אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי SSD של סמסונג שעושה בעיות, יש לו bad sectors. יש עליו אחריות אם יש לו bad sectors?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי במחשב נייד צורב DVD, עכשיו משום מה שהנרו(ויכול להיות כל המערכת הפעלה אני לא בטוח), החליט לזהות אותו רק כצורב CD. אני לא יכול לצרוב על DVD והאופציה בכלל חסומה. כשאני הולך בנרו ל-Get System Info הוא כן מזהה שהצורב מסוגל לצרוב על DVD, אבל זה לא משנה שום דבר. חפרתי בגוגל המון ולא הצלחתי למצוא תשובה. מה אפשר לעשות? עריכה: אם זה יכול לעזור, הנרו הוא גרסה 7 והמחשב T60.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הי מחשב חדש, צורב תומך ב- LightScribe (LG) התקנתי את הדיסק המצורף. עכשיו מה עושים? איך מגיעים להגדרות של תמונה לצריבה ואיך צורבים אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הרדיסקים של WD בנפח 80GB וכנראה שהם כבר עשו את שלהם. כשאני מעביר קבצים מהרדיסק להרדיסק הוא עושה זאת במהירות של 15MB/s. לפי PCMARK05 תחת HDD-General Usage אני בכלל ב 4.67MB/s. מה עושים כדי שהמהירות תגדל? אין לי שום דבר בזיכרון ופירמטתי את המחשב לא מזמן.. (שבוע) האם אני המהירות תלויה בהרדיסק חדש? ואם כן איך מה ההרדיסק המהיר ביותר והמשתלם ביותר? תודה מראש, ברדק.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום HD חדש של WD , אני מעוניין לחברו למחשב שבו כבר מחובר HD קיים בחיבור Sata. חיברתי את החוטים (חשמל ו sata) של הקשיח החדש ושמתי אותו במקום. עכשיו יש לי בעיה, המחשב לא מזהה את ההרד דיסק החדש. חשבתי על הקטע עם ה jumper , ואז קלטתי שב HD הקיים שלי אין בכלל גאמפר. האם צריך לגמפר את כונני sata? האם אני צריך לגמפר את הישן לצסטר ואת החדש לסלייב ואז זה יעבוד? האם גאמפרים של cd roms מתאימים גם לכוננים קשיחים? האם מלבד אלה אני צריך לערוך הגדרות מסויימות בביוס? אשמח לעזרה, תודה , עומר
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש שאת המפרט שלו פירסמתי בפורום מפרטים עכשיו, אני רוצה לקחת את הדיסק קשיח שיש לי עכשיו (40 GB) שעליו אני לא יכול לוותר כי כל העבודות שלי והשירים וכו' נמצאים שם ולא בא לי להתחיל מאפס אז הוספתי עוד 80 GB אמרו לי לקחת SATA (שאין לי מושג מה הוא שונה מ HD רגיל) אבל מישהו אחר אמר לי שאולי תהיה בעייה בלחבר את ה SATA לנוכחי שיש לי אפשר לקבל יותר מידע על כל העיניין הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום HD 1 TB פנימי חיברתי אותו למחשב כאשר כבר מחוברים שני HD 1)80GB 2)250GB משום מה הHD החדש לא מוצג לי במערכת האם זה אפשרי? מה עושים? ------------------------- עדכון: הוא מופיע עכשיו ב DEVICE MANEGER בתור HD 800GB אבל עדין לא במחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך כבל ESATA לSATA כמה שיותר ארוך , מצאתי מטר - היש מטר וחצי ? ויש לי יציאת חשמל של מולקס רגיל מהמארז , ויש לי כבל קצר מדי שמתאם בין המולקס לבין החשמל של הSATA. השאלה הנשאלת זה איפה מוצאים כבל חשמל ארוך של מטר-מטר וחצי - או כזה או מולקס למולקס ואז אני אשים את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-to-Molex-Power-Adapter-Cable-for-HDD_W0QQitemZ290302916786QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item290302916786&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות דיסק חיצוני שישמש אותי ל: 1. גיבוי חומר מהמחשב. 2. יאפשר גישה ע"י סטרימר (כלומר חיבור רשת) 3. יאפשר גישה מרחוק דרך האינטרנט לתחזוקה ולהעברת חומר. 4. אפשרות לחיבור כונן נוסף בחיבור USB . מתלבט בין שתי האפשרויות הבאות: אפשרות אחת segate BlackArmor NAS 110 בעלות של 830 ש"ח http://www.seagate.com/www/en-us/products/network_storage/blackarmor/blackarmor_nas_110/ אפשרות שניה WD My Book World Edition בעלות של 730 ש"ח http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 לא הצלחתי להבין אם אפשר בעתיד להחליף את הדיסק הפנימי באחד יותר גדול . תודה אהרון
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להתקין את ה- HD103SJ של סמסונג במחשב בן שנתיים עם לוח אם DG33BU של אינטל. נכנסתי לעמוד של הלוח באתר של אינטל: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG33BU/DG33BU-overview.htm וכתוב שיש תמיכה בארבע SATA. במפרט של ההארד דיסק כתוב שהוא עובד ב- SATA-300. 1. האם מדובר באותו ממשק או שה- SATA בלוח אם הוא SATA-150? 2. כמה זה משמעותי מבחינת ביצועים? האם ההארד דיסק בכלל מצליח לנצל את מלוא היכולת של הממשק? 3. האם יש דרך "להתמודד" עם הבעיה הזו או שאני חייב להחליף לוח אם? תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בארץ המחירים עדיין יקרים אבל בחו"ל ניתן לרכוש כונן בלוריי איכותי במחיר של 100-150 דולר . השאלה היא איזה? נתקלתי בכונן הזה בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=26181 במחיר 460 ש"ח. נראה לי מאוד קורץ בגלל המחיר אבל אני לא מכיר אותו. ד"א איך החנות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרחיב את הזיכרון SSD במחשב נייד FLEX שנמצא ברשותי. האם ישנה אפשרות להרחיב את הזכרון במחשב הנייד באמצעות הssd הבא: https://ksp.co.il/mob/item/74521/כונן-קשיח-transcend-830s-ts1tmts830s-m-2-ssd-sata-iii-נפח-1tb כונן קשיח Transcend 830S TS1TMTS830S M.2 SSD SATA III - נפח 1TB וכמו כן קישור למפרט של המחשב: https://zuzu.chat/t/lenovo-flex-6-2-299/42151 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כרגע במחשב צורב DVD של NEC ועוד כונן CDROM רגיל. השאלה שלי היא: איך אני מעתיק דיסק DVD קיים לאחד ריק? והאם ניתן לעשות את זה באמצעות NERO EXPRESS (אני מניח שכן... רק לא יודע איך)? תודה
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד - סמסונג נוטבוק סדרה 5. הבנתי שאפשר להחליף את הסידירום.. אני רוצה לשים SSD או אפילו פשוט להוסיף כונן קשיח נוסף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי דיסקים שאני די חייב לצרוב בX4 והצורב נותן לי לצרוב מינימום בX8 האם יש תוכנה או דרך אחרת להגביל את הצורב?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי בעל כורחי (האמת קנו לי) דיסקים של SKY. DVD-R 4.7GB כמה זמן הם יחזיקו לי עד שיתחילו להתקלף, אם בכלל הם יתקלפו ? ומה האיכות שלהם ? והכי הכי הכי חשוב : האם יכול להיגרם לי נזק לצורב DVD שלי משימוש במדיות מסוג זה ?
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חשב: - שיתמוך בדואל לייר. - שיהיה כמה שיותר מהיר בצריבה של DVD וCD. - שיקרא טוב גם דיסקים שרוטים. ראיתי בסטיקי ,אבל הם ישנים כבר וחלק מהדגמים לא מצאתי בחנויות... חשוב שיהיה שחור עם חיבור SATA ולא חובה תמיכה בLIGHT משהו (שמצייר על הדיסקים,כל דיסק כזה יקר מדי),עדיף,אבל יותר חשוב שיקרא טוב ושיהיה שקט. אני אקנה: או מנועה ,או KSP, או אופיס דיפו, או TMS...ככה שרק כונן שנמצא בחנויות האלה רלוונטי לגבי תודה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ובכן נגן הדיסקים במכונית שלי (Sony) עושה skipping כך שאני מעוניין לנקות את עין הלייזר שלו. הבעיה היחידה היא שהוא כמובן Slot-Loading כך שאני לא חושב שדיסקי ניקוי רגילים יעבדו כאן... אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אהלן ! חבר שלי קנה דיסק WD הנה קישור: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=133 הדיסק עובד מצויין אבל האברסט מראה טמפ' פשוט מאוד קיצונית בלי עומס 50 מעלות ותחת עומס מגיע אפילו ל-70 מעלות (אני רציני). אני חשבתי שיש מצב שהאברסט מזייף, אם יש למישהו תוכנה אחרת שתראה טמפ' אני אשמח. ואם מישהו חושב שהבעייה היא לווא דווקא בתוכנה אני אשמח לקבל עצות תודה !
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי HD ישן נושן 20G. התקנתי עליו ווינדאוס ואז הוא לא עלה. ועכשיו הוא לא מתפרמט בשום דרך! גם שאני מפרמט דרך דיסק או דרך הווינדאוס הוא מגיע ל100% ואומר שהייתה שגיאה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 פרסקוט 2.8 512mb Asus P4S800MX מבוסס ציפסט של SIS אשר משמש כשרת קבצים בבית. ללוח אם אין כניסות SATA בכלל ולכן הוספתי לו כרטיס SATA של ST-LAB אשר משתמש בשבב של SIL מסוג 3112. מדובר בשבב שהיה פופלרי במיוחד בימי ה Nforce2 כאשר הגשר הדרומי לא תמך ב SATA באופן טבעי ובכדי לתת ללוח מחברי SATA הוסיפו את השבב ישירות ללוח אם. כרגע אני עובד עם שני כונני WD250KS על הבקר והוא פועל מצויין (בלי RAID). ברצוני להוסיף עוד בקר זהה עם שני כוננים בכדי להגדיל את הנפח על המחשב ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בחיבור שכזה? האם ישנם בעיות של התנגשות, למשל הנתגשות בביוסים של הכרטיסים בזמן עליית המחשב וכדומה? אשמח לתגובה או עצה, כמו כן אם ישנו בקר SATA זול עם 4 מחברים אשמח …
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כן זה נשמע לי טיפה מוזר אבל כל פעם שהצורב שלי מחובר ההארדיסק שלי עושה רעשים... למרות שהוא מחובר על ערוץ IDE אחר... כשהצורב מנותק ההארדיסק עובד כמו שצריך... העניין הוא שהצורב עובד מצויין כשהוא מחובר ולא עושה לי תקלות... אז זה ממש מוזר... הצורב הוא mp7200a של ריקו וההארדיסק הוא WD 8GB 8MB buffer
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-