עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by subarel,

אני יודע שסקטור פיזי לא ניתן לתקן. ברגע שיש פגיעה פיזית במשטח של הHD לא ניתן לתקן אותו. האם ניתן לתקן סקטור לוגי? מה זה בכלל סקטור לוגי...?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by proxima,

האם מישהו יודע לגבי אמינות ה-X-Drives ? http://store.yahoo.com/insidecomputer/x.html

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by Salwaby,

הכותרת די מרכזת את כל המידע, מחפש כונן SSD פנימי בנפח 120/128GB שייתמוך בטכנולוגית Trim, תקציב עד 500 ש"ח. בגדול שימושים ביתיים, גג משחקים. תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. איך הדגם הזה: SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB: דגם: ST3320620AS אוו שמומלץ ללכת על WD ? אוו MAXTOR.? שאלה לא קשורה, על איזה דיסקים אתם ממליצים לצרוב? יש לי של TEACH, הם בסדר? אוו לקנות SILVER LINE \VERBATIM.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by Diniska,

התקנתי מחדש WIN XP לפני ההתקנה מחדש לא הייתה לי שום בעיה אחרי ההתקנה מה שקורה הוא שכאשר אני צורב דיסק ב NERO הוא צורב אותו ואומר שהצריבה הצליחה אך לאחר מכן הצורב מראה שהדיסק ריק, ניסיון לכתוב עליו שוב לא מצליח התוכנה אומרת שהוא מלא, ב DVD ROM שיש לי הוא בכלל לא נקרא. ב EASY CD CRESTOR הוא פשוט לא נותן לצרוב דיסק הוא פשוט מראה הודעת שגיאה ויוצא מהתוכנה. ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנות לא עזר, אותה גרסה של חלונות מותקנת לחברים שלי ואין שום בעיה בצריבה, הצורב מוגדר ומזוהה כמו שצריך ב DEVICE MENEGER. במה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by dominic16,

שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי אחד המדריכים שנכתבו באתר שלכם לגבי יצירת דיסק און קיי בר איתחול פעלתי לפי אותו מדריך ובאמת הדיסק און קיי נהפך לבר איתחול במצב דוס ורשום שם שעכשיו אפשר להעתיק אליו תוכנות שעובדות במצב דוס, כל התוכנות שהעתקתי וניסיתי קבלתי הודעה שהם עובדים תחת ווינדוס אילו תוכנות אני אוכל להעתיק לו שיעבדו במצב דוס כפי שרשום במדריך ??? אני אביא קישור לאותו מדריך תודה לעוזרים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389258.0

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. מוצרי הגיבוי הביתיים של חברת Seagate זמינים במחירים מנצחים, עבור נפחים של 6TB, 4TB וגם 8TB לכתבה

10. Started by ArZi17,

אחרי שהבנתי את ההבדל בין דיסק 2.5" ל3.5" אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני שלא דורש חיבור לספק כוח חיצוני, הדיסק צריך להיות בנפח 320Giga, ובמחיר זול יחסית, אך עם זאת הוא צריך להיות מחברה מוכרת בשוק ולא איזה חברה לא ידועה. אהבתי את ה Western Digital My Passport Essential ושמעתי עליו תגובות יפות, אך הוא נראה לי קצת יקר יחסית, מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. Started by bluenote,

שלום לכולם, לפני שבועיים בערך הלך לי הדיסק הראשי והיחיד במחשב. דיסק של 2TB של סיגייט שהיה מחולק לשתי מחיצות - אחת עם מערכת ההפעלה והתוכנות והשניה עם כל ה-DATA. בעקבות האסון החלטתי שאני רוצה ליצור mirror במחשב בעזרת הכלי של windows 7 ששמעתי שהוא טוב ואמין. לצערי אין לי כ"כ כסף להשקיע ואני מחפש לראות איזה קונפיגורציה תהיה הכי כדאית מבחינה כלכלית ומבחינת ביצועים וגיבוי. אני יכול פשוט לקנות דיסק נוסף של 2TB, שיהיה מחולק באותה צורה ולעשות לו MIRROR לדיסק 2TB הקיים. אני יכול לקנות דיסק קטן רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות, ובנוסף עוד דיסק רק עבור ה-DATA שאיתו אני אעשה MIRROR לדיסק הקיים של ה-2TB. אשמח לקבל המלצות לתצורות מומלצות שיעלו לי כמה שפחות כסף (גם המלצות לדגמים ספציפים של…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני 320\500 ג'יגה שייתמוך גם ב- USB 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 מצאתי את זה, מה אתם אומרים עליו? יש הסגות על הפירמה? שווה 350 ש"ח? יש משהו חם בשוק ששווה במקומו בהתאם לצרכים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by Buffer,

היי, יש לי במחשב נייד צורב DVD, עכשיו משום מה שהנרו(ויכול להיות כל המערכת הפעלה אני לא בטוח), החליט לזהות אותו רק כצורב CD. אני לא יכול לצרוב על DVD והאופציה בכלל חסומה. כשאני הולך בנרו ל-Get System Info הוא כן מזהה שהצורב מסוגל לצרוב על DVD, אבל זה לא משנה שום דבר. חפרתי בגוגל המון ולא הצלחתי למצוא תשובה. מה אפשר לעשות? עריכה: אם זה יכול לעזור, הנרו הוא גרסה 7 והמחשב T60.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  14. קניתי צורב חדש ונוצץ העונה לשם Pioneer DVR-212D. הצורב הינו צורב S-ATA, וכאן מתחילות הבעיות. חיברתי אותו בעזרת כבל S-ATA דקיק(ואוו איזה פינוק זה לעומת כבל רגיל) וכן חיברתי אותו לספק כח בעזרת החיבור המתאים. הצורב מקבל מתח שכן הוא נפתח ונסגר כמו שצריך. אך הוא לא מזוהה בWindows(XP SP2). חיפשתי בגוגל והבנתי שאני צריך לאפשר S-ATA בביוס. עשיתי כן אבל אז... הווינדוס לא עלה... כל פעם עם "תירוץ" אחר... משהו הP-ATA 2 slave incompatible ושאר ג'יבריש. אז הייתי צריך לחזור לDefaults ואז הווינדוס עלה כרגיל אבל הכונן "לא קיים". ואז ראיתי כאן בFAQ שאני צריך להתקין דרייבר S-ATA מיוחד בפלופי שהגיע עם הלוח - אין לי דבר כזה(לוח האם שלי הוא http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&…

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  15. שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 לוח אם ASUS 45533-MX הארד דיסק WD (ישן) מערכת הפעלה XP. פתאום הדיק הקשיח החליט שהוא מלא. ניסיתי לפרמט, לא הלך(לא הצליח לקרוא מכונן הדיסקים). לשם ניסיון החלפתי הארד דיק, לא לפני שבדקתי שאינו מלא. אולם שוב גם כאן החליט המחשב שההארד דיק מלא, מוזר. מה עליי לעשות ? :s05:

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  16. 1. עד שארכוש Blue-Rey תומך תלת (המלצות בבקשה): מה האופציות שלי לראות במקלט שקניתי 3D? 2. האם ניתן לצרוב ולהקרין לטלויזיה 3D ב-DVD רגיל? 3. מה רזולוצית הצפיה הגבוהה ביותר שמכשיר DVD סטנדרטי יצליח להריץ?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by Yehudaa,

אני מניח שאתה מכירים את זה שכל ה CD לצריבה שלכם נגמרים ואתה נשארים רק עם DVD לצריבה .... : סליחה על הבורות אבל האם ניתן לצרוב DVD שיהיה כמו CD ממש ? כלומר שכל נגן CD מעפאן ינגן אותו ?

19. שלומות חברי פורום איחסון, כבר זמן רב שהצורב המיושן שלי(צורב CD רגיל של MSI, משהו די מזעזע) עושה המון בעיות... החלטתי, יאללה, הזדמנות טובה סוף סוף להיפטר ממנו ולקנות לעצמי צורב DVD חדיש ונוצץ על מנת שסוף סוף אוכל לצרוב DVD במחשבי שלי. קראתי את הסטיקי של המומלצים, אבל אני, כבור באמצעי איחסון, לא הבנתי מספר דברים. 1. מה זה "תיקון שגיאות"? 2. איך צורב במהירות 16x יכול לצרוב מהר יותר מצורב במהירות 16x אחר?! 3. Lightscribe נראה כמו משהו ממש מגניב, אבל צריך בשביל זה מדיות מיוחדות, וזה נראה לי סתם ברוך. 4. בקשר לLightscribe - מה עם Labelflash או DiscT@2? הבנתי ששלושת הטכנולוגיות האלו עושות דברים דומים, אך האם השתיים האחרונות גם כן דורשות מדיות מיוחדות? 5. האם כל הצורבים ב"…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום יש לי בקר SAS של LSI MegaRAID SAS 9240-4i רשום באתר שאפשר לחבר עד 16 פיזיקל הרדרייב לא וירטואל...אני מחפש כבל כזה: http://www.pc-pitstop.com/sas_cables_adapters/I3629-05M.asp אבל שיתפצל ל-8 או יותר האם יש דבר כזה? אני לא מוצא בגוגל.. תןדה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. Started by ISmile4U,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG מדגם LW70 Express. המחשב הנ"ל הגיע כשהוא מצויד בדיסק קשיח בקיבולת 100GB ומהירותו 4200RPM. לאור שימושי בכלים גרפים וכלי פיתוח אני מעוניין להחליפו בדיסק קשיח מהיר יותר מאחר והוא מאט לי את המחשב. על כן ראשית רציתי לשאול מה עדיף Seagate Momentus 7200.1 או Hitachi Travelstar 7K100? ושנית האם ניתן והיכן ניתן להשיג את ה Seagate Momentus 7200.1 בנפח 100 ג'יגה בארץ? אודה לעזרתכם בנידון .

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by yuval48,

אני צריך כונן קשיח חיצוני של 2TB בשביל הסרטים (מחבר אותו לסטרימר).. מה ההבדל בין שני אלה לדוגמא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762427 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8631 זה בערך אותו מחיר ופי 2 בנפח..אפשר הסבר? תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by shikaka33,

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by grove,

בשעה טובה קניתי פירמטתי ואני מתחיל להריץ עליו בדיקות ולהעביר ולמחוק קבצים על פניו כרגע נראה כדיסק אמין שקט ולא מתחמם תודה לחברה שהמליצו עליו בסטיקי מחיר לא רע ובKSP הוא היחיד שיש של סמסונג והם הפסיקו להביא את הUJ רק SJ

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by assaf990,

ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ

• 4 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים