אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי נגן DVD עם כניסת USB. קניתי HD חיצוני 2.5 אינץ' (WD Passport 120G), ולמרות שאין לו בעיה בחיבור למחשב, ה-DVD לא מצליח לקרוא אותו. 2 הערות: 1. ה-DVD קרא HD חיצוני קודם שהיה 3.5 אינץ'. 2. פירמטתי את ה-HD החדש ל-NTFS כדי שיקרא גם קצבים גדולים. לפי דעתי יש 2 סיבות לבעיה, ואשמח אם תוכלו לעזור: א. ל-DVD אין כניסת USB מתח גבוה, ואני צריך לקנות כבל מתאים (USB voltage booster). במקרה זה, אולי מישהו יודע איפה יש להשיג בארץ ? ב. ה-DVD לא תומך ב-NTFS, ואני צריך לפרמט חזרה ל-FAT32. במקרה זה, אשמח לעזרה איך לעשות את זה, במחשב הוא נותן לי רק את האופציה לNTFS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק חיצוני : http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA ובעקבות שהוא FAT32 אני לא יכול לאכסן קבצים גדולים מ3גיגה משהו כזה(כלומר כקובץ אחד) אז אני צריך להיות בNTFS (שזה אמור להיות יותר טוב לא?) בישביל לאחסן קבצים גדולים אז בכל מקרה, איך אני מפרמט? זה משנה שהוא חיצוני...? נ.ב קיימת אצלי בעיה די מעצבנת ממזמן ודי היתשאשתי אשמח אם תכנסו ותנסו לפתור לי אותה :s05:: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם HDD בנפח 320GB, הבעיה ששמתי לב שהוא מדי פעם עושה מן "בזז" כזה... במיוחד כשכותבים אליו ועובדים עם הרבה דברים ביחד... למשל, מעבירים קבצים ופותחים וורד באמצע... הרעש קצרצר אך לא מוכר לי מדיסקים אחרים שהיו לי... מה עושים?... לבדוק עם תוכנה?...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב מזהה רק דיסקים ריקים של DVD אבל לא דיסקים ריקים רגילים.... זה לא קשור לתוכנה כי כבר הWINDOWS לא מזהה אותם
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה שמאפשרת לראות כמה שעות עבודה יש לדיסק הקשיח של WD. אני אמור לקבל דיסק קשיח לאחר שהפעלתי אחריות על דיסק שהתקלקל,ואני מעוניין לדעת אם קיבלתי דיסק חדש. ידוע לי שבתוכנת היצרן:"לייפגארד דיאגנוסטיק" אין אפשרות לקבל את הנתון שאותו אני מחפש. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הצורב שלי נכשל ביותר מידי צריבות כל דיסקים רגילים אני משתמש בדיסקים של ורבטים (שאני קונה מאופיס דיפו) הצריבה האחרונה היא שצרבתי סרט מקודד לVCD הצוריבה נכשלה באמצע ושתי הצריבות הקודמות הצריבה נכשלה בדיוק ב 99% או 100% כאילו ממש בסוף צרבתי סרטים כקובץ רגיל עכשיו יש לי אתה הצורב אולי כמה חודשים לא זוכר בדיוק צריך לבדוק ועשיתי לו עדכון קשוחה שקניתי אותו יש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל לבדוק אם הוא תקול? או שכדאי לי להזמין חדש? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הוא עושה לי בעיות. אני צורב דיסק DVD, מכניס אותו למחשב ואז לפעמים רשום כשאני נכנס לתיקייה ב"המחשב שלי" ש"לווינדווס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן כי הדיסק פגום או מאותחל באופן שאינו תואם לווינדווס". ככה שכדי לצרוב דיסק 1 בזבזתי איזה 3-4 דיסקים, אחרי כל דיסק בדקתי ופעם בכמה דיסקים דיסק אחד עבד. הבעיה שלי עכשיו שדיסקים שאתמול הכנסתי ועבדו, פתאום לא עובדים עכשיו, וכבר מחקתי את המידע מהמחשב (כי לפי מה שידעתי הדיסק היה טוב). ועכשיו די נדפקתי, למה זה? לא הייתה שום בעיה בצריבה/קריאת DVD עד עכשיו, פתאום זה קורה ואין לי מושג מה לעשות יש לי המון GB שמורים על דיסקי DVD. יש למישהו מושג? זה לא שהצורב אף פעם לא עבד הוא עובד שנה מצוין כמו שצריך, ככה גם הקורא DVD, וזה לא שהדיסק …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי, יש לי את הצורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N מחברת LG. השאלה שלי היא האם הוא מסוגל לצרוב Dual Layerd DVD`s או לא. תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צרבתי סרט שיש לי על המחשב באיכות HD, שהסיומת של הקובץ זה mkv. ה-DVD שלי קורא סרטי HD אבל הוא לא הצליח לנגן את הסרט. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב נייד עם HD בנפח 160GB אבל בפועל הוא בא רק עם 143GB. היה ברור לי שג'יגה זה מיליארד על בסיס עשרוני ובייטים הם על בסיס בינארי. ולפי החישוב שלי, ה- HD היה צריך להיות באופן תאורטי עם 149GBככה שנוצר הפרש של 6GB שנעלמו לי. האם אני צודק או שפיספסתי משהו? תודה מראש וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר ממחיצה אחת למחיצה שנייה מקום בסדר אז הNorton PartitionMagic 8.0 מפעיל לי מחדש תמחשב... מתחיל לעבוד ואז מפסיק.. טוען שנמצאו יותר מדאי בעיות מה לעשות כדי לסדר אותם כדי שאני אוכל לשנות את גודל המחיצה תמונת מסך: http://img233.imageshack.us/my.php?image=dsc00054ir8.jpg
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד בין שני הכוננים הקשיחים הבאים הוא רק בגודל הזיכרון, או שיש הבדלים נוספים? 1. הכונן: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 2. הכונן: WD 160GB SATA II WD1600AAJS נ.ב. הסבר לשאלה המוזרה: המליצו לי פה בפורום על הכונן השני, אבל בחנות שאני שוקל לקנות בה, שהיא די יקרה (אבל נחשבת לאמינה ובעלת תודעת שירות גבוהה), יש באותו טווח מחירים רק את הכונן הראשון. גודל הכונן לא מפריע לי, כי בכונן הנוכחי שלי, שהוא ברשותי כבר כמה שנים, השתמשתי עד כה בפחות מ- 30GB (למעשה, קצת יותר מ- 25GB). אבל אם יש הבדלים נוספים בין הכוננים, מלבד הגודל, אז אני אשקול שנית, אם לקנות את הכונן הקשיח בחנות הזאת.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-