עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by motir,

שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. קניתי היום הארדיסק חיצוני בגודל 1TB מומלץ לפצל אותו למחיצות? או שזה מיותר או יותר גרוע מזיק? ואם יש עוד טיפים לכוננים האלה או המלצות לתוכנות גיבוי (שיעשו סינכרון עם תיקיות ספציות בהארדיסק הפנימי) ושיהיה לכולם חג שמח

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  3. שלום אני מגבה בעיקר קובצי אופיס. לפני כמה שבועות החלו קבצים להשתנות, למשל קובץ אקסל ששקל 500 קילו הפך ל1.7 גיגה!! שמו של הקובץ שונה וכמובן א"א לפתוח אותו קניתי DOK חדש והבעיה עודנה. כמובן שבדקתי וירוסים וכו'. חבר טען שזו בעיה מוכרת והיא מתרחשת בעקבות שינויי מתח בספק או בלוח אם. אשמח לשמוע מכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by srulikg,

תמיד כשצרבתי עם NERO לא הופיעה לי ההודעה הזאת. לאחרונה שדרתי את הגרסה של NERO ל-2014, ניסיתי לצרוב דיסק ומופיעה ההודעה: buffer underrun was avoided 3 times זה משהו שצריך להדאיג אותי?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  5. איך הדגם הזה: SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB: דגם: ST3320620AS אוו שמומלץ ללכת על WD ? אוו MAXTOR.? שאלה לא קשורה, על איזה דיסקים אתם ממליצים לצרוב? יש לי של TEACH, הם בסדר? אוו לקנות SILVER LINE \VERBATIM.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by shaynet,

אני רוצה לקנות הארד דיסק 1.8"מהסדרה של טושיבה :http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=810000000007000000010000659800000001/810000000B0C000000010000659C000026BD ואני לא מצליח למצוא איפה מוכרים אותם בבקשה תעזרו לי למצוא איפה אפשר השיג הארד דיסקים מהסידרה הזאת

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, משום מה פתאום המחשב לא מצליח לזהות את הDOK, ז"א כשאני מכניס אותו אז המחשב אומר לי שהוא לא מזוהה. הבעיה היא בDOK מכיוון שניסיתי להכניס אותו לכמה מחשבים ובכולם זה הראה את אותה הודעה. תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני רוצה לקנות hd חיצוני בגלל הנייד חשבתי על זה כי יש בו גם יציאת esata מה אתם אומרים אם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20016

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by Diniska,

התקנתי מחדש WIN XP לפני ההתקנה מחדש לא הייתה לי שום בעיה אחרי ההתקנה מה שקורה הוא שכאשר אני צורב דיסק ב NERO הוא צורב אותו ואומר שהצריבה הצליחה אך לאחר מכן הצורב מראה שהדיסק ריק, ניסיון לכתוב עליו שוב לא מצליח התוכנה אומרת שהוא מלא, ב DVD ROM שיש לי הוא בכלל לא נקרא. ב EASY CD CRESTOR הוא פשוט לא נותן לצרוב דיסק הוא פשוט מראה הודעת שגיאה ויוצא מהתוכנה. ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנות לא עזר, אותה גרסה של חלונות מותקנת לחברים שלי ואין שום בעיה בצריבה, הצורב מוגדר ומזוהה כמו שצריך ב DEVICE MENEGER. במה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by wth,

היי חברים.. אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407 הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל. אודה לכם על כל תשובה.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עד שננעלתי על Vertex3 Max IOPS, אני קורא יותר ויותר על בעיות איתו! (תודה לאל שההגעה הרשמית שלו המשיכה להידחות).. חשבתי שהחלופה תהיה ה-M4.. גם שם אני מתחיל לקרוא על אותן הבעיות.. כשראיתי ש- CORSAIR נכנסו לתמונה, אמרתי הם בטח יהיו מצויינים.. שוב אותן בעיות.. כבר עשו RECALL.. נראה לי שזה עניין הבקר.. לא? אז עם מה נשארתי? INTEL 510? אחר? תודה רבה מראש דרישות: - נפח - כיוון ה-120GB.. (מערכת הפעלה ותוכנות) ואם זה יעזור שקבצי SAMPLES של אודיו ווידאו ישבו גם הם על SSD.. אז אלך על שניים כאלה או על אחד בנפח כפול (אם זה טוב יותר שיישבו על אותו דרייב אך בפארטישן נפרד).. - אמינות - ללא תקיעות / ריסטים / מחיקות מידע לא רצויות / חוסר יכולת של מחיקה בפועל (TRIM.…

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by קוורטי,

שלום! היום נקרעה לי הגומייה בdvd/r והוא לא נכנס. עכשיו אני צריך לקנות חדש. אני צריך המלצה לכונן חדש במחיר זול ושיהיה חיצוני (חשוב). השימושים שלי הם כלליים ולא ספציפיים. האם סביר שעוד מעט כבר לא ימכרו דברים לdvd וכדאי לי לקנות בלו ריי? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. יש כולכך הרבה צורבים מומלצים שם ואני לא יודע כולכך במה לבחור, לכן בפתחתי את האשכול. נצמם קודם את האפשרויות, אני צריך צורב שחור ושהיה SATA. שאיכות הצריבה שלא תהיה איכותית מאד, מהירות הצריבה פחות חשובה. שתהיה תמיכה בסריקת טעיויות. מה זה בידיוק ביטסטינג? קריאה מהירה של CD/DVD. תמיכה בכל הפורמטים שלהדיסקים DVD +/-, RAW,RAM וכו'... שהריבה סה"כ תהיה איכותית ועמידה, שאני לא יגלה אחרי צריבה שאין קבצים בדיסק, והדיסק עצמו מלאה ^^ דבר שני, אם אני מזמין אותו מחנות והוא מגיע בדואר, יש לו סכנה לההרס/להפגע בדרך?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  14. כמובן במידה והארד דיסק החיצוני הוא USB3 וכך גם המערכת.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  15. Started by nesber,

כשאני אומר "שקט" אני מתכוון לרמה נמוכה של וויברציות. לא מפריע לי הרעש שנוצר בזמן קריאה/כתיבה. מהניסיון שלי יש הבדל גדול מאד בוויברציות שמייצרים הארדיסקים מסוימים לעומת אחרים. קניתי בעבר הארדיסק 500 ג'יגה של WD מסדרת BLUE, והוא נורא. אני יודע שלחברות הבכירות יש סדרת GREEN שהיא שקטה אבל איטית יותר, ואני מעדיף הארדיסק "סטנדרטי" שמאזן בין ביצועים יחסית טובים, לבין רעש מתון. בסטיקי יש מעט מאד דגמים, וגם לא ברור לאיזה סוג של "רעש" מתייחסים שם, לכן אני פותח את הדיון הזה. אציין גם שמאד רצוי שההארדיסק המומלץ יהיה מתוך האתר הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=26&newitem=true&osCsid=cgnvaslutep9h1ss739kibo9t4 שם אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by AvIv`A,

ההארד דיסק מזוהה בביוס (כסלייב) מזוהה באברסט ובמנהל ההתקנים (תמונות מצורפות) רק חבל שאני לא ממש יכול להשתמש בו מה לעזאזל הבעייה ? ויש איזה תוכנה שיכולה לפתור את זה או להגיד לי מה הבעייה? אברסט - http://planet.nana.co.il/avivas/everest.JPG מנהל ההתקנים - http://planet.nana.co.il/avivas/device.JPG המחשב שלי - http://planet.nana.co.il/avivas/comp.JPG כמו שאתם רואים אין זכר להארד דיסק החדש ( ה2 הקיימים זה הישן שפיצלתי ל2 יותר קטנים)

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by Achiron,

האחד שאחראי בעצם על מהירות הכונן, שגורם לי לצוואר בקבוק מאוד רציני, שגורם לכל המשחקים שלי לקרטע, ולפריקת פרק של 350 מגה לקחת 5 דקות. זה קרה לי פעם וסידרתי את זה ללא בעיה ב10 דקות, התיקון שלי היה להסיר את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים, בזיהוי וההתקנה האוטומטית של הכונן העניין היה מסתדר. עכשיו זה לא. עשיתי את התיקון כבר 3 פעמים היום, והכונן עדיין איטי. מה עוד נותר לי לעשות? אני מתחיל להתייאש.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by itay.h.,

יש לי 900 ש"ח...........אני רוצה לקנות צורב ומצלמה דיגיטלית תעזרו לי לבחור בבקשה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. במהלך חיפוש דיסק קשיח 2TB בזאפ מצאתי פרסומת מעניינת באתר של איבורי(http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7068 ) עוד משהו מעניין זה שבחיפוש בזאפ אייבורי הייתה הכי זולה מכולם בהפרש מאוד מוזר ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767239 ) נ.ב. מישהו כאן יכול להמליץ לי על דיסק קשיח חיצוני בגודל של 2TB טוב שגעו חופשי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

מאז שאני צורב סרטים DIVX עם הצורב החדש (LG62 צורב דיוידי) כדיי לראות בדיוידי הסרטים נתקעים באמצע הצפייה ואי אפשר לראות את הסרט, הבעיה הזאת לא היהת עם צורב TEAC הישן שהיה לי. מה לעשות? הדיוידי גם לוקח לו יותר זמן לקרוא אותם בהתחלה.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  21. הנה... תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by navaro,

אני רוצה לקנות צורב SATA ואני לא יודעת אם הוא מתאים ללוח האם שלי (asus P5GD1-VM). בחוברת של לוח האם רשום בסעיף של חיבורי ה-SATA (ארבע) רק לגבי הארד דיסק. לעומת זאת, בסעיף של חיבורי IDE כתוב בנוסף להארד דיסק כונן אופטי. האם זה בגלל שלוח האם הוא משנת 2004?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by NuXeR,

שלום לכולם, כרגע אני משתמש ב-WD 250GB. היום הזמנתי 2 כוננים של 640GB, כן כן של WD... מהדגם המדובר 6400AAKS. אני רוצה להפעיל אותם ב-Matrix Raid. חשבתי לבצע Partitoning בצורה הנ"ל: 1. כונן Raid0 שיכלול את מערכת ההפעלה 2. כונן Raid0 שיכלול התקנות של משחקים 3. כונן Raid1 שיכלול את כל הMp3, תמונות ודברים חשובים. בכונן הזה יכנסו גם גיבויי Ghost תקופתיים של כונני ה-Raid0. אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אבקש ייעוץ לגבי כיצד לבצע את ההעברת המידע מהכונן הנוכחי (Ghost?) ואולי שווה להתקין מחדש? תודה, תומר.

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  24. הכנתי קובץ אימג' (ISO) של דברים חשובים שלי ועכשיו אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD+DL וכל העסק הוא בערך 100 מ"ב מעל מה שיש בדיסק! האם יש דרך לצרוב את הקובץ על הדיסק? אני לא יכול לחלק את הקובץ לשניים! תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by zakko,

שלום לכולם יש לי נוכן חיצוני נייד מסוג Samsung G2 Portable 500GB HXMU050DC סמסונג מלפני שבוע המחשב שלי לא מזהה אותו, הנורית על הכונן מהבהבת ולא נשארת יציב, וגם אין שום פעולה במחשב עקב החיבור.. אני לא מצליח להבין מה קורה לא וגם לא לגשת אליו בכלל... מה עושים, אשמח לעזרה.. תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.