עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by taotao,

יש לי כונן משולב של טושיבה דיויד וצורב (הצורב הוא לא צורב דיוידי הוא רגיל) דגם SD-R1002 דגם ישן ממחשב ישן עכישו שמתי אותו במחשב החדש ועוד שהוא היה בישן הוא עשה בעיות הוא לא צורב דיסקים רגילים של מוסיקה או כול דבר אחר או שהוא צורב ובסוף הוא נתקע ונרו אומרת שהצריבה נכשלה הוא בקושי קורא סתם דיסקים רגילים שאני מכניס אילו הוא כאילו קורא ומפסיק קורא ומפסיק ככה עכשיו דרייברים לא מצאתי כי הוא יש אולי מה לעשות? אני רוצה לשלוח אותו לתיקון לא יודע איפה אבל? תיקון שלא עולה על 100 שקל מישהו רעיון מה בעיה?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by basharis,

לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B. כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות. עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת. nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x. היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  3. אלו הדיסקים שתכננתי לקנות - Verbatim, אחרי שהבנתי שהם מעולים: מחיר ל50 - 90 שקל, 1.8 לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=5&ID=557280&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=2049&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 או הMemorex, יותר הגיוני, 75 שקל, 1.5 שקל לדיסק. http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?SKS=2&ID=557462&LEVEL=SK&PR=QV4&FMID=5536&SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8 ואלו הדיסקים שבמבצע - Smart Buy/GPT, במחיר של 40 שקל! 0.8 לדיסק! http://www.officedepot.co.il/SHOP/CATALOG/SKU.ASP?SID=A5QSFA2XNNLP9KTP96VJQDVAJBW2BPB8&iref1=DEFAULT5&ID=591909&LEVEL=SK&PR=* איך הדיסקים שבמבצע? האם הם פחות ט…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by Iron~Chef,

מההבדל בין sata sata II ו sata 3G ?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by elad-k1,

רציתי תזכורת קטנה איך אני מגדיל את המחיצה בפרטישן מאג'יק! אם יש איזה מדריך בשביל זה!

6. Started by motir,

שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  7. Started by alex15,

קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by smoke_man,

מתלבט בין 64 ג'יגה לבין 128 ג'יגה שנמצאים במכירה הקבוצתית בפורום צרכנות האם יש שוני בהם חוץ מהנפח? (מהירות קריאה וכתיבה) אודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. בשעה טובה קניתי אתמול את ה samsung evo 840 120gb וכן בקר transcend ts-pdc3 sata III / usb 3. ברשותי לוח אם asus m2n-e הובכן ציפיתי כי המחשב הכן יעלה מהר יותר ויפעל מהר יותר אך זה לא נראה כך. מה יכול להיות הבעיה? אגב בחיבור ישיר של הדיסק ללוח האם גם לא ראיתי שינוי מלבד זה שהתוכנה של samsung במצב הזה לא זהתה כפי שצריך את נתוני הדיסק כלומר לא ניתן היה לראות נתוני smart ובאיזה mode הוא מוגדר לעבוד ובאיזה חיבור הוא מחובר. כמו כן בכל תהליך ההתקנה אתמול של ה windows 7 לקח להתקנה כמה דקות עד שההתקנה עלתה ועד שיכולתי לבחור בדיסק (כמובן שבהתקנה גם בחרתי באפשרות של התקנת דרייברים ונתתי לו את ההדרייברים של הבקר) אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. שלום אני רוצה המלצה(עם נסיון כלשהו) על צורב DVD בסביבות 200 ש"ח בערך.... דרך אגב אני קונה תצורב מחנות ksp ,רציתי לדעת אם עדיף לקנות משם גם דיסקים של dvd (ואיזה עדיף לצורב שאתם מציעים) או להמשיך בערך 10 דקות הליכה ולקנות מהמבצע של אופיס דיפו שקרוב לשם. עוד שאלה אם יש לי ידע בסיסי בזה אתם מאמינים אני יוכל להרכיב אותו לבד?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by assaf972,

שלום לכולם רציתי לדעת מה תפקידו של הבקר ?? האם אפשר לחבר אותו למחשב ביתי??

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by zombie,

יש לי כרגע WDAAKS 500GB האם מעבר להארד דיסק אחר\SSD ייתן לי הבדל משמעותי בביצועים?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  13. שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  14. קודם כל יש לי שאלה: *כבר קראתי ביותר ממקום אחד שאורך החיים של זיכרון פלאש הוא לא ארוך. האם זה נכון, ובמשך כמה זמן בערך הוא נשמר, וכמה זמן המידע יישאר על הזיכרון באמינות בלי שייפגם ? עכשיו יש סבירות שכונן הפלאש יחליף את הדיסק הקשיח בעתיד יתרונות: יותר קטן, אין תזוזה של חלקים פיזית- צריכת חשמל נמוכה בהרבה. חסרונות: יקר משמעותית בינתיים, נפח קטן יותר בינתיים, קצב העברת נתונים איטי יותר(?) - מצורף קישור לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296315,00.html מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  15. שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 לוח אם ASUS 45533-MX הארד דיסק WD (ישן) מערכת הפעלה XP. פתאום הדיק הקשיח החליט שהוא מלא. ניסיתי לפרמט, לא הלך(לא הצליח לקרוא מכונן הדיסקים). לשם ניסיון החלפתי הארד דיק, לא לפני שבדקתי שאינו מלא. אולם שוב גם כאן החליט המחשב שההארד דיק מלא, מוזר. מה עליי לעשות ? :s05:

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

האם כדאי לעשות זאת? הצורב היינו DVR-112D של פיוניר. קראתי ברחבי האינטרנט שעושים את זה בכדי לפרוץ כל מיני מחסומים ושמעתי על עידכוני חומרה של באפלו או כל מיני..... יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבאלגן?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:31:01 גיליתי שע"י צריבת פךאש פרוץ ל 112D הופכים אותו לצורב שכותב LABELFLASH ו..."but it is the 112L that gives you the bitsetting, labelflash, and DVD-RAM burning capabilitie" 112L הוא הגירסה של באפלו.... יש משהו שיכול להסביר לי על מה לעזאזל מדובר???????????????? וכמו כן יש את הגרסאות האתר החברה שהם גרסאות מורשות ומקוריות. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=215568

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by jcena,

אהלן חברה...החלטתי לעשות אוסף של סרטי hd. אני לא רוצה להכביד על המחשב יותר מידי לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני שאוכל לחבר אותו דרך הusb וגם ישירות לטלויזיה בחיבור הusb שלה. הנפח שאני רוצה הוא 1t או 2. המחיר עד 450 בערך... אין לי מושג באיזה כונן לבחור לכן אצטרך את עזרתכם.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by jepe,

בארץ המחירים עדיין יקרים אבל בחו"ל ניתן לרכוש כונן בלוריי איכותי במחיר של 100-150 דולר . השאלה היא איזה? נתקלתי בכונן הזה בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=26181 במחיר 460 ש"ח. נראה לי מאוד קורץ בגלל המחיר אבל אני לא מכיר אותו. ד"א איך החנות הזאת?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by crik,

היי רכשתי M4 128GB למערכת איך הביצועים?? תודה משה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. Started by Nihility,

ווינדוס הפסיק לעבוד, בניסיון לתקן אותו דפקתי את הpartition table של ההארד דיסק. אני יודע על איזה סקטורים ישבו המחיצות הפגועות. 320GB בחלוקה הבאה: 1. Fat32 30GB -סיסטם 2. NTFS 130GB 3. NTFS 130GB מישהו יודע איך לשחזר?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. http://cgi.ebay.com/3-5-2-5-SATA-HDD-Dock-Docking-Station-SD-CF-HUB-eSATA_W0QQitemZ280448505739QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item414c08978b כניסות ה USB והכרטיס SD מופעים בעת חיבור למחשב ומאפשרים לראות את תוכנם הכונן קשיח (תקין ומפורמט)אינו מאפשר כניסה אני חושב שהוא מקבל אות במחשב שלי אבל אינו מאפשר לראות אותו-המוכר טוען שאם הוא מופיע כאות היחידה תקינה אבל אני טוען שלא משום שהכונן לא מתחמם ולא מסתובב אגב ב COMPUTER MANAGMENT אני רואה התקן שנקרא SPIF301 USB2SATA BRIDGE האם זה ההתקן של הכונן הקשיח? שאלתי 1)מה ניתן לעשות 2) מי צודק תודה רבה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by bennyap,

מבקש המלצה מעונין להחליף את הטייפ הישן hp 40/80 dlt בעבודה. תקציב 5k+- חייב להיות scsi בעל נפח איחסון של בין -80 -ומעלה

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by grove,

בשעה טובה קניתי פירמטתי ואני מתחיל להריץ עליו בדיקות ולהעביר ולמחוק קבצים על פניו כרגע נראה כדיסק אמין שקט ולא מתחמם תודה לחברה שהמליצו עליו בסטיקי מחיר לא רע ובKSP הוא היחיד שיש של סמסונג והם הפסיקו להביא את הUJ רק SJ

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by amisha,

שלום , יש לי דיסק קשיח SATA , 320GB , אני מעוניין להפוך אותו לדיסק גיבוי חיצוני שאחבר אותו מידי פעם ואז יבוצא סנכרון בין תיקיות , אז : 1. מבקש המלצה למארז מתאים , עדיפות ל USB למרות שיש גם ESATA . 2. תוכנה מתאימה שתרוץ ברקע ושתזהה מקרה של חיבור (עדיף) או שאני פשוט אבצע זאת מידי שבוע +- . תודה וחג שמח !

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. Started by The-Q,

עד עכשיו השתמשתי בהארד דיסק של WD 250GB. בעקבות לחץ של מקום, החלטתי לקנות עוד אחד, הפעם הדגש הוא על אמינות. איזה דגמים ידועים (ומוכיחים זאת בפועל) בשל אמינותם? מאילו דגמים/חברות להמנע? האם לוותר על דגם איכותי ואמין בשביל RAID 1 של דיסקים יותר פשוטים? תודה.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.