עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הבקשה בגוף ההודעה . משהו אמין וקל לתפעול.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  2. ההארד דיסק הראשון של ה8 מגה באפר יפעל גם ב2 מגה באפר? או שכל אחד יעבוד במהיריות שלו? כי מישהו אמר לי שאם מחברים שתי הארדיסקים אחד יותר איטי מהשני אז שתי ההארדיסקים יפעלו לפי המהירות איטית יותר,עכשיו אני לא יודע אם זה נכון לגבי הmb buffer או שזה רק בנוגע לrpm?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. כונן קשיח גולמי (פנימי), SATA רגיל. כזה שצורך 12V. ללוח שלי יש יציאת eSATAp אבל היא נותנת רק 5V. מזל שיש לי גם eSATA רגיל. קודם כל, איפה קונים את הכבל המתאים? אפשר מחנות בארץ או מ-איביי. איך אני נותן מתח הזנה לכונן? אני יודע שיש מתאמים שמתחברים לחשמל ונותנים כל מיני יציאות: USB, MOLEX וכ"ד. אפשר לקבל המלצה? המפרט בפרופיל. תודה!

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by demonshlomo,

שלום! לפני כמה שנים השקעתי הרבה הרבה מאוד כסף במערכת קולנוע ביתי HIGH-END.מערכת סוף הדרך! אני משקיע הרבה כסף בהרחבת אוסף סרטי הDVD שלי והאוסף שלי הוא ממש גדול כרגע, אבל יש לי בעיה. אין לי כבר כסף להשקיע בDVD אבל יש לי מנוי לספרייה. אז חבר של אחותי הציע לי את הרעיון הבא: 1.הוא יביא לי צורב DVD (בארצות הברית בצורב הכי טוב שיש עולה 320$). 2.אני יקנה 50 מדיות DVDR. 3.כל סרט שאני משכיר אני יצרוב. אבל אז חשבתי על משהו שזה מה שאני רוצה לשאול בעצם: 1.מה אני צריך בשביל לעשות CDCOPY מכונן DVD במחשב לDVDR?איזה תוכנה? האם זה אפשרי בכלל? 2.אם זה אפשרי, זה יצרוב את זה עם התוספות המיוחדות?יראו את התפריטים באותה צורה? 3.מה עם איכות התמונה?איך היא תהייה? 4.והכי חשוב, הסאונד! האם עדיין יהי…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by shibby15,

חשבתי על הקונטור של סנדיסק. יש משהו אחר שמתחרה בו במהירות? תודה רום

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by haviv1,

שלום, יש ברשותי מחשב Lenovo Y40 האם יש אפשרות להתקין עליו בנוסף לכונן הקיים גם כונן SSD? איך ניתן לבדוק את הנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by yoav1000,

אחרי קצת שיעמום, וHD עם הרבה בעיות החלטתי לפרק את הHD: תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. קניתי דיסק חיצוני של SEGATE מדגם XTREME עם אפשרות לחיבור ESTATA. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב בחיבור USB רגיל הוא מזהה את הדיסק והכל פועל באופן תקין. חיברתי את הדיסק בחיבור ESATA, כאשר המחשב עולה אני רואה שה-BIOS מזהה את הדיסק במדויק וגם הדיסק "מתעורר" לאחר הדלקת המחשב. אבל משום מה הדיסק בחיבור הנ"ל לא מזוהה על ידי ה-VISTA. נכנסתי ל-DISK MANAGMENT וגם שם לא ראיתי את הדיסק. מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. אשמח לעצה.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by dominic16,

שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  10. הבנתי מקריאה בפורום ובמקומות אחרים של- HDD הנ"ל היו בעיות קושחה, ולא ברור לי אם זה עדין אקטואלי. מאחר שה HDD הנ"ל מתומחר כרגע באופן מאוד אגרסיבי ביחס למתחרים, אשמח לקבל חו"ד עדכנית לגביו הן מבחינת אמינות והן מבחינת רמת רעש בפעולה ובסרק. נ.ב. לצורך העניין יש לי כרגע WD5000AAKS שמבחינתי מאוד שקט בכל מצב, כך שאשמח לשמוע כיצד הסיגייט משתווה אליו מבחינת רמת רעש.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by Night,

שלום לכולם אני שוקל קניית SSD בברלין (טס בסוף השבוע ;D ). קראתי את המדריך באתר וכמה מהתארדים פה ועדיין יש לי כמה שאלות. הבנתי שמומלץ האינטל 330, התקציב שלי הוא 350-400 שקל .. אני מעריך שזה מתורגם ל120 ג'יגה (?) 1) האם זה אכן הכונן המומלץ לתקציב? 2) איך הלוח שלי (Gigabyte GA-P35-S3G) מסתדר עם הכונן? אם בכלל יש דבר כזה בעיות תאימות עם SSD .. 3) כרגע הWIN7 מותקן על מחיצה של 476GB, פנויים 60 ג'יגה, 260 ג'יגה הם סתם קבצים שלא שייכים למערכת ההפעלה. זה משאיר 156 ג'יגה שעדיין לא נכנסים בSSD .. נניח שאני מוותר על כמה התקנות, מה הדרך הכי יעילה להעביר את מערכת ההפעלה בלי להתקין מחדש? 4) אשמח להמלצות איפה לקנות בברלין למי שמכיר. תודה למי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  13. במארז שאני רוצה אין שקע USB3, רק שני USB 2 ,הוצא לי להשתמש במפצל, במקום זה. האם ה-3 הזה באמת מהיר יחסית ל USB 2? משמעותית? נגיד אם אני מעביר 2 גיגה ממחשב לדיסק און קי. מה המשמעויות ב-2 וב-3?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  14. שלום אנשים, אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב שני חלקים של סרט\משחק (שאמורים להיות שני דיסקים) על דיסק DVD אחד. השאלה היא בעצם האם העניין יעבוד? (כי הצריבה כמובן היא לא הבעיה)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by EdenC,

WTF מה זה?! הצורב DVD שלי קורא רק דיסקים רגילים ולא DVD. מה אפשר לעשות ? הדגם הוא Opiarc DVD RW AD-7170A לפי מנהל ההתקנים. תודה.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. אני קונה מחשב ואני מדי פעם צריך לצרוב דיסקים רגילים, ואני רוצה גם שיהיה לי קורא DVD במחשב.. צורב DVD אני לא צריך בינתיים ולכן אני רוצה את עצתכך אני לא רוצה לקנות קומבו. והשאלה שלי היא: לקנות צורב וDVD או שגם כונן CD רגיל בשביל הצריבות מדיסק לדיסק..? זה לא טוב ל DVD לקרוא דיסקים רגילים? ואם כבר אני קונה את הכוננים אז איזה חברות הכי אמינות? צורב אני כמעט סגור על LITE ON כי שמעתי הרבה טוב על הצורב שלהם. לגבי הDVD בהתחלה רציתי TOSHIBA אבל אמרו לי שיש לה בעיות אז עברתי ל LITE ON תודה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Joe Blow,

למישהו יש מושג איפה ניתן לרכוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by LooseCannon,

קניתי כונן SATA חדש וחיברתי אותו ביחד עם כונן ה- IDE הישן שלי. כשאני מדליק את המחשב, שניהם מזוהים על ידי ה- BIOS, אבל כשאני נכנס ל- Windows (גרסה 98 המותקנת בכונן ה- IDE), הוא מזהה שם רק את כונן ה- IDE הישן ולא את ה- SATA. כונן ה- SATA מזוהה ב- Device Manager בתור כונן Dual IDE. באתחול המחשב במצב DOS כונן ה- SATA לא מזוהה כלל. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. מה לעשות? איזה עוד אפשרות יש לי?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by ISmile4U,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG מדגם LW70 Express. המחשב הנ"ל הגיע כשהוא מצויד בדיסק קשיח בקיבולת 100GB ומהירותו 4200RPM. לאור שימושי בכלים גרפים וכלי פיתוח אני מעוניין להחליפו בדיסק קשיח מהיר יותר מאחר והוא מאט לי את המחשב. על כן ראשית רציתי לשאול מה עדיף Seagate Momentus 7200.1 או Hitachi Travelstar 7K100? ושנית האם ניתן והיכן ניתן להשיג את ה Seagate Momentus 7200.1 בנפח 100 ג'יגה בארץ? אודה לעזרתכם בנידון .

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  21. ^ המפורט לעיל- תקין? תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. קניתי HD חיצוני 250GB אבל יש בו קבצים אפשר למחוק אותם? (תמונה שלהם בפנים)

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  23. יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג F3 לאחרונה נוספו להם 16 (במהלך החודש) סקטורים פגומים כשאני עשיתי להרד דיסק short-self-test הוא נכשל כעבור חצי דקה ( מתוך 2 דקות ) , כאשר השגיאה היא 0x79 - test failed by read element כאשר עשיתי לו את extended self test אותה שגיאה התקבלה כעבור שעה ו 20 דקות (מתוך שעתיים) כאשר בדקתי עם ווינדוס (סקור סקטורים פגומים ..... ונסה לשחזרם) התוצאה שקיבלתי - לא נמצאו כל בעיות מבחינת הביצועים של הארדיסק הם עומדים על 100 אחוז מבחינת אורח חיים שלו עומד על 91 אחוז זו ההודעה שאני מקבל מהתוכנה שמנטרת לי את הדיסקים הקשיחים השאלה האם ניתן להתבסס על זה ולהחליף את הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  24. אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  25. בס"ד לאיודע איך קוראים לקבל הזה אז מקווה שתבינו זה הקבל האפור הרחב הזה קבל גדול שמחבר בין הארדיסק ללוח אם. זה שיש לו 3 יציאות- system שמתחבר ללוח אחד slave master קיצר זה הכבל שמחבר בין הארדיסקים (כונני גיגה)לבין הלוח אם. בטעות היום פירקתי את המחשב והפעלתי קצת כוח ושברתי את הראש של ה slave ושניסתי לחבר לבד את המסטר להארדיסק שבו יש את הxp המחשב לא עלה היה רק מסך שחור. יכול להיות שזה בגלל שהראש של הslave נשבר? ותגידו רגע יש חשיבות אם זה מחובר לp5 או לp6? לא חושב שיש לזה חשיבות. ויש לי עוד שאלה במחשב החדש שלי החיבורים של הההראדיסק שונים מהחיבורים של הישן בלי הכבל הגדול הזה איך אני יוכל לחבר בין שני ההרדיסק ולהעביר מידע מאחד לשני? ההרדיסק במחשב החדש מחובר דרך כבל אדום כזה של…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.