אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 250 ג'יגה של וסטורן דיגיטל בsata2 והוספתי עוד 160 ג'יגה וחיברתי עם הכבל sata והכוח והמחשב זיהה אותו חלקית..... הדגם הוא wd1600aajs המחשב מזהה את ההארד דיסק במנהל התקנים אבל בפועל לא רואים ב"מחשב של" את ההארד דיסק....... מה אפשר לעשות בנידון??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן! ה-PC שלי החליט סופית לשבוק חיים (כנראה בגלל הארדיסק מערכת תקול) ובגלל שאני משתמש בעיקר בלפטופ חזק, אני לא מרגיש צורך להחזיק 2 מחשבים. העניין הוא הכוננים הקשיחים שמכילים כמות גדולה של מידע שאני רוצה לשמור. האם יש מכשיר/קופסה שאני יכול להכניס את כלל הכוננים (3 במספר) פנימה, לחבר ספק כח ולחבר אותם ללפטופ באמצעות USB ? מחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא מה שחיפשתי - אולי כי לא ממש ידעתי מה לחפש או אם זה קיים.. נ.ב אני יודע שיש פתרון של כבל שמתחבר ישירות לכונן קשיח אחד. אני מחפש משהו שיחזיק לי את כל הכוננים, עדיף בצורה שגם ישמור עליהם וגם שאוכל לגשת אליהם באמצעות כבל בודד. אשמח לעצתכם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב די וי די בסכום של לא יותר מ1300 שקל ואשמח גם פחות. אני מעוניין בצורב שהעיקר שיהיה אמין ושיחזיק להרבה זמן אם אני יחכה 5 דקות יותר או פחות לא מעניין אותי העיקר שלא יעשה לי תקלות יהרוס לי מדיות וייהרס אחרי יומיים אני רוצה צורב במהירויות האלו: 4x - DVD-R 2x - DVD-RW 16x - CD-R 8x - CD-RW 12x - Read DVD-Rom 32x - Read CD-Rom אבל לא מחייב אם יש משהוא יותר מהיר או פחות מהיר אבל ששוה נניח תוספת קטנה במחיר או משהוא בסגנון אז תגידו תודה מראש DEMULTI
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אז ככה - יש לי סטרימר BoxeeBox וקניתי עכשיו HDD חיצוני של 3 טרה של WD בשביל כל המדיה. רק מה מסתבר? שהבוקסיבוקס לא יודע מה זה הארדיסק של 3 טרה... מחיפוש באינטרנט ובפורומים של בוקסי מסתבר שזו בעיה ידועה, ללא תיקון רשמי באופק, אבל גם מצאתי שיש כמה שהצליחו לפתור את הבעיה ע"י פיצול לשתי מחיצות של 1.5, או פרמוט של ה-HDD ושינוי ה-bytes per sector מ-4096 ל-512. מצד שני, לא לכולם זה עבד... לפני שאני מנסה את השיטות שהוזכרו, מה המשמעות של שינוי ה-bytes per sector בדיסק? חוץ מזה שיהיו לי פי 8 בכמות הסקטורים על הדיסק, יש לזה משמעות מבחינת בריאות/חיי הדיסק? קישור לפורום של בוקסי עם ההצעה לפרמוט: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t ... mp;page=11
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני שלושה חודשים קניתי דיסק קשיח של Seagate st3500320as, הדיסק קשיח משמיעה "קליקים" כשהוא עובד וגם יש ירידה בביצועים (למשל לוקח יותר מדקה להעתיק קובץ של 100mb מדיסק קשיח אחר), בדקתי אם HD TUNE (צירפתי תמונה). האם זה אומר שצריך להחליף את הדיסק קשיח או מצביעה על בעיה אחרת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן, ואשמח לעזרה בכמה שאלות שיש לי: אני מעוניין לשמור מידע רב על דיסקים כגיבוי (במיוחד קבצי AVI ו MPEG ). השאלה שלי היא: מה הדרך הכי איכותית ובעלת זמן מדף ארוך לשמירת מידע כזה. קראתי את כל מה שרשום בסטיקי של צורבי די.וי.די. מומלצים, והתקשתי להבין את ההבדלים בפרטים הקטנים. מה שאני מחפש בשורה התחתונה הוא צורב די.וי.די בעל איכות צריבה\שמירת מידע גבוהה ככל האפשר ( להגיע למצב של 99 אחוזים בבבדיקת טעויות של CD SPEED ), מהירות קריאת הדיסק נמצאת אצלי בחשיבות משנית ואילו קריאת הדיסק בחשיבות אחרונה. אשמח לתשובות. תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לקחתי את ההארד דיסק הישן והוספתי למחשב חדש וכעת הוא לא עובד אבל הוא מזוהה.ההארד דיסק החדש הוא של 320 גיגה והישן של 80 ואיך שהבנתי לוינדוס XP יש מגבלה של שהוא לא יכול לקלוט יותר מ300 ומשהו גיגה על המחשב.האם יש איזשהו PATCH שבזכותו אני אזכה להפעיל את שתי ההארד דיסקים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש... בשעה טובה ומוצלחת. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה... הכנסתי דיסקט בוט שהיה לי .. (כזה שבא עם ווינדוס98) - עשיתי בוט עם תמיכה בסידירום (ההתקנה של XP יושבת אצלי על דיסק צרוב .. לא Bootable) - ו.. FDISK... כשלהפתעתי גיליתי שה-FDISK נותן לי ליצור פארטישן של 11 ג'יגה בלבד... אחרי חיפוש קצר באינטרנט, גיליתי שזו לא בעיה שלי.. אלא שזאת בעיה ידועה ב-FDISK... יש למישהו הצעה לפיתרון? קיימת תוכנה מספיק קטנה שתיכנס על דיסקט של 1.44 שתהווה תחליף ל-FDISK? בלינק הזה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q263044& מייקרוסופט מתארים את הבעיה, ומציעים קובץ EXE שמתקין את עצמו אוטומאטית, ולכאורה פותר את הבעיה... אבל אלי זה לא רלוונטי - כי אני …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות כונן SSD ובמסגרת השיטוטים שלי קראתי גם כל מיני ביקורות גולשים באתרים כמו NEWEGG ו- AMAZON. מהביקורות עולה חשש שיש בעיית אמינות עם כונני SSD בכלל. אני לא מדבר על העניין של מספר מחזורי הכתיבה שהוא ידוע ונלקח בחשבון אלא על כ- 15-20 אחוז מהמגיבים שם שמתלוננים מאז התקנת ה-SSD על תקיעות מדי פעם, מסכים כחולים, חוסר יכולת להשלים את התקנת מערכת ההפעלה ועוד שאר רעות חולות. ולא מדובר על דגם ספציפי אלא על כמה דגמים של כמה יצרנים שונים. בחלק מהמקרים זה נפתר ע"י עדכון FIRMWARE או שינוי הגדרות בביוס ובחלק מהמקרים גם זה לא עזר. האם מישהו פה נתקל בבעיות כאלו ? האם אני מסתכן אם אני אקנה SSD ? תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים של MAXTOR זהים בדגם, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה,ואני רוצה להפוך את הדיסקים לRAID 1(כלומר שזה יעשה מירור לדיסק של מערכת ההפעלה) יש סיכוי לעשות RAID 1 מבלי למחוק את תכולתו של אחד הדיסקים? כמובן דרך הIntel Matrix Storage,ולא דרך כרטיס RAID או משהו..
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם הארדיסק של WD מהסידרה הכחולה ורציתי לדעת מה אומרים המ"ב שבפרט שלו. כלומר מה ההבדל בין 16M ל-32M והאם זה משמעותי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קודם כל, האם בחרתי נכון? ממה שאני יודע Seagate מאוד שקטים וזה חשוב לי לכן בחרתי בו. פה, בPCPLUS, כתוב שיש לו NCQ, האם זה נכון? כי ממה שאני זוכר NCQ זה רק בכוננים גדולים, לא? http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=59 עכשיו לשאלות לגבי ההתקנה: 1) האם אני מגדיר את המחיצות באופן רגיל עם ה-?FDISK 2) איזה דרייברים אני צריך להתקין במהלך התקנת הוינדוס, אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהתקין דרייברים, אבל לא קיבלתי עם הHD, האם זה נמצא בדרייברים של הלוח אם או אפשר להוריד את זה מהאתר של Seagate? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, קניתי samsung ssd evo 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (win7 ent 64 bit) מדדתי לפני ההתקנה עם HDD את זמן עליית המחשב שהיה כדקה, ולאחר ההחלפה ל SSD הזמן התקצר לכ 40 שניות. האם זה זמן סביר? ציפיתי לביצועים יותר טובים. יש לציין שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, ואם זה משנה משהו אז מעבד הוא INTEL QUAD וזכרון 4G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני (בעיקר למטרת גיבוי ואולי גם לניגון סרטים בדיוידי) ואני מתלבט בין 3 אפשרויות: 1. Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717800 אחריות: חמש שנים. מחיר: 455 ש"ח 2. Western Digital My Book Home Edition 500GB WDH1CS5000 מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=689077 אחריות: 3 שנים מחיר: 475 ש"ח 3. Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK מפרט: http://www.kama.co.il/product_details.php?product=100099&path=product,uc,view&uc=1&view=attributes אחריות: 5 שנים מחיר: 364 ש"ח (שלושתם עם מהירות 7200 RPM) ב. אני אוכל לחבר כל אחד מהדגמים האלה לנגן דיוידי…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אם אני יקח 5400 סיבובים לדקה, שאני יכנס למחשב שלי וילחץ על תיקיות יהיה לי לאט? אותו דבר לגבי התקנה של תוכנות יהיה לי ממש לאט? הכי חשוב זה הביצוע שלו בווינדוס עם 5400 האם הווינדוס עזבו התקנות יעבוד לי מהר בהנחה שיש לי מחשב טוב והכל?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על הארד דיסק חיצוני עם USB 3. 500 מגה עד טרה. מעדיף כזה שלא צריך חשמל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי 500 שקל לקנות כונן קשיח כרגע אני משתמש ב 120GB Driver Description WDC WD1200BB-00DWA0 זה מה שיש לי כרגע עכשיו בתאכלס אני ממש מפסוט ממנו למרות שהייתי מעדיף משהו יותר מהיר ועכשיו אני נותן תכונן קשיח הזה ויש לי היזדמנות לקנות אחר עכשיו אני לא רוצה ביותר מידי כסף כרגע יש לי הצעה לקנות WD 160GB ב 300 שקל אבל זה הכי זול יענו והכי פשוט גם...עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין כנון קשיח סתם דוגמא של 160GB שעולה יותר והאם כדי להשקיע ומה שחשוב להזכיר אן לי כונן SATA אלה IDE רגיל תודה רבה לממליצים..ומי שממליץ אני אשמח על הדגם הסצפצי והמחיר כמובן. ודבר נוסף משהו מכיר תוכנה טובה לעשות IMAGAE לכול הכונן? ושאפשר לפתוח אותה ישירות על כונן קשיח חדש אם כן תגידו תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי 2 HD של Hitachi deskstar אחד 160 שאני רוצה להוסיף למחשב ישן עם HD 40GB IDE ועוד אחד של 500 שאני רוצה להוסיף למפרט שבצד באיזה פינים אני צריך לשים את הג'מפרים כדאי שישמשו כסלייב ? לא הבנתי מה זה 15 ו-16 HEADS http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/4DD4DCCA11DE5EB186256D6A0061C8A8/$file/Installposter.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם הרדיסקים שלהם? האם הם משתווים לרמה של wd? בנוסף יש לי עוד שתי שאלות האם יש הבדל משמעותי בין הרדיסק ata 133 בלי באפר ולבין אחד של ata 100 עם באפר ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-