עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by sedjonns,

שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  3. Started by Diniska,

התקנתי מחדש WIN XP לפני ההתקנה מחדש לא הייתה לי שום בעיה אחרי ההתקנה מה שקורה הוא שכאשר אני צורב דיסק ב NERO הוא צורב אותו ואומר שהצריבה הצליחה אך לאחר מכן הצורב מראה שהדיסק ריק, ניסיון לכתוב עליו שוב לא מצליח התוכנה אומרת שהוא מלא, ב DVD ROM שיש לי הוא בכלל לא נקרא. ב EASY CD CRESTOR הוא פשוט לא נותן לצרוב דיסק הוא פשוט מראה הודעת שגיאה ויוצא מהתוכנה. ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנות לא עזר, אותה גרסה של חלונות מותקנת לחברים שלי ואין שום בעיה בצריבה, הצורב מוגדר ומזוהה כמו שצריך ב DEVICE MENEGER. במה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב ישן (pentium 2 ) ורציתי לדעת איך אפשר להעביר מידע למחשב החדש . למחשב הישן יש מודם 33k ופועל בעזרת מערכת ההפעלה win95. אני מעדיף לחבר את שני המחשבים ישירות ע"י כבל, זה אפשרי? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by frenzy,

אהלן, התחדשתי בכונן הזה לפני מספר ימים הוא מחובר ללוח ASUS A7N8X-E (צ'יפסט nForce2) הבקר SATA על הלוח תומך SATA1 בלבד והוא מדגם 3112 מתוצרת SIL כאשר מעלים הבקר מזהה את ההרד דיסק ונתקע, מבלי אפשרות להמשיך. חיפשתי קצת ברשת על הבעיה והציעו לי לחבר את ה HD למחשב תומך SATA2 ולהוריד את המהירות ל SATA1 (אין ג'מפרים על הארד דיסק עבור זה) זה מה שעשיתי היום, ובכל זאת עדיין כשעושים בוט הבקר מזהה את הארד דיסק ונתקע. אני עם גירסת ה BIOS האחרונה של הלוח. מצאתי כל מיני גירסאות BIOS HOME MADE שהכינו וטוענים שהם עזרו, אבל אני רוצה לקחת את זה כמוצא האחרון מכיון שבמקרה והפלאשינג לא יצליח לא יהיה לי שימוש בלוח הזה יותר. כל עצה תועיל לי, תודה.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  6. היי תקן SD 8.0 החדש מגדיר תעבורה של עד 3.9 גיגה עבור כרטיסי SD מהדור החדש. בנוסף, הכרטיסים יהיו תואמים לתקנים הקודמים . https://www.tweaktown.com/news/72638/these-next-gen-sd-cards-blow-your-hdd-or-ssd-speeds-out-of-the-water/amp.html לידיעתכם.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  7. היצרנית האמריקאית מחזקת את נוכחותה בשוק החם עם השקת סדרת KC2000 לכתבה

8. Started by assaf972,

שלום לכולם רציתי לדעת מה תפקידו של הבקר ?? האם אפשר לחבר אותו למחשב ביתי??

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  9. קניתי כונן חיצוני של חברת iomega בנפח של טרה בייט. עשיתי לו פירמוט כמו שצריך על מנת שיפעל על הmacbook שלי אבל ברצוני שלפחות פעם אחת יתחבר לפיסי שלי על מנת שאני יעביר את כל המידע שלי לכונן החיצוני. מה לעשות הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. שלום, יש לי 2 הרדיסקים של WD בנפח 80GB וכנראה שהם כבר עשו את שלהם. כשאני מעביר קבצים מהרדיסק להרדיסק הוא עושה זאת במהירות של 15MB/s. לפי PCMARK05 תחת HDD-General Usage אני בכלל ב 4.67MB/s. מה עושים כדי שהמהירות תגדל? אין לי שום דבר בזיכרון ופירמטתי את המחשב לא מזמן.. (שבוע) האם אני המהירות תלויה בהרדיסק חדש? ואם כן איך מה ההרדיסק המהיר ביותר והמשתלם ביותר? תודה מראש, ברדק.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עד שננעלתי על Vertex3 Max IOPS, אני קורא יותר ויותר על בעיות איתו! (תודה לאל שההגעה הרשמית שלו המשיכה להידחות).. חשבתי שהחלופה תהיה ה-M4.. גם שם אני מתחיל לקרוא על אותן הבעיות.. כשראיתי ש- CORSAIR נכנסו לתמונה, אמרתי הם בטח יהיו מצויינים.. שוב אותן בעיות.. כבר עשו RECALL.. נראה לי שזה עניין הבקר.. לא? אז עם מה נשארתי? INTEL 510? אחר? תודה רבה מראש דרישות: - נפח - כיוון ה-120GB.. (מערכת הפעלה ותוכנות) ואם זה יעזור שקבצי SAMPLES של אודיו ווידאו ישבו גם הם על SSD.. אז אלך על שניים כאלה או על אחד בנפח כפול (אם זה טוב יותר שיישבו על אותו דרייב אך בפארטישן נפרד).. - אמינות - ללא תקיעות / ריסטים / מחיקות מידע לא רצויות / חוסר יכולת של מחיקה בפועל (TRIM.…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by jcena,

אהלן חברה...החלטתי לעשות אוסף של סרטי hd. אני לא רוצה להכביד על המחשב יותר מידי לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני שאוכל לחבר אותו דרך הusb וגם ישירות לטלויזיה בחיבור הusb שלה. הנפח שאני רוצה הוא 1t או 2. המחיר עד 450 בערך... אין לי מושג באיזה כונן לבחור לכן אצטרך את עזרתכם.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. כמובן במידה והארד דיסק החיצוני הוא USB3 וכך גם המערכת.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד - סמסונג נוטבוק סדרה 5. הבנתי שאפשר להחליף את הסידירום.. אני רוצה לשים SSD או אפילו פשוט להוסיף כונן קשיח נוסף. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by crik,

היי רכשתי M4 128GB למערכת איך הביצועים?? תודה משה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  16. Started by Nihility,

ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by ISmile4U,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG מדגם LW70 Express. המחשב הנ"ל הגיע כשהוא מצויד בדיסק קשיח בקיבולת 100GB ומהירותו 4200RPM. לאור שימושי בכלים גרפים וכלי פיתוח אני מעוניין להחליפו בדיסק קשיח מהיר יותר מאחר והוא מאט לי את המחשב. על כן ראשית רציתי לשאול מה עדיף Seagate Momentus 7200.1 או Hitachi Travelstar 7K100? ושנית האם ניתן והיכן ניתן להשיג את ה Seagate Momentus 7200.1 בנפח 100 ג'יגה בארץ? אודה לעזרתכם בנידון .

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

שלום, חיפשתי בהמון בפורום ולא מצאתי תשובה לגביי מה ההבדל בין התוכנות הבאות: DVDShrink* DVDtoSVCD* DVD Decrypter* CloneDVD* אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר בכמה מילים למה מיועדת כל תוכנה ומה השוני בין התוכנות. בנוסף הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה ההבדל בין +R ל -R במדיות בתודה ניר

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  19. במפרט מחשב שאני רוצה לקנות כתוב שיש כניסה שפורטה כך: USB 2.0 with E-SATA & Power Share ‎ לא כלכך הבנתי מה רוצים ממני ... מה זה אומר בדיוק? נשמע כמו קומבינה חכמה של אי סאטה שעובר ב יואסבי כמקור כוח חחח אבל תתאוריה אני ישאיר לי ומעדיף לשאול את אלו שכן יודעים

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי במחשב כרגע דיסק קשיח 250GB מחובר ב SATA ויש לי עוד דיסק קשיח 80 GB של SATA שסתם שוכב בארון אצלי והוא לא ישן ועובד מצויין עכשיו השאלה שלי היא כזהות יש איזשהו שימוש מעניין שאני יכול לעשות איתו למשל שיעבוד משהו יותר מהר או גיבוי מידע או משהו כזה ואם יש משהו אנ ישמח אם תעזרו לי או תיתנו לי לינק לאיזה מאמר לקרוא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  21. יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  22. שלום עד עכשיו היה לי כונן קשיח של סמסונג בנפח 250GB (נכון שזה כבר נחשב מעט היום, אבל זה הספיק לי). שמתי לב שלאחר פירמוט נשאר בו כ 235GB שמיש בפועל, כלומר ירדו כ-15 גיגה. לאחרונה קניתי כונן חדש של 1TB מתוצרת סיגייט וכשפירמטתי אותו הופתעתי לגלות שנשארו בו רק 930GB שמישים בפועל. זה פאקינג 70GB שהולכים לאיבוד !!! עד לפני חמש שנים 80GB היה הנפח המקובל לכונן הראשי של המחשב !!! השאלה שלי היא למה יש כאלו הבדלים בין הכוננים ? למה צריך לשמור 70 גיגה ? האם זה רק בגלל שהכונן גדול יותר וטבלאות האלוקציה צריכות יותר מקום ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. אני לא מצליח להבין אם גרסת OEM של הצורב מגיעה רק בלי תוכנות או שגם בלי כבל IDE?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  24. מישהו יודע מי היבואן של המדיותPRINCO בארץ? שאלה PRINCO זה לא רק חברה של מדיות אלה גם חברה שעושה מדיות עבוד הרבה חברות אחרות כגון RITEK נכון?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. תקנו אותי אם אני טועה: המידע על הדיסק קשיח נשמר עליו, ואיתו נוצר מעין אינדקס שמכיל קיצורי דרך (שבילי גישה) למידע שנשמר עליו. ברגע שהמשתמש מבקש למחוק מידע אז למעשה נמחקים רק הקיצורי דרך ולא המידע עצמו. בפועל למחשב אין דרך להשתמש במידע השמור עליו ללא הקיצורי דרך. הסבר זה גם מסביר מדוע ניתן לשחזר מידע לאחר שעושים פורמט לדיסק הקשיח, כי כאמור המידע עצמו לא נמחק לעולם. שאלותי: האם מה שכתבתי נכון? אם נכון, האם יום אחד יכול להיות שהדיסק הקשיח יתמלא לגמרי כי בפועל אף פעם לא נמחק ממינו המידע? (אף פעם לא ראית דיסק שאי אפשר למחוק ממנו ולכתוב עליו שוב)

• 4 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים