אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
Seagate Constellation ES.3 4TB http://techgage.com/article/seagate-constellation-es-3-4tb-enterprise-hard-drive-review/ יצא ארדיסק חדש עם 128 MB cache
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
ברשותי שני HARD-DISK לאחר פירמוט של אחד מיהם השני מזוהה ע"י WINDOWS XP אך לא ניתן להכנס לתוכו ...לאחר שני לחיצות על הכונן מבקש פירמוטjavascript:void(0); javascript:void(0); מה ניתן לעשות בכדי לפתור ת'בעיה בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, אני אשאל בפורום של לינוקס. השאלה דיי פשוטה, כמו שבזמנו פורסמו רשימה של טוויקים שעוזרים לשפר ביצועים בווינדוס, משהו יודע לפרט משהו כזה בלינוקס (בעברית) אני לא מתכנן לעבור ללינוקס בקרוב, אבל אני אשמח לראות משהו כזה לשימוש עתידי
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, הייתם קונים? חישוב המחיר בש"ח כולל המרה, משלוח ומע"מ: (88$+5$)*3.86*1.17= 420 ש"ח http://www.amazon.com/SAMSUNG-2-5-Inch-Internal-MZ-7PC128B-WW/dp/B0077CR60Q/ref=?ie=UTF8&m=AOLSZLL8LC94T בטוח שמשתלם, השאלה האם שווה לקחת את הסיכון ברכישת SSD מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי צורב חיברתי לו את ה IDE והחיבור של הספק אבל הוא לא קולט דיסקים אלא רק נפתח..לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא לא קורא.. הצורב הוא LG GH22NP20 עכשיו ראיתי את הכבל שנראה כזה כמו סרט ארוך ומחובר ל 2 התקנים וללוח אם אז ידעתי שיש לי כניסת IDE .. אבל עכשיו אני רואה שכניסת ה scsi היא דומה במראה... אז אולי יש לי את הכניסה הזאת? שאלתי תשאלה הזאת בפורום ואמרו לי IDE
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך בדקתי באיידה את ההגדרה של הHD שלי, בעיקבות האטה משמעותית בזמן הטעינה של משחקים והווינדוס וזה מה שגיליתי: MAX. UDMA- UDMA 5 (ATA100( CURENT UDMA- UDMA 0 אני לא זוכר איך זה הייה כתוב בדיוק, אבל זה ה"ערכים" של הUDMA (מה שזה לא אומר...) שהיו כתובים באיידה. מה אני צריך לעשות כדי לשנות בחזרה את המהירות של ההרד דיסק שלי למקסימום- ATA100? נתתי את המחשב לבדיקה במעבדה והתכנאי לא מצא שום בעייה (ביקשתי ממנו לא לחפש את הסיבה לתוצאה באיידה, בגלל שזה 100 ש"ח לשעת עבודה, ואני יודע שלהתחיל לחפש סיבות לתעיות כאלה, זה הרבה זמן...)
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אותו מt.ms .הבעיה שנראה לי עדיף sata , ואני לא מכיר כל כך את הsata שיש שם.. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה הצורב הכי טוב שם ?... http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 ראיתי שהמחירים די דומים אז זה לא כזה משנה...
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, הכונן גיבוי הפסיק לעבוד. הכונן גיבוי מתחבר לרשת. כשמחברים לחשמל, שומעים את הדיסק עובד אך המנורה ה-CASE לא נדלקת. ניסיתי איפוס, לא עובד. הסרתי את הדיסק עצמו מה-CASE וחיברתי בחיבור SATA ישירות למחשב שלי. המחשב זיהה שכונן הותקן, אך במחשב שלי לא הוצג כלום. רק ב-DISK MANAGE הוא הראה אותו כמספר מחיצות אך לא נתן לי לעשות כלום מלבד מחיקת מחיצות (ואני מניח שאחר כך יהיה אפשר ליצור). בשדה של ה-VOLUME לא רשום כלום. המידע חשוב לי מאוד. היש דרך לראות את אותן מחיצות, אולי במערכת הפעלה אחרת ? (לינקוס אולי ?) או באמצעות תוכנה אחרת ? תודה מראש לעוזרים, זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, העניין הוא כזה אנחנו מחפשים פיתרון כדי לראות סרטי HD בכיף בטלוויזיה החכמה שלנו מבלי יותר מדי התעסקויות. ניסינו את הרעיון של ה-WIFI אבל זה קצת סיפור (להגדיל מהירות אינטרנט ולהביא נקודה חמה ליד הטלוויזיה וגם אז לא בטוח שזה ירוץ חלק) אבל מצד שני יש את רעיון ה-USB שזה חיבור ישיר לטלוויזיה. לא ניסינו לחבר סרט HD עם USB2 כי אין לנו USB גדול אבל השאלה היא כזו, אם נקנה USB3 (שהרעיון בקנייה זה המהירות העברה שלו נוסף לקריאה) הסרטים ירוצו חלק (גם סרטי 1080P) מבלי קירטועים למינהם בזכות מהירות הקריאה ? או שגם עם USB2 אותו רעיון יקרה ? ואם אפשר המלצה ל-USB3 בגודל של 32GB (עד 350 400 שקל).
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
heya ppl...i was wondering...i have a friend who has a really huge(!) amount of data..about 700gigs...about 600gigs is stuff that he really needs..my question is: whats the most efficient way to back up it all? thanks
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה משיקה את כונן ה-PM971, עם ביצועים גדולים באריזה הקטנה ביותר שניתן להעלות על הדעת בזמן שאנחנו עדיין מצפים בקוצר רוח לדגמים צרכניים ראשונים שיבוססו על שבבי ה-NAND התלת מימדיים של אינטל-מיקרון ושל טושיבה, חלוצת תחום שבבי האחסון התלת מימדיים סמסונג ממשיכה לשעוט קדימה מבלי להמתין לאף אחד – עם כונן SSD מבוסס על תקן ה-NVMe שכל כולו נמצא בתוך שבב BGA בודד, בגודל דומה לבול דואר ובמשקל של גרם אחד בלבד. בסמסונג יצרו שבב בודד שכולל בתוכו עד 16 שכבות של זכרון V-NAND מסוג TLC בנפח של 256 ג'יגה-ביט האחד (לנפח כולל של 4,096 ג'יגה-ביט – הם 512 ג'יגה-בייט), שכבה נוספת שבה 4 ג'יגה-ביט זכרון מטמון מהיר מסוג LPDDR4, ושכבה אחת אחרונה אשר מאכלסת את בקר ה-SSD עצמו – וה…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שאלה: האם אפשר לחבר צורב לכבל IDE 80גידים שיעבוד בUDMA 5 ? P4 1800 512 RDRAM 800 לוח ASUS P4T ערוץ IDE 1 מחובר לשני הHHD בUDMA5 כבל 80 גידים ערוץ 2 IDE מחובר לDVDROM ולצורב. DVDROM - UDMA2 PlexWriter 48/24/48A - PIO אני לא מצליח להעביר אותו לUDMA את הכבל IDE שמחובר לצורב קיבלתי ביחד עם הצורב.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתיד לכנות את המזרים מדיה הנ"ל ומתלבט לגבי כונן חיצוני. אין לי כל כך הרבה מושג בחיבואים שיש במזרים מדיה ואני אני אנסה לפרט. אני מעוניין שהכונן יתחבר למזרים מדיה בחיבור המהיר ביותר. החיבורים במזרים מדיה הם: 1x USB 2.0 slave 2x USB 2.0 host (placed at front and back panel each) SATA Hardware Reset Button את התוכן (סרטים וכ"ו) אני אוריד דרך המחשב הנייד או דרך הPC שלי, ואז אני אנתק את הארד דיסק יקח אותו ליד המחשבים יחבר "וישפוך" לתוכו את הסרטים. ואז בחזרה למזרים מדיה. איזה הארד דיסק מומלץ לפי הצרכים שציינתי? תודה מראש על הסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD K-6 450 192RM אני חושב לקנות את הצורב Lite-on 52 x 24 x 52 עם 2מגה באפר אבל משהו אמר לי שעם מחשב כזה חלש כדאי לקנות אחד עם 8מגה הוא צודק? ואם כן יש לכם המלצות לצורב חלופי? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים בערך הלך לי הדיסק הראשי והיחיד במחשב. דיסק של 2TB של סיגייט שהיה מחולק לשתי מחיצות - אחת עם מערכת ההפעלה והתוכנות והשניה עם כל ה-DATA. בעקבות האסון החלטתי שאני רוצה ליצור mirror במחשב בעזרת הכלי של windows 7 ששמעתי שהוא טוב ואמין. לצערי אין לי כ"כ כסף להשקיע ואני מחפש לראות איזה קונפיגורציה תהיה הכי כדאית מבחינה כלכלית ומבחינת ביצועים וגיבוי. אני יכול פשוט לקנות דיסק נוסף של 2TB, שיהיה מחולק באותה צורה ולעשות לו MIRROR לדיסק 2TB הקיים. אני יכול לקנות דיסק קטן רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות, ובנוסף עוד דיסק רק עבור ה-DATA שאיתו אני אעשה MIRROR לדיסק הקיים של ה-2TB. אשמח לקבל המלצות לתצורות מומלצות שיעלו לי כמה שפחות כסף (גם המלצות לדגמים ספציפים של…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407 הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל. אודה לכם על כל תשובה.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישה של צורב Sony DRU-500A שתומך בכל סוגי המדיות של הדיוידי. למישהו יש ניסיון איתו? הסיבה העיקרית להתלבטות היא מחירי המדיות כיום. המחירים שראיתי הם בסביבות 20 ש"ח לדיסק, כאשר בחישוב של מחיר פר מגהבייט , CD-R הרבה יותר משתלם. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מדיות של DVD במיר סביר בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היום קיבלתי את הWD5000AAKS שלי בשעה טובה! עכשיו כשהכונן מחובר הוא מאוד שקט, אבל הוא גורם לרעידות בכל המארז, והרעידות הללו יוצרות רעש שמשגע לי ת'מוח!!! כשהידקתי את הברגים של הכונן הרעש קצת ירד אבל הוא עדיין מורגש... השאלה שלי היא: האם יש דרך למנוע את הרעידות הללו? (חשבתי אולי על ברגים עם סיליקון שיספגו את הרעידות - האם קיים כזה דבר?) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני לא יודע מה כדאי יותר: שווה יותר לקנות קשיח אחד בעל מהירות גבוהה למערכת ההפעלה ואחד עם מהירות נמוכה יותר לאחסון או לקנות שני קשיחים עם מהירות גבוהה? חשבתי על מצב כזה: הקשיח שאני מתכנן לקנות כרגע הוא 1TB ועולה 271, אם אני קונה 2 יוצא 542 עכשיו, אם אני קונה 1TB שעולה 271, וקשיח של 2TB שעולה 402 אבל הוא איטי יותר יוצא סך הכל 643 שזה הבדל של 1TB בניהם עם סכום של 130 שקל הפרש..
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום HD 1 TB פנימי חיברתי אותו למחשב כאשר כבר מחוברים שני HD 1)80GB 2)250GB משום מה הHD החדש לא מוצג לי במערכת האם זה אפשרי? מה עושים? ------------------------- עדכון: הוא מופיע עכשיו ב DEVICE MANEGER בתור HD 800GB אבל עדין לא במחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! מה הסיבה לפערים במחירים?http://ksp.co.il/?uin=29318https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=39806&catid=92
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני WD חיצוניים בעלי נפח של 2T כ"א, ועוד שניים של 250g כ"א. הם מכילים בעיקר סדרות, סרטים ומשחקי ספורט שאספתי במהלך השנים ואני מאוד רוצה להיות רגוע בקשר לגיבוי. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני איכותי בעל נפח של 4T ולהשתמש בו ככונן האחסון העיקרי ולהפוך את השאר לכונני גיבוי שלו. צריך את המלצתכם בנוגע לסוג הכונן והחברה, עד היום קניתי רק wd בחיבור USB2 ורציתי לשמוע את דעתכם... האמינות חשובה לי יותר מהכל. מחיר/מהירות/נוחות/גודל/רעש/צורה - כולם בעדיפות שניה אחרי השקט הנפשי וזמן החיים של המוצר. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן MP3- iRiver iHP 120 , בעל 20 ג'יגה נפח. לאחר שלוש שנימ של שימוש , וסה"כ 2 נפילות, ההארדיסק נדפק (בנפילה השנייה, הנפילה הראשונה הייתה כלום). איך הסקתי שההארדיסק נדפק? חיפשתי בגוגל. גיליתי שהבעייה שהייתה לי כשמפעילים את הנגן (Check HDD Connection) השאירה 2 אופציות: א. החיבור נדפק. ב. ההארדיסק נדפק. בכל אופן, אחרי שפתחתי את המכשיר (נגמרה האחריות מזמן) , ראיתי מה דגם ההארדיסק, ואני שוקל לקנות חדש (כמובן אחרי שאני אשלח את הנגן לHandy לבדוק האם הבעייה אכן ההארדיסק או החיבור). ההארדיסק הוא- Toshiba MK2004GAL. http://www.geeks.com/details.asp?invtid=MK2004GAL-R&cat=HDD לאחר כל המגילה, אתם בטח שואלים מה לעזאזל אני רוצה מכם, אז הנה השאלה: הבנתי שהמערכת ה…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-