עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Murmur,

הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן. קניתי SSD חדש OCZ vertex3 240GB תוך יום התקלקל. הביוס לא מזהה אותו יותר וחיפוש קצר בגוגל מראה שלהרבה SSD מבוססי סאנדפורס יש את הבעיה הזאת. אני מחפש המלצה דחופה ל-SSD בסביבות אותו נפח אבל אמין יותר מהבקר של סאנדפורס ומהיר כמו ה-OCZ. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ליאת,

שלום לכולם, מעתיקה את השאלה ששאלתי בפורום אחר: חיברתי את הכונן באמצעות USB והכל הלך תקין והתחלתי להוריד מכונן C וזה התחיל לעבור לכונן. בשלב כלשהו נזכרתי שיש לי מלא תיקיות ישנות שאני לא רוצה שהוא יגבה אותם..עצרתי את ההורדה (היתה אופציה כזאת) וחיפשתי דרך למחוק את מה שירד כי רציתי להוריד מחדש.. בהגדרות מצאתי פעולה של ERASE ואישרתי אותה. לאחר מכן ללא סיבה ברורה מצדי הוצאת את ה USB מבלי להוציא בצורה בטוחה................. ועכשיו לבעיה: כשחיברתי מחדש את הכונן למחשב חלק מהפעולות לא ניתנות לשימוש הם כאילו בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליהן.. הפעולות: BACKUP RETRIEVE והכי חשוב- SET UP DRIVE אם מישהו יכול לעזור אשמח...בטלפון של התמיכה לא עונים ככה שאין לי את מי לשאול..... תוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dimka,

יצרתי מערך RAID - 0 משני קשיחים WD 500GB. השתמשתי בבקר שנמצא על הלוח שלי, Jmicron 36X בגלל המגבלות של הבקר הזה, נאלצתי להשתמש ב-SATA וב-eSATA כדי ליצור מערך. נראה שמהירות הכתיבה ירדה ואילו מהירות הקריאה עלתה מאוד, זה נורמלי? כי תיארתי לעצמי שלא יהיו הפסדים פה. (תוצאות למטה) קשיח יחיד: מערך 0:

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום יש לי כנון קשיח חיצוני WD MY PASSPORT ESSENTIAL 750GB והוא כרגע FAT32 ,יש אפשרות לעשות את חלקו בNTFS? אני רוצה להשתמש בו לגיבוי של המחשב אבל גם להשתמש בו בטאבלט והטאבלט יודע לקרוא רק את הFAT32 אז יש דברים שאני לא צריך בעצם בטאבלט ואותם אני יכול להשאיר בNTFS בעצם השאלה אם זה אפשרי? תודה

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  6. אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by משתמש כבד,

אני צריך צורב בצבע שחור עד 200 ש"ח אין לי צורך בכל מיני טכנולוגיות כמו DVD RAM וכאלה דברים אני רוצה צורב שיצרוב DVD וזהו בלי כל מיני שטויות שיעלו לי את המחיר... ראיתי בסטיקי שהLG ה42 טוב וגם המחיר שלו אחלה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. Started by moranhoresh,

http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by King Of Action,

בעקבות צורך דחוף בדיסקי צריבה (50 דיסקים ואף 100 דיסקים) הלכתי לחנויות המחשבים הקרובות לביתי . ראיתי רק חרא בדמוי SILVERLINE (גליל של 100 מדיות 700MB - 160 ש"ח) , SHAREWOOD ( הא ? מה לעזאזל עכשיו שרווד ?) , TDK (יקר מדי בשבילי , 4 שקל לדיסק) ובעיקרון זהו , ויש עוד כמה דיסקים אבל אני אפילו לא אציין אותם . אז עכשיו , הפעלתי קצת קשרים ואני יכול להשיג דיסקים של פיליפס , 700MB 48X . כל דיסק 2 שקל (וגם הדיסקים באים בקופסאות ולא בגלל , זה עוד יתרון) . כמה שאלות : 1. איך הדיסקים של פיליפס בכלל ? 2. איך הפיליפס בהשוואה ל-SILVERLINE וכל החרא הדומה ? 3. האם המחיר טוב והאם שווה בכלל לקנות ? 4. האם יש סדרה מסויימת שאני צריך לשים לב אליה ? תודה .

• 52 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. שלום, יש לי לוח אם ישן מסוג: EP43-DS3L Gigabyte האם אפשר לחבר אליו SSD? במידה וכן, על איזה SSD תוכלו להמליץ של 250GB עד 400 ש"ח? או שאולי במחיר הזה עדיף ללכת על 128GB בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצרוב lg 6163b חיברתי את הצורב אבל אני לא רואה אתהכונן שלו במחשב משום מה לא יודע איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצורב כי במחשב הוא אומר שהוא מחובר .

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  12. Started by g_s,

בזמן שאני מנסה להרכיב מחשב חדש נתקלתי בכונן הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1454&osCsid=662ce5a690e152292402b45c0af1e194 הכונן הוא SATA 2 ורציתי לדעת כמה הבדל בביצועים יש ביינו לבין הSATA הרגיל... תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by arkadur,

איזה צורב עדיף מבין השניים? האם ה215 שווה תוספת של עוד 10 שקלים? או שעדיף להשאר עם ה212 "הישן והטוב"?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by FalseStart,

שלום לכולם, אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי, אבל גם אחרי חיפוש כאן נותרו כמה שאלות פתוחות. 1. חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD חדש. האם כל צורבי הDVD בשוק נעולים לאזור מסויים? (אם נתעלם מהעובדה שאפשר לפרוץ את הנעילה) ברוב הצורבים שחיפשנו לא הייתה שום התייחסות לנושא.. 2. מכיוון שלא הייתי מודע בכלל לנושא, החלטתי לראות מה קורה עם הצורב הפרטי שלי. יש לי LG GSA-4167B ולאחר חיטוט בEverest ראיתי שה Region code הוא none. כמו כן, לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את ה Region. סתם מתוך סקרנות, זה אומר שהצורב שלי הוא region free? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. היי לכולם! אני צריך דיסק קשיח למחשב עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 (זה עם הסוקט 939). איזה יתאים לי מ-KSP? (סניף באר שבע) משהו בסביבות ה-200 שקל. עד עכשיו היה לי 120G ולא הייתי מתקרב ללנצל אותו. תודה רבה!

16. ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן :-) נקווה לטוב ============================ יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות: 1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי SSD חיצוני של 1TB לפני שנה והוא הפסיק לעבוד. פתחתו אותו והוצאתי את המחבר הזה (תמונות) ממנו, לא יודע מה השם של זה, אבל הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות את החלק השני בניפרד ואם כן מאיפה. https://www.amazon.com/DISCONTINUED-Samsung-Portable-External-MU-PS500B/dp/B00RWXVMRS?ie=UTF8&keywords=external ssd&qid=1446233167&ref_=sr_1_1&s=pc&sr=1-1

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nehmia,

חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by aquas,

שלום לגבי הכונן הזה http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=409 ממה שאני מבין RAID 1 מכפיל את המידע לכונן שניה , בשביל גיבוי כתוצאה מזה הטח שפעיל הוא בעם חצי. RAID 0 - משתמש בכל השטח המלא של הכוננים. והפלוס הוא ביצועים יותר טובים , אבל האם בעקבות זה..."RAID 0 לא היה חלק מרמות ה-RAID בתחילה, משום שהוא לא מוסיף אמינות למערך, אלא רק שיפור ביצועים (להיפך - הסיכוי לתקלה באחד משני כוננים גבוה יותר מהסיכוי לתקלה בכונן אחד"(ויקיפדיה) אני מעוניין להישתמש במלוא הנפח האם זה עד כדי כך מסוכן? יש מה לדאוג? תודה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by amd@ati,

היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב חדש שיהיה בעל ביצועי דיסקים טובים. הסיבה היא שאני עובד עם VMWare ופעמים רבות מכניס ומוציא מהזיכרון מחשבים ווירטואליים של כ-10G, והמחשב פתאום קופא לי עם הדיסק לדקות ארוכות עד שהוא משתחרר. אני מבין שמה שעושה שהמחשב יעבוד מהר עם הדיסקים זה אם שמים לו Raid אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם RAID אכן ישפר את המצב ואם כן, האם גם לקריאה וגם לכתיבה? 2. האם SCSI עדיף על דיסקים רגילים? 3. האם דיסקים של זכרון RAM כבר יכולים להחליף דיסקים מכניים? ואם כן, האם הם הרבה יותר מהירים? 4. איזה עוד דברים אני צריך לדעת בנושא?-) תודה - אבי

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  23. מישהו קנה או מכיר ? אני רוצה הארד דיסק עמיד שלא יקרוס לי לאחר שנה בגלל שאני משאיר את המחשב דלוק 24 שעות... מישהו שמע דברים טובים / רעים עליו ?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by Mr_SnaKe,

הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. דרישות: כונן קשיח פנימי 3.5" למשחקים, שיהיה אמין, רצוי כמה שיותר שקט. שימושים: הפעלה של אימולטורים ורומים של משחקי ארקייד וקונסולות מתקופות שונות בתוכנה שנקראת launch-box (דומה לקודי רק בעיקר למשחקים עם כל מיני פיצ'רים יעודיים כמו צפיה בקדימון לפני הפעלת המשחק וגרפיקת ממשק), קצת משחקי מחשב עכשוויים, שיתוף של כמעט כל הקבצים בכונן בטורנט. כדי לאחסן את כל מה שאני רוצה אצטרך אני מעריך 8 טרה לפחות (אלפי משחקים והמון קבצים נילווים לכל משחק) אבל אני חושב לקנות 3-5 טרה ולהוסיף עוד כונן או שניים בעתיד כי נראה לי שלקנות 8 טרה כרגע זה לא משתלם. מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.