עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by idanpc,

שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by b-or,

היי, מדובר במחשב נייד DELL בן כחודשיים. SSD Liteon LCT-128M3S עם הקושחה האחרונה. בעל 128 גיגה, ככל הנראה מדור 3. -הגיע עם המחשב. מאז קבלת המחשב, מדי פעם במהלך גלישה, נדלקת נורת HDD קבוע למשך כחצי דקה. מבחינתי זה הסימן "להחנקות" הכונן. יחד איתה קופא הדפדפן - פיירפוקס, אך העכבר מגיב (לעיתים גם הוא קופא). לא ניתן לפתוח תוכנות חדשות, ולאחר שהקפיאה משתחררת, כל הלחיצות שביצעתי מבוצעות אחת אחרי השניה. מבחינת דל - יש תוכנת בדיקה מובנת בביוס, שלא מזהה בעיות. חשדתי תקופה מסוימת שמדובר בעניין של "ניהול צריכת חשמל" כי אני לרוב במצב זה כשאני ללא חיבור לחשמל, אך זה קורה גם במצב high performance - הפעלתי סרטון של שעה ביוטיוב ועזבתי את המחשב - במהלך הניגון התרחשה אותה קפיאה! האם למישהו …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iyehuda,

חבר שלי יש לו צורב DVD של LG והוא מתלונן שבסיום הצריבה ב נרו הוא מקבל הודעה שיש להמתין 5 דקות וזה קורא לו רק בדיסקים מסוג - בדיסקים מסוג + אין בעיה יש למשהו רעיון

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שלום יש לי כונן 160 GB של סאמסונג... אני לא יודע... מאז ששמתי אותו פשוט מורגשת איטיות בכל אפליקציה כבדה שאני מפעיל.. ההארדיסק "חושב " המון... עם רעש חזק... ועד שהמחשב שלי זז ויוצא מההלם 3600xp+ לוקח לו זמן.... זה קורה לי במיוחד שאני משחק Wow זה קורה לי גם באמצע המשחק ואז המשחק נתקע למשך כמה שניות ושוב חוזר לעצמו... אני זוכר במדיוק שלא היה לי את הבעיה הזאת לפני כן... עשיתי defrag עם diskeeper כמה וכמה פעמים ועדיין אין שיפור.. זה כאילו ההארדיסק מתאמץ יתר על המידה... יש דרך לתקן או לבדוק דבר כזה ?? :\ זה ממש טריד

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. קניתי מאביי : https://www.ebay.com/itm/SanDisk-Wireless-USB-Flash-Drive-Smart-WIFI-Connect-Media-SDWS1-32GB-64GB/113920593102?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=414201767258&_trksid=p2057872.m2749.l2649 אני מבין שמסוכן לחבר למחשב התקן נייד שאין לי מושג מה מקורו . בהתכתבות עם אחד המשתמשים בעבר בעניין : הוצע לי לבטל AUTORUN ולבצע פרמוט לכונן - וכל עוד אינני לוחץ על אחד הקבצים (במידה ויש) בכונן , הכל בסדר. ההתכבות הייתה לפני כמה שנים אולי דברים השתנו . מה אתם מציעים לי לעשות ? תודה רבה . 

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ross,

יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kalen,

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Thug Love,

שלום אני מאז ומתמיד מפרמט עם הדיסק של ווינדוס בדרך הרגילה עכשו אני לא יודע אם זה כול כך טוב יש לי שני מחיצות ואני מעונין לפרמט רק אחת מהם בדרך הכי טובה מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  12. יש לי גירסה JL03. יש כאלה שעושים לו FIRMAWARE של צורב אחר. זה כדאי?(משהו עם N). האם הצורב LG GSA-H22N יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by ehot,

שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  14. אשמח לחוות דעתכם על הפתרון אני זקוק לנפח אחסון על רשת מקומית. החומר מאוד יקר לכן בכוונתי לחבר דיסק חיצוני מסדרות פרו של ווסטרן דיגיטל עם raid מובנה. ולגבות את המידע עם דיסק נוסף. אשמח לההערות או להצעה על דגם ספציפי של דיסק

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Impreza,

בבקשה עזרה, קניתי הארדיסק חדש בנובמר (בן חודשיים - עדיין באחריות) אחרי קריאה מעמיקה בנושא ה Firmware וחשבתי שלא אפגע. הבנתי שיש בעיות קשוחה עם דגמים קודמים שההארדיסק לא מזוהה וכל החומר הלך. באתי הביתה וראיתי את ה Disk Boot Failure שלא מזהה. עשיתי בוט מהביוס לSATA, הוא מזהה אותו ורשום Windows Cannot Load Up משהו בסגנון. יש עליו Windows 7. האם גם ההארדיסק הזה נכלל בבעיית הקשוחה? הדגם שלי הוא ST3500418AS. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש, בהתחלה הוא זיהה את כונן D עם כל החומר שלי. אחכ עשה בעיות ושאני מנסה להתקין ווינדוס זה מראה לי את C ו D ריקים. בחנות שקניתי יכולים לממש את האחריות אבל אין אחריות לחומר. ביררתי בכל חנויות השחזור ורובם סובבים סביב 500 ש"ח לשחזור. יש לי שם קרוב ל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, לפני כמה שבועות הלך לוח האם של המחשב הקודם שלי, זאת אומרת שאין לי אפשרות יותר לגשת לכל המידע על הכונן קשיח שבמחשב.. הוצאתי את הכונן הקשיח מהמחשב הקודם, וכרגע אני מחכה לקבלת המחשב החדש שלי. מאחר ואין לי גיבויים משמעותיים של רוב המידע החשוב לי שנמצא על הכונן, רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות? האם להתקין את הכונן הקשיח במחשב החדש שלי? (אני לא התקנתי אף פעם כונן קשיח, ומפחד לגרום נזק למחשב החדש) האם אולי לקנות מארז חיצוני לכונן הקשיח ולהשתמש בו בתור כונן קשיח חיצוני? מה בנוגע לכל קובצי המערכת, האם הם שיקול שאני צריך להתחשב בו? (שלא יגרמו לנזק או להתנגשויות עם מערכת ההפעלה במחשב החדש) עריכה: מדובר על כונן קשיח WD1600JS מסדרת Caviar SE

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by DivineS,

היי, אז בקיצור מישהו שאני מכיר יהיה באילת השבוע ובתכלס לא כזה דחוף לי SSD אבל אמרתי אם הוא כבר שם ואין מע"מ אז למה לא, אז אחרי בדיקה קצרה של שעה שעה וחצי הSSD הכי טוב שמצאתי במחיר שאני רוצה הוא זה http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 בעקרון השימוש שלו יהיה פשוט מאוד בשביל WINDOWS ועוד כמה תוכנות מסוימות של עריכה וצילום שאני מתאר לעצמי יעזור קצת אבל בתכלס זה פשוט כדי שהמערכת שלי תרוץ יותר מהר. אם אפשר עצה תגובה דעה משהו חחח אם יש משהו אחר באותה כמות מחיר או משהו שקרוב לזה אבל יותר טוב ועדיף לי ובכללי דעה אם זה באמת SSD טוב שכדאי לי לקנות בלי להסס.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mega1234,

היי, לפני שבועיים הדיסק קשיח שלי (WD1200JB) הלך לעולמו. בחנות החליפו לי אותו ל"חדש" לטענתם אלא שעל המדבקה שלו כתוב "recertifed" מה שאומר שחדש הוא לא. 2 שאלות : 1. האם זה תקין ? נראה שזו מדיניות ההחלפות (RMA) של WD - מישהו יכול לאשר את זה מניסיון ? 2. אם המוצר שנתנו לי נחשב (לפי החנות לפחות) לחדש האם הייתי צריך לדרוש אחריות ל3 שנים מחדש (כרגע אני ממשיך עם אותה אחריות) ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם יש שוני פיזי בין הזכרונות,הם נראים אותו גודל האם הם מתאימים? האם יש תאימות לאחור מבחינת לוחות - ז"א תומכים גם DDR וגם DDR 2?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by yossi_s1,

לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, וכבר גיליתי בדיסק הקשיח שלי סקטורים פגומים, מובן והגיוני. אבל המצב הוא כזה, בחיים היו לי בסך הכל 3 דיסקים קשיחים, והדבר המוזר הוא שכל ה3 פיתחו סקטורים פגומים בשלב מסויים. שניים מהדיסקים הם של westren digital ואחד של maxtor. השאלה היא כזאת, האם יש לי מזל חרא וזה מקרי לגמרי או שהאם יש פעולות מסויימות שמגדילות את הסיכוי לסקטורים פגומים? כי זה כבר ממש מעצבן, לא תמיד מגלים את הסקטורים האלו במסגרת האחריות ואז צריכים לחיות בידיעה שיש סיכוי די גבוה שהמידע על הדיסק ילך. אבל גם להחליף זה נורא מעצבן. אז השאלה למעלה^ תודה... אגב זה לא רק המידע, יש תוכנות שלא מוכנות לעבוד עם הדיסק בגלל שהוא פגום, לדוגמא אובנטו לא מסכימה להמשיך בהתקנה בגלל זה, ותוכנה לחילו…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. לפחות 250GB וUSB2. חשבתי על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5826 מה דעתכם? חשוב שהחנות תיהיה באשדוד.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by deso,

רציתי לדעת אם הטכנולוגיה- REWRITABLE קיימת בצורב או בדיסקים עצמם? ואיך זה נעשה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה

24. Started by p_uriel,

שלום, לאחר שקראתי את הסטיקי, אודה לכם על בחירת כונן 2.5" (ללא חשמל) ורצוי עם כניסת מיני USB. בעבר שאלתי כאן וקיבלתי המלצה לסמסונג HX-MTD10EA‎, אשר רכשתי אותו, אם כי הוא עם חיבור USB3, מה שמגביל אותי להסתובב עם כבל יעודי כל הזמן. מהי האלטרנטיבה לדיסק אמין (!) 1TB, ללא חיבור לחשמל? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אם אני קונה עכשיו (יחד עם המחשב) כוננן ובעתיד קנות כונן נוסף אך של חברה אחרת יהיה הבדל בביצועים או במשהו לעמות שאני יקנה עכשיו כונן ובעתיד עוד כונן של אותה חברה

• 7 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.