אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חבר שלי, בעל כונן קשיח IDE פנימי מעוניין לחבר אותו חיצונית בעזרת המתאם הבא: http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=336 השאלה, האם הוא יהיה זקוק לחיבור עצמאי של חשמל (יש ערכות יקרות יותר שכוללות את זה)? נשמע טיפשי, אבל אחרת למה מוכרים גם את המתאם בלבד?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ככה, הצורב שלי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג טיפה. הצורב שנדפק הוא LITE-ON 52*24*52. מה הצורב שאתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש, יונתן
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יותר משנה אחרי שנחשפנו אליה לראשונה, הטכנולוגיה מבית אינטל ומיקרון שמבטיחה לספק לנו מהירויות שאינן מהעולם הזה מתקרבת אל החנויות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי HD של WD 80G עם ה-8MB. למה שאני בודק במחשב אז יש פחות מ-80G,יש משהו כמו 75G. איפה השאר?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, השאלה מתייחסת לעיבוד תמונה. משקל קובץ תמונה ממוצע כ- 40 מגה לפחות. מעבד i5 זכרון 8 ג'יגה.מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. 'פתיחת' קבצי תמונה ל- 1/1 עורכת זמן רב. זה לא עניין של זכרון להבנתי (8 ג'יגה אמורים להספיק). לא לגמרי ברור לי מה היתרון ב- ssd מעבר לזמני עליה של המערכת או התוכנות שמותקנות עליו. ובמיוחד חשוב לי לדעת- וזו השאלה העיקרית האם גם זמני העבודה מתקצרים. בעקרון, התמונות- הדאטה- לא תאוכסן ב- ssd אלא בכונן אחר, רגיל. האם יש לכך השפעה על התשובה? תודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה CRUCIAL SSD 256GB , הלוח שלי הוא לוח עם תמיכה ב SATA2 , ראיתי שמוכרים כרטיס שיושב על PCI-E ומגיע עם 2 כניסות USB3 ותמיכה בSATA3 ל2 כוננים פנימיים במשהו כמו 150 ש"ח . שווה להשקיע בכזה בקר ?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת למה בסטיקי יש לינק המראה כיצד להגביל את רוחב הפס של הSATAT ל1.5 במקום 3???? למה זה טוב להגביל את רוחב הפס ל1.5 במקום 3? האם זה מומלץ לעבוד רק על 1.5 במקום 3??????
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דיוידי וצורב למחשב (לא DVD-RW) הומלץ לי על LITEON אבל בזמן האחרון אני רואה יותר מדי בעיות איתם אז איזה אחרים מומלצים (עדיף שיהיה גם בצבע שחור)
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר האם ואיפה ניתן להשיג שנאי חשמל שמתאים ישירות לתקעים שבשימוש בארץ (ללא שימוש במתאמים שמולבשים על מוצרים של 110V ומתנתקים מהשקע תוך כדי שימוש). עם דגש על שניים שאני צריך דיי דחוף: WD ELEMENTS VANTEC NEXSTAR3
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם דיסק קשיח 160 GB SATTA2 .כשהתקנתי גיליתי שיש רק130GB האם זה יתכן או שפשוט מכרו לי רק130GB
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה יש לבדיקת ביצועים ותקינותו של דיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחבר צורב dvd חיצוני אבל אני רוצה לדעת איך לעבוד איתו לפני אני רואה במדריכים כל מיני תיקיות אני צריך לקחת את הסרט להשים בתוכנה צריבה ואז יש שם תיקיות אני לא יודע מה הם אני צריך להשים באחת התיקיות את התרגום? ואז שאני רואה בdvd אני בוחר בתרגום וזה שם אותו בסרט?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
yesh evdel be beziom ben Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS le Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS ??? ma e evdel? ve im kvar ani poteh dion - az eize HD tov le biziom ve le games ? execpt raptors wd the best?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
העדפות צורב DVD וגם CD מהירות לא ממש משנה מה שחשוב שיהיה אמין לתקופה ארוכה מחיר עד 250 תודה רבה לכולם :-)
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, באתי לבשר על הדיסק הקשיח עם יחס שקל/ג'יגה הכי טוב שיש עכשיו. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000feC-secMAHfljJy3LIw5IR8:12bbi68k5?id=4213708&pr=QJ5&N=2 נכון, הדיסק הקשיח הכי משתלם לא נמכר מאייבורי/KSP אלא באופיס דיפו. מדובר בדיסק קשיח חיצוני בנפח 1.5TB של החברה verbatim (דיסק תוצרת סיגייט כנראה) אם חיבור USB 2.0 בלבד. החיסרון שדיי בולט זה שהמארז מפלסטיק ונוטה להתחמם. וגם אחריות של שנתיים במקום שלוש שנים אצל WD. ונורת החיווי אינה מהבהב בזמן העתקה ובפעילות אלא רק דולקת (כמו נורה של POWER) אז אם יש לכם צורך באיחסון זול וחיצוני בנפח גדול ואין לכם צורך במהירות מעבר לUSB 2 אז זה נראה לי בחירה טובה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל המון קבצים פגומים אחרי שאני מסיים להוריד טורנט פתחתי פה כי השגיאות הם לא בתוך הקליינט, יש שגיאות גם כאלה בזמן ה-Hash Check שמקורם בד"כ בפייקרים, זה לא המקרה ועוד עובדה שמשחקת לכיוון של בעיה ב-HD זה האתר שממנו אני מוריד שאני לא אציין את שמו עקב ווארז אבל אתר אמין ולא ראיתי בתגובות תגובה אחת שמדברת על קבצים פגומים.. אני מסיים להוריד, הקובץ על 100 אחוז, מנסה לעשות Extract ויש 2-3 או יותר קבצים פגומים. יש סיכוי שמקור הבעיה בהארד דיסק ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברים, היום רכשתי כרטיס PCIX בקר SATA 3 כדי לחבר את כונן הסמסונג SSD 840 שלי מכיוון שעל הלוח יש רק SATA 2.התקנתי דרייברים מעודכנים מהאתר של הכרטיס ביצעתי בדיקה בAS SSD BENCHMARK וקיבלתי תוצאות נמוכות מאשר הכונן היה מחובר על SATA 2.מה פיספסתי? :s05:
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
א.אני מחפש דיסק קשיח של 500 ג'יגה איזה דגמים הכי מומלצים במסגרת תקציב של 550-700 שקל? חשבתי על הכונן הזה מה דעתכם? WESTERN DIGITAL 5000AAKS ב.יש לי על הלוח אם הישן שלי 4 כניסות ata והכונן הזה הוא sata2 האם צריך לקנות איזה שהוא מתאם הוא שזה יכול להתחבר גם ככה?
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הייתי די משוכנע שאני מחפש DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים. אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW - אני ממש כבר לא יודע. ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אלו הדיסקים שתכננתי לקנות - Verbatim, אחרי שהבנתי שהם מעולים: מחיר ל50 - 90 שקל, 1.8 לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=5&ID=557280&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=2049&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 או הMemorex, יותר הגיוני, 75 שקל, 1.5 שקל לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=557462&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=5536&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 ואלו הדיסקים שבמבצע - Smart Buy/GPT, במחיר של 40 שקל! 0.8 לדיסק! http://www.officedepot.co.il/SHOP/CATALOG/SKU.ASP?SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8&iref1=DEFAULT5&ID=591909&LEVEL=SK&PR=* איך הדיסקים שבמבצע? האם הם פחות ט…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט שהכנתי בעזרת התוכנה נרו . במאפינים כתוב שגודלו הוא ( 702MB (736,276,480 bytes שאני מנסה לצרוב נרו כותב לי שאין מספיק מקום פנוי על הדיסק אלא אם - unless the cd is finalized after burning ואז הוא שואל אם אני רוצה לעשות את או לא. אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מה זה הדבר הזה ואם כדי להסכים או לא?? דבר שני למה כתוב במאפינים פעם אחת שהסרט תופס 702 ופעם אחת 736 כמו שהצגתי הנ"ל. ממנה נובע ההבדל?? דרך אגב זה נרו 6 אולטרה אדישן . תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהליין אנשים, אני רוצה לשדרג את ה HD שלי ל SATA אבל בגלל כל הנושא של דרייברים בהתקנה יש לי בעיה, אין לי כונן דיסקטים במחשב ואני רוצה לדעת אם יש הארדיסיקים שאפשר להפעיל אותם (להתקין עליהם ווינדוס) בלי דריברים, יש לי התקנה של ווינדוס XP SP2, ואני מחפש SATA בגודל של 120-160 גיגה, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח נורא
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על הכוננים החיצוניים כאן בפורום. בעיקרון אין הרבה צרכים מיוחדים לכונן החיצוני. בעיקר אחסנה של קבצים כדי לא להעמיס על ההארדיסק במחשב ועוד שימוש חשוב (אם זה אפשרי) יש לי LCD Sumsung 40" b - 530 full HD ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר הארד דיסק חיצוני לטלוויזיה בעיקר בשביל סרטים. יש לי windows 7 ככה שחשוב שהוא יתמוך במערכת הפעלה זו.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-