עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by t d,

שלום! אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני ינסה בכל זאת, לפני כמה זמן החלטתי לגבות את סרטי הדיוידי שלי... הרבה המליצו לי על תכנת DVD SHRINK אז השגתי אותה, הכנסתי דיסק של הסרט SNATCH וכשניסיתי לפתוח בעזרת התכנה, קפצה הודעה: change drive region - drive region has not been set! DVD SHRINK cannot open this disk, unless you set the region of your dvd drive. אבל הוא כותה לי שאני יכול לשנות רק 5 פעמים ונותן לי לבחור region 2 או 4... מה לעשות? בנוסף, האם בעזרת תכה זו אי יכול לעשות גיבוי לDVD ולבחור מה לגבות ומה לא? למשל את הסרט עם כתוביות בעברית כן, אבל בלי דיבוב של הבמאי לגבי הסצינות... ? תודה!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by harry,

טוב לרגל המאורע הנדיר של קניית דיסק קשיח חדש (האחרון היה לפני 4 שנים :-[) אז רציתי בבקשה המלצה שלכם לדיסק קשיח שאתם יודעים מנסיון שיחזיק ל5,6 שנים, כי אני קונה לעיתים מאוד רחוקות דיסק קשיח אז חשוב לי שיחזיק הרבה זמן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by T-Flash,

אהלן קראתי קצת מדריכים באתר...וראיתי שאפשרי לעשות OC להרד דיסק? איך?? הרי אין לו קלוקים כמו לרכיבי ליבה?? מעלים את ה PRM?? נגיד יש לי HD עם 7200 סלד... עד כמה אני יוכל להעלות אותו?? 10K כמו הראפטורים?? האם זה מומלץ?? זה משפר את הביצועים בצורה ניכרת?? ואפשרי לעשות OC גם לצורב...??

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  4. מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו. בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS. ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי. מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ? תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  6. אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  7. תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by FrankS,

שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by yuvalm2,

אשמח להמלצות לכונן קשיח של 500GB. (טווח מחירים - 300-400 ש"ח) השיקול העיקרי שלי הוא האמינות של הכונן, הנפח לא כל כך חשוב. (כנראה שאף פעם לא אמלא 500GB במחשב הייעודי, הלכתי על נפח כזה "לכל מקרה" מתוך תפיסה שקניית כונן קטן יותר תהיה בזבוז) לכן, אין לי עניין להשקיע כסף נוסף בקניית 1TB, ואפילו שקלתי קניית 320GB עד שראיתי ב-zap שהפרשי המחירים זעומים.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by amir77a,

אני מעוניין לרכוש מדיות DVD, בכדי לצרוב מס' סרטים יקרים לי מאד (טיולים, חתונה וכיו"ב). חשוב לי לרכוש מדיה איכותית. הבנתי מהדיונים כאן שמדיות של Ritek הם מצוינות. האם זה תמיד נכון? האם המדיות כאן http://www.mysystems.co.il/default.asp?catid={84513833-AE79-4189-A88D-279B98AB9303}&details_type=1&itemid={647C573D-685E-4AFB-9BDB-14A582ED3FD9} הן טובות? תודה על עצותיכם.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום, רציתי לקנות איזה דיסק בנפח של בין 320 ל 500 גיגה שיהיה אמין (רגיל+, אחרי הכל לא נעים לאבד כלכך הרבה מידע). חיבור SATA2 עם עדיפות לשקט יחסי ואם אפשר גם יחסית מהיר (תעדוף הוא שקט, אמינות ולבסוף מהירות). המחיר שיהיה סביר ולא יקר מדי (לא איזה raptor ב3000 שקל), משהו באזור ה 600 שקל. תודה מראש. נ.ב. אני יודע שהרבה יגידו אין הבדל מהותי בין הדגמים, אבל בכל מקרה, אשמח לשמוע על המצלות (מידע אישי או התעניינות) שיעמדו בדרישות שרמשתי.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  12. טוב גם אני התחדשתי היום בכונן, אבל אני נתקל בקושי מסויים להתקין אותו, אשמח לעזרתכם . אני עובד כאן עם מערכת WIN7 64 BIT והרגע חיברתי את הכונן C400 MICRON שקיבלנו , בכל אופן הWIN7 לא זיהה את הMARVELL 91XX chip set ועל כן חיפשתי באינטרנט והתקנתי אותו. עד כאן הכל הכל תקין, נכון לרגע זה יש לי 2 כוננים אחד VERTEX 2 שעליו מערכת הפעלה שפועל על ACHI ועוד 2 TB כונן רגיל . עכשיו הבעיה היא שאני לא רואה בכלל כשאני נכנס למחשב שלי את הכונן למרות שב DEVICE MANAGER הוא מזהה C400 ? מה עלי לעשות, תודה עדכון נוסף: כשאני נמצא על HARDWARE הוא הכונן כתוב לי תחת DEVICE PROPERTIES LOCATION (channel 0, target 0 lun 0) אני לא יודע אם זה קשור:\

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. יש לי מחשב קצת ישן, אומנם עובד מעולה עדיין וסוחב כל דבר שאני זורק עליו. הלוח אם שלי לא תומך בSATA 3 לכן כל SSD מודרני בעצם לא יעבוד על המקסימום שלו, השאלה שלי אם כדאי להשקיע בבקר יעודי שפשוט הופך יציאת PCI-E ל-2 או 4 יציאות SATA 3 או פשוט לא לדאוג לעוניין הזה, לא מעניין אותי כרגע RAID אלה כונן אחד של 120 או 250 ג'יגה (עוד לא החלטתי) לכן השאלה היא אם אני צריך לרכוש בקר יעודי או לא. תודה.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by roeesnir,

בדקתי דיסק קשיח ST500... עם HD Tune אני מקבל 3 שורות צהובות: Reallocated Sector Count 100 100 36 164 Ok Spin Retry Count 100 100 97 0 Ok (unknown attribute) 100 100 99 0 Ok מה זה אומר? האם יכול להיות שזה גורם לקפיאה של המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by roisg,

שלום רב, מבקש את המלצתכם לקניית דיסק קשיח חיצוני, לגיבוי התמונות במחשב. ה-HD בבית הוא 320GB, וכרגע יש עליו בסביבות 60-70GB תמונות. במחשב שלי אין לדעתי חיבוריים מיוחדים פרט ל-USB. איזה גודל דיסק מומלץ(320/500) ושל איזה חברה/דגם? המחיר עד 400 ש"ח. תודה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  16. הגיע גם זמני לקנות צורב DVD. אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים. אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף? ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  17. תוכנה שהוכל להוכיח לחנות שהדיסק מקולקל ווינדוס הודיעה לי שהדיסק דפוק מעביר בקושי 10 MB PS

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by stingeR-,

קיבלתי היום הארדיסק חדש WD 300EB 30GB 5400RPM עכשיו אני בא לשים אותו והוא מזהה אותו כIDE DRIVE אבל בוינדוס במחשב שלי אין אותו... כאילו אני לא רואה אותו כDRIVE מה צריך לעשות ?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by DeaglinG,

שלום, מישהוא יודע אם הכבלים העגולים Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 מתאימים גם ל- Sata? ואם לא אז איפה אפשר לקנות כאלה שכן מתאימים?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by arik_bulldog,

אני שואל כי יש לי קובץ של 7.5GB ובשביל ידע כללי. במידה ויש, צריך משהו מיוחד בשביל צרוב/קרוא אותם או שמספיק כונן DVD רגיל?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by lipa,

יש למישהו נסיון איתם ? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by stingeR-,

מכיוון שישנם הרבה דגמים מהרבה חברות, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הטרה הכי משתלם ואמין שקיים בשוק, ישמש לגיבוי בעיקר. חשוב לציין ששקט לא פקטור כאן, גם הארדיסקים לא שקטים יחסית יתקבלו בברכה(כל עוד הם עונים על הדרישות) כרגע שמתי עין על הSAMSUNG F3 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 עריכה : לא משנה הסאמסונג כבר אצלי.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. Started by RLIRAN,

יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום רב , שוב. צרבתי סרט, לצורך העניין נקרא לו "טרויה". השתמשתי ב dvd decrypter כדי להוריד את ההגנה וב-dvdshrink כדי לקבץ וליצור את ה- iso. השתמשתי ב alchohol120% כדי לצרוב על דיסק (של טושיבה או משהו כזה). הסרט הצרוב נקרא ונקלט כהלכה כאשר אני משתמש בכונן הצורב כדי לראות את הסרט, אך נתקע מייד כאשר אני מכניס אותו למכשיר ה DVD. כמובן שהמכשיר שלי קורא צרובים, הרי כבר צרבתי וראיתי איתו. האם ישנה הגנה אחרת שאני לא מודע לה או שתהליך הצריבה שלי לא נכון? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים