אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי תקן SD 8.0 החדש מגדיר תעבורה של עד 3.9 גיגה עבור כרטיסי SD מהדור החדש. בנוסף, הכרטיסים יהיו תואמים לתקנים הקודמים . https://www.tweaktown.com/news/72638/these-next-gen-sd-cards-blow-your-hdd-or-ssd-speeds-out-of-the-water/amp.html לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. ההארד דיסק שלי של סיגייט קרס לו ועכשיו אני צריך עבורו מחליף אני רוצה הארד דיסק פנימי של 2TB ההארד דיסק ישמש לאחסון של מדיה ואני גם אעשה לו מחיצה של כ50GB שישמש להרצת הוינדוס התקציב הוא 500 ש"ח. אם יש צורך אפשר להרחיב קצת ל600. אבל מאוד הייתי מעדיף דווקא לרדת כמה שיותר תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
במארז שאני רוצה אין שקע USB3, רק שני USB 2 ,הוצא לי להשתמש במפצל, במקום זה. האם ה-3 הזה באמת מהיר יחסית ל USB 2? משמעותית? נגיד אם אני מעביר 2 גיגה ממחשב לדיסק און קי. מה המשמעויות ב-2 וב-3?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הרדיסקים של WD בנפח 80GB וכנראה שהם כבר עשו את שלהם. כשאני מעביר קבצים מהרדיסק להרדיסק הוא עושה זאת במהירות של 15MB/s. לפי PCMARK05 תחת HDD-General Usage אני בכלל ב 4.67MB/s. מה עושים כדי שהמהירות תגדל? אין לי שום דבר בזיכרון ופירמטתי את המחשב לא מזמן.. (שבוע) האם אני המהירות תלויה בהרדיסק חדש? ואם כן איך מה ההרדיסק המהיר ביותר והמשתלם ביותר? תודה מראש, ברדק.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לזהות מדיה קוד של CD? רכשתי 50 דיסקים של VERBATIM מאופיס דיפו (לא את הפסטל, אבל ארץ יצור יפן) ורציתי לדעת אם הם טובים....
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן לכולם. העברתי היום את ה-MAXTOR 40GB שלי ממחשב אחד לאחר. בשלב כלשהו התעקם אחד הפינים המעבירים מידע. ניסיתי ליישר אותו והוא נשבר ונפל. כשחיברתי את ה-ATA לכונן, המחשב זיהה אותו כ-Maxtmr וכשחלונות (Windows XP X64) עלו הם אומנם זיהו כונן והסמל של התקנת חומרה חדשה רץ לו, אבל כשהתהליך נגמר, ניגשתי ל'מחשב שלי' ושם לא הופיע שום כונן חדש. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב כמה פעמים וגם לחבר את הכונן שוב, אבל הוא עדיין לא הופיע ב'מחשב שלי'. הפין שנפל הוא השלישי מימין לשמאל, בשורה התחתונה. יש לכם מושג מה החשיבות שלו ואם יש איזושהי דרך לסדר את זה? אין צורך להזכיר שהמידע שם חשוב לי מאוד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב ביום חמישי שעבר, והיום קיבלתי שיחה מנציג החברה שאין להם במלאי את ה- Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ולכן הוא אמר שהוא יתן לי במקום את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD בפעם הקודמת שדיברתי עם נציג שלהם והוא הציע לי אותו דבר, הוא ציין ש- Western עדיפים באחריות, הכוונה שאם יש פגם בדיסק הקשיח, הם מחליפים לך ישר את הדיסק קשיח במקום, ולא בודקים אותו. אז מה אתם אומרים? אין הבדל בין 2 החברות וזה לא נורא שהחלפתי?
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כזה במחיר 350 שקל יד שניה עם אחריות האם הוא טוב ?? איזה מדיות עובדות איתו טוב?? האם PRINCO יעבוד ???
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ להתקין מ"ה על הכוננים הירוקים של ווסטרן דיגיטל (1 TARA) או שלא משנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך לרכוש כונן בנפח 1TB שך WD מסדרת ה-GP (הבנתי שזה הכי מומלץ היום - תקנו אותי אם אני טועה). וראיתי בזאפ שישנם 2 דגמים שונים, מה ההבדל ביניהם ? דגם א : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 דגם ב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720943 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי דיסקים שאני די חייב לצרוב בX4 והצורב נותן לי לצרוב מינימום בX8 האם יש תוכנה או דרך אחרת להגביל את הצורב?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי יש לי כאמור 1 טרה קויאר בלק עכשיו כשאני מעביר מ c ל d הוא מתחיל גבוהה ואז מתחיל לרדת הוא מתחיל לפעמים מ-130 ואז יורד עכשיו העברתי קובץ של 6100 מגה ראיתי שבאיזשהוא שלב..כבר אחרי שהעברתי 4 גיגה הוא ירד לי מתחת ל28 ואפילו מגיע לפעמים ל- 20 זה בעיה או שמה זה הקצב הרגיל???? שוב ניסיתי חיפשתי ולא מצאתי בפורןם אשמח לתגובה מהירה..כי בחנות אמרו לי שאיןשום בעיה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס raid לשרת windows home server ברייד 5 על 8 hdd לפחות, מצאתי באיביי כרטיסים של lsi במחיר טוב, רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש למישהו כרטיס רייד כלשהו בבקשה ציינו איזה והאם אתם מרוצים ממנו... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של המדיותPRINCO בארץ? שאלה PRINCO זה לא רק חברה של מדיות אלה גם חברה שעושה מדיות עבוד הרבה חברות אחרות כגון RITEK נכון?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה: המידע על הדיסק קשיח נשמר עליו, ואיתו נוצר מעין אינדקס שמכיל קיצורי דרך (שבילי גישה) למידע שנשמר עליו. ברגע שהמשתמש מבקש למחוק מידע אז למעשה נמחקים רק הקיצורי דרך ולא המידע עצמו. בפועל למחשב אין דרך להשתמש במידע השמור עליו ללא הקיצורי דרך. הסבר זה גם מסביר מדוע ניתן לשחזר מידע לאחר שעושים פורמט לדיסק הקשיח, כי כאמור המידע עצמו לא נמחק לעולם. שאלותי: האם מה שכתבתי נכון? אם נכון, האם יום אחד יכול להיות שהדיסק הקשיח יתמלא לגמרי כי בפועל אף פעם לא נמחק ממינו המידע? (אף פעם לא ראית דיסק שאי אפשר למחוק ממנו ולכתוב עליו שוב)
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
עברתי על הפורום ומצאתי שרוב האנשים תומכים בWD על MAXTOR כשמדובר בהשוואות בין שני כוננים עם נתונים דומים, אבל לא ממש הבנתי למה. הזמנתי הארדיסק מקסטור 120GB ואני מתלבט אם להחליף את זה לWD אבל לא ברור לי מה באמת ההבדל ואם יש הוכחות לזה שמקסטור פחות טוב מהWD...
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי: MSI 645E Combo (MS-6737E) וגם: 648 MSI Max-V האם הם תומכים lba-48? כלומר האם הם תומכים בדיסיקים קשיחים מעל 137GB? אתרים: http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=538&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=555&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= האם הלוחות האלו תומכים בצורב DVD?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-