עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NuXeR,

שלום לכולם, כרגע אני משתמש ב-WD 250GB. היום הזמנתי 2 כוננים של 640GB, כן כן של WD... מהדגם המדובר 6400AAKS. אני רוצה להפעיל אותם ב-Matrix Raid. חשבתי לבצע Partitoning בצורה הנ"ל: 1. כונן Raid0 שיכלול את מערכת ההפעלה 2. כונן Raid0 שיכלול התקנות של משחקים 3. כונן Raid1 שיכלול את כל הMp3, תמונות ודברים חשובים. בכונן הזה יכנסו גם גיבויי Ghost תקופתיים של כונני ה-Raid0. אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אבקש ייעוץ לגבי כיצד לבצע את ההעברת המידע מהכונן הנוכחי (Ghost?) ואולי שווה להתקין מחדש? תודה, תומר.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. מעוניין בהמלצה לכונן ssd ובקר sata 3 ללוח אם asus m2n-e לשימושי תכנות אופיס גלישה באינטרנט והרצת מכונות וירטואליות. תקציב פחות מ 1000 שקל תודה.

3. Started by J0n1,

אני מתלבט בין שני דגמים שראיתי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=6325 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 איזה כרטיס עדיף? תודה

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by MaoR_KilleR,

שלום... אז ככה, יש לי את הקושחה החדשה (1.UC) של Liggy ו- Dee עם ביטסטינג לכל המדיות וסריקת טעויות. הייתי רוצה לדעת אלו תוכנות אני צריך להוריד, ואלו כלים. אני ממש נוב בזה, הייתי שמח מאוד, ואסיר תודה, אם תענו לי כל שאלה במפורט: - אם אני הולך להשתמש ב- DVD-R (שכבה אחת) בזמן הקרוב, "ה"-מדיה היא Verbatim 8X שמוכרים באופיס-דיפו (מדרגה שחורה אומרת שזה TY?) - איזה מדיות לקנות אם אני הולך על CD-R/W? - האם יש כזה פורמט שנקרא CD+R/W? - ראשי התיבות של SL זה Single-Layer? - באלו תוכנות וכלים להשתמש אם אני רוצה לגבות סרטים שקניתי על גבי דיוידי, ואחרי זה לראות אותם במכשיר הביתי? (המדיה תהיה DVD-R, עם ביטסטינג ל- DVD). - באלו תוכנות וכלים להשתמש לגיבוי של משחקים, גם DVD, וגם CD?…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  5. שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  6. שם המוצר לא ממש מעיד על החברה המייצרת : MP3 Digital Player (ראיתי אותו בקומפיוטקס, אבל ניסיונותי לאתר לוגו של חברה עלו בתוהו) יש בנפח של 128 או 256 המחיר הוא 370 ש"ח ל 128 מגה, ו 470 ש"ח ל 256 מגה. רציתי לרכוש את ה 128 מגה, אבל אני חושש מעילום השם... משהו פה מוזר, מישהו מכיר את המוצר הזה ? עריכה : ראיתי שעוד מישהו פרסם הודעה דומה, והוא ציין שהיצרן הוא Ergotech, לא שזה מצויין על האריזה... מה אתה אומרים ? מכירים ?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  7. התעניינתי בזה Western Digital WDH1U10000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=3600 הוא זול ואמין (חברה אמינה), בר נפח ומתאים לצרכים שלי, כעקרון אני רוצה בעיקר לגבות תכנים ולפעמים לצפות בסרטים דרך ההארדיסק. חשוב שיהיה זול! העניין שהוא דורש חיבור לשקע חשמל..האם יש הרדיסק שלא דורש גם חיבור לחשמל ? ורק למחשב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by chmmr,

היי, אני צריך המצלצה ל SSD בנפח של 120GB, מחיר סביב ה 100$-150$ מאתר אמריקאי. תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by sedjonns,

שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. Started by AciDance777,

מה הדיסק הקשיח הגדול ביותר שאפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, משום מה פתאום המחשב לא מצליח לזהות את הDOK, ז"א כשאני מכניס אותו אז המחשב אומר לי שהוא לא מזוהה. הבעיה היא בDOK מכיוון שניסיתי להכניס אותו לכמה מחשבים ובכולם זה הראה את אותה הודעה. תודה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

שלום. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם המחשב ולקחתי לתיקון. היום התקשרו אליי ואמרו לי שהבעיה היא בדיסק הקשיח(מה שדי הגיוני לפי אי עליית הווינדוס), אמרו לי שיש בעיות בדיסק הקשיח שלי : WD80GB, ושניתן להעביר לדיסק קשיח חדש שאקנה את המידע של הדיסק הקשיח הישן לחדש, ואחרי ההעברה לא יצטרכו להתקין ווינדוס ז"א שמערכת ההפעלה תועבר ודיסק קשיח אחרי ועדיין תעבוד. האם הגיוני? האם עובדים עליי? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by nimrodim,

רציתי לשאול לגבי הבדיקה עצמה. האם יש חשיבות למהירות בה נעשית הבדיקה? אני מבין שיש צורך לוודא שהסימון על QUICK SCAN מכובה. להלן 2 בדיקות שנעשו במהירות X5 ו X8 על מדית R+ של וורבטים מאופיס דיפו אשר נצרבה במהירות של X4 (המהירות המקסימלית שמצויינת לדיסק הנ"ל). במעבר לבדיקה האיטית יותר ערכי PI ירדו בצורה משמעותית בעוד ערכי PIF ירדו רק במעט. - ולכן השאלה לגבי מהירות הבדיקה. לציין שהבדיקות נעשו עם ECC של 8. ע"מ לאפשר ECC של 1 יש להוסיף ל REGISTRY את הבא: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ahead\Nero Toolkit\CD Speed\CD Quality] "Scanning Interval"=dword:0000002 סה"כ אני מרוצה מהבדיקות.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב ישן (pentium 2 ) ורציתי לדעת איך אפשר להעביר מידע למחשב החדש . למחשב הישן יש מודם 33k ופועל בעזרת מערכת ההפעלה win95. אני מעדיף לחבר את שני המחשבים ישירות ע"י כבל, זה אפשרי? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by ward_k,

לאחרונה קניתי הארדיסק 160 GB 8 מיגה באפר ממשק SATA 2 כששאלתי את המוכר KSP אמר לי שאין בעיה וברגע הקנת ההארדיסק על גבי לוח שתומך ב SATA1 הוא ירד ל SATA 1 ויעבוד כרגיל הלוח שברשותי הוא KV 7 סוקט A .... ולצערי כשהתקנתי את ההארדיסק ששמנהל הSATA ועשה סקאנין הוא נתקע וכותב לא יודע מה HARDWARE INTINIAL FAULRE ...!!! יש מישהו ישיכול לעזור לי לצאת מהבוץ הזה. !~!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by frenzy,

אהלן, התחדשתי בכונן הזה לפני מספר ימים הוא מחובר ללוח ASUS A7N8X-E (צ'יפסט nForce2) הבקר SATA על הלוח תומך SATA1 בלבד והוא מדגם 3112 מתוצרת SIL כאשר מעלים הבקר מזהה את ההרד דיסק ונתקע, מבלי אפשרות להמשיך. חיפשתי קצת ברשת על הבעיה והציעו לי לחבר את ה HD למחשב תומך SATA2 ולהוריד את המהירות ל SATA1 (אין ג'מפרים על הארד דיסק עבור זה) זה מה שעשיתי היום, ובכל זאת עדיין כשעושים בוט הבקר מזהה את הארד דיסק ונתקע. אני עם גירסת ה BIOS האחרונה של הלוח. מצאתי כל מיני גירסאות BIOS HOME MADE שהכינו וטוענים שהם עזרו, אבל אני רוצה לקחת את זה כמוצא האחרון מכיון שבמקרה והפלאשינג לא יצליח לא יהיה לי שימוש בלוח הזה יותר. כל עצה תועיל לי, תודה.

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  18. יש לי מחשב AMD K-6 450 192RM אני חושב לקנות את הצורב Lite-on 52 x 24 x 52 עם 2מגה באפר אבל משהו אמר לי שעם מחשב כזה חלש כדאי לקנות אחד עם 8מגה הוא צודק? ואם כן יש לכם המלצות לצורב חלופי? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by Itay_86,

אהלן חברים, יש לי שאלה, קראתי את המדריך שבאתר על איך להוציא את המקסימום מהכונן. ומעבר לכך אני גם קורא עוד כל מיני טיפים והמלצות באינטרנט, אחד הדברים שנתקלתי בהם זה העברה של תיקיית המשתמש לכונן מכני. בתור התחלה, רציתי לדעת אם זה באמת כל כך משנה, ואם כן אז האם המדריך הבא הוא טוב ואמין ואפשר לעקוב אחריו. קישור למדריך: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2012/03/21/how-to-change-the-default-location-for-saving-files-on-internet-explorer.aspx חוצמזה, אני אשמח לעוד טיפים והמלצות לכונני SSD. אחלה שבת לכולנו.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  20. אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני 320\500 ג'יגה שייתמוך גם ב- USB 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 מצאתי את זה, מה אתם אומרים עליו? יש הסגות על הפירמה? שווה 350 ש"ח? יש משהו חם בשוק ששווה במקומו בהתאם לצרכים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by tomer2004,

טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Pundag,

שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  23. המתחרה הגדולה שלה Seagate הבטיחה לספק לנו כונני 16 טרה-בייט לפני סוף השנה הנוכחית - ובינתיים אנחנו מקבלים שיא חדש בדמות כוננים מכאניים בנפח 15 טרה-בייט, או שבעה אחוזים יותר ממה שהיה זמין עד היום לכתבה

24. קניתי כונן חיצוני של חברת iomega בנפח של טרה בייט. עשיתי לו פירמוט כמו שצריך על מנת שיפעל על הmacbook שלי אבל ברצוני שלפחות פעם אחת יתחבר לפיסי שלי על מנת שאני יעביר את כל המידע שלי לכונן החיצוני. מה לעשות הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by liad88,

אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.