אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי כונן SSD 128GB דרך המכירה הקבוצתית כדי להוסיף אותו לכונן SSD 128GB הקיים שלי. האם יש אפשרות להוסיף כונן חדש "ריק" לכונן בשימוש כדי ליצור מערך RAID0 או שיש צורך בפרמוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי תזכורת קטנה איך אני מגדיל את המחיצה בפרטישן מאג'יק! אם יש איזה מדריך בשביל זה!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה שנים השקעתי הרבה הרבה מאוד כסף במערכת קולנוע ביתי HIGH-END.מערכת סוף הדרך! אני משקיע הרבה כסף בהרחבת אוסף סרטי הDVD שלי והאוסף שלי הוא ממש גדול כרגע, אבל יש לי בעיה. אין לי כבר כסף להשקיע בDVD אבל יש לי מנוי לספרייה. אז חבר של אחותי הציע לי את הרעיון הבא: 1.הוא יביא לי צורב DVD (בארצות הברית בצורב הכי טוב שיש עולה 320$). 2.אני יקנה 50 מדיות DVDR. 3.כל סרט שאני משכיר אני יצרוב. אבל אז חשבתי על משהו שזה מה שאני רוצה לשאול בעצם: 1.מה אני צריך בשביל לעשות CDCOPY מכונן DVD במחשב לDVDR?איזה תוכנה? האם זה אפשרי בכלל? 2.אם זה אפשרי, זה יצרוב את זה עם התוספות המיוחדות?יראו את התפריטים באותה צורה? 3.מה עם איכות התמונה?איך היא תהייה? 4.והכי חשוב, הסאונד! האם עדיין יהי…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי במחיר מעולה 250 ג'יגה ווסטרן דיג'יטל עם 8 מגה באפר!! דגם הקאוויר wd250jb-98gvao 7200rpm האאאאא איזו הקלה!!! מעכשיו אני יוכל להוריד בשקט מבלי כול יומיים לצרוב דיוידי רציתי לשאול המן שאלות לאור בעיות ותהיות רבות שלי-אך ורק למבינים!!! *לכמה מחיצות כדי לחלק אותו? *האם אפשר לבדוק שהוא אכן מקורי מהחברה ולא איזה refubrish או משהו ממוחזר? יעני תוכנה שבודקת-יש דבר כזה? *האם אפשר לחבר את הארד דיסק נוסף במקום הסידירום שלי וזה יעבוד טוב? + יש לי בעיה רצינית ההארד דיסק שלי הוא 250 ג'יגה בייט שמצריך: mode lba 48 שזה אומר הרחבה של הגבלת ה137 גיגה בייט שיש בכול מחשב בווינדוס אקס פי סרבר פאק 1 הlba 48 כבר מותקן אבל זה מצריך עדכון ביוס של הלוח אם והזיין הוא שאני לא מוצא באף…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 ש"ח משהו אמין ואיכותי ולאו דווקא הכי מהיר... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין להפוך את המערכת קבצים שלי מFAT32 ל-NTSF. אני משתמש בתוכנת פרטישיין מג'יק 7. האם תיתכן בעיה לעשות זאת בלי שיעלם לי מידע. לפני פעולת ההעברה התוכנה כתבה לי הודעה בקשר לשמות הקבצים. האם יתכן שתהיה לי בעיה עם העברית? ממה להיזהר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, הכונן גיבוי הפסיק לעבוד. הכונן גיבוי מתחבר לרשת. כשמחברים לחשמל, שומעים את הדיסק עובד אך המנורה ה-CASE לא נדלקת. ניסיתי איפוס, לא עובד. הסרתי את הדיסק עצמו מה-CASE וחיברתי בחיבור SATA ישירות למחשב שלי. המחשב זיהה שכונן הותקן, אך במחשב שלי לא הוצג כלום. רק ב-DISK MANAGE הוא הראה אותו כמספר מחיצות אך לא נתן לי לעשות כלום מלבד מחיקת מחיצות (ואני מניח שאחר כך יהיה אפשר ליצור). בשדה של ה-VOLUME לא רשום כלום. המידע חשוב לי מאוד. היש דרך לראות את אותן מחיצות, אולי במערכת הפעלה אחרת ? (לינקוס אולי ?) או באמצעות תוכנה אחרת ? תודה מראש לעוזרים, זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה(עם נסיון כלשהו) על צורב DVD בסביבות 200 ש"ח בערך.... דרך אגב אני קונה תצורב מחנות ksp ,רציתי לדעת אם עדיף לקנות משם גם דיסקים של dvd (ואיזה עדיף לצורב שאתם מציעים) או להמשיך בערך 10 דקות הליכה ולקנות מהמבצע של אופיס דיפו שקרוב לשם. עוד שאלה אם יש לי ידע בסיסי בזה אתם מאמינים אני יוכל להרכיב אותו לבד?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
החלטתי לעשות תרומה קטנה לפורום שעזר לי בשבועות האחרונים לקנות מחשב. ראיתי שלעיתים אנשים מתלוננים על רעש מההארד דיסק שלהם (רעש תקין, לא מקולקל, של הארד דיסק שעובד), בעיקר על הארד דיסקים של היטאצ'י. הסיפור הוא ששבוע שעבר קיבלתי את המחשב עם הארד דיסק של היטאצ'י שעשה המון רעש, ואחרי מאמצים לא רבים מצאתי פיתרון, אבל הפתיע אותי לראות שהרבה אנשים לא מכירים אותו (הרעש היה כלכך מעצבן שאם לא הייתי פותר את העניין הייתי ברצינות שוקל להחליף אותו). בכל מקרה, הפיתרון הוא כלי מהיטאצ'י שנקרא feature tool שיהפוך את ההארד דיסק שלכם לבלתי נשמע בעליל (או לפחות יחליש את הרעש לעשירית בערב), ולפי מה שהבנתי עובד גם על הארד דיסקים של חברות אחרות. מה שכן, הכלי הספציפי הזה הוא עבור sata, ראיתי ב…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי שאלה, קראתי את המדריך שבאתר על איך להוציא את המקסימום מהכונן. ומעבר לכך אני גם קורא עוד כל מיני טיפים והמלצות באינטרנט, אחד הדברים שנתקלתי בהם זה העברה של תיקיית המשתמש לכונן מכני. בתור התחלה, רציתי לדעת אם זה באמת כל כך משנה, ואם כן אז האם המדריך הבא הוא טוב ואמין ואפשר לעקוב אחריו. קישור למדריך: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2012/03/21/how-to-change-the-default-location-for-saving-files-on-internet-explorer.aspx חוצמזה, אני אשמח לעוד טיפים והמלצות לכונני SSD. אחלה שבת לכולנו.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך הוא? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED120JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090&aff=Zap
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של Western Digital מס' דגם WD250YS עם המאפיינים הללו: מאפייני מפתח: מיקום: פנימי נפח: 250GB מהירות: 7200 ממשק: SATA (או SATAII) זיכרון נדיף: 16MB לאחרונה קניתי את הד.קשיח הזה וכשעשיתי בפעם הראשונה פורמט והתקנה של ה-Windows הוצג לי 131GB מתוך 250GB. (ידוע לי שאמור להיות 230GB) אחרי שראיתי שיש רק 131GB נבהלתי, אבל בכל זאת המשכתי בהתקנה. אחרי שהתקנתי Windows, נכנסתי ל-Manage דרך My Computer וראיתי שעדין אין לי עוד 105GB. אחרי שעשיתי Windows Update ל-SP2, נכנסתי עוד פעם ל-Manage ופתאום אני רואה עוד 105GB! אני יודע שאם אני יעשה עוד פעם פורמט, אני יאבד את כל המידע שנמצא אצלי על כל הדיסק הקשיח... שאלה: מה אני יכול לעשות כדי לא לאפשר איבוד מידע …
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב מחר אני כבר צריך להזמין צורב וקראתי פה הרבה ושאלתי גם כמה פעמים בתרדים כללים יותר ולא ענו לי אז ככה, לפי מה שהבתי מהתרד של המומלצים, הצורב הוא אותו צורב כמו הפיוניר על כל יתרונותיו, רק בנוסף לכך הוא גם יותר זול וגם בא עם שנתיים אחריות (יתרון רציני) ככה שיש לו רק יתרונות על פני הפיוניר, תקנו אותי אם אני טועה או אם יש בכל זאת איזה הבדל בניהם..? בנוסף רציתי לדעת ממי שכבר יש לו את הצורב הספציפי הזה של אסוס האם הוא מרעיש או יחסית שקט? האם באמת יש בעיות בקריאה של דיסקים שקצת נשרטו או שזה נסבל? האם לסמסונג 182D יש עדיפות עליו אפילו ללא שנתיים אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישה של צורב Sony DRU-500A שתומך בכל סוגי המדיות של הדיוידי. למישהו יש ניסיון איתו? הסיבה העיקרית להתלבטות היא מחירי המדיות כיום. המחירים שראיתי הם בסביבות 20 ש"ח לדיסק, כאשר בחישוב של מחיר פר מגהבייט , CD-R הרבה יותר משתלם. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מדיות של DVD במיר סביר בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני לא יודע מה כדאי יותר: שווה יותר לקנות קשיח אחד בעל מהירות גבוהה למערכת ההפעלה ואחד עם מהירות נמוכה יותר לאחסון או לקנות שני קשיחים עם מהירות גבוהה? חשבתי על מצב כזה: הקשיח שאני מתכנן לקנות כרגע הוא 1TB ועולה 271, אם אני קונה 2 יוצא 542 עכשיו, אם אני קונה 1TB שעולה 271, וקשיח של 2TB שעולה 402 אבל הוא איטי יותר יוצא סך הכל 643 שזה הבדל של 1TB בניהם עם סכום של 130 שקל הפרש..
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לגיבוי כמעט יום-יומי. שקלתי אם לקנות כונן חיצוני esata, או לחסוך ולקנות כונן פנימי שיהיה מחובר תמיד וישמש רק לגיבוי. אם אני אשתמש בכונן פנימי, ובשלב מסוים אנתק אותו ואעביר אותו למחשב אחר, המחשב יוכל לקרא אותו מיד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כותרת, הדגם המדוייק: HDP725050GLA360 ואיך Hitachi בכללי? חברה טובה ואמינה?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# ב- 300 שקל. איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע 2 כונני WD חיצוניים בעלי נפח של 2T כ"א, ועוד שניים של 250g כ"א. הם מכילים בעיקר סדרות, סרטים ומשחקי ספורט שאספתי במהלך השנים ואני מאוד רוצה להיות רגוע בקשר לגיבוי. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני איכותי בעל נפח של 4T ולהשתמש בו ככונן האחסון העיקרי ולהפוך את השאר לכונני גיבוי שלו. צריך את המלצתכם בנוגע לסוג הכונן והחברה, עד היום קניתי רק wd בחיבור USB2 ורציתי לשמוע את דעתכם... האמינות חשובה לי יותר מהכל. מחיר/מהירות/נוחות/גודל/רעש/צורה - כולם בעדיפות שניה אחרי השקט הנפשי וזמן החיים של המוצר. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב חדש והגעתי לסוגיית הדיסקים. החלטתי ללכת על SATA וההתלבטות שלי היא: אופציה א: שני כונני 80GB ב RAID 1. נפח אחסון של 160MB, מהיר יחסית אבל מצד שני מחיר בשמיים (שני דיסקים+כרטיס בקר). אופציה ב: לוותר על ה RAID ולקנות כונן אחד של 160GB. פחות מהיר, פחות סקסי ואקזוטי אבל עולה ב 30% פחות מאופציה א. עכשיו השאלה היא עד כמה RAID ישפר לי את הביצועים ? עד כמה שווה לי להתאמץ ולשלם בשביל זה ?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
או קי אז יש ברשותי את הכונן פחות משנה.. במהלך העבודה במחשב פיתאום אני מקבל הודעה כזו Delayed Write Failed בכונן המדובר. ואז קיבלתי עוד הודעה ארוכה כזו " An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation" עכשיו אם הכונן מחובר למחשב זה נתקע במהלך הפעלת המחשב ויש מסך שחור ואם הכונן לא מחובר המחשב עולה רגיל
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מזה עידכון קשוחה ? והאם אני צריך ? אם כן תוכלו להביא לי לינק ? תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-