עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני קונה מחשב ואני מדי פעם צריך לצרוב דיסקים רגילים, ואני רוצה גם שיהיה לי קורא DVD במחשב.. צורב DVD אני לא צריך בינתיים ולכן אני רוצה את עצתכך אני לא רוצה לקנות קומבו. והשאלה שלי היא: לקנות צורב וDVD או שגם כונן CD רגיל בשביל הצריבות מדיסק לדיסק..? זה לא טוב ל DVD לקרוא דיסקים רגילים? ואם כבר אני קונה את הכוננים אז איזה חברות הכי אמינות? צורב אני כמעט סגור על LITE ON כי שמעתי הרבה טוב על הצורב שלהם. לגבי הDVD בהתחלה רציתי TOSHIBA אבל אמרו לי שיש לה בעיות אז עברתי ל LITE ON תודה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by Vr21,

80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. אז עם הזמן, החברות מתחילות להתיישר... To sum it all up, this is what we would say: The Samsung SH-W162C is an inexpensive and very good performing drive. With this in mind, we had no hesitation in awarding the Samsung SH-W162C our CD Freaks Safe Buy award . http://www.cdfreaks.com/article/236/9

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by redead,

שקיבלתי את המחשב החדש שלי ההרדיסק SATA שלי לא עלה אז נכנסתי למסך RAID עם F10 ושיניתי שם איזה משהו לסטריפ או משהו כזה ואז ההרדיסק כן עלה.. עכשיו אני רוצה לדעת מה לכול הרוחות עשיתי ואם זה טוב? אני זוכר שהיו שם משהו כמו 4 אפשרויות..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by shikaka33,

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  6. אני יודע שעל כל CD-R ישנו מעין Header ובו מידע על היצרן. אבל אני לא יודע איך מגיעים אליו. אז בבקשה, לינק או שם של תוכנה ?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by Psy,

לא חסר דגמים, אני מעדיף הארדיסק שמתחבר ישירות עם USB למחשב בלי צורך בשקע חשמל הנפח שיהיה 1TB ומעלה גודל לא משנה (2.5\ 3.5) חשוב (עד כמה שאפשר) שיהיה אמין ולא יתפגר אחרי שנתיים +- למטרת גיבוי תמונות ומסמכים חשובים בעיקר לא יודע מה הטווח מחירים המומלץ של דיסק כזה אבל אשמח מאוד להמלצות... תודה! \\ אגב שמעתי המלצות על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-harddrive&modelsid=828380,796222 (השני זה אותו אחד רק עם כיסוי סיליקון) יש חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. מעוניין בהמלצה לכונן ssd ובקר sata 3 ללוח אם asus m2n-e לשימושי תכנות אופיס גלישה באינטרנט והרצת מכונות וירטואליות. תקציב פחות מ 1000 שקל תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  9. אלו הדיסקים שתכננתי לקנות - Verbatim, אחרי שהבנתי שהם מעולים: מחיר ל50 - 90 שקל, 1.8 לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=5&ID=557280&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=2049&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 או הMemorex, יותר הגיוני, 75 שקל, 1.5 שקל לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=557462&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=5536&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 ואלו הדיסקים שבמבצע - Smart Buy/GPT, במחיר של 40 שקל! 0.8 לדיסק! http://www.officedepot.co.il/SHOP/CATALOG/SKU.ASP?SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8&iref1=DEFAULT5&ID=591909&LEVEL=SK&PR=* איך הדיסקים שבמבצע? האם הם פחות ט…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by imac,

שלום לכולם... מלפני שבוע בערך התחלתי לשמוע מן רעשים (תקתוקים כאלה) מהכונן.. יש לי Maxtor 20gb 5400rpm , יש לי אותו מעל לשנתיים והוא אף פעם לא עשה בעיות .... השאלה היא, מה התקתוקים האלה אמורים להביע? אני צריך לחשוש? להתחיל לחסוך כסף ? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by elad-k1,

רציתי תזכורת קטנה איך אני מגדיל את המחיצה בפרטישן מאג'יק! אם יש איזה מדריך בשביל זה!

12. האם כונן 10k rpm ייתן יותר fps במשחקים מאשר ה7200rpm? והאם raid כלשהו מסוגל לתת תוספת fps?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, משום מה פתאום המחשב לא מצליח לזהות את הDOK, ז"א כשאני מכניס אותו אז המחשב אומר לי שהוא לא מזוהה. הבעיה היא בDOK מכיוון שניסיתי להכניס אותו לכמה מחשבים ובכולם זה הראה את אותה הודעה. תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

שלום. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם המחשב ולקחתי לתיקון. היום התקשרו אליי ואמרו לי שהבעיה היא בדיסק הקשיח(מה שדי הגיוני לפי אי עליית הווינדוס), אמרו לי שיש בעיות בדיסק הקשיח שלי : WD80GB, ושניתן להעביר לדיסק קשיח חדש שאקנה את המידע של הדיסק הקשיח הישן לחדש, ואחרי ההעברה לא יצטרכו להתקין ווינדוס ז"א שמערכת ההפעלה תועבר ודיסק קשיח אחרי ועדיין תעבוד. האם הגיוני? האם עובדים עליי? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  16. בשעה טובה קניתי אתמול את ה samsung evo 840 120gb וכן בקר transcend ts-pdc3 sata III / usb 3. ברשותי לוח אם asus m2n-e הובכן ציפיתי כי המחשב הכן יעלה מהר יותר ויפעל מהר יותר אך זה לא נראה כך. מה יכול להיות הבעיה? אגב בחיבור ישיר של הדיסק ללוח האם גם לא ראיתי שינוי מלבד זה שהתוכנה של samsung במצב הזה לא זהתה כפי שצריך את נתוני הדיסק כלומר לא ניתן היה לראות נתוני smart ובאיזה mode הוא מוגדר לעבוד ובאיזה חיבור הוא מחובר. כמו כן בכל תהליך ההתקנה אתמול של ה windows 7 לקח להתקנה כמה דקות עד שההתקנה עלתה ועד שיכולתי לבחור בדיסק (כמובן שבהתקנה גם בחרתי באפשרות של התקנת דרייברים ונתתי לו את ההדרייברים של הבקר) אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by dominic16,

שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההבדל בין ה3520A ל3540A?? לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10133

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  19. אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני 320\500 ג'יגה שייתמוך גם ב- USB 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 מצאתי את זה, מה אתם אומרים עליו? יש הסגות על הפירמה? שווה 350 ש"ח? יש משהו חם בשוק ששווה במקומו בהתאם לצרכים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. אני צריך להשיג קשיח של MAXTOR, או לפחות את הפלטה שלו (לצורך שחזור מידע מאוד חשוב מכונן דומה שנשרף), מדגם ה DiamondMax 21 שהיה מוכר כל כך פעם. יש למישהו מושג איפה או איך אני יכול להשיג עדיין את הדיסק הזה חוץ מיד שניה (שאגב פרסמתי מודעה כזו בכל מקרה בלוח היד שניה באתר) או לפחות רק את הפלטה שלו?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by ztahie,

שלום, קניתי צורב NEC דגם 3540A כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך מנהל ההתקנים, יש לי לשונית שנקראת "אזור DVD" ובה למטה אני רואה שיש לי עוד 2 פעולות עד שהשינויים ישמרו ואז לא אוכל לשנות אותם בחזרה. יש איזשהו תוכנה שמבטלת את הדבר הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by abnatan,

אהלן. ברשותי צורב של LITE-ON מדגם LH-20A1P. הצורב בן כשנתיים ולאחרונה מתחיל לזייף בכל מה שקשור לצריבת CD-R. אשמח להמלצה על צורב חדש (חיבור IDE) שידוע כצורב איכותי ואמין, עם אפשרות לסריקת שגיאות. ממש לא איכפת לי גם אם יעלה 300 ש"ח אם צריך... (יש לי הרגשה שעם הירידה הדרסטית במחיר, ירדו גם איכות החומרים והייצור).

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  23. השאלה בכותרת, כמו כן מדובר בכונן קשיח חיצוני SEAGATE XTREME בחיבור ESATA.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שיצרוב CD וDVD שיקרא אותם טוב. לא כמו הNEC שיש לי עכשיו צורב משהו ואח"כ לא רואים אם צרב. כתוב 0 מקום פנוי 0 מקום בשימוש. תקציב 215 גג.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by Grim Reaper,

האם כדאי לעשות זאת? הצורב היינו DVR-112D של פיוניר. קראתי ברחבי האינטרנט שעושים את זה בכדי לפרוץ כל מיני מחסומים ושמעתי על עידכוני חומרה של באפלו או כל מיני..... יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבאלגן?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:31:01 גיליתי שע"י צריבת פךאש פרוץ ל 112D הופכים אותו לצורב שכותב LABELFLASH ו..."but it is the 112L that gives you the bitsetting, labelflash, and DVD-RAM burning capabilitie" 112L הוא הגירסה של באפלו.... יש משהו שיכול להסביר לי על מה לעזאזל מדובר???????????????? וכמו כן יש את הגרסאות האתר החברה שהם גרסאות מורשות ומקוריות. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=215568

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים