עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. האם עדיין שווה לרכוש כונני ATA/IDE במידה (בהתייחס לזה שאני לא יכול להשתמש ב SATA)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by Mamimo,

המדיות המוצעות כאן

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by hatzhaik,

העתקתי סרט באמצעות התוכנה CloneDVD והצריבה עברה בסדר וגם שאני צופה בסרט במחשב אז רואים טוב אבל שאני צופה בנגן הDVD שבסלון אז רואים כל מיני מריחות השתמשתי בדיסק של silver line dvd-r . ממה מקור הבעייה ? ואיך אפשר למצוא לה פיתרון?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by 00Amir,

בונה מחשב חדש ושוקל להשקיע ב M.2 ככונן ראשי, לוח אם גיגהבייט gaming7 Z97 .. השיקול הוא בין SSD SATA3 לבין ה M.2 שמציג ביצועים עדיפים וגם לא תופס חיבור SATA. בנוסף יהיו מחוברים למחשב עוד 4 כונני HDD אז גם חוסך בכבלים.. תןדה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Inzagi,

האם חשוב לקחת כונן קשיח שיהיה רק לקבצי מערכת, ווינדוס וכו'? אם כן איזה כונן מומלץ לצורך הזה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by liram21,

שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  9. היי , אני כבר המון זמן נמצא בהתלבטות בין שני כוננים חיצוניים שלדעתי עם קצת יותר פרטים עליהם ועל חומרה מהסוג הזה בכלל , אוכל לפתור את ההתלבטות בהצלחה . אני מתלבט בין כונן חיצוני של LACIE עם קיבולת של 2TB וכמובן ספק כוח לחשמל וחיבור USB3 , לבין 2.5" של WD עם קיבולת של 1TB וחיבור USB3 . ההתלבטות היא בעצם גם בנוחות וגם בקיבולת , העניין הוא שאם יהיו לי יותר יתרונות שכרגע אני לא יודע לגבי אחד מהשניים אולי זה מה שיעזור לי לבחור כבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את אחת המחיצות בהרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by danvis,

אהלן, לאחרונה רכשתי דיסק חיצוני של Seagate Freeagent Go. הכבל שהגיע עם החומרה הוא מאד מאד קצר ולא מתאים לכלום כמעט. כאשר ניסיתי לקחת כבל USB מאריך סטנדרטי ולחבר אליו, המחשב לא זיהה אותו. כאשר ניסיתי לקחת כבל MINI USB אחר ולחבר בינו לבין הכונן והמחשב, גם הכונן לא זיהה אותו. האם הכוננים האלה של Seagate צריכים כבל USB מיוחד? ואם כן איפה אני יכול לרכוש אחד כזה שיהיה לפחות באורך של מטר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zilbermm,

אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. שלום לכולם, ביצעתי קצת חיפוש בפורום לגבי צורבי DL וקראתי את הפוסט על המלצות הצורבים אבל אני אשמח לשמוע נסיונות כושלים ובעיות שאנשים נתקלו בהם עם הצורבים שלהם בניסיון לצרוב DVD DL. יש לי LG GH22NP20 שקניתי מIVORY וצרבתי איתו בערך 10 מדיות של MEMOREX ולאחרונה עברתי לTEAC, הבעיה שהצורב סירב לצרוב לי את הדיסקים ולאחר שהחלפתי את הצורב לאחד חדש (ניצול של אחריות) הוא צרב דיסק אחד וסירב לצרוב עוד. אז לפני שאני מעיף את הצורב הזה רציתי לקבל קצת המלצות מניסיון אישי עדיף.. אני שוקל לעבור לצורב של samsung כי היה לי צורב DVD רגיל שלהם והאמת אני הייתי די מבסוט ממנו. האם מישהו הוא הבעלים הגאה של Samsung SH-S223F? שאלה אחרונה, האם העובדה שהצורב מתחבר בחיבור SATA הוא משפיע על אמינות העברת …

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. יש לי בעייה שכל פעם שאני צורב דיסק שירים לאוטו אז הרדיו דיסק לא מזהה את ה cd text נסיתי לצרוב גם בנרו וגם ב esay cd cdreator 7 וסמנתי בתוכנה לצרוב אם cd text אז אני לא יודע מה הבעייה בדיסקים האחרונים שצרבתי הוא לא מזהה אבל מצאתי דיסק שצרבתי מזמן שהמערכת כן מזהה. יש לי גם צורב דיסקים של LG וגם צורב DVD של סמסונג ונסיתי בשניהם . האם יכול להיות שזה לא עובד בגלל שהדיסקים שאני משתמש בהם הם פשוטים וזולים? מבקש עצות בנושא...

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by slowdive,

הרצתי חיפוש בפורום כדי להחליט איזה הארדיסק 320GB 16MB SATA2 עדיף הWD או הSEAGATE ומרוב דעות אני כבר לא מבין. :s05: האם יש פה מישהו שעובד איתם ויכול להמליץ על אחד או להזהיר מבעיות? חשוב לי בעיקר שיהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by RockStarT,

שלום יש לי USB 8GB ,הוא נדפק לגמרי , שאני מכניס אותו למחשב הוא עובד אבל אי אפשר להעביר אליו דברים הוא מבקש ממני לאתחל אותו ואני מנסה ,וכל הזמן הוא אומר לי "לWindows אין אפשרות להשלים את האתחול" ניסיתי גם בSafe Mod וגם במחשבים אחרים. הוא נדפק או שאפשר לסדר אותו ? והדגם הוא kingstone

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. צורב Gigabyte לא צורב על מדיות נחותות. קניתי אותו בתחילת חייהם של הצורבים בארץ, עלה לי 850 ש"ח הוא לא צורב על מדיות נחותות, אפשר לעדכן אותו? חשבתי להחליף, מה אתם אומרים. תודה.

18. Started by kugi,

קיבלתי הצעה לכונן קשיח כלשהו שיש לו "16mb Cache" מה זה הזכרון Cache הזה ומה ההבדל בין 16 ל-8?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by yuval48,

אני צריך כונן קשיח חיצוני של 2TB בשביל הסרטים (מחבר אותו לסטרימר).. מה ההבדל בין שני אלה לדוגמא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762427 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8631 זה בערך אותו מחיר ופי 2 בנפח..אפשר הסבר? תודה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום רב, עשיתי את כלל הדברים שאמורים לשפר את הביצועים של ה SSD אך עדיין אני מקבל תוצאות נמוכות:-הפעלת TRIM ב CMD -הפעלת ACHI בREGEDIT -הSSD מחוברים לבקר ה 6GB/S -כתיבת חזרה למטמון מאופשרת { דרך התוכנה של INTEL] -כתיבה למטמון זמינה {דרך מנהל ההתקנים} -אני על WINDOWS 7 X64 ULTIMATE בביוס אני ביטלתי את ה XHD -XTREAME HARD DRIVE ואפשרתי RAID ו ACHI מה עוד יכול להיות חסר כדי לקבל ביצועים גבוהים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shlomi1234,

היי חברה , יש לי במחשב הרארדיסק אחד (500 ג') מפוצל לשתיים (os-100 ו - 360 נוספים), יש לי גם כונן חיצוני של טרה וחצי. מבחינת מקום אחסון יש לי די והותר, אך בהפעלת מחשב\שרת בתוכנת VMWARE זה עובד לי מאוד לאט (עובד על המחיצה השנייה , לא של מערכת ההפעלה). יש לי מעבד 4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (מקצה 2 גיגה לשרת בVMWARE ) , אך נראה כי המחשב מצד אחד לא מתאמץ להפעיל את השרת (לא מזיז ל CPU ולזיכרון בצורה קיצונית) ובכל זאת זה עובד ממש לאט. עד כמה קנייה של עוד הארדיסק תשפיע על הנושא ? עדיף לעשות מערך RAID 0 ? עד כמה הוספה של עוד הארדיסק עם RAID 0 תשפיע גם על משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DBMyself,

שלום, יש לי במחשב כונן C וכונן D. כשכונן C מכיל את המערכת הפעלה ותוכנות שאני מתקין ו-D מכיל פשוט קבצים אני רוצה ליצור Image רק של כונן C, כך שבמקרה שארצה אוכל פשוט לזרוק את הImage וזה ישפיע רק על כונן C וישאיר את כונן D כמו שהוא היה. האם ניתן לעשות זאת? אני משתמש בTrueImage של Acronis.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by probst,

היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by nimshoo,

אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Spider1,

לילה טוב לכולם! ברצוני לרכוש דיסק קשיח נוסף למחשב שלי (p4 1.6GHZ 865PE SATA RAID0/1 ) כיוון שמדובר במחשב מיושן יחסית אבקש המלצה להארדיסק משני בקיבולת של 160GB , נכון לעכשיו קיים WD 8 מגה באפר ו80GB קיבולת. אני מתלבט אם אני אקנה דיסק חדש SATA (תמיכת SATA 2 לא זמינה אצלי כנראה) ואחבר אותו כראשי זה ישנה משהו, ובמידה וזה לא משמעותי ההבדל אעדיף להפוך הדיסק למשני ובו כל גיבויי קבצי המסמכים והמוסיקה החשובים. אני צריך דיסק מהיר ושקט ובעל אמינות גבוהה אשמח להכוונה בהתאם. כמו כן יהיו כבר 2 דיסקים במארז ורק 3 מאווררים , האם כדאי להוסיף עוד אחד , מה מומלץ להוסיף אם בכלל? ***עריכה: האם ניתן לחבר דיסק התומך בSATA 2 לללוח אם התומך אך ורק בSATA רגיל? תודה רבה מראש והמשך לילה טוב , SPID…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים