עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Noder,

היי הבעיה שלי די מורכבת, קניתי בתחילה צורב של סמסונג המחובר ב sata , המחשב זיהה אותו אך כשהחלתי לצרוב מיד אחרי אחוז אחד נרו רושם burning fails הייתי בטוח שהבעיה בצורב כי הלכו כבר הרבה דיסקים בבדיקה, החלפתי אותו ב pioneer dvr-215d המחתבר גם ב sata המחשב מזהה אותו כמו שצריך , אך אותו דבר קורה גם איתו.. נרו מתחיל בצריבה אך מודיע על כשל אחרי אחוז אחד. מה עושים ? (הכבלים של ה sata טובים, בדוק) יש לציין כי יש לי צורב נוסף המחובר ב IDE מוגדר כ slave , יש לי הארדדיסק המחובר ב sata המערכת : AMD Athlon 3800+ X2 , DFI LanParty NF3, Corsiar 1gb ram תודה מראש, Noder

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  2. קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by qwerty1987,

כיום יש לי KINGSTON DATA TRAVELER, וכשאני מריץ ממנו FIREFOX PORTABLE, אני מרגיש שהוא נורא איטי. מחפש משהו מהיר יותר משמעותית, עדיף בלי מכסה פלסטיק שיוצר הרגשה שהוא הולך להישבר כל רגע. תודה.

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by gshhar,

יש לי שני הארד דיסקים MAXTOR 120G SATA ואני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0. 1 אני מבין שאז אני אראה את כל ה-240G ביחד (טוב טיפה פחות אבל מה איכפת לי,יש לי מלא...),האם אני עדיין יכול ליצור כמה מחיצות וזה יהיה עדיין RAID 0 ? 2 מה השיפור ב-RAID 0 מבחינת המהירות והאם זה מורגש? ואיך זה בדיוק עובד?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by ztahie,

שלום, קניתי צורב NEC דגם 3540A כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך מנהל ההתקנים, יש לי לשונית שנקראת "אזור DVD" ובה למטה אני רואה שיש לי עוד 2 פעולות עד שהשינויים ישמרו ואז לא אוכל לשנות אותם בחזרה. יש איזשהו תוכנה שמבטלת את הדבר הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by agishron,

לפני חודש רכשתי בארה״ב כונן ssd התקנתי עליו מערכת הפעלה ותוכנות, וכל האחסון על כוננים מכניים. בחודש האחרון, שלוש פעמים לאחר אתחול קרה שהמחשב לא עלה. פעמיים הייתי צריך לנתק את כל שאר הכוננים על מנת להעלות את המערכת. פעם אחת היה צריך לבצע פרמוט... ועודכנה גירסת קשוחה עדכנית. ביום האחרון הכוננן פשוט לא עולה, ואחרי הלוגו של ווינדוס, מופיע מסך כחול!!! האם יש תוכנת בדיקה לssd ? האם זה שאין לי בקר Sata 3 היא בעיה? האם למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by mystikal,

שלום לכולם יש לי לוח אלבטרון עם מעבד amd שקניתי לפני כשנתיים בזמנו אמרו לי שהלוח תומך גם בsata וגם בide כרגע מחובר אצלי דיסק אחד שלwd 120 . האם אני יכול להוסיף עוד דיסק של 250 בחיבור sata 2? ואם כן איך אני מגדיר לו את הג'אמפרים והאם יש עוד דברים שצריך לשקול .

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  8. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by amisha,

לצורכי אירכוב וניקוי מקום בדיסק וגם לצריבת סרטי DVD לנגנים ... מי לוקח: 1.מבחינת תאימות למדיות(לקודים מסויימים!) ? 2.המוצר המוגמר ? 3.תאימות לפורמטים ? 4.מי הכי מהיר בשכונה ? תאשרו לי אם הבנתי נכון : -R עדיף לצרכי אירכוב של קבצים ולניגון בנגנים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  10. ST3500320AS SEGAT 500G הומלץ לי לעשות בדיקת STRESS להרדיסק יישר שאני מתקין אותו במחשב לגלות בעיות כבר לפני .... 1) איזה תוכנה אני צריך בכדי לעשות את הבדיקה ? 2)אפשרי גם QUICK FORMAT , או שמומלץ לעשות פורמט מלא ? (XP PRO) עכשיו לבעיות .... 1) למה ב"HEALTH" הוא מראה צהוב ? מה שאומר שייתכן ותהיה בעיה בעתיד ..... ציתות מהאתר : http://www.hdtune.com "If the parameter is highlited in yellow it means that the parameter almost reached a critical value. At this point it is highly recommended to check this parameter regulary to see if the value becomes worse. If the parameter is highlited in red it means that the parameter has reached a critical value. In t…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by rubib,

האם הוא אמין? מישהו עבד איתו? תודה

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD מסוג 3540A ורציתי לדעת אם מה שקוראה לי זה נמצא אצל כולם אז ככה מתי שאני מכניס דיסק ואני לא משתמש בו כמה דקות ואז אני נכנס לכונן (של הצורב) לוקח לו כמה שניות (איזה 10 שניות אולי יותר) עד שאני יראה את כול מה שיש בפנים אני ישתמשתי במחשב הקודים שלי בסירום ושם זה לא קראה לי אז רציתי לדעת אם זה קשור לצורב או שיש אולי דרך לעשות שזה היה יותר מהיר

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  13. יש כולכך הרבה צורבים מומלצים שם ואני לא יודע כולכך במה לבחור, לכן בפתחתי את האשכול. נצמם קודם את האפשרויות, אני צריך צורב שחור ושהיה SATA. שאיכות הצריבה שלא תהיה איכותית מאד, מהירות הצריבה פחות חשובה. שתהיה תמיכה בסריקת טעיויות. מה זה בידיוק ביטסטינג? קריאה מהירה של CD/DVD. תמיכה בכל הפורמטים שלהדיסקים DVD +/-, RAW,RAM וכו'... שהריבה סה"כ תהיה איכותית ועמידה, שאני לא יגלה אחרי צריבה שאין קבצים בדיסק, והדיסק עצמו מלאה ^^ דבר שני, אם אני מזמין אותו מחנות והוא מגיע בדואר, יש לו סכנה לההרס/להפגע בדרך?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  14. היום הייתי באופיס דיפו(סניף נס ציונה אם זה משנה). ויש על כל המדיות של VERBATIM(גם CD וגם DVD) הנחה של 50% על מוצר שני. אז קניתי לי DVD-R X8 VERBATIM DATA LIFE PLUS חבילה ראשונה של 25 דיסקים ב 110 ש"ח. חבילה שנייה של 25 דיסקים ב 110*50%=55 ש"ח. סה"כ 165 ש"ח ל 50 דיסקים משתלם לדעתי...

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by Joe Blow,

למישהו יש מושג איפה ניתן לרכוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  16. אז עם הזמן, החברות מתחילות להתיישר... To sum it all up, this is what we would say: The Samsung SH-W162C is an inexpensive and very good performing drive. With this in mind, we had no hesitation in awarding the Samsung SH-W162C our CD Freaks Safe Buy award . http://www.cdfreaks.com/article/236/9

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by GeForce,

עדכנתי את הכונן לקושחה החדשה של SEAGATE לפני חודשיים והיום המחשב נתקע ואחרי אתחול היה רשום שהכונן לא היה מזוהה. האם יש דרך לשחזר את המידע שהיה עליו לפני שאני מנצל את האחריות?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by yakir10,

מזה עידכון קשוחה ? והאם אני צריך ? אם כן תוכלו להביא לי לינק ? תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by generalA,

קניתי בעל כורחי (האמת קנו לי) דיסקים של SKY. DVD-R 4.7GB כמה זמן הם יחזיקו לי עד שיתחילו להתקלף, אם בכלל הם יתקלפו ? ומה האיכות שלהם ? והכי הכי הכי חשוב : האם יכול להיגרם לי נזק לצורב DVD שלי משימוש במדיות מסוג זה ?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by integral,

ST31000528AS או WD10EADS

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. Started by האובייקט האבוד,

מצורף קישור לדיל של כונן נייד, מה דעתכם? http://group-e.buy2.co.il/Group-e/DailyDeal/Index/370ed17a-a52d-4fe2-af02-43801147d459?referrer=mailchimp&utm_source=Groupe+-+Main&utm_campaign=3ca309678c-Groupe_23_08_2012&utm_medium=email

22. Started by iveco,

לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!

23. Started by jfgjh54,

אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by beauty_hk,

LITE-ON CDRW -does it works with Mac too?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  25. יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים