אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לפי דעתי אם צריך להתקין את הסאטא חייב להתחיל עם ארדיסק שתומך ב-ATA אתם אומרים? ???
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב הארד דיסק עם 40 ג'יגה שמחולק ל2 מחיצות והוא פריימרי. הבאתי מחבר הארד דיסק של 10 ג'יגה ג'ימפרתי אותו כסלב חיברתי אותו באותו כבל עם הראשון(פריימרי סלאב). עד עכשיו הכל טוב ויפה אבל שאני מדליק את המחשב הוא עובד כרגיל הוא גם מזהה את ההארד דיסק הנוסף בביוס אבל הוא לא מופיע לי בווינדוס ואני לא יודע מה לעשות כבר השתגעתייי אז אם משהו יודע אולי מה אני אמור לעשות ויכול לעזור לי אני יודה לו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שלושה כונני SATA, וPARTITION לכל אחד, C, D, וE... פתחתי לאחרונה את המחשב ושמעתי מן רעשים של התנעה מההארד דיסק, כאילו הוא מנסה לעבוד ולא מצליח, נעלם לי הPARTITION - E האם ההארד דיסק שבק חיים לחלוטין? האן ניתן לשחזר את הקיים שלא דרך חברה כלשהי? האם יש קונפיגורציה אחרת שתגרום לו לעבוד? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב של MSI ולא הקשיב לעצה שלי לקנות באותו מחיר LIte on, הוא קנה את ה-msi 40x12x40 והצורב הזה פשוט איטי. עם בוחרים בצריבה במהירות 32 הוא צורב בערך רק x24. ולא שזה ממש משנה גם 24 מספיק, אבל עם אומרים שהוא צורב ככה וככה, הצורב צריך לצרוב ככה וככה........ לא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
היי יש לי מדיה שהיא בתקן -R ואני רוצה ליצור עותק על דיסק שהוא R+ כשאני מנסה לצרוב עם נרו הוא מבקש ממני להכניס דיסק שהוא R- ולא מוכן לצרוב על ה+ (nero9) יש הצעות כיצד ניתן לבצע זאת ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את הת'רד, בכל מקרה חבר שלי מעוניין ב DVD טוב קורא צרובים ואת כל האיזורים, אין לי ממש ידע בתחום, אז אם אפשר להביא לי שמות של דגמים טובים והסברים... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/dp/B09BDGD2TZ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details אני חושב שאלו הנתונים שלו מלנובו: https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Legion/Lenovo_Legion_5_15ACH6/Lenovo_Legion_5_15ACH6_Spec.pdf בבקשה לא להסתמך על הלינק שנתתי ללנובו למקרה ואני טועה בדגם ואולי אני אצטרך כונן/ראם אחר (אשמח שתוודאו שאכן מצאתי את המפרט הנכון ע"פ אמזון). אני מתכנן לשדרג את המחשב כשיהיה מבצע באמזון על SSD 1T ללא מע"מ לרכוש ולהוסיף למחשב. כנ"ל שוקל לרכוש מאמזון סטיק של 16GB RAM DDR4-3200 ולהחליף את אחד הסטיקים של ה 8GB שהגיעו עם המחשב ככה שיהיה לי סך הכל 24GB. אשמח להסבר איזה סוג כונן …
-
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
1) הכונן שלי הוא toshiba sd-m1502 עם גירסת firmware 1012 הורדתי את הפריצה מהאתר בגירסת 1816 rpc1 האם היא טובה לדגם שלי? 2) מה הפקודה שאני צריך לכתוב בדוס? האם דיסקט אתחול של ווינדוס יספיק לי? האם צריך עוד קבצים חוץ מהשלשו המסופקים בקובץ זיפ? 3) איך להגדיר את הכונן? secondery master זה בסדר? עוד מידע ששכחתי אני ישמח לשמוע... בבקשה תעזרו לי ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/13142 :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יצרנית האחסון מבית סוני מדגימה בהצלחה מהירויות העברה של יותר מ-10,000MBps בקריאה ובכתיבה לצד טמפרטורות סבירותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה לפני כשנה קניתי HD נייד של WD גודל 2.5" 5400 RPM הם מאוד מוקרים הנפח הוא 160 GB האר דיסק נפל לי ונהרס פניתי לחנות ואמרתי שהוא הפסיק לעבוד פתאום לאחר שבוע הביאו לי HD חדש של חברה אחרת כבר אין 160 GB אז הביאו לי 250 GB אותו גודל כונן אותו מהירות 5400 רק דבר אחד במקום חברת WD קיבלתי חברה בשם Seagate להתעקש על WD?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב דיסק און קי או אמצעי אחסון אחר...אני לגמרי בור בנושא אבל רק יודע שהדיסק או קי שאני קניתי באופיס דיפו לא מאפשר לי לאחסן עליו כמעט כלום, מחפש משהו איכותי עם זיכרון גדול כדי לגבות קבצים חשובים שיש לי על המחשב... מאד אשמח לעזרה...המון תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דיסק למחשב ישן (פנטיום 3) שכמובן לא תומך ב-SATA (תומך ATA-100), בנפח 160 ג"ב. מכיוון שאני מעריך שהדיסק יחיה יותר מהמחשב, הייתי שמח אם יש דיסק שגם תומך ב-SATA (אני יודע שבמחשבים החדשים יש קם ATA, אבל בכל זאת). האם ידוע למישהו על דיסק כזה ומה הביקורות עליו? [br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:02:15 בשיטוט בזאפ מצאתי את הדיסק הבאhttp://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=415575 לפי זאפ יש לו את שני הממשקים והוא 300 ג"ב. לפי אתר היצרן הוא SATA ולפי חנויות שונות הוא EIDE. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, ביום שישי קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD מדגם Passport בגודל של 250GB. יש לי בעיה איתו שאני יכול להעביר קבצים שהם פחות מ2GB זאת אומרת שאם אני מעביר RAR בגודל של 4GB זה אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ואם אני מעביר 20 RARים של 1GB זה כן עובר(כמובן שלא רק בקבצי RAR אלא בכל סוגי הקבצים) בעיה מוכרת? בעיה בדיסק עצמו? ככה זה בדיסקים חיצוניים ואני לא יודע? תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום,אני לפני קניה של לפטופ חדש (Dell Latitude 3340), ואני רוצה להתקין בו SSD. אין לי צורך בנפח גבוה - אני מאמין ש-128 ג'יגה יספיקו לי, אך ראיתי ש-256 הרבה פעמים פשוט יותר מוצלחים. כאמור, אני מחפש כונן זול וכמה שיותר אמין וזריז, פחות חשוב לי הנפח. ראיתי פה בפורום, שלסמסונג שהיו מאוד מומלצים יש איזושהי בעיה (בעיות?) - כך שהם ירדו מהפרק. מחיפוש ביקורות באינטרנט, גם האינטל 530 ירד מהפרק (מציג ביצועים כבר לא מדהימים יחסית לדגמים הבאים). נשארתי כרגע עם הדגמים הבאים: Crucial MX100 256GB - בעל יחס העלות-נפח המוצלח יותר, אך ביצועיו נמוכים מה-M550. האם מורגש? או שתכלס עדיף כבר לקחת את ה-256 גיגה (שגם יותר זול אני חושב)? Crucial M550 128GB - בעל ביצועים עדיפים, אבל מחצית הנפח לעומת…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחלק מהשיפורים והשאיפה לשקט מירבי אני שוקל להחליף את הכונן/צורב dvd של סוני שקניתי שמרעיש ביותר ביחס לכל שאר חלקי המארז. מה הכונן הכי שקט? האם יש בנצים לסוגיה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הכירו את Phoenix Blade; כונן ה-SSD המהיר ביותר של G.SKILL מאז ומעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/g-skill-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8/
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000070026297/ INPHASE הכריזה על פיתוח של כונן אופטי בעל קיבולת של 1.6TB לדיסק... חביב
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי HD חדש של WD250 למחשב, חיבור SATA. הBIOS מזהה אותו סבבה, כמו כן הוא מופיע לי גם במנהל ההתקנים בווינדוס. אך כשאני נכנס למחשב שלי הוא עדיין מראה לי רק את הHD הרגיל שלי (WD120), עם המחיצות שכבר קיימות עליו. (C/D/E). מה צריך לעשות?! :s05:
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן. הצורב DVD הנוכחי שלי עושה בעיות, כנראה העינית שלו היא הבעיה אבל אני לא יודע. על זה פתחתי אשכול בפורום 'תמיכה טכנית'. הצורב מבית LG. דגם GSA-4082B. אם אכן יתברר שהעינית היא הבעיה אני לא מכיר דרך לתקן אותה (אתם כן?), לכן מעוניין בהמלצה לצורב DVD בחיבור IDE. בגלל שהיה לי ניסיון מעולה עם LG עם 2 צורבים שהיו לי עד כה (הנוכחי שפתאום התחיל לעשות בעיות, והקודם שלא עשה אף בעיה היה צורב CD) שמתי לב לH55NK/H44N. שטויות כמו Lightscribe לא חייבות להיות כלולות בצורב. יש לכם המלצה לצורב DVD בחיבור IDE אחר? אני דיי נעול על LG כמו שאמרתי בגלל הניסיון המעולה שהיה לי איתם (למעט המקרה הזה). אשמח לחוות דעת. תודה ושבת שלום, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום ל-SanDisk יש אולי 8 דגמים של DiskOnKey. חוץ מההבדל במחיר ובעיצוב שלהם, אני מאמין שיש גם הבדלים במהירויות שלהם, ואולי אפילו הבדלים באיכות שמירת הנתונים שלהם.. (כל הנושא של SLC, MLC, וכו') האם מישהו מכיר אתר שנותן קצת יותר נתונים עליהם, כמו הדברים האלה(מהירות קריאה וכתיבה, טכנולוגיית הפלאש שלהם, וכו')? זה מאד יעזור לי בבחירה.. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-