש סיכוי שאני לא אצטרך דיסקט בהתקנה של ה-XP? עריכה: אני מתנצל, לא עברתי כמו שצריך על ההוראות, עכשיו זה ברור שאני חייב לחבר את שניה…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  2. שמתי לב שקופץ לי חלון בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס זה חלון שלintel matrix storage החלון מתקדם בצורה נורא איטית וכרגע הוא עומד על 90% וקצת. ורשום אליו התקדמות האיתכל?? איתכול של מה? לדעתי במשך כל הימים שעברו מאז בניית המערכת החלון הזה עובד ורק עכשיו הוא לקראת סיום! זה נורמאלי? זה תקין? ככה זה צריך להיות אחרי בניית מערך רייד5? דרך אגב התוכנה לא מראה לי איזה סימן קריאה או בעיות ככה שאני מבין שהכל תקין! תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  3. קיבלתי צורב שזוהה ע"י המחשב שלי בשם Optiarc 5170A ... מה זה? הצורב הקודם שהיה לי היה ה NEC 3550A ... נתתי אותו לחנות ורק היום אחרי שבועיים הזכרתי לשאול מה קורה... אשמח לתשובות האם להחזיר להם את הצורב הקיים... מה לדרוש וכו' וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by מאור247,

יש לי שני הארד דיסקים ואחד מהם הוא 30 ג'יגה.... אבל פתאם משום מה הוא מראה לי עכשיו שיש רק 2 ג'יגה... מה קרה לו??

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. אהלן חבר'ה... אני חדש כאן מצטער אם אני רושם / פותח אשכול לא לפי נהלים אני מחפש שרת NAS גיבוי קבצים + שיהיה ניתן להפעיל את השרת עצמו טורנט והורדות ראיתי את השרת הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SE-NAS-08G~108~0.htm כמה שאני יודע ניתן להתקין עליו מודים של טורנטים והורדת קבצים (יצא לי במקרה להתעסק איתו) השאלה היא אם יש משהו דומה ומתקדם כמובן תקציב באזור של ה800 -900 שקלים המטרה היא שרת בסיגנון של השרת הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SE-NAS-08G~108~0.htm כמה שאני יודע יש את xtreamer eTRAYz אבל לצערי לא מצאתי אותו בארץ... אם מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג אותו אני אשמח פשוט יש בו כבר הכל מובנה תודה על העזרה תודה מראש על העזרה..

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום 2 דגמים של כונני SSD שמאד נמכרים בימים אלו בישראל הם: Samsung 860 EVO SanDisk SSD Plus מבין שניהם, ה-860 EVO קצת יותר יקר, אבל גם נותן תוצאות יותר טובות. אני סקרן לגבי כמה פרטים טכניים לגבי שניהם, שלא מצאתי באתר של Samsung וגם לא באתר של SanDisk. הפרטים שמעניינים אותי הם: 1) האם יש להם DRAM, ואם כן באיזה גודל? וגם: 2) שניהם מבוססי TLC, אבל האם יש להם SLC Write-Cache, ואם כן אז גם פה - באיזה גודל? ואולי יש עוד פרט כזה שלא כתבתי, שגם לגביו כדאי לדעת? תודה

7. : כמה שיותר זול תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by yp3,

הסתכלתי קצת בזאפ, האופציות שעל הפרק הם: SanDisk 64GB SDSSDP064G Kingston SSDNow 60GB SV300S37A Crucial 64GB CT064M4SSD3 Crucial Solid Series 64GB CT064M4SSD2 OCZ Agility 3 60GB AGT325SAT360G מה לדעתכם הכי ממומלץ? מבחינת נתונים 'על הנייר' נראה שהOCZ הכי טוב. המחשב בין שלוש שנים, מיועד לאופיס וגלישה, אני מקווה שSSD יתן לו קצת זריקת מרץ. תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Check_Point,

קניתי דיסק און קי של חברת PQI, (הוא USB2.0), וכשאני מחבר אותו למחשב זה רושם לי את ההודעה - High speed usb device pluged into non high speed hub. והדיסק-און-קי פועל בצורה איטית ועושה בעיות. יש לי usb2.0 . (לוח אם Asus P4P-800). מה לעשות ? האם ה-usb לא מוגדר כמו שצריך ? איך מסדרים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  10. איזה כונן עדיף למערכת של מחשב נייד A400 של קינגסטון או EVO 860 של סמסונג?

11. Started by MacGyver,

אני מעוניין בהמלצה לצורב דו שכבתי שהצריבה שלו בDEUL תהיה X4 והצריבה הרגילה(R-) תהיה X8.... איתן

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Holy,

יש אפשרות לצרוב DVD עם תמונות (ואולי תוכנה מיוחדת) כך שאני אוכל לראות ולדפדף בתמונות ב-DVD ביתית של טושיבה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yosi b,

של חבר שלי. היה במעטפת לחיצוני של lacie, ובגלל בעיות במגעים חבר שלו ש'מבין' (כמה נזקים הם עושים...) פתח את הארד דיסק (את הכונן עצמו) וכעת הוא לא עובד. לפי מה שה'מבין' הזה אומר הוא רק פתח וסגר כמעט מייד. כשמחברים אותו הוא משמיע רעשים עדינים של שפשוף צורם במשך כמה פעמים ומפסיק. לפי התחושה ביד הוא לא מסתובב. האם יש מה לעשות עם זה. יצויין כי התוכן לא כל כך חשוב כמו הדיסק עצמו. אשמח לתשובתכם

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by elior021,

אהלן חבר שלי קנה מאייבורי הרדיסק חיצוני בגודל טרה אחד של סיגייט לאחר כמה ימים הוא לטענתו הוא ניקה וירוסים דרך תוכנת nod32 מאז ההרדיסק לא מוצג במחשב שלי. קצת פרטים : שמכניסים אותו ל USB הוא עובד משמיע רעש שומעים את ההתקן מתחבר למחשב אבל לא רואים אותו בניהול דיסקים רואים שהמחיצה מפורמטת למרות שיש עליה 500 גיגה חשובים מאוד של עבודה ניסיתי להפעיל אותו דרך SATA ישירות למחשב וזה לא עזר , במנהל התקנים הוא מזוהה תקין ההרדיסק לא מעניין פה בכלל רק המידע שיש בתוכו חשוב לי לדעת אם יש משהו לעשות לפני שלוקחים אותו לשיחזור מידע. תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  15. בעיה מוזרה עם הארדיסק חיצוני 500GB מחשב נייח חדש לחלוטין.. ווינדוס 7 Enterprise חוקי. כל הדרייברים הותקנו כמו שצריך ללא שום תקלה חיברתי את הכונן הקשיח, יש זיהוי ב Device Manager ורושם This device is working properly., ליד השעון בTaskbar יש לי Safety Remove לכונן.. כמו כן, הכונן נבדק ב-6 חיבורי USB 2 + 2 חיבורי USB 3 [למרות שאני לא מאמין שהוא תומך ב-3, כונן דיי ישן בסה"כ.. ] ובנוסף הוא נבדק ב-4 חיבורי USB 2 במחשב של אחי הקטן + 4 חיבורי USB 2 במחשב של אחי הגדול - ושם הכונן רץ ומופיע בצורה תקינה!! למה במחשב חדש הוא לא מופיע :s05: מישהו יודע/יכול לעזור לי בצורה כזו או אחרת ? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. המחשב שלי התקלקל - לוח אם תקול אשמח להמלצה על מארז חיצוני לדיסק קשיח 3.5 אילו חברות מומלצות ? אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לדוגמה אם יש כונן חיצוני של 500GB ואני רוצה לחלק את זה לשני חלקים שכל אחד יכול להכיל 250GB-זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  19. רכשתי לא מזמן צורב של פלקסטור, ממשק SATA לאחר בדיקות נוספות על מחשבים נוספים מתברר שהלוח "הבעייתי" הוא שלי מדובר בDFI LANPARTY NF4 אופציות הRIAD לא מופעלות הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הצורב נתקע בשלב ה "LEAD IN", מה זה אמור להביע ואיך אני יכול לפתור את הבעיה בעיה נוספת שנתקלתי עם הצורב הזה - דיסקים שצרבתי (DVD ) בעבר עם הצורב הקודם שלי (מתוצרת LG, לא זוכר את הדגם במדוייק) , לא נקראים כלל ע"י הצורב החדש, לעומת זאת, CD'S רגילים - אין שום בעיות

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by niv251,

אז ככה אני מחפש הארד דיסק 500 GB או 320GB עוד לא החלטתי תלוי בהפרשי מחירים.. יש לי לוח אם Intel DP35DP. אני לא מבין בזה כלום אז אני סומך עליכם שתמליצו לי משהו טוב.. חשוב לי שיהיה מהיר ושקט.. (לא יודע אם זה קשור כל כך להארד דיסק אבל אני מעביר הרבה קבצים דרך המודם ממחשב למחשב). התקציב שלי זה עד 300 שקל.. בינתיים ראיתי את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560 מה אתם אומרים עליו כדאי ללכת עליו או שעדיף משהו אחר ולמה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by roeesnir,

למה הם כ"כ זולים (יחסית)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jack_g,

ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום , אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח שבין 500 ג'יגהבייט - 1 טרהבייט. אשר יחובר לכניסת USB2 של ראוטר DLINK 2760u וישמש ככונן "רשת" למחשבים בבית . הדרישה היא לכונן שעובד ללא צורך בחיבור חשמל חיצוני (למעט הUSB) , שקט ואמין. בנוסף בעל אפשרות לגיבוי המחשבים בבית . לגודל אין חשיבות. ומשום שהכונן ישמש בעיקר לגישה לסרטים \ מוזיקה \ תמונות יש חשיבות יותר למהירות קריאה מאשר כתיבה. מחפש המלצה לכונן שתואם את כל הדרישות השפורטו .

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. Started by Argo013,

צרבתי עם הצורב של (Lite-on (32*12*40 דיסק cdrw שגם הוא מתוצרת אותה החברה(צרבתי עם Nero) וכונן ה-cd-rom שלי לא מזהה את הדיסק הצרוב. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.