עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by האובייקט האבוד,

מצורף קישור לדיל של כונן נייד, מה דעתכם? http://group-e.buy2.co.il/Group-e/DailyDeal/Index/370ed17a-a52d-4fe2-af02-43801147d459?referrer=mailchimp&utm_source=Groupe+-+Main&utm_campaign=3ca309678c-Groupe_23_08_2012&utm_medium=email

2. חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום לכולם, כרגע אני משתמש ב-WD 250GB. היום הזמנתי 2 כוננים של 640GB, כן כן של WD... מהדגם המדובר 6400AAKS. אני רוצה להפעיל אותם ב-Matrix Raid. חשבתי לבצע Partitoning בצורה הנ"ל: 1. כונן Raid0 שיכלול את מערכת ההפעלה 2. כונן Raid0 שיכלול התקנות של משחקים 3. כונן Raid1 שיכלול את כל הMp3, תמונות ודברים חשובים. בכונן הזה יכנסו גם גיבויי Ghost תקופתיים של כונני ה-Raid0. אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אבקש ייעוץ לגבי כיצד לבצע את ההעברת המידע מהכונן הנוכחי (Ghost?) ואולי שווה להתקין מחדש? תודה, תומר.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  4. הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by tomer84,

שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב DOK אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  6. הזמנתי כונן SSD 128GB דרך המכירה הקבוצתית כדי להוסיף אותו לכונן SSD 128GB הקיים שלי. האם יש אפשרות להוסיף כונן חדש "ריק" לכונן בשימוש כדי ליצור מערך RAID0 או שיש צורך בפרמוט? תודה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by shon,

איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by smoke_man,

מתלבט בין 64 ג'יגה לבין 128 ג'יגה שנמצאים במכירה הקבוצתית בפורום צרכנות האם יש שוני בהם חוץ מהנפח? (מהירות קריאה וכתיבה) אודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. Started by gromeck,

אני צריך את עזרתכם... איך פועל מערך של דיסקים מסוג זה (RAID 3). אשמח אם למישהו יש מאמרים בעברית שמסבירים מפורט (לצורך לימודים). בתודה, אלי

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by udi,

שלום לכולם שאלה ממש פשוטה רניתי שHD חיצוני 3.5 שמתחבר לחשמל ועם USB למחשב לאחר שאני מסיים להשתמש בו איך אני מוציא אותו מהמחשב ? מכבה את המחשב? הוצאה בטוחה? סתם מוציא את ה USB ? מוציא אותו מהחשמל? זה לא מבחן אמריקאי אלא סתם התשובות שאני מתלבט בינהם תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

אני מחפש המלצה להארדיסק חדש 250GB. כרגע יש לי הארדיסק של WD 80 GB שמחובר בIDE. הלוח שלי תומך בIDE ובSATA2 ואני מחפש הארדיסק חדש שישמש כמאסטר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  14. קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  15. שלום אני רוצה לבנות מערכת חדשה אבל לשם כך אני צריך לדעת אם באמת יש טעם בעניין השאלה שלי המערכת צריכה להעביר קבצים כבדים מכונן אחד למישנהו בסוגים שונים של חיבורים כגון כרגע אלו חיבורי USB וחיבורי SATA באופן הרגיל מה שיש לי היום בסוקט 775 כל שליחת נתונים לכונן כל שהוא גורמת להכפלת או לשילוש הזמן הכללי להעברת הנתונים בין הכוננים וכך ככל שאני מבקש להעביר עוד קבצים במקביל הזמן מתארך והמחשב הופך להיות איטי מטרתי העיקרית כרגע לפתור את בעיית האיטיות הנוראית אשר נגרמת כתוצעה מעברות נתנוים מרובות בו זמנית מכונן לכונן האם במערכת שבבים החדשה 1155 ההאטה כמעט ולא תורגש ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  16. עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. שלום חברים אני מתכונן לקנות מחשב חדש ולאור דרישות האיחסון והשרידות שלי, חשבתי על תצורת הדיסקים הבאה: 1. דיסק מהיר יחסית בנפח 500G-1T עבור מערכת הפעלה והתקנת תוכנות 2. שני דיסקים איטיים יותר בנפח 2T כל אחד במערך RAID1 עבור איחסון (ברור לי שזה לא תחליף לגיבוי - אני מגבה לדיסק חיצוני) הדיסקים שאני מתכונן לרכוש הם : דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 איך הם מבחינת ביצועים ואמינות ? חיפשתי מבחנים השוואתיים בין דיסקים קשיחים חדשים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  18. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. Started by TheEmbryo,

יש לי דיוידי רום של TOSHIBA (SD-R1612, לוח אם של אסוס (P34VX) ווינידוס XP. אני מנסה נואשות להפעיל את הכונן בDMA MODE אבל משום מה הוא מתעקש לעבוד ב PIO ONLY. מה כבר עשיתי? : 1. העברתי ל "dma if available" 2. נסיתי להוריד והלתקין מחדש את הסידירום / Secondary Ide. 3. לעדכן את הדרייברים האחרונים של via. 4. הביוס מזהה אותו כ DMA. 5. נסיתי דרייבר אחר של VIA שלא עזר. 6. החלפתי כבל ל80 פין 7. החלפתי את מיקום החיבור, לPrimary Slave עכשיו הוא (Secondary Master). 8. התקנתי מחדש את הוינדוס. כלום לא עוזר, הכונן תומך בDMA ועובד יופי על מחשב אחר עם לוח של Gigabyte. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by assaf990,

ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by jfgjh54,

אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  24. אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לרכוש הרדיסק של סיגייט 500 גיגבייט,העניין שהוא חיבור סאטה 2 ואצלי במחשב יש חיבור סאטה רגיל,לוח אם asus-p4p 800se האם זה ייצור בעיות? והאם הסיגייט ברמה של סמסונג? כי יש לי סמסונג 80 גיגה בייט סאטה,ממש שקט ואני מאוד מרוצה ממנו,גם הסיגייט שקט ואיכותי? תודה לעוזרים":)

• 7 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים