עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by muskito,

שלום רב, מישהו יודע מי היבואן הרשמי של Seagate לארץ? או אם יש כמה יבואנים - אשמח לקבל את פרטיהם... תודה.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  2. זה צורב שצרבתי איתו DVD כלומר לא חדש , התקנתי את תוכנת הצריבה נרו מחדש לא עוזר , בביוס זה נראה בסדר DVD RW מנהל התקנים נראה בסדר DVD RW אך במחשב שלי זה מופיע כך : DVD RAM DRIVE אני משתמש ב- XP-P [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס SD גדול ככל האפשר שלא משתמש בטכנולוגיית HC. כ"כ המהיר ביותר (האם כל הX133 למינהם הם HC או לא)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by bg1987,

הי, יש לי קובץ ISO שאני רוצה לצרוב הבעיה שהקובץ בגודל של 4517MB ועל הDVD יש מקום רק ל 4482MB, האם יש אפשרות לדחוס את האקסטרה מגות האלו לדיסק סטנדרטי, או שצריך לקנות דיסק אחר (זה לא נעים להשתמש בDL בשביל 15 מגה נוספים)?

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  6. קיצר יש לי קובץ ענק ,ואני רוצה לצרוב אותו או כ IMAGE או כ SETUP ...אפשרי לצרוב על שני דיסקים קובץ יחיד ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by johnwoo,

יש לי צורב DUAL-LAYER, ואני מעוניין לצרוב משחק שיש לי ששוקל 6 ג'יגה (על מנת לא להרוס את הדיסק המקורי שקניתי). 1) ניתן לעשות זאת? 2) איפה קונים דיסקים בנפחים כאלה, ומה מחירם? 3) באיזו תוכנה עליי להשתמש על מנת לצרוב אותם (בעזרת הנרו אני יכול לצרוב רק גודל של דיסק רגיל=4.7 GIGA)?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. אני מעוניין להעביר כמות נכבדת של סרטים מהמחשב שלי (שולחני) לDVD ..צריבה לא באה בחשבון . ישנה אפשרות להעביר באמצעות מחשב נייד שיש לי ? בDVD יש כניסה לUSB אם זה עוזר בכלל... מי יכול להסביר לי אם זה אפשרי ואיך עושים את זה ? תודה יום טוב !

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by RayZ,

שמעתי שישנה דרך להחזיר קבצים שנמחקו לאחר פרמוט, מישהו יודע על זה? יכול לספר לי קצת איך זה עובד והכי חשוב- איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by R.V.,

ברצוני לקנות דיסק-און-קיי 8GB ואני נימצה בדילמה קטנה איזה ליקנות כי כולם כמעת אותו הדבר יש 2 ספציפיים שאני מעדיף. 1-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8212 OCZ Rally2 Dual Channel Pen Drive 8GB USB 2.0 2-הוא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 PQI TRAVELING DISK I261 8GB USB2.0 BLUE אכשיו בקשר ל-OCZ רשומים המהירויות שלו והכל ול-PQI לא רשום כלום האיתי רוצה לדעת אם מישהו יודעה. אני אולך ליקנות בנועה המחירים שלהם שם הם ככה 1-OCZ שח385 2-PQI שח280 לשנייהם יש אחריות לכל החיים. ל-OCZ יש מקום לתליית חבל ??? תודה מראש... ;D

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. מה קורה חבר'ה? מישהו מכיר את הHD חיצוני של VEBRATIM 500GB? http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2508 מה עדיף? לקנות אותו במחיר הזה, או לקנות קופסא עם איזה HD 500 אחר איכותי (כמו של WD)?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by sufgi123,

קניתי מחשב חדש לאחר שהאחרון נהרס בגלל ספק מתח לא תקין בזמן שזה קרה היו מחוברים למחשב 4 דיסקים קשיחים חיברתי את 4 הדיסקים אחד מהם עובד תקין ל 2 מהם המחשב מודיע שהם לא מפורמטים (אני יכול לשחזר את המידע) ובדיסק הכי חשוב (חוק מרפי) אין תגובה כלומר המחשב לא מזהה שחובר דיסק קשיח למחשב (לא ב windows , לא ב bios ולא בשום מקום אפשרי) . בדקתי במחשב אחר וכנ"ל , אין זיהוי . הלוח האלקטרוני שעל הדיסק מתחמם בצורה יוצאת דופן והדיסק לא משמיע קולות . לדעתי הלוח האלקטרוני מקצר. לפני שאני פונה לחברות לשחזור מידע (שבטח עולה הון תועפות) , אני פונה למי שיש דיסק קשיח מהדגם WD3200KS (של westren digital ) - לא AAKS . אני מוכן לקנות את הדיסק ב 500 ש"ח או לחילופין לתת דיסק קשיח 500GB AA…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. נתקלתי ב: 20A 20AP 20A1S 20A1S11C וגם, איפה הכי זול לקנות צורב זה (בגרסת ה-SATA) והאם ניתנת שנתיים אחריות? תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. אני רוצה לעשות ניסוי על מערכת הפעלה של חבר ואני לא יודע אם אני ישאיר את המערכת הזאת אז אני רוצה להיות בטוח שאם אני יפרמט את המחשב כמה פעמים ההרד דיסק לא יתקלקל לי מדובר בHHD של WD 160GB שיש בו 2 מחיצות אחת של 25GB והשניה כל השאר ד"א אני יפרמט רק את המחיצה הקטנה C שהיא מיועדת למערכת הפעלה תודה ofeky1

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by בטיטi,

1. האם SATA2 הוא סוג הדיסק הקשיח העדכני, המהיר והמומלץ ביותר ? או שיצא כבר משהו חדש ? :-) 2. אני זקוק לדיסק קשיח גדול ומהיר (לטובת פיתוח/development) - על מה אתם ממליצים ? 3. אשמח לקבל המלצה לצורב DVD 4. האם יש כבר צורבי Blue Ray ו/או HD DVD במחיר שפוי של צורב ומדיות ? (והאם כבר הסתיימה מלחמת התקנים, ויודעים מה כדאי לקנות ? :-)) תודה !

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by NadavAfuta,

איך הדגם הזה? אני חושב לקנות אותו. האם החברה Hitachi טובה? מה לגבי הרעש?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by מר מקלדת,

קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…

21. אז ככה- דיסק-און-קי 4GB (או 8 אם נכנס בתקציב משהו נורמאלי, ואני מאמין שלא) מהיר, אמין, עד 250 ש"ח. דיסק קשיח 500GB SATA, לצרכי שמירת DATA, יהיה בתוך מגרה (קופסא ניידת). עד 600 ש"ח. אם כבר, אז גם המלצה למגירה, SATA, עם חיבורי USB וESATA, נגיד עד 250. תודה, בז'נגלו.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  22. מה הענינים? אני מעונין לרכוש הארד דיסק מסוג ‎,"WD5000AAKS"‎ במטרה להמיר אותו להארד דיסק חיצוני. האם תוכלו להגיד לי מה הסיכונים בכך? בהנחה שאני מכניס אותו לקופסה, הארד דיסק לא יכול בטעות לקבל חום ולחלות? (לסים את חיו - מכיון שאין אורור, בדרך כלל). מה קורה במקרה שיש הפסקת חשמל. הארד דיסק לא יוכל להשרף? יש מיצב מתח? לאחר כל השאלות הללו. תוכלו בבקשה להמליץ לי על קופסה אכותית שתספק לי חיבור USB2(אם יש גם אפשרות ל eSATA, למה לא) ומיצב מתח(אם קים דבר כזה) ? וכמובן שתתאים להארד דיסק שצינתי לעיל. (הייתי שמח שתגידו לי מה הגודל באינצ'ים שאני אמור לחפש). כמו כן, לאחר עיון קצר ברשת, שמתי לב שיש המלצה על קופסה שעשויה מאלומיניום. מה ההיתרון בכך? דרך אגב, יש אפשרות להצפין את כל החומר ששו…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. שלום, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות RAID (למשל RAID0) עבור 2 הארדיסיקים למערכת ההפעלה ובנוסף עוד קבוצה של RAID ל2 כוננים אחרים? מדובר בלוח X38 של GIGABYTE כל הכוננים של WD. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Rammler1983,

היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. אז יש לי משחק מחשב על דיסק של 8.5 ג'יגה אבל הכונן לא יכול לקרוא אותו.. למה זה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים