אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לגרום למערכת שלי (W7 64bit) להתייחס לDOK שלי כDVD - כלומר, כל פעולת צריבה לDVD המדומה תגרום להעתקת התוכן של הצריבה לDOK. האם יש דרך לעשות את זה? תודה מראש! (אני מודע לכך שזה מתאים גם לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שאני ימצא פה אנשים יותר מומחים לדבר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות SSD 250 GB למחשב חדש , אני לא יודע במה לבחור מבחינת חיבורים ( SATA . M2 וכדומה )
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג בצורבי די וי די... בבקשה תענו לי... ואם כן אז במה יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B לאחר צריבה הסרט יצא תקין אבל אי אפשר להעתיק אותו למחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסקד (SSD) והתקציב שלי עומד עד 800 חנוק מישהן יכול להמליץ לי יש לי 12 GG זיכרון 2000MHZ אם זה חשוב טוב לא משנה לענייננו מישהו יכול להמליץ לי על כונן בתקציב הזה ואני משחק המון ואני חושב ש60 יספיק מה אתם אומרים וגם איפהה להתקין את זה במערכת או למישחקים והאם יהיה שיפור ניכר?תודה ועמכם הסליחה אשמח לתשובות בהקדם האפשרי
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לאחרונה טלוויזית LCD 32 אינץ', דגם LA32C530 של סמסנונג שתומכת בכל הפורמטים שיש ובעלת חיבורי USB וHDMI. היא גם FULL HD. הבעיה היא שאין לי מקום כל כך במחשב (שמחובר לטלוויזיה בכבל HDMI) לאיחסון כל הסרטים ביחד עם המשחקים והשירים וכו' ואני מעוניין באמצעי אחסון חיצוני (שיהיה גם נייד בכדיי להעביר לאחרים או ניידות בעת הצורך לעצמי) שאני אחבר אותו לטלוויזיה ויריץ לי סרטי HD באיכות גבוהה ואמיתית. בנוסף, על הכונן יהיה מאגר משחקים, שירים, תוכנות ותמונות אך זה הפרט השולי והוא יותר לאחסון לעת הצורך ואין לי בו שימוש בבוט וכאלה. על איזה כונן ללכת היום מהמבחר שיש בשוק? WD? SAMSUNG? מה ההבדל בין 2.5 אינץ' ל-3.5 אינץ' חוץ מעניין החשמל ועד כמה הוא מהותי? איזה חיבור כדאי שיהיה ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה האמריקאית פיתחה מערכת חינמית להרכבה וירטואלית של המחשב הבא שלכם תוך ווידוא כי כל הרכיבים מותאמים במימדים ובכמויות - עם קצת קידום עצמו מובנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, שתי שאלות: 1. יש לי שני כוננים בגודל זהה, רק משני יצרנים שונים. הם בגודל זהה לגמרי, לפחות זה מה שאני מעריך כי כשאני מעלה אותם לגוסט למשל, אז אני רואה בדיוק את אותו מספר בייטים. אז השאלה היא האם ניתן לבצע ביניהם RAID? אני מעוניין ב-RAID1, כלומר רק כפילות מלאה, בלי חסכון במקום (יתירות לצרכי אמינות האכסון בלבד). 2. אני יודע שלווינדוס (XP) יש פיצ'ר מובנה לרייד, השאלה היא אם כדאי להשתמש בו או להוריד תוכנה אחרת כלשהי? ואם למישהו יש המלצות? לוח האם שלי הוא אסוס P5Q תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם 300 GB שטח פנוי. חלקתי אותו ל2 מחיצות של כונן C וכונן D. החלטתי לאחר חצי שנה, להתקין ווינדווס אחר במחשב (XP), בגירסה ישנה יותר, שהגעתי לפירמוט, הוא שאל האם ברצוני לפרמט את כונן C עם 120 GB מקום (כי שאר ה180 נמצאים בכונן D). עניתי כן ופרמטתי את כונן C, והתקנתי עליו את הווינדווס החדש אולם גיליתי שכונן D(שהוא מחיצה מכונן C) נעלם ולא מופיע, ויש עליו המון תיקיות חשובות איך אני מוצא או משחזר אותו?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי 25 דיסקים לצריבה של סילבר לין והיה שם 2 דגמים כאילו של 4.7 גיגה הדיסק DVD-R ו-DVD+R אז שאלתי את המוכר והוא אמר לי שאין הבדלים רק שיותר נפוץ זה DVD-R האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סטרימר מסוג Ixtreamer. יש לו מגירה לכונן דיסקים מסוג 3.5" והוא תומך עד נפח של 3GB, עד עכשיו היה בו כונן של 500GB 7200 RPM מתוצרת היטאצ', הכל עבד מעולה. החלפתי אותו לכונן שך Western digital מהסדרה הירוקה, דגם WD10EACS, ישן יחסית, אך תקין לחלוטין, זה כונן מהסדרה הירוקה הראשונה שיצאה, הוא מסתובב במהירות של מקסימום 5900 RPM. כשאני מנגן קבצים גדולים יחסית >10GB וגם כאלה שקטנים יותר. לאחר זמן מה הניגון נפסק ומדי פעם הנגן כותב על בעייה בכונן הקשיח. הכונן תקין אולי הוא קצת איטי, אך לא אמור להשפיע על ניגון סרטים. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי יש לי צורב dvd(לא יודע איזה חברה) ושאני מנסה להעלות עליו דיסיקים צרובים שאני צרבתי או חברים שלי הוא מראה לי בעיה "הדיסק לא מאותחל" ניסיתי להעלות עליו דיסקים צרובים מסוג אחר וזה כן האלה לי אותם אני לא יודע מה לעשות וזה מאד מתכסל בבקשה מישהו יכול לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד. בזמנו חילקתי את ההארד דיסק ל 3 מחיצות. היום כונן C התמלא ואני חייב או לפרמט את כל ההארד דיסק או לנסות לאחד בין 2 מחיצות. האם ניתן לאחד 2 מחיצות מבלי לפרמט אותן ?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר שני הארד דיסקים למחשב מסויים. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך להגדיר, או שפשוט צריך לחבר את ההארדיסק השני וזהו. במידה וזה קצת יותר מסובך מזה, אני ישמח לקבל לינק למדריך פשוט ומפורט שמסביר איך לעשות זאת... תודה מראש, מקווה שזה הפורום המתאים...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב wd 250 aaks sata2 ועוד wd 160 ide ותאמת זה לא ממש מספיק לי , כרגע אני מבלה הרבה זמן מחוץ לבית (עובד רחוק) ולכן מפספס הרבה סדרות והייתי רוצה פשוט להוריד את כולן אז החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף התלבטתי בין ה 500 ל 320 והחלטתי שה320 מספיק עכשיו לשאלות דבר ראשון אני יכול בכלל להוסיף עוד הארד דיסק? (הוא לא חיצוני והחיבור שלו הוא sata 2)? הלוח אם הוא 965p s3 של gigabyte בנוסף מחובר גם צורב sata 2 במחשב 2) יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הדגם הזה? (מהאתר skypc) יש המלצות אחרות אולי ? דברים שאני צריך לשקול? 3) האם בדרך כלל כשקונים הארד דיסק הוא מגיע עם כבל sata 2? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יש קצב העברה יותר גבוה לDOK מבוסס USB 3.0 או לכונן SSD ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי ואני רואה שיש הבדלים די גדולים בין חברות איזה חברה עדיף לקנות שרוב הצריבות יצליחו ולא יהיו כשלים ואחרי זה שהדיסק יחזיק הרבה זמן מעמד? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר להתקן disk on key בשביל WIN98. ההתקן של חברת SANDISK. 256MB. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מקום מיותר.. ר…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני נפגש הרבה בזמן האחרון במילה RAID בהקשר של כוננים קשיחים, ואין לי מושג מה זה, למה זה משמש, ולמה זה עולה יותר יקר .?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי בתוך המחשב 250X2 + 500. בנוסף יש לי בתוך סטימר 250GB ועוד HD חיצוני של WD 500GB. אני מחפש רעיונות מקוריים לאכסון HD פנימיים או NAS שאין לא כלכך מושג מה זה אומר. נשאר לי מקום אחרון במחשב לHD, ואני מחפש פתרונות להוספת HD, אכסונם וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, מתלבט האם ללכת על 1TB של סמססונג 32MB F3 או על: Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או כבר להוסיף עוד 100 ש"ח וללכת על: Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS סך הכל יוצא שווה להוסיף עוד 100 שח בשביל עוד חצי ג'יגה.... האם בכלל יש יתרון על דיסק עם 64MB לעמות 32MB ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-