אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל קניית SSD בברלין (טס בסוף השבוע ;D ). קראתי את המדריך באתר וכמה מהתארדים פה ועדיין יש לי כמה שאלות. הבנתי שמומלץ האינטל 330, התקציב שלי הוא 350-400 שקל .. אני מעריך שזה מתורגם ל120 ג'יגה (?) 1) האם זה אכן הכונן המומלץ לתקציב? 2) איך הלוח שלי (Gigabyte GA-P35-S3G) מסתדר עם הכונן? אם בכלל יש דבר כזה בעיות תאימות עם SSD .. 3) כרגע הWIN7 מותקן על מחיצה של 476GB, פנויים 60 ג'יגה, 260 ג'יגה הם סתם קבצים שלא שייכים למערכת ההפעלה. זה משאיר 156 ג'יגה שעדיין לא נכנסים בSSD .. נניח שאני מוותר על כמה התקנות, מה הדרך הכי יעילה להעביר את מערכת ההפעלה בלי להתקין מחדש? 4) אשמח להמלצות איפה לקנות בברלין למי שמכיר. תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המתחרה הגדולה שלה Seagate הבטיחה לספק לנו כונני 16 טרה-בייט לפני סוף השנה הנוכחית - ובינתיים אנחנו מקבלים שיא חדש בדמות כוננים מכאניים בנפח 15 טרה-בייט, או שבעה אחוזים יותר ממה שהיה זמין עד היום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפי פרסומים כאן היו עם הכוננים בדגם של 120GB המון בעיות... האם הדגם הזה בעייתי גם כן? פשוט גודלו ומחירו קורצים לי מאוד. התקציב שלי זה עד 700 תודה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב dvd שיודע לצרוב גם dual layer שיהיה אמין וטוב התקציב שלי הוא בין 400-600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
התקנתי צורב אסוס בחיבור sata בנוסף לצורב dvd שקיים במחשב בחיבור ide מה צריך לעשות על מנת שהאסוס יזוהה ע"י המחשב
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אתמול כיביתי תמחשב כשהיה כונן,בבוקר קמתי הדלקתי ופתאום חסר כונן "D" מה זה לעזעזל??!?!? תודה רבה רבה!!!!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים. אפשר לקבל הסבר מה משמעות הסימן בעיגול האדום שבתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים, קראתי פה בפורום על הצורבים של BENQ ואמרו שהם טובים וחבל שלא מוכרים אותם,אז מצאתי אחד במחיר טוב גם 170 ש"ח במכירה קבוצתית. נראה טוב,תגידו לי אם הוא טוב,או אולי המלצה לאחד יותר טוב ממנו,תודה לעונים! הדגם הוא-BENQ DW1620
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית דיסק קשיח חיצוני למחשב כאשר חשובות לי מספר תכונות שיכללו: נפח 3T, אמינות, אפשרות שיתוף ברשת (ז"א אפשרות חיבור מרחוק לדיסק), WIFI. ראיתי רק שני מוצרים שעונים על הדרישות: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 http://www.seagate.com/gb/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/goflex-home/ איזה מהשניים מומלץ יותר, או פחות? ולמה והאם קיים מוצר נוסף שאני לא מכיר והוא בא בחשבון? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז עם הזמן, החברות מתחילות להתיישר... To sum it all up, this is what we would say: The Samsung SH-W162C is an inexpensive and very good performing drive. With this in mind, we had no hesitation in awarding the Samsung SH-W162C our CD Freaks Safe Buy award . http://www.cdfreaks.com/article/236/9
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי רכשתי M4 128GB למערכת איך הביצועים?? תודה משה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
לפי מה שנראה נדפקו לי חיבורי הSATA בלוח אם, אני מחפש כרטיס הרחבה SATA SATA 3. יש לי שלושה דיסקים קשיחים: 1.SSD עם מערכת הפעלה עליו 2.עוד דיסק קשיח 7200RPM עם עמרכת הפעלה עליו. 3.עוד דיסק קשיח שמשמש לאחסון WD CAVIAR 5400. החריצים שיש לי במחשב: PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 - שניים כאלה. ויש בלוח גם אתה אלה שאין לי מושג מה זה: JMicron® JMB368 PATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66/33 for up to 2 PATA devices הלוח שלי: Asus P5E Deluxe X48לא אמורה להיות בעיה לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר בכרטיס הרחבה נכון? אשמח לקבל המלצה, מחר על הבוקר אני נוסע לקנות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי כונן SATA חדש וחיברתי אותו ביחד עם כונן ה- IDE הישן שלי. כשאני מדליק את המחשב, שניהם מזוהים על ידי ה- BIOS, אבל כשאני נכנס ל- Windows (גרסה 98 המותקנת בכונן ה- IDE), הוא מזהה שם רק את כונן ה- IDE הישן ולא את ה- SATA. כונן ה- SATA מזוהה ב- Device Manager בתור כונן Dual IDE. באתחול המחשב במצב DOS כונן ה- SATA לא מזוהה כלל. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה לעשות? איזה עוד אפשרות יש לי?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הי, לפני כ3 חודשים קניתי בארה"ב (דרך Newegg) כונן 1.5T בשביל מדיה לHTPC. אתמול הוא התחיל לעשות תקתוקים. אני משער שזה אומר שהוא גוסס, והתחלתי להעביר את הסרטים לכוננים אחרים. מישהו יודע אם יש דרך לממש אחריות דרך היבואן ? במידה ולא, מהי הפרוצדורה בארה"ב ? בנוסף, יש דרך לתקן את התקתוקים ? אני אציין שלא חשבתי שיש בעיה שאת הכונן אני ארכיב לבד על המחשב (סה"כ חיבור של כבל SATA וחיבור חשמל). הדיסק עבד יפה בחודשיים האחרונים מאז שחובר. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בהתקנה ? תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG מדגם LW70 Express. המחשב הנ"ל הגיע כשהוא מצויד בדיסק קשיח בקיבולת 100GB ומהירותו 4200RPM. לאור שימושי בכלים גרפים וכלי פיתוח אני מעוניין להחליפו בדיסק קשיח מהיר יותר מאחר והוא מאט לי את המחשב. על כן ראשית רציתי לשאול מה עדיף Seagate Momentus 7200.1 או Hitachi Travelstar 7K100? ושנית האם ניתן והיכן ניתן להשיג את ה Seagate Momentus 7200.1 בנפח 100 ג'יגה בארץ? אודה לעזרתכם בנידון .
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי הולך למות (s.m.a.r.t) מצאתי את הכונןהחיצוני הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63429/ אם אני אפרק את המארז בפנים יתחבא לו הארד דיסק שיכול להתאים לנייד שלי ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש HDD נוסף בשביל ליצור Dual boot משני כוננים נפרדים(XP ו - 7), אבל לפני שאני עושה זאת הייתי רוצה לוודא שהחומרה שיש לי לא תעשה בעיות. לוח אם - Intel DP35DP מארז - HEC 6AG1 Black מעבד - Intel Q6600 אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1T והייתי רוצה לוודא שלא אמורה להיות בעיה מבחינת מקום/תאימות/זיהויי/בעיות נפוצות וכדומה, לפי מה שראיתי עד עכשיו (גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים כמו Tomshardware) הכי כדאי לקנות עכשיו את ה - "Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5. תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ חדש DELL INSPIRON 14R http://ksp.co.il/?uin=21792 והחלפתי את הכונן שלו עם כונן SSD שקניתי בנפרד. השאלה שלי היא כזו: האם לקנות קייס שיהפוך את הכונן של ה1TB לכונן חיצוני? אם כן, אשמח להמלצה על קייס כזה (עדיפות ללא חיבור לחשמל, אני לא יודע אם זה קיים או לא). אם לא, אז אשמח להמלצה על כונן חיצוני אחר בנפח של 1TB ומעלה אבל שאינו דורש חיבור לחשמל. תודה רבה, יובל
-
-
למה הכוונה ואיך זה בא לידי ביטוי בפועל כשאומרים על HD וכוננים master ו slave?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-