אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי אוטרה בוק Acer S3 שהגיע עם שני דיסקים קשיחים: 1.SSD בנפח 20 גיגה 2. 500 גיגה רגיל אני ממש חדש לכל נושא הSSD ורציתי לשאול את המומחים מה עושים איתו? מה מתקינים עליו חוץ ממערכת ההפעלה? תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חג שמח! אוקיי אז נתחיל בשאלה הכי הכי חשובה: מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 120 ג'יגה (בקיי אס פי לצורך העניין) , עכשיו אני לא יודע באיזה לבחור? הרי יש כמה סוגים של 120 ג'יגה נכון? יש את החברות הרגילות כמובן שאני לא יודע במה לבחור שזה: WD, SEGATE, HITACHI, MAXTOR ויש אני רואה גם 2 סוגים: 1) 8MB Buffer 2) Serial ATA *שבשניהם ש לי 3 שנות אחריות אז מה יותר טוב ואמין? (הכי חשוב כמובן אמין כי אני לא רוצה למצוא את עצמי בוכה בעוד כמה חודשים..) עכשיו ההתלבטות השניה שלי. כרגע ברשותי ההארד דיסק של שנתיים, 40 ג'יגה (זה עקרוני איזה חברה? כי אני לא זוכר אבל זה בטוח לא IBM..) ואני זקוק בדחיפות ל120 ג'יגה אז יש לי גם כאן שתי אפשרויות 1) להעביר את כל מה שיש לי בהארד דיסק עכש…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לפטופ שנקנה לפני שבע שנים בערך. יש לו דיסק קשיח של 80 ג'יגה 5400 rps האם שידרוג ל 7200 כדאי? או שאולי הלפטופ לא בנוי לזה והקשיח יהיה חם מדי? אם זה כדאי, האם אפשר המלצה לקשיח 7200? נפח/מחיר מינימלי (לא מאמין שיש היום פחות מ 80 ג'יגה ) תודה
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום שלום (הודעה ראשונה בפורום תודה..) אז ככה: 1.אני מחפש לקנות הרדיסק 120 גיגה, עכשיו ברור שברור שבארץ זה עולה הון ובחו"ל הרבה פחות, יש לי קרובת משפחה שנסעה לניו יורק (חוזרת שבוע הבא אז מהר אנשים..) וזה רק עיניין של להביא לה את שם הדגם והיא מחזירה לי את המוצר.. חשבתי על אחת ההצעות שיש פה: http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=&submit=Go&description=120gb אני לא זקוק להסברים מפורטים מדי.. אני סך הכל מחפש הרדיסק שלא ימות בעוד 3 שנים ושיחזיק כמו כל האחרים שהיו לי.. יפה אז זה היה 1 עכשיו לשני: 2.אז יש לי כאן 2 הרדיסקים שמחוברים למחשב: אחד בתוך המחשב והשני בתוך מה שנקרא "מגירה" שאני אקבל את השלישי הנ"ל כבר לא יהיה לי מקום (פיזית כמובן... ) בקיצור...…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, הייתם קונים? חישוב המחיר בש"ח כולל המרה, משלוח ומע"מ: (88$+5$)*3.86*1.17= 420 ש"ח http://www.amazon.com/SAMSUNG-2-5-Inch-Internal-MZ-7PC128B-WW/dp/B0077CR60Q/ref=?ie=UTF8&m=AOLSZLL8LC94T בטוח שמשתלם, השאלה האם שווה לקחת את הסיכון ברכישת SSD מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, העיניין הוא כזה שאני יכול להשיג את ה4550 באספקה מיידית ואת ה4551 צריך להזמין לכן רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ראיתי בתרד הראשון שכתוב שהם בדיוק אותו צורב. אבל עדיין, ואולי בכלל עדיף הH10 של LG? רציתי גם לדעת כמה ה4550 יותר טוב מה3500 כי האמת שהמארז שלי כסוף והייתי מעדיף צורב כסוף גם אבל לא על חשבון איכות.
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כונן קשיח של 1 TB יש לי תקציב של 600-700 שקל עכשיו שמעתי שיש הרבה אפשרויות בכוננים קדיחים כלומר יש כאלו 32 בפר שהם מהירים ויש כאלו שהם 16 והם יותר טובים קיצור אני לא כזה מבין בדיוק מה מתרחש שם אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה הכי איכותי ומהיר
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה ההבדל בין S-ATA II לבין - RAID EDITION? היעד הוא עיבוד תמונות כבדות מאד ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה פתוחות בו זמנית תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מ-PCH אבל יש להם בעיה כרגע להביא כונני קשיח של WD אז רציתי לשאול האם כדאי לי להזמין במקום זה: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD לזה : Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איזה תקן יבוא אחרי הSATA? או משהו יותר מהיר מSATA2?
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, פנטיום 3 1000 סלרון 256 RAM ג'נרי לוח אם VIA 2 HD של 40G כ"א - WD אני חושש שהחומרה הנ"ל חלשה מידי עבור הצורב הבא LG GSA-4163B DVDRW http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=GSA-4082B&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000¤tPage=&categoryId=&parentId=&modelCategoryId=CTG1000658&page=# באתר החברה לא ראיתי דרישות חומרה מינימליות. אודה לתגובות ענייניות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה משהו טוב איזה חברה אתם ממליצים שיהיו דיסקים איכותיים?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היום קיבלתי את הWD5000AAKS שלי בשעה טובה! עכשיו כשהכונן מחובר הוא מאוד שקט, אבל הוא גורם לרעידות בכל המארז, והרעידות הללו יוצרות רעש שמשגע לי ת'מוח!!! כשהידקתי את הברגים של הכונן הרעש קצת ירד אבל הוא עדיין מורגש... השאלה שלי היא: האם יש דרך למנוע את הרעידות הללו? (חשבתי אולי על ברגים עם סיליקון שיספגו את הרעידות - האם קיים כזה דבר?) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה קניתי מחשב וגודל ההארדיסק אמור להיות 320 ג'יגה אבל לי יש רק 300 ג'יגה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מנצל את כל גודל ההארדיסק?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית רוכבת על ההצלחה הנאה - של תחנת עגינה אשר כיכבה בסדרת טלוויזיה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיפשתי בהמון בפורום ולא מצאתי תשובה לגביי מה ההבדל בין התוכנות הבאות: DVDShrink* DVDtoSVCD* DVD Decrypter* CloneDVD* אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר בכמה מילים למה מיועדת כל תוכנה ומה השוני בין התוכנות. בנוסף הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה ההבדל בין +R ל -R במדיות בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/13142 :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק קשיח SATA , 320GB , אני מעוניין להפוך אותו לדיסק גיבוי חיצוני שאחבר אותו מידי פעם ואז יבוצא סנכרון בין תיקיות , אז : 1. מבקש המלצה למארז מתאים , עדיפות ל USB למרות שיש גם ESATA . 2. תוכנה מתאימה שתרוץ ברקע ושתזהה מקרה של חיבור (עדיף) או שאני פשוט אבצע זאת מידי שבוע +- . תודה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לצרוב כ-10 קבצי וידאו על דיסק DVD אחד השאלה שלי האם לצרוב את זה כ-DATA DVD ב-Nero ? ה-DVD בסלון יידע לקרוא את זה ? אין לי דגם ספציפי כרגע אבל כעקרון DVD דיי חדש.. *סתם הערה- במקום לפתוח דיון הייתי עושה ניסוי ותהייה אבל זה פשוט בשביל משפחה שבאה מרחוק שאני צורב להם פרקים של סדרה מסוימת שהם ביקשו.. נכון לעכשיו אין לנו DVD בבית וגם הצורב DVD לא נמצא אצלי אלא בלאפטופ שלהם P: זה כדי למנוע הודעות מתחכמות תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אנשים קניתי מחשב ויש בו שתי הארדיסקים SATA 2 והמחשב מזהה לי רק אחד מהם שמשמש כמסטר.. מה לעשות שיזהה גם את השני? אגב ההארדיסק השני לא מזוהה גם בביוס.. והארדיסקים הם של היטאצ'י
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, אני אשאל בפורום של לינוקס. השאלה דיי פשוטה, כמו שבזמנו פורסמו רשימה של טוויקים שעוזרים לשפר ביצועים בווינדוס, משהו יודע לפרט משהו כזה בלינוקס (בעברית) אני לא מתכנן לעבור ללינוקס בקרוב, אבל אני אשמח לראות משהו כזה לשימוש עתידי
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מעוניין בהארדיסק בין 80 ל160 ג'יגה, עדיפות ל120. 8 מגה באפר, 7200 RPM. איזו חברה מומלצת? ***לא SATA***
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עד לפני שעות מספר היה לי כונן קשיח של MAXTOR 5400 RPM בגודל של 20GB שפשוט עבד מצויין (כמו גם בשלוש השנים האחרונות). ופתאום, לא מגיב!!! הביוס מזהה אבל... אי אפשר לפרמט או כל בדיקה שהרצתי לו דרך WIN XP או דרך התכנה PARTITION MAGIC. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות במצב כזה אשמח לקבל חוו"ד, תודה
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-