עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי כבל חדש וגם בו החיבור די רופף האם ככה זה אמור להיות ? אולי לא חיברתי טוב ? משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה ל-HD ? ההארדיסק חדש החיבור שלו נראה בסדר ואין שיניים עקומות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! ראיתי 2 חברות שמציעות כבל מאריך של USB 3, שניהם אותם מחיר, אבל מתלבט מה יותר טוב? Gold Touch https://ksp.co.il/?uin=63221&ver=2 VS Etion https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14833 תודה רבה, אשמח לשמוע חוו"ד בעניין.

3. Started by YN11,

שלום קניתי כבל USB TO USB המשמש להעברת קבצים בין שני מחשבים התקנתי את הדרייבר כנדרש אבל משום מה כאשר אני מפעיל את התכנה המשמשת להעברת הקבצים כל אחד מהמחשבים מזהה רק את עצמו ובחלון REMOTE DESKTOP לא מופיע כלום מישהו יודע איך עובדים עם הכבל הזה

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by rangerman,

אפשר להשיג כזה? אם כן, אשמח לקבל המלצה לחנות או חנות רשת (בארץ או בחו"ל) שמוכרת אותו. תודה!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by adam7777,

שלום לכולם, מישהו מכיר מקום בארץ שניתן לקנות בו כבל Y בחיבור USB 3.0 (בצד אחד MICRO B ובצד השני שני חיבורי A). מיועד לחיבור כונן חיצוני 2.5" לRPI שלא מספק מספיק מתח בUSB שלו להפעלת הכונן עם חיבור יחיד (חיבור המתח הנוסף יילך כנראה לטלויזיה בכלל ולא ליציאת USB נוספת בRPI). היחידי שמצאתי הוא זה והמחיר די מופרך - http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?productid=4218 לפני שאני מזמין בDX ודומיו ומחכה לעסק כמה שבועות, אולי מישהו יושיע אותי? תודה. * עריכה * הזמנתי מeBay בינתיים. אם מישהו מכיר בכל זאת מקום בארץ לקנות, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ofirdamr,

קניתי צורב דיוידי של אסוס ולא קיבלתי איתו בקופסא כבל שמע(זה שמחברים לCD IN בלוח אם) הכבל גם לא הגיע עם הלוח אם שקניתי מחנות אחרת. למי אני צריך לפנות? ואם לא יהיה לי הכבל אני לא יוכל לשמוע מוזיקה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by cold fire,

יש לי הרד דיסק של 20GB של ibm הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... חשבתי להביא אותו לטכנאי אבל הוא מבקש רק על הבדיקה 120 ש"ח(מניאק...חחח) בקיצור רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותו לpc רגיל רק לקנות איזה מתאם או כבל מיוחד וברור שיעלה פחות מ120 ש"ח

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by Itzik 007,

אפשר לחבר כבל נתונים של הארד דיסק גם לכונן אופטי (צורב וכו')? זה עובד על אותו דבר? אני מתכוון לקנות כבל עגול - זה יתאים? יש מצב שאפשר לבדוק על יד הוצאת הכבח מההארד דיסק וחיבור לאופטי - אם יחבר מתאים, לא אז לא!?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by Wizard Of Oz,

ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by danvis,

אהלן, לאחרונה רכשתי דיסק חיצוני של Seagate Freeagent Go. הכבל שהגיע עם החומרה הוא מאד מאד קצר ולא מתאים לכלום כמעט. כאשר ניסיתי לקחת כבל USB מאריך סטנדרטי ולחבר אליו, המחשב לא זיהה אותו. כאשר ניסיתי לקחת כבל MINI USB אחר ולחבר בינו לבין הכונן והמחשב, גם הכונן לא זיהה אותו. האם הכוננים האלה של Seagate צריכים כבל USB מיוחד? ואם כן איפה אני יכול לרכוש אחד כזה שיהיה לפחות באורך של מטר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wallace,

אז ככה, אמנם תקן ה-IDE חולף מהעולם, אך יצא ושמתי את ידי על לוח של מחשב נייד, התומך ב-IDE 2.5" בלבד. שאלתי היא האם יש כבל מאריך לIDE 2.5", בדומה למאריכים הידועים של 3.5", והיכן ניתן להשיג אחד כזה? (חיפוש ממושך בגוגל לא הניב יותר מדי תוצאות מעניינות) תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by zniibidl,

יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by AMD 64,

שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by fim,

האם יש הבדל בין כבלי IDE ATA100 ATA66 ATA33 ואם כן מהו ואיך מבדילים ??? ???

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by bck,

בחדשות כתוב שהם 18 סמטימטר מקסימום למה? למה אי אפשר לעשות אחד באורך מטר וחצי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Or ei,

היום סידרתי קצת את המחשב מבנים (הוספת מאוורר והצמדת הכבלים ביחד) שמתי לב שהכבלי IDE שלי הם ATA 33 !! עכשיו כמו שאתם רואים במפרט שלי המחשב הוא לא כל כך ישן ... לא הייתי אמור לקבל כבלי ATA 66\100 עם הלוח הזה? ואיזה הבדלי ביצועים יש בניהם (33-\66\100) ואפשר לקבוע איפשהו אם זה יהיה על 66\100 ? אהה וכמה עולה כבל 66\100 נראה לי שאני אצטרך איזה 2 כאלה ..... ;D

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום יש לי בקר SAS של LSI MegaRAID SAS 9240-4i רשום באתר שאפשר לחבר עד 16 פיזיקל הרדרייב לא וירטואל...אני מחפש כבל כזה: http://www.pc-pitstop.com/sas_cables_adapters/I3629-05M.asp אבל שיתפצל ל-8 או יותר האם יש דבר כזה? אני לא מוצא בגוגל.. תןדה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by NI4NI,

היי מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלי SATA ארוכים (יותר מה 50 ס"מ הסטנדרטי) ? האם בכלל קיימים כאלה כבלים ? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by klingon,

שלום אני מחפש חנות שמוכרת כבלי SCSI . מי מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NI4NI,

האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ כבלי SCSI (כבלפנימי לטייפ גיבוי) עגולים ? באתרים בחו"ל ראיתי אבל המחיר לא מצדיק קניה שם...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  24. הנה עוד אחת מהשאלות הללו שהוותיקים בפורום יגיבו בערך כך בכל אופן, עם לוח האם שלי מסופקים שני כבלי SATA כאשר בצד אחד הכבל ישר, ובצדו האחר הכבל בזווית של 90 מעלות. בחוברת לוח האם רשום שיש לחבר את הצד עם הזווית להתקן האחסון, ואת הצד הישר ללוח האם. עכשיו אני שואל: האם זאת המלצה, או חיוב? האם יש הבדל באמת בדרך בה אני בוחר לחבר את הכבל? תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by dbbd,

מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים