אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מיתלבט בין שני צורבים אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב ? הראשון NEC AD7170A X 18 BLACK שעולה 155 השני ND4571 NEC 16 X שעולה 281 אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב למה הוא יותר טוב או שהוא ממליץ על צורב אחר שבתווך המחירים האלה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להבין מהכותרת שאני בדילמה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח אחד, פנימי. כרגע יש לי Raptor 74gb ו - WD1600JD. (נתעלם לרגע מה-IDE) אני חייב עוד מקום פנוי (אני חיי על הגבול) ואני חושב לעצמי: 1. לקנות 500gb ולשכוח. (אם כן, איזה כדאי?) (במחיר שלו אני יכול להביא גם 320 וגם 160 ל-Raid0 אז נעזוב בינתיים) 2. אהה.. 320gb זה די והותר וחסכון משמעותי מ-500 (אם כן, איזה כדאי?) 3. אם כבר עוד HDD, אפשר כבר להביא 160gb בזול ולחבר ב-RAID0 עם זה שכבר יש לי. תוספת ביצועים - התפשרות על נפח. אני אשמח לכל הצעה, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. בינתיים האינטרנט "סותם" אותי - כל הורדה באה על חשבון משהו אחר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול גיליתי שהדיסק און קיי שלי (אחרי שהפעלתי אותו על מחשב "זר") מציג רשימה אקרעית של קבצים עם שמות מוזרים ושכל המידע שהיה עליו התקשקש. הרצתי תוכנה שנקראית getdataback והצלחתי להחזיר 98% מהמידע שהיה עליו. הבוקר זה קרה לי שוב אצלי בבית. ההבדל היחידי הוא שבמקום רשימת קבצים יש גם ספריות. אני מצרף תמונה. יש לכם רעיון למה זה קורה? נ.ב. אני משחרר את הדיסק בצורה בטוחה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט מחיצה בדיסק, ומשהו השתבש ושתי המחיצות שהיו עליו התפרמטו... האם יש תוכנה שיכולה לשחזר את המחיצות? הכי עצוב שהלך דווקא הדיסק של הגיבויים עם כל הדברים הכי חשובים..
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הי חברים אני באילת ורוצה להתחדש ב SSD. 512 GB. יש לי עד 1000 שח עדיף פחות. יש לי ממשק M2. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=34303&txt_search=Crucial+MX300&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= כונן קשיח Crucial MX300 CT750MX300SSD1 750GB SSD SATA III http://ksp.co.il/?uin=26612 Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E500BW 500GB SSD מה ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל מיני מתאמים זולים כאלו בעיקר ב DX/ האם למישהו יש נסיון עם מתאמים כאלו. אני מתכוון לחבר דיסק אחד בלבד עם מערכת ההפעלה כך שזה חייב להיות אמין ב100 אחוז.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי DOK בגודל 64GB, דגם Sandisk Extreme. השאלה שלי היא לגבי השימוש בו. אני משתמש ב-WindowsXP, וחיברתי אותו אל המחשב, תוך כדי לחיצה על Shift, כדי שלא ירוץ שום דבר מה-Autorun שלו. מה שאני מקבל זה זה: ב-Windows Explorer התווסף כונן G: הקבצים שיש בו הם: אם עושים על הכונן הזה RightClick, ואז Properties, מקבלים: איך יכול להיות FAT32 בגודל 64GB? אם הולכים ל-Disk Management, רואים: למישהו יש הסבר לכך? FAT32 מוגבל לעד 4GB אם אני זוכר נכון. תודה card
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חברי הפורום. לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb. והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה) את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD. asus n56vz Intel i7-3610QM 2.30GHz 8GB RAM 750GB 7200 RPM+120GB SSD geforce 650m 2gb השאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI. על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה. אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שיאפשר איכסון עד 320GB עד תקציב של 600 ש"ח. המטרה של הדיסק היא לאכסן בעיקר שירים, שהיה מהיר, איכותי וטוב. אז לבעלי הידע בנושא זה אשמח אם תיעצו לי על מה ללכת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
3 שאלות פשוטות: -אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד? -נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD. -האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא. *אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפי התמונה זה ההארדיסק השלישי עם ה 500 ג'יגה אני רוצה להפעיל אותו ושיעבוד גם על מחשבים אחרים אני חייב לציין שזה עבד קודם ויש לי עליו מידע ,אני לא יודע על מה לחצתי וזה כבר לא מזהה אותו תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השאלה הזאת מופיעה ב-FAQ של הפורום: ============================================================================== למה יש לי אייקון ליד השעון של safely remove hardware עם הכונן קשיח SATA שלי? / RK לדיסקים קשיחים בעלי ממשק SATA לסוגיו (1 או 2) יש תכונה, תכונה זאת היא הHOT SWAP, מה זה אומר? זה אומר שאם יש לך דיסק קשיח SATA, שהוא לא מי שמריץ את מערכת ההפעלה, אתה יכול לכבות את הדיסק בשביל לנתק אותו בזמן שהמחשב עובד, להוציא אותו מהמחשב, ולשים הרדיסק אחר, כלומר, ההרדיסק יכול להתנהג ממש כמו Disk On Key. דיסקים שמריצים את מערכת ההפעלה גם יופיעו בsafely remove hardware אבל לא יהיו ניתנים לכיבוי מסיבות ברורות. מהסיבה שהדיסק הקשיח תומך ב"ניתוק מהיר" שכזה, מופיע האייקון של ההתקנים הני…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מארז גנרי לדיסק קשיח 3.5" המחשב מזהה את החומרה אבל אי אפשר לראות את הדיסק ב"המחשב שלי" כביכול צריך לפרמט... האם יכול להיות שהמארז לא תומך ב NTFS ? יש דבר כזה בימינו ? בחוברת הצ'יקמוקית שהגיעה עם המארז כתוב לגבי דיסק חדש - לפרמט ב FAT32 או FAT16 לא כתוב כלום על NTFS ...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי תדיסק און קי בדגם Cruzer Micro U3 SanDisk אני מחבר אותו למחשב והוא אומר לי שכדי לנצל יותר מהירות אני צריך USB2 ויש לי USB2.. וכשאני מעתיק קבצים הוא מעתיק לי ממש ממש לאט! כאילו הוא לא באמת מחובר לUSB2.. מה אפשר לעשות? ניסיתי לחבר ביציאות האחרות ולא עזר..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיסי קנה MAC חדש והוא רוצה לקנות כונן חיצוני לגיבויים. חבר שלו המליץ לו על הכונן http://www.rocstor.com/Products/rocpro-800av.html אבל עד כמה שהבנתי זה עולה כ1300 שח' בארץ מחיר שנראה לי קצת (מאוד) גבוה, אבל הידע שלי במקים שואף לאפס כך שיכול להיות שאני טועה. דבר ראשון רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הכונן הספציפי הזה ומה דעתו עליו. כמו כן, האם כונן למק צריך איזשהו יחס שונה מכונן לPC רגיל - יש בעיות תאימות כלשהי עם הכוננים הרגילים של הPC? האם יש לכם אולי המלצות אחרות לכונני גיבוי למק (שעובדים עם הTIME MACHINE). התקציב לא מוגדר בשלב הזה - הוא אכן שיקול אבל לא שיקול יחיד והבחירה תעשה לפי מכלול שיקולים לכן בשלב זה אני משאיר את האפשרויות פתוחות.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחר כונן קשיח חיצוני מאייבורי באילת. רציתי לקנות 1TB, אבל ראיתי שההפרש לא גדול בין 1TB ל2TB, ללכת על 2TB, או שיש לו מגבלות כלשהן לעומת 1TB? מתלבט בין החברות הידועות (Western Digital / Seagate / Maxtor), אשמח להכוונה איזה כונן הכי מומלץ, תודה.
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום נניח יש לי קובץ עכשיו ששוקל 3 גיגה ואני מחלק אותו לכמה 850 מגה , 850 מגה אחד יכול להכנס לי בדיסק של 700 בעזרת overburn ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום חבר נתן לי HD הישן של הXBOX שלו אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שיפעל תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ! הדיסק הקשיח שלי הפסיק להגיב , אני לא יודע אם זו תקלה של המחט או של לוח בהפעלת הכונן נשמעים תקתוקים, פתחתי את המארז ואני רואה שהדיסקים מסתובבים אבל המחט הקוראת זזה לצדדים ולא מצליחה לקרוא . קיבלתי עצה לקנות כונן זהה .. ולהחליף את החלק התקול (המחט או הלוח שבדיסק ) אשמח לקבל עצה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אוקי אז פתאום גיליתי שעל ה LG DRD8160B שלי שמעולם לא פעם כמו שצריך(שיזדיינו ה LG האלה...) יש אחריות! אז הורדתי חזרה את ה FW המקורי של LG בשביל לעשות FLASH חזרה מהFW של ה RPC1. והמחשב נשאר על המסך NOW DOWNLOADING WAIT.... כבר במשך שעה!(זה לא המחשב שעליו אני כותב עכשיו). החלטתי להשאיר אותו ללילה אולי בכל זאת הוא יזוז. מפרט המחשב אם זה משנה P3-600@405MHZ(בעיית התחממות), WD HDD20GB, 3X64MBSDRAM-GENERIC, RIVA TNT32, Generic 300W PSU........... אז מה אני עושה אם נתקע ה FW באמצע?! לעשות ריסט?! זה לא ידפוק את הכונן?! איזה יום אסון, בנוסף לזה היה היום איזה נחשול מתח ונשרפו לי כל המחשבים בבית(חוץ מזה שעכשיו תקוע, וזה של חבר שלי שאצלי שממנו אני כותב עכשיו). :'(
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע על דרך להעביר אפליקציות לאחסון חיצוני (sd card) שמוגדר כפנימי באנדרואיד? מדובר באפליקציות שאין בהם אפשרות "change" ב storage.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-