עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי שאלה קטנה... הבנתי שגם אחרי שאני מוחק את הקבצים מסל המחזור... הם עדיין נשארים על ההארד דיסק... אך לא מופיעים במערכת הקבצים... ותוכנות שיחזור כלשהן ותוכנות מתקדמות עדיין יכולות לשחזר אותן... נניח ויש לי במחשב מסמכים שהם "סודיים ביותר" ואני רוצה למחוק אותם 100% ... כיצד אני עושה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תקציב שלי הוא 250-300 שקל - לא יכול לחרוג מהתקציב הזה. לא מתחת ל-80 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by ysar,

הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אנשים אני החלטתי להתקין ווינדוס VISTA 64 של חבר שלי על המחשב שלי אך יש לי בעיה \ אי נוכיות קטנה: ההארד דיסק שלי מפוצל לשני חלקים > 1) לווינדוס XP בגודל 20 ג'יגה 2) למשחקים ותוכנות כבדות בגודל 230 ג'יגה אז מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להוסיף עוד חלק בשביל הVISTA אז השאלה שלי היא כזאת האם יש את האפשרות לקחת נגיד 30 ג'יגה מה 230 ג'יגה מבלי לפרמט אותו? ועוד שאלה: אם הנ"ל אפשרי אז כמה אתם מציעים לי לקחת בשביל הווינדוס VISTA?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Check_Point,

שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by SensatioN,

שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by Oranili,

אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by שמעון לוי,

1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?

12. זה הגיוני ? לא חשבתי שבמחשב החדש שלי יהיה לי חיבור פחות מהיר מ- USB2 :

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  13. מה צריך לעשות בשביל זה? אני מצרף תמונה של הביוס. הקפתי בעיגול את האופציה שאני חושב שצריך לשחק עם האפשרויות. צריך לבחור משם או ממקום אחר? ואם אני במקום הנכון, מה צריך לבחור מהתמונה השניה שצירפתי? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by e.s,

קניתי דיסק קשיח western 1600jb ide ואני רוצה להרכיב אותו איך אני עושה את זה?? זה כמו להרכיב כונן דיסקים?? אני חושב שאני יודע איך אבל אני פוחד שאני יקלקל משהו...

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום 1 H-80 2 GSA-H66N איזה דגם מבין שניהם אמין יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. שלום! נראה שיש לי בעיה מוזרה מאוד ולא ידעתי אם לשים את זה פה או המחלקת OC כי זה מעורב כזה... כפי שהכותרת אומרת, כאשר תדר הבאס של המעבד שלי גדול ב-50 מהמקורי (OC של 25%), כשאני מנסה לצרוב או לעשות סימולציה בנרו הוא אומר לי "Communication Failure" וזהו, אם אני מוריד את תדר הבאס חזרה לתדר הנורמאלי שלו הצורב עובד כמו שצריך. מה קורה?! תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. מה אתם ממליצים? לפרמט את כולו בהתקנת WinXP או לפרמט לכמה חלקים? אף פעם לא פירמטי לכמה חלקים. איך עושים את זה? מקצים כ-60GB בהתקנה עצמה, ואח"כ נכנסים ל-disk management ועושים יצירת partition חדש? אני יודע לפרמט פרמוט מלא של 250GB לוקח כשעתיים ומפחד שה-disk management יתקע.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by uk1980,

יש לי בבית שני מחשבים אחד נייד והשני נייח, יש לי מספר דיסקים של dvd שצרבתי בעבר ואף אחד מהמחשבים לא מזהה אותם, כאשר אני מכניס אותם לכונן בשני המחשבים המחשב מזהה אותם כדיסק ריק ונותן לי את האפשרות לצרוב עליהם. כאשר אני מכניס אותם לdvd שמחובר לטלויזיה אני כן רואה ויכול להפעיל את הקבצים שצרבתי עליהם. למה המחשבים לא מזהים את תכולת הדיסקים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. האם זה תקין או שיש בעיה?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by x-niko,

שלום איזה דגם הוא האחרון והכי טוב בחיבור סאטה LG-H80 GSA-H66N או אחר? תוכלו לפרט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by zvipo,

קניתי היום דיסק WD1600AAJS-22PSA0 מתוך הנחה שמחברים אותו כמו כל דיסק. רק כשפתחתי את המחשב גיליתי שאין לדיסק החדש חיבור טורי לספק כח (התחברות דרך ה-4 פינים לסרט שיוצא מהספק)! הלוח אם הוא של gigabyte אם זה משנה למשהו. איך אמורים לחבר את הדיסק למחשב? יצויין, שיש לי חיבור sata בלוח אם (ואני לא בטוח אבל אולי גם sataII). מה עושים למען השם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, מקווה שאני בפורום הנכון. חיברתי דיסק 3.5 SATA פנימי שהיה לי למארז חיצוני והפכתי אותו בכך ל HD חיצוני. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לגבות את כל המחשב או חלקים ממנו לדיסק בצורה אוטומטית כלשהיא או בהפעלה ידנית כמו שיש כפתור גיבוי לכוננים חיצוניים יעודיים? 2. אני רוצה לקחת את הדיסק למחשב של חבר אך יש לו וירוסים (או שלפחות היו ואני קצת חושש מהעניין), האם ניתן להתקין תוכנת אנטי וירוס עצמאית על הדיסק החיצוני כך שתגן עליו כשהוא מחובר למחשבים אחרים? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח נייד ( USB ), בנפח של 500gb במחיר בסביבות ה-700ש"ח. אני לא באמת צריך כלכך מקום, אל בגלל שהבנתי שההבדלים בין 500gb ל-250gb במחיר, לא כאלה גבוהים אז החלטתי ללכת על הנפח הזה. אולם אם במחיר הזה, אני אוכל לקנות כונן עם נפח קטן יותר, אך הרבה יותר טוב ( למשל מהיר יותר, לא מתחמם / מרעיש וכאלה ), אז אנא תידעו אותי כדי שאני לא סתם אקנה כונן עם נפח גדול, אבל פחות איכותי. הייתי מעדיף כונן מהיר כמה שיותר, ושלא עושה בעיות של התחממות או רעש. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.