אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום בתוכנית שלי לבניית HTPC יש כונן DVD וגם צורב ורציתי לדעת איך הצורבים וכונני DVD של LITE ON בהשוואה לחברות אחרות?? אני צריך משהו שקט במיוחד
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ובכן נגן הדיסקים במכונית שלי (Sony) עושה skipping כך שאני מעוניין לנקות את עין הלייזר שלו. הבעיה היחידה היא שהוא כמובן Slot-Loading כך שאני לא חושב שדיסקי ניקוי רגילים יעבדו כאן... אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אהלן ! חבר שלי קנה דיסק WD הנה קישור: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=133 הדיסק עובד מצויין אבל האברסט מראה טמפ' פשוט מאוד קיצונית בלי עומס 50 מעלות ותחת עומס מגיע אפילו ל-70 מעלות (אני רציני). אני חשבתי שיש מצב שהאברסט מזייף, אם יש למישהו תוכנה אחרת שתראה טמפ' אני אשמח. ואם מישהו חושב שהבעייה היא לווא דווקא בתוכנה אני אשמח לקבל עצות תודה !
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי בעיה דחופה! אז ככה כשאני מנסה לצרוב משהו בצורב (Samsung 52x24x52) הוא רושם שהצריבה הסתיימה בהצלחה, ואז כשאני מכניס את הדיסק אז הדיסק ריק לגמרי, וזה למרות שאני הופך את הדיסק ורואה את הפס של הצריבה(במקרה הזה 500 מגה) אבל זה לא מראה כלום כשאני מכניס את זה לכונן. ניסיתי לשים את הדיסק בכונן אחר וזה עדיין אומר שאין כלום בדיסק. הקבצים שניסיתי זה כל מיני קבצי bin ו - cue. אהה וגם ניסיתי לצרוב על אותו דיסק שוב וזה לא הולך. בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי HD ישן נושן 20G. התקנתי עליו ווינדאוס ואז הוא לא עלה. ועכשיו הוא לא מתפרמט בשום דרך! גם שאני מפרמט דרך דיסק או דרך הווינדאוס הוא מגיע ל100% ואומר שהייתה שגיאה
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי. ברצוני לרכוש כונן SSD בנפח של 120GB-128GB. קודם רציתי לקנות את ה Sandisk Extreme שעלה 625 ש"ח ב KSP אבל לפני שהספקתי לקנות הוא התייקר ל-850 ש"ח לכן החלטתי להזמין מחו"ל. התקציב שלי הוא 150-170 דולר כולל משלוח, אני מזמין מאיביי. יש לי SATA 3 ואני מעוניין להשתמש בכונן למערכת הפעלה ותוכנות, וגם שיהיו בו 2-3 משחקים שאני משחק בהם הכי הרבה באותו זמן. אשמח להמלצה, ואלו הכוננים שחשבתי עליהם ומתאימים לתקציב שלי, אשמח לדעת האם הם טובים: ADATA S510 120GB Mushkin Chronus 120GB (הגירסא הרגילה, לא ה Deluxe) OCZ Agility 3 120GB Corsair Force 3 120GB (אפשרות אחרונה, כי למוכר יש הרבה תגובות על זיופים אז מעדיף לא להסתכן). ועוד משהו, קראתי פה בפורום שעדיף לחבר כונן SSD לבקר של אינטל על …
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני לגיבוי. אין לי בעיה שהוא יהיה 3.5", אבל במהלך חיפושיי נתקלתי בכונן הבא: [table][tr][td] דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Portable Drive נפח 1000GB [/t]http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 הוא במחיר ממש סביר לדעתי ביחס לכונן 2.5 ומכיל 1TB. האם כדאי ללכת עליו או על כונן 3.5? (ההפרש מצדיק את זה?) תודה רבה! [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות את HD103SJ של סמסונג ורציתי לברר כמה דברים: 1. הוא תומך בווינדוס XP? 2. הוא תומך בלוח אם GIGABYTE GA-945P-S3? אם מישהו רוצה לתת פה חוות דעת עליו זה גם יהיה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 פרסקוט 2.8 512mb Asus P4S800MX מבוסס ציפסט של SIS אשר משמש כשרת קבצים בבית. ללוח אם אין כניסות SATA בכלל ולכן הוספתי לו כרטיס SATA של ST-LAB אשר משתמש בשבב של SIL מסוג 3112. מדובר בשבב שהיה פופלרי במיוחד בימי ה Nforce2 כאשר הגשר הדרומי לא תמך ב SATA באופן טבעי ובכדי לתת ללוח מחברי SATA הוסיפו את השבב ישירות ללוח אם. כרגע אני עובד עם שני כונני WD250KS על הבקר והוא פועל מצויין (בלי RAID). ברצוני להוסיף עוד בקר זהה עם שני כוננים בכדי להגדיל את הנפח על המחשב ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בחיבור שכזה? האם ישנם בעיות של התנגשות, למשל הנתגשות בביוסים של הכרטיסים בזמן עליית המחשב וכדומה? אשמח לתגובה או עצה, כמו כן אם ישנו בקר SATA זול עם 4 מחברים אשמח …
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כן זה נשמע לי טיפה מוזר אבל כל פעם שהצורב שלי מחובר ההארדיסק שלי עושה רעשים... למרות שהוא מחובר על ערוץ IDE אחר... כשהצורב מנותק ההארדיסק עובד כמו שצריך... העניין הוא שהצורב עובד מצויין כשהוא מחובר ולא עושה לי תקלות... אז זה ממש מוזר... הצורב הוא mp7200a של ריקו וההארדיסק הוא WD 8GB 8MB buffer
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הלוח האם הוא: ASUS P7P55D-E יש לו חיבור ESATA לפאנל האחורי, אבל זה לא נוח, ובמארז יש חיבור ESATA קדמי ( HAF 932 ׂ) איך אני יכול לנצל את החיבור הקדמי במארז, או שזה לא אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נוכן חיצוני נייד מסוג Samsung G2 Portable 500GB HXMU050DC סמסונג מלפני שבוע המחשב שלי לא מזהה אותו, הנורית על הכונן מהבהבת ולא נשארת יציב, וגם אין שום פעולה במחשב עקב החיבור.. אני לא מצליח להבין מה קורה לא וגם לא לגשת אליו בכלל... מה עושים, אשמח לעזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון USB נייד בלי לצאת עם הרבה נזק, ויש את ה-Cruzer Micro של Sandisk ב-140 שקל ל-8 ג'יגה יש ב-DVD בסלון יציאת USB והשאלה שלי האם הקרוזר מיקרו מספיק מהיר בשביל לצפות בסרט ללא קרטועים ? בוא נחלק גם את השאלה לפי איכויות: -לגבי 720p -לגבי כל מה שמתחת ל-720p ובאיכות סבירה תודה מראש, לירן
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג החביב, SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ, וכעת צריך לחבר אותו למק. האם יש למישהו כאן נסיון עם מארז חיצוני ודיסק שכזה? אשמח גם לקישור מכירה של כזה- לא מצאתי וגם בפניה לחנות לא הצליחו לאתר לי מארז. כמובן שאין לי כוונה לרכוש רק מארז ב 1000 שח... תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב את העזרה שלכם בבקשה!!!! יש לי האדיסק שמחולק ל-2 מחיצות עכשיו באתי להתקין עליו מערכת XP ובתפריט התקנה בחרתי למחוק בטעות את המחיצה הגדולה עם כל החומר החשוב על המחשב. עכשיו איך שעשיתי DELETE ואישרתי עשיתי ישר ריסט בלי לפרמט.... אז עכשיו יש לי רק מחיצה אחת ....זאת שאני רוצה לשחזר איננה כבר.... איך אני יכול לשחזר אותה ואת החומר שהיה עליה ? (אני מדגיש - לא פירמטטתי אותה רק עשיתי מחיקה לפרטישן) תודה מראש לעוזרים ...תהיו בריאים !!!! ובבקשה תצילו אותי
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש HDD לנייד מסוג DELL 1525 במהירות 7200..במקום ה5400 שכרגע מותקן שם. קודם כל רציתי לדעת לגבי הבדלים בביצועים אם שווה את תוספת הכסף? דבר שני רציתי לדעת לגבי דגמים מומלצים וחנויות באיזור המרכז? תודה לעונים??
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש למחשב חדש שאני קונה SDD בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה כך שלא צריך יותר מ 80GB. תקציב: 700 ש"ח עדיף בפחות. עדיפות: חשוב לי רק דבר אחד שיהיה לו מספיק GB למערכת הפעלה וכמובן שהיה מהיר יחסית לתקציב.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13227&PageId=0 שימו לב רק שלגבי מדיות DVD, מדיה אמינה מוגדרת כמדיה עם אחוז הצלחה גבוה בצריבות. עמידות לאורך זמן אינה נמדדת בשום צורה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום אני מגבה בעיקר קובצי אופיס. לפני כמה שבועות החלו קבצים להשתנות, למשל קובץ אקסל ששקל 500 קילו הפך ל1.7 גיגה!! שמו של הקובץ שונה וכמובן א"א לפתוח אותו קניתי DOK חדש והבעיה עודנה. כמובן שבדקתי וירוסים וכו'. חבר טען שזו בעיה מוכרת והיא מתרחשת בעקבות שינויי מתח בספק או בלוח אם. אשמח לשמוע מכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עברתי על הפורום ומצאתי שרוב האנשים תומכים בWD על MAXTOR כשמדובר בהשוואות בין שני כוננים עם נתונים דומים, אבל לא ממש הבנתי למה. הזמנתי הארדיסק מקסטור 120GB ואני מתלבט אם להחליף את זה לWD אבל לא ברור לי מה באמת ההבדל ואם יש הוכחות לזה שמקסטור פחות טוב מהWD...
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, הדיסק המדובר מדגם HD204UI. לאחרונה כשאני מעביר אליו או ממנו קבצים זה קורה בקצב של 2-30 מגהבייטס לשנייה. עשיתי לו בדיקה עם SEATOOLS ועם LIFEGUARD של WD והוא עובר את כל הבדיקות באופן תקין. לא מצאתי כלי של סמסונג לבדיקה, הבנתי שSEAGATE קנו את חטיבת הדיסקים של סמסונג או משהו כזה למישהו יש רעיון איך לאמת עליו? הוא די תוקע לי את המערכת כל פעם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
יש לי שתי שאלות הבנתי שיש Firmware שהוא לא ממש חוקי שגורם לצורב לצרוב על דיסקים יותר מהר ממה שהם נועדו איפה אני מוצא את ההורדה של זה ואת האתר של מי שהוציא את זה והאם הדיסקים של Princo תומכים בזה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-